PennsylvaniaPennsylvania, secara rasmi Komanwel Pennsylvania, adalah sebuah negeri yang terletak di Timur Laut Amerika Syarikat. Ia berada di kedudukan ke-5 di negara ini dengan jumlah penduduk sekitar 12.8 juta penduduk. Walaupun terdapat banyak alasan untuk mengunjungi negeri yang hebat ini, beberapa di antaranya termasuk makanan, peristiwa / tempat bersejarah, muzik, seni bina, dan banyak lagi. Anda juga mungkin ingin memanfaatkan WiFi percuma semasa berada di sana. Namun, anda harus memastikan menggunakan VPN ketika anda melakukannya.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

AS dan Pennsylvania tidak memantau internet kecuali ada alasan yang baik. Ini bermakna anda agak bebas dari tingkah laku semacam itu, sekurang-kurangnya dari pemerintah. Namun, itu tidak bermakna anda berada dalam keadaan jelas. Dengan semua perjalanan perniagaan dan pelancongan ke negeri ini, ada penjahat siber yang menunggu peluang yang tepat untuk mencuri data peribadi anda. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan tempatan. Dengan cara itu, anda menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mendapatkan maklumat sensitif anda.

Seperti negeri-negeri lain di negara ini, tidak ada laman web yang disekat negeri tertentu. Walau bagaimanapun, jika anda ingin mengakses kandungan dari wilayah lain atau ingin mencari jalan keluar sukan, VPN adalah penting. Kerana hak pelesenan, pasukan sukan di negeri ini memaksa orang untuk menonton permainan di TV. Dengan menggunakan VPN, anda akan menyambung ke pelayan di bahagian lain dari AS atau kawasan rumah anda. Itu menjadikan perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat mengakses kandungan dari rantau kediaman anda atau mendapatkan kandungan terhad geo.

Apakah VPN Terbaik untuk Pennsylvania?

Dalam menjawab soalan ini, kita perlu melihat beberapa faktor untuk menghasilkan jawapan. Oleh kerana ia adalah bandar AS, kami akan lebih memfokuskan pada ciri geo-limitasi. Yang akan kami gunakan ialah:

  • Keupayaan untuk mencari sekitar kandungan geo-terhad dan hitam di Pennsylvania
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk menghilangkan terputus
  • Pelayan pantas yang berprestasi baik di Pennsylvania
  • Sokongan aplikasi mudah alih untuk pelbagai platform termasuk Amazon Firestick
  • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi
  • Dasar no-log yang ketat

Sekarang, berikut adalah lebih dekat VPN terbaik untuk Pennsylvania.

1. VPN terbaik untuk Pennsylvania: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di New York City. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, kemudian, buka AS dan pilih New York City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa disambungkan ke pelayan VPN di NYC dan diuji ke beberapa bandar di Pennsylvania. Seperti yang anda lihat, kami dapat mencapai kelajuan muat turun 327 Mbps di Philadelphia dan 330 Mbps di Pittsburgh.

Ujian kelajuan ExpressVPN Pennsylvania

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Pennsylvania: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di New York City. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di New York City dan dihubungkan untuk ujian kelajuan di Philadelphia, Pittsburgh, dan Erie. Kelajuan muat turun kami setinggi 217 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Pennsylvania

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Pennsylvania: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA menunjukkan prestasi yang baik di rantau ini. Kami menyambung ke pelayan VPN di NYC dan menjalankan ujian kelajuan ke Philadelphia (88 Mbps) dan Pittsburgh (124 Mbps).

Ujian kelajuan PIA Pennsylvania

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Pennsylvania: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di New York City, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di New York City (lokasi terdekat). Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya ke Pittsburgh (51 Mbps), Philadelphia (50 Mbps), dan Erie (68 Mbps).

Ujian kelajuan CyberGhost Pennsylvania

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Pennsylvania: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di NYC ke pelayan di Philly, Pittsburgh, dan Erie dan mendapati kelajuannya antara 101 Mbps dan 147 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Pennsylvania

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Dan sekarang kami telah menunjukkan kepada anda pilihan kegemaran kami untuk digunakan semasa melawat Pennsylvania. Mudah-mudahan, alasannya harus jelas mengapa menggunakan VPN adalah idea yang baik. Yang mengatakan, Sekiranya anda mencari lebih banyak pilihan, anda juga boleh melihat di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun ini juga merupakan pilihan yang baik, kami membuat pilihan kerana beberapa faktor termasuk keselamatan, kestabilan, kelajuan, dan harga. Dengan cara itu, anda pasti dapat dioptimumkan untuk Pennsylvania. Tidak kira apa yang anda rancangkan semasa berada di sana, faktor di atas adalah penting. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me