Disyorkan: Tonton pasukan AAF kegemaran anda secara langsung dengan VPN tertinggi kamiExpressVPN

Alliance of American Football (AAF) adalah liga bola sepak Amerika profesional yang dicipta oleh Charlie Ebersol dan Bill Polian. Musim Perasmian dibuka pada 9 Februari 2019 dengan 8 pasukan. Permainannya menarik dan memanfaatkan daya tarikan American Football. CBS adalah rakan siaran dan anda boleh menonton pasukan kampung halaman anda di TV secara langsung. Namun, jika anda dalam perjalanan dan ingin menontonnya dalam talian, anda perlu menggunakan VPN. Kami akan menerangkan mengapa dalam sekejap. Pertama, sila lihat senarai VPN terbaik kami untuk Alliance of American Football (AAF).

Statistik RankProviderPriceReviewVPN
Pilihan PenyuntingExpressVPNHarga ExpressVPNLawati Laman web
Baca Ulasan
Statistik ExpressVPN
2NordVPNHarga NordVPNLawati Laman web
Baca Ulasan
Statistik NordVPN
3CyberGhostHarga CyberGhostLawati Laman web
Baca Ulasan
Statistik CyberGhost
4IPVanishHarga IPVanishLawati Laman web
Baca Ulasan
Statistik IPVanish
5Akses Internet PeribadiHarga PIALawati Laman web
Baca Ulasan
Statistik PIA

Sebanyak 8 pasukan bermain setiap minggu selama musim 10 minggu. Pasukan tersebut adalah:

 • Tangkapan Panas Arizona
 • Orlando Apollos
 • Birmingham Besi
 • Panglima San Antonio
 • Stallions Salt Lake
 • Armada San Diego
 • Atlanta Legends
 • Memphis Express

Saluran yang akan menyiarkan permainan adalah:

 • Rangkaian Sukan CBS
 • Bleacher Laporkan Secara Langsung
 • Rangkaian NFL
 • TNT

Oleh itu, terdapat beberapa cara untuk menonton permainan ini secara dalam talian. Untuk permainan CBS, anda memerlukan CBS All Access. Untuk permainan di Rangkaian NFL dan CBS, anda boleh melakukan streaming di Fubo TV. Selain itu, permainan di Bleacher Report Live adalah percuma. Sekiranya anda berada di kawasan yang berbeza dari biasanya, anda akan dihalang untuk melihat permainan lain. Itu benar sama ada anda berada di bandar yang berbeza atau negara yang berbeza. Cukup sambungkan ke VPN di kawasan yang ingin anda tonton dan anda dapat menontonnya seperti biasa.

Apa VPN terbaik untuk AAF?

Untuk menjawab soalan itu dengan sebaik-baiknya, kita perlu memberi tumpuan kepada penyedia yang akan membuka blokir yang terbaik. Berikut adalah kriteria yang kami gunakan:

 • Keupayaan untuk mengatasi sekatan geo untuk pasukan kegemaran anda
 • Penyedia dengan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk menghilangkan sambungan yang terputus
 • Pelayan VPN yang menunjukkan prestasi yang baik di bandar-bandar asal pasukan AAF
 • Penyedia VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk membantu melindungi privasi dari mata kasar
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Sekarang, mari kita lihat senarai VPN terbaik kami untuk bola sepak AAF:

1. VPN terbaik untuk AAF: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN yang cepat dengan MediaStreamer yang berfungsi sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membantu menyekat akses ke beberapa kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat dan Kanada, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan beberapa pelayan di bandar yang berdekatan dengan pasukan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka AS. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. ExpressVPN mempunyai pelayan berhampiran Orlando, Atlanta, San Antonio, San Diego, Phoenix, dan Salt Lake City sehingga perkhidmatan mereka sangat sesuai untuk streaming permainan AAF.

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk AAF: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda ingin mendapatkan langganan untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di AS. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di bandar yang berdekatan dengan pasukan, dan kelajuan muat turunnya bagus.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk AAF: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan untuk AAF, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di AS. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan yang berdekatan dengan pasukan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi semasa mereka.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk AAF: IPVanish

IPVanish

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa AAF.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Anda akan mendapati bahawa rangkaian IPVanish cepat di seluruh Amerika Syarikat.

Apabila bernilai, anda akan sukar mengalahkan IPVanish. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick, dan banyak lagi dengan harga $ 7.50 sebulan atau $ 58.49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari akan melindungi anda sebagai ahli baru.

Lawati IPVanish

5. VPN terbaik untuk AAF: PIA

Akses Internet Peribadi

Sebagai pengguna, Akses Internet Peribadi (PIA) memberi anda beberapa pilihan yang berbeza. Sebelum ini, anda harus menyediakan profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, menyambung ke pelayan mana pun di rangkaian 28 negara mereka adalah mudah. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Sebaik sahaja anda memilih lokasi, anda boleh menyambung dengan mudah ke lokasi di pelbagai bandar untuk mendapatkan sambungan VPN anda.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari sekadar $ 2.50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

Sekarang, anda dapat melihat beberapa pilihan hebat untuk digunakan untuk AAF. Sekarang, anda dapat melihat faedah menggunakan satu. Sekiranya anda ingin melihat pilihan lain daripada yang ada di atas, jangan ragu untuk melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Mereka semua akan menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor. Itulah bagaimana kami mengoptimumkan pilihan kami untuk AAF. Tidak kira di mana anda merancang, anda tidak perlu ketinggalan dalam permainan hebat ini. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me