VPN Terbaik untuk Perniagaan Kecil

perniagaan


Syarikat sentiasa mencari kelebihan daya saing. Sekiranya anda mempunyai perniagaan dalam talian atau bekerja di pejabat, internet mungkin menjadi sebahagian besar hari. Banyak syarikat memberikan pekerja mereka pilihan untuk bekerja di rumah. Dengan meneroka pilihan tersebut, kedua-dua majikan dan pekerja mendapat keuntungan. Untuk perniagaan, ia menjimatkan kos dan menghilangkan masalah ruang untuk dapat mengambil lebih banyak orang. Bagi pekerja, bekerja dari rumah menjimatkan masa untuk perjalanan dan perbelanjaan kenderaan. Sama ada anda bekerja di rumah atau di pejabat kecil, kami sangat mengesyorkan VPN. Mari lihat senarai VPN terbaik untuk perniagaan kami.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Lokasi
1Encrypt.me$ 7.99Encrypt.me48
2Perimeter81$ 8.00Perimeter 8140
3NordVPN$ 11.95NordVPN87
4VyprVPN$ 12.95VyprVPN73
5TunnelBear$ 9.99TunnelBear20

Tidak kira bagaimana anda menjalankan perniagaan, anda mungkin harus berurusan dengan data sensitif dari semasa ke semasa. Itu boleh melibatkan e-mel pekerja, rekod pembayaran pelanggan, maklumat peribadi, maklumat kesihatan peribadi, atau item lain. Oleh kerana semakin banyak syarikat bergerak ke arah model ini, keselamatan dan perlindungan maklumat menjadi penting. Tanpa perlindungan tersebut, syarikat itu mungkin melanggar undang-undang dan boleh didenda, sama seperti pekerja di pejabat.

Terdapat beberapa senario yang berpotensi menyebabkan malapetaka bagi syarikat atau pekerja, terutama jika maklumat itu dipintas. Dalam kes itu, menggunakan VPN akan membolehkan pekerja membuat sambungan selamat ke pelayan di tempat kerja, dan memberi mereka akses penuh ke data tersebut. Kerana beberapa alasan termasuk keselamatan, beberapa perniagaan telah mula menggunakan perkhidmatan Voice over IP (VoIP). Anda juga dapat melindungi lalu lintas VoIP dengan merutekan panggilan melalui VPN.

Syarikat di beberapa negara juga menggunakan VPN untuk mengelilingi kandungan yang dibatasi, seperti yang berlaku di China. “Great Firewall of China” mereka adalah legenda untuk jumlah maklumat yang disekatnya dari rata-rata warga. Namun, pemerintah membenarkan perniagaan menggunakan VPN untuk operasi mereka sepanjang masa. Tanpa konsesi seperti itu, perniagaan di China akan berhenti.

Perjalanan adalah satu lagi alasan yang baik untuk menggunakan VPN. Sama ada anda pergi ke konvensyen di bandar lain atau mesyuarat perniagaan di negara lain, anda dapat melihat bagaimana VPN akan menjadi alat yang berharga. Sekiranya anda melancong ke negara yang terhad, ini akan membantu anda menyekat akses internet. Selain itu, anda mungkin perlu mendapatkan akses ke data yang mungkin disimpan di pelayan syarikat anda. Sering kali, data mungkin terlalu sensitif untuk disimpan di komputer riba anda. Maklumat seperti itu akan dapat diakses, tetapi jika disimpan di dalam negara, anda akan kehilangannya sekiranya mesin anda dicuri. Kami sekarang akan melihat beberapa pilihan terbaik untuk digunakan untuk tujuan ini.

1. VPN Terbaik untuk Perniagaan: Encrypt.Me

Encrypt.Me

Untuk penyelesaian perniagaan kecil, anda tidak boleh salah dengan perkhidmatan Encrypt.Me. Ini kerana anda boleh memiliki mana-mana dari 2 hingga lebih dari 250 pada akaun anda, bergantung pada keperluan anda. Anda secara khusus dapat membuat pasukan dan menguruskan pasukan itu dari konsol pusat. Ia direka khas untuk digunakan dalam komuniti perniagaan. Sudah tentu, semakin banyak orang yang anda ada dalam pasukan anda, semakin rendah harga per unit.

Sejauh lokasi, Encrypt.Me mempunyai hampir 50 lokasi pelayan di pelbagai negara. Sebilangan besar lokasi berada di AS. Ini bermakna bahawa jika anda berada di AS, anda mempunyai banyak pilihan yang baik. Privasi dan keselamatan mereka menjadikannya salah satu pilihan utama kami untuk digunakan untuk perniagaan.

Kami mencadangkan agar anda melihat pilihan ini untuk semua keperluan perniagaan kecil anda.

Lawati Encrypt.me

2. VPN Terbaik untuk Perniagaan: Perimeter 81

Perimeter81

Perimeter 81 adalah penyelesaian yang baik untuk pengguna perniagaan. Anda boleh menggunakannya pada pelbagai peranti dengan minimum 3 ahli pasukan. Kerana ia adalah penyelesaian perniagaan, ia dirancang khusus untuk suasana perniagaan. Ini bermakna anda dapat melindungi data sensitif yang anda perlukan untuk menghantar antara lokasi, mesin perniagaan anda, sumber dalaman dan awan, pelayan pementasan, dan banyak lagi semuanya dirancang untuk melindungi aset perniagaan.

Dengan lebih dari 700 pelayan di 35+ lokasi, mudah dilihat bahawa Perimeter 81 mempunyai rangkaian yang luas yang dikendalikannya. Syarikat ini telah mengambil pendekatan yang berbeza untuk kebanyakan VPN peribadi yang menawarkan akaun perniagaan. Apa yang biasanya anda dapati ialah penyedia VPN membolehkan anda membeli banyak akaun dengan harga potongan. Itu sejauh mereka pergi. Perimeter 81 telah melampaui tahap itu dengan membuat papan pemuka pusat yang boleh digunakan pentadbir syarikat anda untuk menguruskan akaun VPN. Mereka juga menawarkan pengesahan pelbagai faktor. Ini menjadikan Perimeter 81 salah satu pilihan utama kami untuk perniagaan kecil dan sederhana.

Saya mengesyorkan anda menghubungi pasukan di Perimeter 81 untuk demo produk mereka. Anda akan kagum dengan usaha dan pertimbangan yang mereka lakukan dalam perkhidmatan VPN. Kami berharap dapat menyaksikan mereka berkembang seiring dengan semakin banyak perniagaan yang memerlukan keperluan penyelesaian rangkaian-sebagai-perkhidmatan yang selamat.

3. VPN Terbaik untuk Perniagaan: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Ahli mempunyai akses penuh ke rangkaian dan penyelesaian perniagaan mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda ingin mendapatkan langganan untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Ini bermaksud penggunaan perniagaan senang dilakukan.

Sama ada anda ingin melindungi privasi anda atau mendapatkan akses ke kandungan terhad dari mana saja di dunia, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 2.75 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

4. VPN Terbaik untuk Perniagaan: VyprVPN

VyprVPN

Pasukan VyprVPN berpusat di Austin, Texas dan mempunyai sejarah panjang memperjuangkan privasi Internet pengguna. Mereka telah menjadi tuan rumah panel privasi tahunan di SXSW selama beberapa tahun dan bahkan menghabiskan masa di Washington, DC melobi reformasi privasi. Anda akan mendapati perkhidmatan VPN sesuai dengan nilai mereka.

Anda akan melihat beberapa ciri tambahan dengan VyprVPN bergantung pada akaun mana yang anda pilih. Pelan VyprVPN Premium merangkumi 5 sambungan serentak, VyprVPN Cloud, dan protokol Chameleon. Ciri Cloud VyprVPN membolehkan anda mengawal pelayan VPN anda sendiri di awan sementara protokol Chameleon membantu pengguna di negara-negara seperti China mendapatkan penapisan pemerintah.

VyprVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN dan VyprVPN Cloud tanpa had dengan hanya $ 12.95 sebulan atau $ 60 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 5.00 sebulan. Jaminan wang dikembalikan selama 3 hari merangkumi pengguna baru.

Lawati VyprVPN

Mudah-mudahan, sekarang, kami telah menjelaskan kelebihan penggunaan VPN kepada anda. Dalam jadual di atas, kami membuat beberapa cadangan menggunakan kriteria kami untuk pilihan perniagaan terbaik. Pilihan pertama dan keseluruhan kami adalah IPVanish. Sebab di sebalik keputusan tersebut adalah berdasarkan kemudahan penggunaan, lokasi pelayan dunia, jumlah pelayan, kelajuan, tahap penyulitan, dan harga. Pilihan kedua kami ialah Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan mereka mudah tetapi juga menawarkan harga yang berpatutan.

Sama seperti penyedia lain dalam senarai kami, mereka menawarkan diskaun yang baik untuk pembaca kami. Kami pasti anda akan berpuas hati dengan salah satu pilihan di 5 teratas, tetapi jika anda mahukan cadangan lain, sila lihat pilihan kami yang lain di perkhidmatan VPN teratas halaman. Kami telah memilih perkhidmatan terbaik untuk kegunaan perniagaan, jadi mereka harus menjaga anda dengan baik. Tidak kira apa keputusan yang anda buat, cari penyedia dengan rangkaian besar dan enkripsi yang baik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map