PittsburghBandar Pittsburgh, Pennsylvania mempunyai 305k orang dalam had bandar. Walau bagaimanapun, kawasan metropolitan ini menempatkan 2.3 juta penduduk. Pittsburgh mempunyai dua nama samaran yang berbeza, terkenal dengan beberapa perkara, dan terdapat banyak sebab untuk mengunjungi Rust Belt City. Sekiranya anda akan melakukan perjalanan ke Steel Town dan merancang untuk menggunakan WiFi awam, pastikan anda menyambung ke VPN terlebih dahulu. Anda juga dapat menggunakan VPN untuk membuka sekatan geo untuk menikmati pasukan sukan kegemaran anda. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk Pittsburgh.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Selama bertahun-tahun, banyak gelombang pendatang datang ke kota untuk mencari pekerjaan. Pembuatan keluli Pittsburgh membawa nama panggilan Steel City. Nama panggilan Pittsburgh yang lain ialah City of Bridges. Ini disebabkan oleh 446 jambatan di bandar. Pada zaman moden, terdapat beberapa revitalisasi dan banyak perkara yang menarik perhatian pengunjung. Itu termasuk beberapa industri utama serta pelbagai muzium, festival, tiga pasukan sukan tingkat atas (Pirates – MLB, Steelers – NFL, Penguins – NHL), destinasi NCAA Men’s March Madness, taman hiburan, dan banyak lagi.

Dengan semua yang berlaku di Pittsburgh, terdapat banyak pelancongan yang berlaku. Walaupun anda mungkin tidak kehabisan perkara untuk dilakukan atau dilihat, ada kemungkinan anda menggunakan WiFi awam. Sekiranya anda melakukannya, anda ingin menyambung ke VPN terlebih dahulu. Oleh kerana sudah biasa melihat WiFi awam percuma di banyak perniagaan sekarang, penjenayah dalam talian juga bertambah. Apabila anda menyambung ke VPN, anda membuat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu menyukarkan pencuri untuk mencuri data anda. Jika tidak, anda terdedah kepada serangan siber.

Selain melindungi privasi anda, VPN akan membantu anda mengatasi pemadaman dan pembatasan geo. Sekiranya anda peminat sukan, anda mungkin tahu mengenai pemadaman sukan profesional. Syarikat, negara, dan sekolah akan menyekat pengguna untuk tidak melihat kandungan yang berada di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan. Dalam kes ini, menyambung ke VPN di kawasan lain akan memperdayakan perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain.

Apa VPN terbaik untuk Pittsburgh?

Senarai VPN terbaik kami untuk Pittsburgh berdasarkan kriteria berikut:

  • Ujian kelajuan dilakukan di pelayan VPN yang berdekatan dengan Pittsburgh.
  • Kebolehpercayaan setiap rangkaian VPN untuk streaming kandungan HD
  • Penyulitan yang kuat untuk mereka yang memberi tumpuan kepada perlindungan privasi
  • Kami memberi keutamaan kepada penyedia yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan saluran dan acara sukan langsung
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan streaming untuk pengguna Amazon Firestick

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Pittsburgh

1. VPN terbaik untuk Pittsburgh: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik untuk Penghala Mesh WiFi Mesin UniFi Dream

Ujian kelajuan ExpressVPN PittsburghAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua” dan ketik New York (kerana itu adalah lokasi terdekat) di kotak yang bertuliskan “cari negara atau bandar”. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana. Kami menyambung ke pelayan di NYC dan diuji ke Pittsburgh. Kelajuannya ialah 280.55 Mbps. Jauh lebih pantas daripada VPN lain yang kami uji.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Pittsburgh: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN PittsburghNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di New York City. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat di NYC dan kelajuan muat turun adalah 192.60 Mbps.

  VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran WeChat

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Pittsburgh: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA PittsburghPelanggan Windows PIA diperkemas. Ini bermakna anda tidak akan mendapat banyak maklumat sejauh penyediaan dan penggunaannya. Walaupun begitu, ia adalah sesuatu yang sederhana. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 136.94 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Pittsburgh: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk China Mobile

Ujian kelajuan CyberGhost PittsburghOleh kerana kami ingin menguji pelayan yang dekat dengan Pittsburgh, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Amerika Syarikat. Rangkaian CyberGhost tidak mempunyai pelayan di Pittsburgh tetapi mereka mempunyai sebilangan pelayan di NYC. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Pittsburgh. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 142.58 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Pittsburgh: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi antara yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan IPVanish PittsburghIPVanish menghoskan lebih daripada 100 pelayan di NYC dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya nyc.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di NYC ke Pittsburgh dan mendapati kelajuannya adalah 105.95 Mbps pada sambungan kabel kami.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Walaupun kami merasakan kami telah memilih pilihan terbaik untuk anda gunakan semasa di Pittsburgh, anda boleh melihat kami 10 VPN teratas senarai. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu. Kami membuat keputusan berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan di atau berhampiran kawasan Pittsburgh. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Tidak kira yang anda pilih, mereka semua mempunyai rangkaian yang baik. Sekiranya anda mahu menstrimkan kandungan, kelajuan sangat penting. Dengan menggunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat, anda dapat mencari pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me