VPN terbaik untuk Playstation 4

VPN terbaik untuk PlaystationPlaystation 4 telah berjaya mengatasi harapan untuk konsol. Grafik yang akan menjadikan permainan kelihatan seperti kehidupan nyata, pelbagai pilihan permainan tidak akan mengecewakan anda, dan kemampuan untuk memainkan Blu-ray dan DVD biasa hanyalah beberapa perkara yang dilakukan oleh PS4 dengan baik. Fungsi dalam talian PS4, menonton perkara seperti Netflix, Hulu, dan FUNimation atau bermain permainan dalam talian seperti CoD, FFXIV, Destiny, dan Minecraft, menawarkan keseronokan berjam-jam.


Fungsi dalam talian mungkin dilarang bergantung pada tempat anda berada dan apa yang anda mahu lakukan. Untuk melepasi sekatan geografi ini untuk bermain dengan rakan di negara lain atau mengalirkan Netflix anda semasa bercuti di luar kawasan yang disokong, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan menukar alamat IP anda ke lokasi lain. VPN akan membolehkan anda bermain dengan rakan di negara lain, menonton perkhidmatan streaming semasa percutian di luar kawasan yang disokong, melindungi anda dari serangan DDoS, mengurangkan ketinggalan, dan bahkan boleh menyebabkan sambungan yang lebih pantas. Mari lihat senarai perkhidmatan VPN terbaik kami untuk Sony Playstation 4 (PS4).

RankVPN ServiceVPN Fan
Pelayan PriceVisit
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihan

Playstation 4 akan memainkan DVD anda, jadi jika anda bercuti dan ingin bermain filem dan bermain permainan, anda boleh mengambil PS4 dan bukannya mengemas pemain DVD dan PS4. Perkhidmatan streaming ditambahkan ke PS4 sehingga anda dapat menyediakan perkhidmatan video dan muzik anda di kotak yang sama dengan permainan anda dan bukannya harus membeli lampiran lain ke TV anda untuk perkhidmatan tersebut. Untuk perkhidmatan popular seperti Netflix, anda masih memerlukan keahlian yang berasingan untuk mendapatkan aplikasi dan menonton kandungan di PS4. Anda juga boleh menggunakan media sosial di PS4 untuk menunjukkan apa yang diserlahkan oleh permainan anda atau mengambil gambar permainan dan mempostingnya.

Perkhidmatan / aplikasi penstriman yang disokong merangkumi:

 • Placation Music, Playstation Store, Amazon Instant Video, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Radio, NBA Game Time, Konsert Qello, Live Event Viewer, WWE Network, NHL GameCenter Live, Daily Burn, Dish Network, NFL Sunday Ticket, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colors !, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher Says !, Treasure Pack, Paint Park, Paint Park Plus, Wake-Up Club, PS Home Arcade, dan Imaginstruments.

Media sosial yang disokong merangkumi:

 • Facebook, Twitter, dan Flickr

Bersama dengan semua aplikasi dan media sosial ini terdapat permainan. Permainan sentiasa menyeronokkan dan dengan grafik yang lebih baru, ia kelihatan hebat. Terdapat banyak pilihan permainan untuk PS4 dan ada juga banyak DLC untuk permainan yang dapat dibeli melalui PS4 Store. Permainan boleh dimainkan secara dalam talian atau luar talian bergantung pada permainan.

Beberapa permainan Sony Playstation 4 yang popular termasuk:

 • Batman Arkham Knight, GTA 5, Destiny, Bloodborne, MBL the Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare dan FFXIV.

PS4 juga memiliki keanggotaan untuk pengaya khusus untuk permainan, permainan bebas bermain bulanan, dan bahkan beberapa permainan dalam talian. Keanggotaan disebut PlayStation Plus. Anda boleh membeli satu bulan, tiga bulan, atau satu tahun akses. Sebulan berharga $ 9,99, tiga bulan berharga $ 17,99, dan setahun berharga $ 49,99.

PS4 adalah konsol permainan popular yang mempunyai grafik yang hebat. Ia mempunyai banyak aplikasi dan permainan dalam koleksinya. Ini membolehkan anda menggunakan media sosial untuk menunjukkan kepada rakan anda bagaimana keadaan anda dalam permainan. PlayStation Plus akan membolehkan anda membuka kunci perkara yang tidak biasa anda lakukan ,, mendapatkan permainan percuma setiap bulan, dan membiarkan anda bermain permainan tertentu dalam talian. Tidak kira apa yang anda lakukan, PS4 adalah konsol yang baik untuk dimainkan.

Mari kita masuk dan melihat VPN terbaik untuk PS4.

1. VPN Terbaik untuk Playstation 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk PS4: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Playstation 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Playstation 4: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN Terbaik untuk Playstation 4: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk membebaskan sekatan geografi untuk permainan dalam talian dan menonton perkhidmatan media streaming di negara lain. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ini akan membolehkan anda mengakses perkhidmatan seperti Netflix semasa bercuti di luar kawasan yang disokong. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan DDoS yang ditambahkan.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map