VPN terbaik untuk Portugal

Portugal pada waktu malamRepublik Portugis, biasanya hanya disebut Portugal, terletak di Eropah di Semenanjung Iberia. Satu-satunya negara yang bersempadan dengan utara dan timur adalah Sepanyol. Ia menempatkan 10.2 juta orang dan banyak faktor menarik pengunjung, perniagaan dan banyak lagi ke kawasan ini. Sekiranya anda berminat untuk menjadi salah satu daripadanya, anda akan mendapat banyak kelajuan dan kelajuan internet yang hebat. Namun, anda tidak akan mahu menggunakan WiFi awam tanpa menggunakan VPN terlebih dahulu. Lebih banyak mengenai perkara itu tidak lama lagi. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Portugal.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
4VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan

Nasib baik bagi pelawat dan penduduk negara yang indah ini, pengintipan pemerintah bukanlah sesuatu yang perlu anda bimbangkan. Walaupun begitu, anda masih perlu rajin menjaga privasi anda semasa berada di sana. Dengan jumlah pengunjung yang datang sepanjang masa, seringkali ada peluang bagi penjenayah siber untuk mencuri data anda. Itulah sebabnya alasan terbesar untuk menggunakan VPN adalah melindungi privasi anda. Menggunakan VPN akan mewujudkan sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu akan menjadikan lebih sukar bagi penjahat tersebut untuk mendapatkan data anda.

Kerajaan Portugis biasanya tidak menapis laman web, tetapi itu tidak bermakna anda tidak akan menghadapi sekatan geo. Menurut Global Voices, Pemerintah menutup akaun bank Wikileaks versi Portugis yang disebut Tugaleaks kerana menganggapnya sebagai organisasi pengganas pada tahun 2012. Walaupun sudah beberapa tahun sekarang, ini menunjukkan potensi masih ada. Sekiranya anda ingin mengakses kandungan dari wilayah lain, biasanya anda akan disekat untuk melakukannya. Dalam kes ini, anda akan menyambung ke pelayan VPN di wilayah lain untuk mengelak blok tersebut. Setelah memilikinya, anda seharusnya dapat melihat kandungannya seolah-olah anda berada di sana.

Apa VPN terbaik untuk Portugal?

Untuk membantu menentukan jawapan kepada soalan ini, kami memberi tumpuan kepada kriteria berikut untuk menentukan senarai VPN terbaik kami untuk Portugal.

 • Kebolehpercayaan rangkaian VPN untuk membolehkan masa sambungan yang lama
 • Keupayaan untuk menyekat sekatan kandungan terhad geo
 • Ujian kelajuan dilakukan di pelayan VPN di Portugal
 • Tahap penyulitan yang kuat untuk perlindungan privasi yang lebih baik
 • Dasar tiada log yang ketat
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah pilihan terbaik untuk Portugal

1. VPN terbaik untuk Portugal: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Portugal

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di Portugal. Cukup pilih tab “Semua”, buka Eropah, dan kemudian buka Portugal. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Lisbon, Portugal, kami mendapat hasil yang cukup baik. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menghasilkan 89.98 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Portugal: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Portugal bukanlah sebuah negara besar, tetapi beberapa penyedia VPN menawarkan pelayan di ibu negara negara itu, Lisbon. Sudah tentu, itu termasuk IPVanish. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Portugal.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Anda akan mendapat kelajuan yang hebat dan prestasi mereka berjalan dengan baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Portugal

Kami baru sahaja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh Eropah dan semuanya tersedia. Sekiranya anda melihat mana-mana pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai sebahagian dari nama pelayan mereka, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Semasa kami menguji salah satu pelayan IPVanish di Lisbon, kami mendapat 59.55 Mbps yang sangat terhormat seperti yang anda lihat di bawah.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

3. VPN terbaik untuk Portugal: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Portugal

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Portugal, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Portugal dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Portugal dan cepat kerana rangkaian yang ada. Kami menyambung ke pelayan di Lisbon (Portugal) dan kami mendapat kelajuan 55.22 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Portugal: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA Portugal

Bagi mereka yang menyukai pilihan untuk mempunyai lokasi pelayan yang paling banyak maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Portugal, khususnya di Lisbon. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Portugal. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 55.83 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,99 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

5. VPN terbaik untuk Portugal: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Ujian kelajuan PureVPN Portugal

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Portugal, kami membuka aplikasi untuk Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan di negara ini. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami berada di sebelah bawah pada 14.68 Mbps.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 4,99 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lawati PureVPN

Tidak kira mengapa anda menggunakan VPN ketika berada di Portugal, kami harap anda dapat melihat mengapa penting mengapa penting untuk menggunakan VPN di sana. Bagi mereka yang lebih suka pilihan lain daripada yang di atas, anda boleh melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Walaupun itu juga bagus, kami membuat pilihan khusus berdasarkan beberapa faktor termasuk harga, saiz rangkaian, kestabilan, lokasi, kelajuan, keselamatan dan banyak lagi. Kerana senarai kami dioptimumkan, anda boleh yakin dengan kelajuan yang baik. Perkara-perkara itu penting hari ini tanpa mengira apa yang anda lakukan. Dengan menggunakan panduan ini, anda dapat membuat keputusan tepat mengenai pilihan terbaik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map