RaleighRaleigh adalah ibu kota North Carolina. Ia adalah bandar kedua terbesar di negeri ini, dengan populasi 464k. Walau bagaimanapun, kawasan metro menempatkan kira-kira 1.3 juta. Terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di bandar dan ia merupakan rumah kepada 3 kolej yang sangat terkenal. Itu adalah University of North Carolina (UNC), North Carolina State University (NC State), dan Duke University. Sebenarnya, anda boleh mengunjungi ketiga-tiganya dan kembali ke titik permulaan anda tanpa pergi pergi balik sejauh 65 batu. Sekiranya anda akan mengunjungi kawasan tersebut, anda ingin menyambung ke VPN sebelum menggunakan WiFi awam. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Raleigh.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan

Hari ini, banyak menggunakan internet untuk meningkatkan pengalaman mereka di pelbagai lokasi. Sekiranya anda memanfaatkan WiFi percuma yang ditawarkan oleh banyak perniagaan, anda pasti ingin menggunakan VPN. Apabila melakukannya., Anda membuat sambungan selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu akan membantu melindungi anda dari penjahat siber yang bersembunyi. Anda boleh bertaruh ada sebilangan mereka menunggu untuk mencuri data peribadi anda. VPN membuatnya sehingga anda tidak menjejaskan maklumat sensitif anda.

Sekiranya anda pernah menggunakan rangkaian sekolah atau perniagaan dan dihalangi mengakses laman web tertentu, anda menemui alasan kedua untuk menggunakan VPN. Sering kali, sekolah, perniagaan, organisasi, dan bahkan beberapa negara menghalang pengguna mereka melihat kandungan yang mereka anggap “tidak sesuai”. Apabila anda menggunakan VPN dan menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda dapat melihat apa yang anda mahu, seolah-olah tidak ada yang berlaku.

Sebab yang baru kami nyatakan adalah dua sebab terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Raleigh. Walaupun begitu, anda mungkin akan menemui lebih banyak lagi kemudian. Sama ada anda ingin melindungi diri anda dari penjahat siber atau hanya mengatasi sekatan rangkaian, VPN akan membantu anda. Terdapat beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan semasa memilihnya.

Apa VPN terbaik untuk Raleigh?

Semasa membuat pilihan, anda perlu mempertimbangkan beberapa faktor. Berikut adalah senarai VPN terbaik untuk Raleigh.

  • Pelayan berkelajuan tinggi untuk kawasan Raleigh
  • Keupayaan untuk menolong pengguna melihat kandungan larangan geografi dan sukan yang dipadamkan
  • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi
  • Dasar tiada log yang ketat
  • Sokongan pelbagai platform untuk peranti mudah alih termasuk
  • Rangkaian besar dan stabil untuk mengurangkan kesan putus hubungan

Tanpa berlengah lagi, berikut adalah senarai perkhidmatan VPN terbaik untuk Raleigh:

1. VPN terbaik untuk Raleigh: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Uji kelajuan ExpressVPN RaleighAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Atlanta (kerana ia adalah lokasi terbaik). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya adalah 108.25 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Raleigh: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN RaleighNordVPN menghoskan 39 pelayan di Atlanta. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuan muat turun adalah 107.97 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Raleigh: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost RaleighOleh kerana kami ingin menguji pelayan berhampiran Raleigh, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Amerika Syarikat dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Atlanta. Kami menyambung ke pelayan di sana dan kami mendapat kelajuan 97.02 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Sekiranya anda ingin melihat beberapa pilihan lain dalam komuniti, anda harus melihatnya 10 perkhidmatan VPN teratas senarai. Oleh itu, kami rasa itu tidak perlu. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi yang dekat dengan kawasan Raleigh. Dengan cara itu, anda akan mendapat kelajuan terbaik. Itu sangat penting jika anda merancang streaming kandungan. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan buruk. Apabila anda menggunakan panduan kami, anda dapat mencari pilihan terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me