VPN terbaik untuk Shanghai

Shanghai, ChinaShanghai, China adalah bandar terbesar di dunia dengan populasi lebih daripada 24 juta orang. Ia adalah pusat kewangan global dan hab pengangkutan, dengan pelabuhan kontena paling sibuk di dunia. Terdapat banyak sebab untuk mengunjungi Shanghai dan ia dianggap sebagai pertunjukan ekonomi China daratan yang sedang berkembang pesat. Sekiranya anda merancang untuk melawat tidak lama lagi, anda tidak akan mahu menggunakan internet tanpa VPN. Ini akan membantu melindungi privasi anda dan melepaskan sekatan. Berikut adalah beberapa perkhidmatan VPN terbaik untuk digunakan di Shanghai.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Sejarah Shanghai bermula pada tahun 771 SM dan berlaku sebelum China disatukan. Nama itu diterjemahkan menjadi “Upon the Sea”. Walaupun ada beberapa perdebatan mengenai bagaimana nama itu harus diterapkan, kota itu benar-benar berada di laut selama Dinasti Tang. Kerana nama alternatif, anda akan melihat nama Shen sebagai bahagian pasukan sukan dan surat khabar.

Seperti yang anda lihat, bandar ini mempunyai sejarah yang panjang. Hari-hari ini, ada banyak perkara yang menarik orang dan perniagaan ke Shanghai. Itu termasuk Kawasan Perdagangan Bebas Pilot Shanghai, Universiti Shanghai, bangunan bersejarah dan futuristik, taman hiburan, muzium, dan banyak lagi. Tidak kira apa yang anda mahu lakukan di kawasan ini, dari perniagaan hingga keseronokan, anda boleh menjumpainya di sana.

China mempunyai keseimbangan yang aneh antara tamadun barat moden, budaya Cina kuno, dan nilai garis keras. Semasa di sana, anda mungkin hampir lupa bahawa anda berada di negara Komunis. Walau bagaimanapun, anda akan cepat ingat jika anda cuba menggunakan internet. China mempunyai firewall yang sering disebut sebagai “Great Firewall of China”. Itulah sebabnya sebab pertama untuk menggunakan VPN sementara ada untuk membantu anda mengatasi penapisan dan sekatan. Dengan menyambung ke pelayan VPN di lokasi lain, anda akan membuat perisian percaya bahawa anda berada di tempat lain.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN sementara ada untuk membantu melindungi privasi anda. Sudah diketahui umum bahawa pemerintah China memantau lalu lintas internet. Dengan menyambung ke pelayan VPN pilihan anda, anda membuat sambungan selamat ke pelayan. Dengan begitu, anda tidak menjejaskan data anda. Perlu diingat, bagaimanapun, mungkin sukar untuk menyekat pemerintah sepenuhnya daripada memantau anda ketika berada di sana. Sekiranya mereka benar-benar mahu melakukannya, mereka akan mencari jalan. Dalam kes China, kami mengesyorkan menggunakan fitur scramble (obfuscation) bahawa semua VPN dalam siaran kami menawarkan untuk membantu menyembunyikan aktiviti anda dari pihak berkuasa China.

Itulah dua sebab utama mengapa menggunakan VPN sangat penting di China. Walau bagaimanapun, anda mungkin menemui kegunaan lain setelah anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Dari mengelilingi GFC hingga melindungi privasi anda, VPN akan membantu anda mencapai matlamat anda. Sekarang anda melihat mengapa ia penting, mari kita bincangkan mengenai penyedia VPN.

Mari kita perhatikan senarai VPN terbaik kami untuk Shanghai.

1. VPN terbaik untuk Shanghai: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN ShanghaiAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda ingin memilih tab “Semua” dan taip di Hong Kong pada kotak yang bertuliskan “cari negara atau bandar”. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang terdapat di sana. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Hong Kong dan kelajuannya menjadi 283.46 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Shanghai: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN ShanghaiNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Hong Kong. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di Hong Kong dan kelajuan muat turun adalah 170.81 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Shanghai: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA ShanghaiKami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada 108.61 Mbps semasa bersambung ke Hong Kong.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Shanghai: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost ShanghaiOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Los Angeles, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Hong Kong. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 61.24 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Shanghai: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular termasuk IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish ShanghaiIPVanish menghoskan 20 pelayan di Hong Kong dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Semasa kami menguji pelayan IPVanish di Hong Kong, hkg-c07, dan mendapati kelajuannya adalah 96.65 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Penyedia yang kami berikan adalah pilihan terbaik untuk digunakan semasa berada di Shanghai. Walau bagaimanapun, anda sentiasa dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai. Pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di atau di sekitar wilayah ini. Keputusan kami berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan juga harga. Kami juga mencari pembekal dengan pelayan di wilayah yang sama dengan Shanghai. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Tidak kira pilihan yang anda pilih, anda tidak akan salah. Sekiranya anda ingin menstrimkan kandungan, kelajuan yang baik sangat penting. Gunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map