VPN terbaik untuk Sling TV

TV SlingSling TV adalah perkhidmatan streaming premium yang dilancarkan pada 5 Januari 2015, di Consumer Electronics Show. Sekiranya anda belum mencubanya, anda boleh mendaftar untuk Percubaan percuma 7 hari. Perkhidmatan ini menawarkan banyak saluran kabel dan satelit yang popular dalam satu kumpulan. Anda juga mempunyai pilihan untuk menambahkan beberapa saluran tambahan dengan ciri a la carte mereka. Perkhidmatan ini disasarkan kepada sekumpulan orang yang dipanggil oleh pemotong kord industri. Pemotong kord adalah orang-orang yang telah menurunkan perkhidmatan kabel dan satelit dengan harga yang tinggi untuk memilih gabungan stesen TV percuma, video berdasarkan permintaan, dan Televisyen Protokol Internet (IPTV). Sehubungan dengan itu, Sling juga memahami bahawa ada saluran tertentu yang masih ingin dilihat oleh pemotong kord tanpa membayar jumlah yang tinggi untuk melakukannya. Contohnya ialah HBO. Anda boleh mencubanya selama beberapa bulan dan membuangnya bila-bila masa.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Pada masa ini, Sling TV ditawarkan di banyak platform, dan ada juga versi internasional. Walaupun begitu, bergantung pada tempat anda mencuba untuk mengaksesnya, anda akan disekat geo berdasarkan alamat IP anda. Walau bagaimanapun, anda boleh membuka blokir Sling TV dan melihat dari mana sahaja dengan VPN.

Sama ada anda hanya menonton sebilangan saluran atau suka menayangkan filem, Sling TV adalah idea yang baik. Dengan kos kabel yang semakin meningkat, menjadi penting untuk mengurangkan di mana anda boleh. Bagaimanapun, ramai orang hanya menonton beberapa saluran. Rata-rata orang Amerika hanya menonton sekitar 17 saluran daripada 189 saluran yang berpotensi untuk mereka akses. Sebilangan peminat sukan hanya mempunyai kabel untuk dapat menonton sukan. Namun, yang lain akan menghidupkan TV mereka seperti Rangkaian Makanan atau Sejarah dan menontonnya secara berterusan. Jadi bagaimana jika anda dapat memperoleh sebilangan besar saluran tersebut dengan kadar yang baik tanpa perlu membayar perkara seperti yuran francais? Itu akan menjadi perkara yang baik.

Sling TV tersedia di pelbagai platform yang berbeza, dari TV pintar, telefon bimbit, hingga konsol permainan hingga komputer. Untuk TV pintar dan pemain video, platform yang disokong adalah Amazon FireTV, Roku, dan Nexus Player. Sokongan telefon dan tablet merangkumi iOS 7 atau lebih tinggi untuk Apple, dan 4.0.3 untuk Android. Anehnya, hanya XBOX One yang ditawarkan untuk sokongan pada sistem permainan. Terakhir, untuk kompensasi, Sling menyokong Snow Leopard 10.6 & lebih tinggi untuk Mac, dan Windows 7 atau lebih tinggi PC.

Apa VPN terbaik untuk Sling TV?

Untuk menjawab soalan ini, kita perlu melihat ciri penyedia perkhidmatan yang terbaik. Barulah kita dapat membuat senarai VPN terbaik untuk Sling TV.

 • Pelbagai lokasi pelayan di AS untuk menonton pengaturcaraan dari pelbagai kawasan
 • Kelajuan yang hebat untuk mengurangkan buffering
 • Penyulitan yang kuat untuk memberikan privasi maksimum
 • Rangkaian stabil sehingga terdapat masalah sambungan yang sangat sedikit
 • Tiada polisi log oleh penyedia

Dengan menggunakan faktor-faktor tersebut, kami memutuskan senarai perkhidmatan VPN terbaik berikut untuk digunakan untuk Sling TV.

1. VPN Terbaik untuk Sling TV: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Sling TV: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Sling TV: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Sling TV: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Sebagai contoh, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman, atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Sling TV: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekarang, kami telah menunjukkan kepada anda pilihan terbaik untuk digunakan dengan Sling TV. Walau bagaimanapun, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai untuk pilihan lain. Anda tidak perlu melihatnya. Kerana pelbagai faktor, kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, harga, keselamatan, kebolehpercayaan, dan lokasi pelayan di berbagai wilayah. Tidak kira apa rancangan atau filem kegemaran anda, anda ingin menyambung ke salah satu VPN dalam senarai kami untuk memulakan. Dengan begitu, anda boleh mendapatkan kelajuan terbaik untuk semua yang anda mahu tonton.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map