Bend Selatan, IndianaSouth Bend, Indiana adalah sebuah bandar yang terletak di St. Joseph County. Ia mempunyai populasi lebih dari 100k orang dan gabungan kawasan statistik 720k. Ekonomi luas dan bervariasi dengan segalanya dari teknologi tinggi hingga kontraktor pertahanan dan banyak lagi. Ia juga merupakan rumah bagi University of Notre Dame Fighting Irish. Sekiranya anda merancang perjalanan ke kota sama ada untuk melihat laman web atau melihat “Touchdown Jesus” dari dalam stadium, anda mungkin menggunakan WiFi awam. Sekiranya demikian, anda perlu menggunakan VPN terlebih dahulu. Kami akan memberitahu anda mengapa dalam sekejap. Pertama, lihat senarai kami untuk VPN terbaik untuk South Bend.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Seperti banyak bandar di AS, penduduk asli Amerika menduduki kawasan yang kini dikenali sebagai South Bend. Ketika orang Eropah tiba pada tahun 1820-an, mereka mendirikan pos perdagangan. Pada tahun 1829, kepemimpinan menukar namanya dari Southold menjadi South Bend. Menjelang tahun 1835, para pemimpin secara rasmi menubuhkan bandar ini.

Pada tahun 1842, Célestine Guynemer de la Hailandière, Uskup Vincennes, menawarkan tanah kepada Bapa Edward Sorin dari Sidang Salib Suci, dengan syarat dia membina kuliah dalam dua tahun. Bapa Sorin tiba bersama saudara Perancis dan Ireland untuk membina Universiti Notre Dame Du Lac. Biasanya, ia hanya disingkat ND atau Notre Dame dan ia adalah universiti penyelidikan Katolik swasta dan bukan keuntungan. Pada masa ini, ia adalah majikan terbesar di bandar.

Sama ada anda mengunjungi South Bend untuk melihat kolej bersejarah, mengunjungi kebun binatang, atau mengikuti permainan bola sepak di universiti, terdapat banyak perniagaan dan pertubuhan yang menawarkan WiFi awam. Walaupun itu akan menjadi pelindung, ia juga menarik penjenayah siber. Orang yang berada di komputer riba mereka di meja seterusnya boleh mencuri maklumat sensitif anda. Apabila anda menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan yang anda pilih. Itu menjadikan lebih sukar bagi calon pencuri untuk merampas data peribadi anda.

Sebab seterusnya untuk digunakan adalah VPN harus menangani sekatan rangkaian dan blok geo. Sekolah, organisasi, syarikat, dan bahkan beberapa negara suka menyekat pengguna mereka daripada melihat kandungan yang mereka anggap tidak sesuai. Dengan menggunakan VPN, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Selain itu, ia tidak dapat melihat lalu lintas kerana VPN menyulitkannya. Itu bagus jika anda mengalami pemadaman sukan atau disekat daripada melihat laman web kegemaran anda.

Itulah sebab utama untuk menggunakan VPN ketika mengunjungi South Bend. Walau bagaimanapun, anda mungkin menemui sebab lain selepas anda mendaftar. Dari sekatan rangkaian dan blok geo hingga melindungi privasi anda, menggunakan VPN adalah idea yang baik. Mari lihat dengan lebih dekat penyedia yang kami nyatakan sebelumnya.

1. VPN terbaik untuk South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend tidak jauh dari 100 batu dari Chicago. Oleh kerana itu, anda akan mendapat masa tindak balas yang baik. Perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka VPN masuk ke South Bend.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish mempunyai 56 pelayan di Chicago dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya chi.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Chicago dan mendapati kelajuannya adalah 64.05 Mbps pada sambungan Internet kabel kami yang mencapai kelajuan yang sama.

Ujian kelajuan IPVanish Chicago

Apabila bernilai, IPVanish sukar dikalahkan. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Chicago (kerana ia adalah bandar terdekat ke South Bend). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Chicago. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Chicago dan kelajuannya ialah 58.03 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Chicago

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk South Bend: VyprVPN

VyprVPN

Pasukan VyprVPN berpusat di Austin, Texas dan mempunyai sejarah panjang memperjuangkan privasi Internet pengguna. Mereka telah menjadi tuan rumah panel privasi tahunan di SXSW selama beberapa tahun dan bahkan menghabiskan masa di Washington, DC melobi reformasi privasi. Anda akan mendapati perkhidmatan VPN sesuai dengan nilai mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Anda akan melihat beberapa ciri tambahan dengan VyprVPN bergantung pada akaun mana yang anda pilih. Pelan VyprVPN Premium merangkumi 5 sambungan serentak, VyprVPN Cloud, dan protokol Chameleon. Ciri Cloud VyprVPN membolehkan anda mengawal pelayan VPN anda sendiri di awan sementara protokol Chameleon membantu pengguna di negara-negara seperti China mendapatkan penapisan pemerintah.

Pelanggan VyprVPN tidak memberi anda kemampuan untuk memilih nombor pelayan tertentu di Chicago. Sebaliknya, anda mahu menukar lokasi ke Chicago. Dari sana, pelanggan akan menghubungkan anda secara automatik ke pelayan VPN terbaik di Chicago. Anda dapat melihat keputusan ujian kelajuan di bawah. Kami berjaya mencapai kelajuan muat turun 52,18 Mbps setelah menyambung ke pelayan di Chicago.

Ujian kelajuan VyprVPN Chicago

VyprVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN dan VyprVPN Cloud tanpa had dengan hanya $ 12.95 sebulan atau $ 60 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 5.00 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 3 hari.

Lawati VyprVPN

Bagi mereka yang menginginkan pilihan lain, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Oleh itu, kami merasakan kami telah memberikan pilihan terbaik kepada anda. Kami membuat pilihan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan penyedia dengan pelayan yang terletak di atau dekat Chicago. Dengan cara itu, anda dapat yakin bahawa anda mendapat kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat. Kelajuan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan HD. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me