Starkville, MississippiStarkville, Mississippi adalah bandar paling berpenduduk di kawasan Segitiga Emas di negeri ini. Ia mempunyai populasi sekitar 25k. Identiti bandar ini sangat berkaitan dengan Mississippi State University. Perkembangan dan pertumbuhan sekolah telah menjadikan Starkville sebagai bandar kolej marquee. Sekiranya menuju ke bandar adalah agenda anda, anda ingin memanfaatkan kawasan bandar baru dan juga beberapa muzium seni yang berbeza. Anda juga ingin memastikan anda menggunakan VPN sebelum menggunakan WiFi awam. Kami akan memberitahu anda mengapa dalam sekejap. Walaupun begitu, sila lihat VPN terbaik kami untuk senarai Starkville.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Tidak menghairankan bahawa penempatan pertama di kawasan Starkville bermula lebih dari 2100 tahun. Sebelum penempatan Eropah, suku Choccuma mendiami kawasan tersebut. Namun, tidak lama sebelum Perang Revolusi AS, puak Choctaw dan Chickasaw bersatu untuk menghapuskan mereka. Sebilangan besar suku Choctaw menyerahkan tuntutan ke tanah tersebut pada tahun 1830 dan disingkirkan dalam 10 tahun ke depan.

Walaupun kebanyakannya berkaitan dengan kolej, ada beberapa perkara hebat di sekitar Starkville yang perlu dilakukan dan dilihat. Itu merangkumi Perpustakaan Presiden Grant A.S., Muzium Arkeologi Cobb, Cullis & Muzium Jam Gladys Wade, Cotton District, muzium warisan, Taman Air Wet N Wild, dan banyak lagi. Sudah tentu, menonton permainan Mississippi State University Bulldogs adalah masa yang tepat.

Tidak kira apa yang anda pilih untuk dilakukan semasa berada di kawasan ini, ada kemungkinan besar anda akan memanfaatkan perniagaan yang menawarkan WiFi percuma. Walaupun kedengarannya bagus sebagai pilihan, kami sarankan menggunakan VPN. Ini kerana ada penjenayah siber yang mengintai. Anda boleh bertaruh bahawa mereka hanya ingin mendapatkan maklumat mudah terdedah anda. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan yang ingin anda gunakan. Itu akan menjadikan lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk menggunakan data peribadi anda untuk keuntungan mereka.

Sekiranya anda pernah menggunakan WiFi dan menemui firewall, anda mungkin dapat meneka penggunaan kedua untuk VPN. Sekolah, organisasi, perniagaan, dan bahkan beberapa negara akan menghentikan pengguna daripada melihat perkara yang mereka anggap tidak sesuai. Dalam kes ini, anda ingin menyambung ke pelayan di lokasi lain. Itu menjadikan perisian menganggap anda berada di tempat lain. Selain itu, kerana trafik anda disulitkan, perisian penyekat tidak dapat menyekat apa yang tidak dapat dilihat.

Sekarang, anda melihat alasan terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Starkville. Jangan terkejut, walaupun, jika anda menjumpai orang lain kemudian. Dari melindungi data anda hingga mengelilingi rangkaian dan sekatan geo, VPN akan membantu anda. Terdapat beberapa perkara yang perlu anda ketahui mengenai VPN terlebih dahulu. Dengan semua pilihan protokol yang ada, anda ingin menggunakan protokol penyulitan IKEv2 atau OpenVPN. Walaupun IKEv2 adalah kaedah pilihan, tidak semua orang menawarkannya sebagai penyelesaian utama. Sekiranya anda mendapat pilihan untuk memilih antara pelbagai versi OpenVPN, versi UDP adalah yang terpantas. Walau bagaimanapun, versi TCP sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah sambungan.

1. VPN terbaik untuk Starkville: IPVanish

IPVanish

Kerana bandarnya agak kecil, kami akan menggunakan kumpulan pelayan Atlanta kerana mereka adalah yang paling dekat dengan bandar. Anda juga akan mendapati bahawa IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat yang hampir sama dengan perkhidmatan VPN lain. Ini menjadikan mereka VPN masuk kami setiap hari untuk digunakan di Starkville.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 48 pelayan di Atlanta dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya atl.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Atlanta dan mendapati kelajuannya adalah 63.76 Mbps pada sambungan Internet kabel kami yang mencapai kelajuan yang sama.

Ujian kelajuan IPVanish Atlanta

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan ini akan membantu menyulitkan sambungan anda dan menyahsekat acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Ini berlaku untuk Atlanta (kerana ia adalah kawasan utama yang paling dekat dengan Starkville). Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya ialah 58.49 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Atlanta

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Starkville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Atlanta, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi 8 pelayan Atlanta. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 57.65 Mbps yang sesuai dengan perkhidmatan lain dalam senarai kami.

Ujian kelajuan CyberGhost Atlanta

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan hanya $ 3.50 sebulan semasa promosi semasa mereka.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Starkville: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga memiliki aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan 39 pelayan di Atlanta. Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka telah memberikan nombor pelayan untuk Atlanta kepada kami. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat # 370 di Atlanta dan mendapati prestasinya cukup baik dengan kelajuan muat turun 60.11 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 3.99 sebulan dengan keahlian 24 monh.

Lawati NordVPN

5. VPN terbaik untuk Starkville: StrongVPN

KuatVPN

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu, syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

NegaraLokasiLayanPeringkat Pelayan ASASoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCTingkap$ 7.50$ 52.497 hari

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN menghoskan 20 pelayan di Atlanta (wilayah terdekat dengan Starkville). Anda tidak boleh memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan dan memilih Amerika Syarikat – Atlanta. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di Atlanta, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 59.97 Mbps.

Ujian kelajuan StrongVPN Atlanta

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 4.37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

KuatVPN

Terdapat lebih banyak pilihan yang anda boleh lihat di kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan. Namun, kami fikir anda akan baik-baik saja dengan pilihan kami di sini. Kami membuat keputusan berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan penyedia dengan pelayan yang terletak di wilayah Starkville. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat, jadi anda tidak boleh salah. Kepantasan penting jika anda merancang memuat turun atau mengalirkan kandungan apa pun. Tidak ada yang suka mengalami buffering. Penyedia yang kami nyatakan di atas adalah pilihan terbaik untuk melakukannya, tidak kira perkhidmatan popular mana yang ingin anda gunakan. Dengan menggunakan panduan kami, anda boleh membuat keputusan yang sesuai dengan keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me