VPN terbaik untuk Tempe

Tempe, ArizonaTempe, Arizona adalah rumah bagi Arizona State University (ASU). Ia terletak tepat di sebelah timur Phoenix dan mempunyai populasi lebih dari 182k. Tidak seperti beberapa bandar kolej, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan di bandar dan kawasan sekitarnya. Sekiranya anda merancang untuk pergi ke kawasan Tempe atau Phoenix, anda mungkin perlu menggunakan WiFi awam. Sekiranya demikian, kami mencadangkan untuk menyambung ke VPN terlebih dahulu. Kami akan menerangkan langkah penting ini sebentar lagi. Walau bagaimanapun, kami meminta anda melihat senarai kami untuk VPN terbaik untuk Tempe.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Walaupun penduduk asli Amerika awal menetap di kawasan ini pada abad ke-15, mereka sebahagian besarnya meninggalkannya. Namun, tentera AS mendirikan pusat bandar Tempe pada tahun 1865. Mereka melakukannya untuk membekalkan Fort McDowell makanan dan haiwan yang tumbuh. Hari ini, perdagangan dan perdagangan menguasai ekonomi.

Sekiranya anda peminat bola sepak, anda pasti tahu bahawa Arizona State Sundevils bermain permainan mereka di Sundevil Stadium. Selama bertahun-tahun, ia adalah rumah Fiesta Bowl. Semasa zaman BCS, Fiesta Bowl menjadi tuan rumah beberapa pertandingan kejuaraan kebangsaan.

Sama ada anda mengunjungi Tempe untuk menonton permainan ASU atau sebab-sebab lain, kemungkinan anda akan mengalami waktu henti. Nasib baik, banyak perniagaan dan syarikat menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Sebelum anda menyambung ke WiFi di salah satu tempat tersebut, penting untuk anda menggunakan VPN. Sekiranya tidak, anda membiarkan diri anda mudah diserang. Ini kerana penjenayah siber suka menggunakan data anda. Anda selalu menghadapi risiko bahawa ada orang yang mengintai di sudut, hanya menunggu untuk mencari sasaran yang rentan. Apabila anda menggunakan VPN, anda membuat sambungan selamat dan peribadi ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikan lebih sukar bagi penjahat siber untuk mencuri data anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Sekiranya anda gemar menonton bola sepak, anda tahu bahawa harga untuk memasuki permainan boleh menjadi tinggi. Anda selalu dapat menonton permainan di TV, tetapi bagaimana jika anda tidak mempunyai langganan kabel atau satelit? Di sinilah anda dapat menonton permainan dalam talian. Walau bagaimanapun, permainan mungkin disekat kerana anda berada di bandar kerana hak pelesenan. Itu dipanggil pemadaman dan mereka pasti mengganggu. Dengan menggunakan VPN, anda boleh menyambung ke pelayan di kawasan lain. Itu menghentikan perisian pengesanan syarikat media daripada menyekat kawasan anda. Dengan begitu, anda dapat menikmati permainan seperti biasa dalam talian.

Berikut adalah contoh lain. Sekiranya anda pernah menggunakan WiFi di sekolah atau pekerjaan, ada kemungkinan anda mengalami firewall organisasi. Itu adalah mesej yang anda dapat sekiranya anda cuba mengakses laman web yang tidak disangka oleh sekolah. Ini sangat biasa di sekolah, perniagaan, dan bahkan di beberapa negara. Menggunakan VPN juga akan membantu anda mengatasi sekatan tersebut. Sekarang anda melihat mengapa ia penting, berikut adalah sedikit lebih banyak mengenai pilihan yang telah kita bincangkan sebelumnya.

1. VPN Terbaik untuk Tempe: IPVanish

IPVanish

Phoenix terkenal dengan cuaca panas. Kami boleh memberitahu anda bahawa IPVanish mempunyai pusat operasi rangkaian (NOC) di Phoenix dan berfungsi dengan baik di sana. Anda tidak perlu bimbang tentang kelajuan yang baik di mana sahaja anda berada di bandar. Perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan IPVanish sebagai salah satu VPN kegemaran kami untuk digunakan semasa berada di Tempe.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 24 pelayan di Phoenix dan anda mempunyai akses ke semuanya. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya, phx-a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Phoenix, phx.a16.ipvanish.com, dan mendapati kelajuannya adalah 63.56 Mbps. Sambungan Internet kabel kami melebihi kelajuan yang sama.

Ujian kelajuan IPVanish Phoenixx

Apabila bernilai, IPVanish sukar dikalahkan. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Tempe: ExpressVPN

ExpressVPN

Sekiranya anda pernah disekat untuk melihat kandungan berdasarkan lokasi anda, itu dipanggil sekatan geo. Dengan menggunakan fitur MediaStreamer ExpressVPN dan rangkaian pelayan mereka yang luas, anda boleh membuat pilihan DNS Pintar. Ini bermakna anda dapat mengetahui jenis blok geografi yang anda alami sebelumnya. Perkhidmatan ini akan menyulitkan lalu lintas dalam talian anda untuk melindungi privasi anda.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Rangkaian VPN yang luas yang ExpressVPN menjadikan mereka pilihan yang baik untuk melindungi privasi anda. Sama ada anda berada di Tempe, Phoenix, bandar AS yang lain, atau di suatu tempat di peringkat antarabangsa, mereka mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk membantu anda melindungi privasi anda dan mengatasi sekatan geo.

Untuk menggunakan aplikasi ExpressVPN, anda mulakan dengan memuat turun dan memasangnya. Setelah anda membukanya, klik butang yang bertuliskan “Pilih Lokasi”. Sekarang, anda perlu pergi ke bahagian “semua” dan ketik Phoenix (kerana begitu dekat dengan Tempe) di kotak carian di atas. Malangnya, anda tidak dibenarkan memilih pelayan individu, tetapi anda boleh memilih bandar yang ingin anda sambungkan. Itu mungkin dilakukan kerana pengimbangan beban pada pelayan VPN. Kami menguji pelayan di Phoenix dan mendapat kelajuan 54.54 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Phoenix

Perkhidmatan ExpressVPN mempunyai titik harga yang lebih tinggi daripada beberapa penyedia dalam komuniti. Walau bagaimanapun, beberapa tawaran dengan harga lebih rendah tidak menawarkan ciri atau rangkaian yang luas. Ini bermaksud penyedia nilai tinggi kerana kemudahan penggunaan, rangkaian luas, ciri hebat, perkhidmatan pelanggan, dan sebab lain. Anda boleh berhubung dengan menggunakan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Tempe: NordVPN

NordVPNNordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan 27 pelayan di Phoenix. Malangnya, pelanggan NordVPN tidak menunjukkan bandar pelayan. Namun, mereka dengan baik memberikan nombor pelayan untuk Phoenix kepada kami. Anda ingin menyambung ke salah satu pelayan berikut: 317, 337-342, 821-824, 988-1003. Cara termudah untuk memilih nombor pelayan tertentu adalah memilih tab “Pelayan” dalam aplikasi dan kemudian menyusun hasilnya mengikut urutan abjad. Anda kemudian boleh menatal ke bawah dan memilih mana-mana nombor pelayan yang telah kami senaraikan di atas. Anda dapat melihat peratusan masa muat dan jarak ke setiap pelayan. Kami menguji pelayan Amerika Syarikat # 821 di Phoenix dan mendapati ia pantas dengan kelajuan muat turun 63.64 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Phoenixx

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari sekadar $ 3.99 sebulan dengan keahlian 2 tahun.

Lawati NordVPN

4. VPN terbaik untuk Tempe: PIA

Akses Internet PeribadiAkses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 28 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh menyambung dengan mudah ke pelayan di Phoenix.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak yang diperlukan untuk penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada kecepatan 62.36 Mbps semasa bersambung ke Phoenix.

Ujian kelajuan PIA Phoenixx

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali di Phoenix. Mereka juga merupakan perkhidmatan yang baik untuk digunakan jika anda ingin mengakses wilayah Netflix yang berbeza. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari sekadar $ 2.50 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

5. VPN terbaik untuk Tempe: StrongVPN

KuatVPN

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN yang paling mapan dan terbaik di negara ini. Sebelum ini, syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Oleh kerana komuniti telah berubah, StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

NegaraLokasiLayanPeringkat Pelayan ASASoftwareMonthlyYearlyRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCTingkap$ 7.50$ 52.497 hari

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

StrongVPN menghoskan 6 pelayan di Phoenix. Anda tidak boleh memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan dan memilih Amerika Syarikat – Phoenix. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di Phoenix, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 62.03 Mbps.

Ujian kelajuan StrongVPN Phoenixx

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan hanya berfungsi $ 4.37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

KuatVPN

6. VPN terbaik untuk Tempe: HMA

VPN HMA Pro

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Rangkaian VPN HMA Pro – Lokasi Pelayan USA
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Sekiranya matlamat anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan 175 pelayan VPN di Amerika Syarikat termasuk sebilangan pelayan di Phoenix. Untuk menyambung ke pelayan di Phoenix, anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Phoenix. Dari sana anda boleh memilih lokasi pelayan USA, Arizona, Phoenix. Kami menyambung ke pelayan di Phoenix untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 62,22 Mbps.

Ujian kelajuan HMA Phoenixx

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari sekadar $ 6.99 sebulan dan menawarkan jaminan pulangan wang tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

Anda boleh merasa bebas untuk memeriksa kami VPN teratas 10 senarai perkhidmatan jika anda mahukan pilihan lain. Oleh itu, kami fikir pilihan yang kami sebutkan pertama akan memenuhi keperluan anda. Kami memilihnya berdasarkan faktor kepantasan, kebolehpercayaan, harga, dan keselamatan. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan yang terletak di Phoenix dan Tempe. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Sudah tentu, mereka semua mempunyai rangkaian yang hebat, jadi anda tidak boleh salah. Kepantasan penting jika anda merancang memuat turun atau menstrim kandungan langsung. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map