Tentera dikerahkan ke luar negaraWalaupun kita menyedari bahawa terdapat kekuatan ketenteraan dari beberapa negara di seluruh dunia, jawatan ini kebanyakannya akan memberi tumpuan kepada mereka yang berada dalam cabang perkhidmatan ketenteraan untuk Amerika Syarikat. Oleh itu, kita juga akan menyebut negara-negara lain. Tidak kira apa pendapat anda tentang apa yang dilakukan oleh pemerintah, lelaki dan wanita yang berani mempertahankan kedaulatan negara dalam angkatan tentera. Walaupun catatan ini tidak dibandingkan dengan pengorbanan yang mereka lakukan setiap hari, semoga, ia akan memberikan beberapa pilihan hebat dan alasan penting untuk menggunakan VPN jika anda berada di tentera dan ditempatkan di luar negara.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Kerana kita menyedari bahawa downtime untuk askar sangat berharga, kita akan sampai ke titik pertama. Sebab pertama untuk menggunakan VPN jika anda digunakan adalah untuk keselamatan. Askar perlu berkomunikasi dengan orang lain termasuk keluarga. Walaupun salurannya seharusnya selamat, menggunakan tahap perlindungan tambahan adalah idea yang baik. Dengan cara itu, anda dapat memastikan komunikasi dan perniagaan peribadi anda tetap peribadi.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN sedikit lebih jelas. Sekiranya anda perlu menggunakan WiFi akses awam atau data selular di negara tempat anda menggunakan, ada kemungkinan anda akan menghadapi sekatan dan sekatan. Sering kali, penyebaran boleh ke kawasan di mana perkara lebih banyak disensor. Apabila anda menggunakan VPN untuk tujuan ini, anda membuat sambungan yang dienkripsi ke pelayan di negara yang anda pilih. Harap maklum bahawa kami menggunakan lokasi AS dalam catatan ini kerana pelbagai penyedia dan kriteria. Mari lihat beberapa dari mereka sekarang.

Apa VPN terbaik untuk Anggota Tentera yang Digunakan di Luar Negara?

Terdapat sebilangan faktor yang mempengaruhi keputusan itu. Walau bagaimanapun, kami akan melihat dan memberitahu anda pilihan terbaik berdasarkan kriteria berikut:

  • Tahap penyulitan kelas tentera untuk perlindungan privasi yang hebat di mana sahaja anda berada.
  • Kebolehpercayaan rangkaian VPN untuk membolehkan masa sambungan yang lama dan menghilangkan terputus
  • Pelayan VPN yang berfungsi dengan baik pada pelayan VPN di AS
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan kandungan terhad geo
  • Dasar tiada log yang ketat
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick

Sekarang, menuju pilihan terbaik untuk anggota tentera yang ditempatkan di luar negara.

1. VPN Terbaik untuk Ketenteraan: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Namun, kami memutuskan untuk menggunakan Chicago sebagai salah satu bandar yang mungkin boleh anda sambungkan. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka USA – Chicago. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Ketika kami menguji pelayan di bandar Chicago dan muncul dengan kelajuan 113.11 Mbps di sana.

Ujian kelajuan ExpressVPN US

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 5 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Ketenteraan: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan banyak pelayan di AS, dan kami menguji satu dari New York City sebagai contoh. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan di NYC dan mendapati ia mempunyai kelajuan muat turun 108.31 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN AS

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Ketenteraan: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di New York City dan berfungsi dengan baik. Hasil ujian itu menunjukkan kelajuan 125.60 Mbps.

Ujian kelajuan PIA US

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Ketenteraan: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di AS untuk tujuan pengujian, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana, anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di AS dan pantas kerana AS merupakan pangkalan operasi yang besar. Kami menyambung ke pelayan di Los Angeles dan kami mendapat kelajuan 120.67 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost AS

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Ketenteraan: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Banyak penyedia yang berlainan mempunyai lokasi pelayan di beberapa bahagian dunia. Sudah tentu, itu termasuk IPVanish. Anda boleh menjangkakan kelajuan yang cepat di lokasi yang ingin anda sambungkan. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa anda ditempatkan di luar negara.

Selain sedikit liputan di berbagai wilayah Eropah, Asia, dan tentu saja, Amerika Utara, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Tidak kira pelayan yang anda mahu sambungkan, semuanya tersedia untuk digunakan. Semasa melihat senarai pelayan, anda mungkin melihat huruf “a” sebagai sebahagian dari nama pelayan mereka. Penunjukan itu bermaksud mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Untuk menunjukkan contoh beberapa kelajuan yang dapat anda harapkan, kami menyambung ke pelayan di New York City, mengujinya di sana, dan menghasilkan kelajuan 129.73 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish US

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Itu menyimpulkan senarai pilihan terbaik untuk digunakan sekiranya anda tentera ditempatkan di luar negara. Walau bagaimanapun, anda boleh memeriksa kami senarai VPN teratas 10 jika anda ingin melihat pilihan lain. Anda tahu, bagaimanapun. bahawa anda tidak boleh berkompromi dengan keselamatan, kelajuan, lokasi pelayan, atau harga. Tidak kira pilihan mana yang anda pilih dari senarai di atas, menggunakan VPN yang telah anda lindungi. Sila gunakan panduan kami untuk membantu anda membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me