TexasTexas adalah negeri kedua terbesar di AS di kedua-dua penduduk dan kawasan. Ia terletak di sempadan AS selatan dengan Mexico. Penduduk negeri sekitar 28.3 juta dan sangat popular bagi pelancong dan pelancong. Tidak kira alasan anda berada di negeri Lone Star atau di mana anda berada, di sana, penting untuk menyambung ke VPN sebelum anda menggunakan WiFi awam. Di bawah ini, kita akan mengetahui secara terperinci mengenai perkara itu. Sementara itu, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Texas.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 PIA 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Semasa di Texas, anda boleh menjumpai banyak perkara yang perlu dilakukan. Dari aktiviti luar seperti memburu dan memancing hingga muzium, kebun binatang, taman, taman hiburan, dan juga pusat angkasa (AKA Mission Control), anda boleh melakukan apa sahaja yang dapat anda fikirkan di negeri ini. Kami tidak boleh maju tanpa menyebutkan legasi sukan yang dimiliki Texas. Dari sekolah menengah hingga Cowboys dan Texans, anda akan mengalami kesukaran untuk mencari negeri dengan lebih banyak bakat bola sepak. Tidak meninggalkan peminat baseball daripada Houston Astros memenangi Siri Dunia 2023. Ketika datang ke NBA, anda mempunyai Mavs, Rockets, dan Spurs. Akhirnya, peminat NHL dapat bersorak di Dallas Stars. VPN yang baik akan membantu menyekat sekatan geo dan pemadaman untuk semua pasukan.

Sama ada anda berkunjung ke Texas untuk urusan perniagaan atau bersantai, kemungkinan anda akan menggunakan WiFi awam pada satu ketika. Anda akan baik-baik saja selama anda menggunakan VPN terlebih dahulu. Mengapa begitu penting? Anda boleh menyalahkannya pada penjenayah siber. Anda boleh bertaruh ada sekurang-kurangnya beberapa orang yang menunggu untuk memanfaatkan sasaran yang tidak curiga untuk meletakkannya dalam bahaya digital. Dengan menyambung ke VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan yang ingin anda gunakan. Itu menyukarkan pencuri untuk menjejaskan data sensitif anda.

Sebab lain yang baik anda mungkin mahu menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi pemadaman dan sekatan geo. Terdapat beberapa sukan kelas atas di negeri ini. Sekiranya anda berada di kawasan yang sama dan ingin menonton salah satu daripadanya dalam talian dan bukannya TV, anda akan dihalang untuk melihat pasukan kampung halaman dalam talian. Tujuannya adalah untuk menjadikan anda menontonnya di TV sebagai gantinya. Pasti akan mengecewakan jika anda ingin menstrim pasukan kegemaran anda dalam talian jika dikurangkan secara serantau. Bersamaan dengan itu, syarikat, negara, dan institusi juga dapat menyekat kandungan. Bagi sesiapa sahaja di dalam atau di luar kawasan yang disasarkan, sekatan geo tersebut pasti dapat menimbulkan masalah. Dengan menggunakan VPN untuk menyambung, anda membuat perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Dengan cara itu, anda boleh mengakses kandungan yang ingin anda lihat.

Apa VPN terbaik untuk Texas?

Kami menyusun senarai VPN terbaik kami untuk Texas atas sebab-sebab berikut:

  • Kelajuan pelayan VPN yang terletak di Dallas
  • Kami memberi tumpuan kepada rangkaian terpantas di Texas
  • Kami memilih VPN yang tidak menyimpan log penggunaan
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo dan pemadaman
  • Penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi anda dalam talian
  • Aplikasi dan sokongan mudah alih untuk Amazon Firestick
  VPN terbaik untuk TCL Smart TV dengan Roku TV

Mari kita masuk dan melihat VPN terbaik untuk Texas:

1. VPN terbaik untuk Texas: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian pilih Dallas. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menyambung ke pelayan VPN di Texas, kami menguji kelajuan di Dallas, Houston, dan San Antonio. Ketiga-tiga lokasi menghasilkan kelajuan muat turun melebihi 200 Mbps. ExpressVPN adalah VPN terpantas di seluruh Texas.

Ujian kelajuan ExpressVPN Texas

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Texas: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

  VPN terbaik untuk AS

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Dallas. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan yang terletak di Texas, dan menguji kelajuannya ke Dallas, Houston, dan San Antonio. Hasilnya baik dengan kecepatan antara 135 Mbps dan 199 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Texas

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Texas: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Kami menyambung ke pelayan VPN di Texas dan menguji kelajuan kami di Dallas, Houston, dan San Antonio. Hasilnya berkisar antara 30 Mbps hingga 151 Mbps.

Ujian kelajuan PIA Texas

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Texas: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

  VPN terbaik untuk AmpliFi Alien Router

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Texas, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di AS. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Dallas. Kami menyambung ke salah satu daripadanya dan diuji ke pelayan di Dallas, Houston, dan San Antonio dengan kelajuan mulai dari 83 Mbps hingga 126 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Texas

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Texas: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di Dallas dan Houston ke pelayan di Dallas, Houston, dan San Antonio dan mendapati kelajuannya antara 99 Mbps dan 116 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Texas

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Untuk semua orang yang ingin melihat beberapa pilihan lain, anda boleh melihat kami VPN teratas 10 senarai. Namun, kami rasa anda tidak perlu. Kami membuat pilihan berdasarkan keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, harga, dan lokasi pelayan. Kami juga secara khusus mencari penyedia yang mempunyai pelayan di Texas dan wilayah. Dengan cara itu, anda akan mendapat akses ke kelajuan terbaik. Semua perkhidmatan yang disebutkan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan apa pun, kelajuan sangat penting. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me