Tokyo, JepunTokyo, Jepun adalah ibu negara dan bandar terbesar di negara ini. Dengan lebih daripada 13.5 juta orang, ia adalah salah satu bandar paling ramai penduduk di dunia. Terdapat banyak perkara yang menarik pengunjung ke rantau ini. Sekiranya anda akan melakukan perjalanan ke Tokyo, anda pasti ingin menggunakan VPN ketika menyambung ke internet. Anda akan mendapat banyak titik panas WiFi percuma dan VPN akan membantu melindungi privasi anda. Ada beberapa alasan baik lain yang akan kami kongsikan kepada anda sebentar lagi. Pertama, anda harus melihat senarai perkhidmatan VPN terbaik kami untuk Tokyo.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
4 KuatVPN $ 4.37 KuatVPN 46 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan

Tarikh penubuhan untuk bandar Tokyo tidak tersedia. Namun, ia telah menjadi pusat pemerintahan de facto sejak tahun 1603. Ia tidak secara rasmi menjadi ibu kota hingga tahun 1868. Maharaja Meiji menukar nama kota dari Edo ke Tokyo ketika ia dipindahkan dari Kyoto.

Pada zaman moden ini, bandar ini sibuk dan merupakan pusat teknologi utama. Beberapa perkara yang menarik pengunjung adalah teknologi canggih, bangunan bersejarah, muzium, pasukan sukan, dan hampir semua perkara yang dapat anda fikirkan. Selain itu, anda akan menemui perkara-perkara yang tidak anda sangka wujud. Tidak kira apa sebab anda melawat Tokyo, anda tidak akan bosan dalam perjalanan anda.

Oleh kerana Tokyo ada banyak yang perlu dilakukan, selalu ada banyak pelancong di kawasan ini. Oleh kerana itu, banyak perniagaan menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun itu bagus untuk pengguna, pencuri juga menyukainya. Anda boleh yakin ada penjahat yang menunggu untuk mencuri data sensitif anda. Dengan membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi ke pelayan pilihan anda, anda akan menyukarkan pencuri untuk mencuri data anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi penapisan. Walaupun Jepun tidak mempunyai banyak, anda masih boleh menemuinya dengan mudah. Dengan menyambung ke pelayan VPN di negara yang berbeza, anda boleh menggunakan jenis penapisan untuk melihat apa yang anda mahu lihat. Itu akan memperbodohkan perisian untuk menganggap anda berada di tempat lain.

Itulah dua sebab terbesar untuk menggunakan VPN ketika berada di Tokyo. Walau bagaimanapun, anda mungkin menemui lebih banyak lagi apabila anda mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan. Dari mendapatkan penapisan hingga melindungi maklumat anda dari pencuri, menggunakan VPN adalah idea yang baik. Sekarang kita telah menjelaskan mengapa ia penting, mari kita bincangkan pilihan.

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Tokyo.

1. VPN terbaik untuk Tokyo: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

  VPN terbaik untuk Bilibili untuk Menonton Di Luar Tiongkok

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Tokyo

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda mahu memilih tab “Semua”, buka Asia, dan kemudian buka Jepun. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan yang berada di Tokyo. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Tokyo dan kelajuannya mencapai 59,47 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Tokyo: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

  VPN terbaik untuk iPad Mini

Ujian kelajuan PIA Tokyo

Pelanggan Windows PIA mudah dan diperkemas. Tidak banyak yang dapat digunakan sepanjang penggunaan dan penyiapan berjalan. Itu tidak bermaksud ia tanpa ciri. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berjalan pada kecepatan 62.35 Mbps ketika kami menyambung ke pelayan yang terletak di Tokyo.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari hanya $ 3,49 sebulan.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN terbaik untuk Tokyo: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN Tokyo

Seperti yang anda lihat di bawah, kami menguji pelayan yang terletak di Tokyo dan jumlahnya bagus dengan kelajuan muat turun 63.51 Mbps. Anda seharusnya tidak mempunyai masalah untuk melakukan apa sahaja yang anda mahu lakukan semasa menggunakan pelayan di sana.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

4. VPN terbaik untuk Tokyo: StrongVPN

KuatVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.37 sebulan (diskaun 41%)

StrongVPN beribu pejabat di Amerika Syarikat dan mempunyai salah satu rangkaian VPN terbaik di negara ini. Pada masa lalu syarikat mengenakan bayaran kepada pengguna berdasarkan jumlah lokasi dan protokol pelayan yang mereka gunakan. Itu telah berubah kerana StrongVPN kini menawarkan akses penuh kepada anggota ke rangkaian mereka dengan beratus pelayan di seluruh dunia.

Tambahan terbaru untuk perkhidmatan StrongVPN adalah ciri StrongDNS. Setiap orang yang mendaftar untuk akaun StrongVPN juga mendapat akses percuma ke StrongDNS yang merupakan perkhidmatan DNS pintar yang digunakan untuk mengelakkan sekatan geo. Ini adalah penyelesaian yang baik bagi mereka yang merancang untuk melancong ke luar AS dan ingin mengakses Netflix.

  VPN terbaik untuk Ecuador

Ujian kelajuan StrongVPN Tokyo

StrongVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Tokyo. Anda tidak boleh memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, anda mahu mengklik menu lungsur turun pelayan dan memilih Jepun – Tokyo. Kami memilih OpenVPN UDP untuk prestasi terbaik. Setelah menyambung ke pelayan di bandar, kami menguji kelajuan kami dan mendapati ia adalah 59.11 Mbps.

StrongVPN telah memberikan diskaun 25% kepada pengunjung kami. Kupon bertumpu di atas diskaun jangka biasa mereka. Anda boleh menikmati VPN tanpa had dan akses SmartDNS percuma dengan hanya $ 7,50 sebulan atau $ 52,49 setahun. Akaun tahunan menghasilkan hanya $ 4,37 sebulan. Pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati StrongVPN

5. VPN terbaik untuk Tokyo: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Tokyo sering menjadi inovasi terdepan dan mempunyai pelayan peringkat teratas dari IPVanish. Mereka mempunyai salah satu rangkaian terbaik dan terbesar di rantau ini. Mereka juga cukup pantas untuk melakukan semua yang anda mahu lakukan. Itu menjadikan mereka salah satu pilihan utama untuk digunakan semasa berada di Tokyo.

IPVanish menghoskan pelayan di setiap benua selain Antartika. Jaringan ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kepantasan kami, tetapi Jepun kini semakin hampir. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara di seluruh Asia. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish Tokyo

IPVanish menghoskan 6 pelayan di Tokyo dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Anda akan melihat bahawa pelayan di sana mempunyai sebutan “a”. Ini bermakna mereka adalah yang terbaik. Kami menguji pelayan IPVanish di Tokyo, nrt-a05, dan mendapati kelajuannya adalah 27.95 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Walaupun kami merasakan kami telah memberikan anda pilihan terbaik untuk digunakan di Tokyo, anda dipersilakan untuk melihat kami VPN teratas 10 senarai. Pastikan penyedia yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di Tokyo. Keputusan kami berdasarkan keselamatan, kepantasan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari penyedia dengan pelayan di dan sekitar wilayah ini. Dengan cara itu, anda dapat memperoleh kelajuan terbaik. Sekiranya anda merancang untuk streaming kandungan, anda perlu mempunyai kelajuan yang baik. Oleh kerana pilihan kita mempunyai rangkaian yang kukuh, tidak ada pilihan yang buruk untuk dibuat. Dengan beberapa kajian, panduan kami akan membantu anda membuat keputusan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me