Warhammer2Total War: Warhammer II (sering disebut sebagai Warhammer II) adalah strategi berdasarkan giliran dan permainan video taktik masa nyata yang dihasilkan oleh permainan Sega. Ia dilancarkan untuk Windows pada September 2017 dan MacOS dan Linux pada bulan November 2018. Sudah tentu, permainan ini adalah kesinambungan dari siri popular, Warhammer. Anda boleh terlibat dengan diplomasi dan melawan tindakan yang dikendalikan oleh AI. Oleh kerana siri ini sangat popular dan anda boleh memainkannya sebagai berbilang pemain, permainan ini pasti akan sibuk dari semasa ke semasa. Itulah sebab besar kami mencadangkan penggunaan VPN ketika bermain permainan. Terdapat sebab-sebab lain juga, tetapi kami akan memberitahu anda lebih banyak mengenai mereka dalam sekejap. Namun, pertama, mari kita lihat VPN terbaik untuk Total War: Warhammer II.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 2.85PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 3.25IPVanish76Kotak pilihanKotak pilihan

Permainan strategi ini cukup luas dan anda menggerakkan pasukan anda di peta secara bergiliran. Perlumbaan permainan merangkumi Lizardmen, High Elves, Dark Elves, Skaven, serta Tomb Kings dan Vampire Coast. Setiap perlumbaan yang dimainkan mempunyai jalan cerita dan corak permainan tersendiri. Anda juga boleh memainkan kempen dengan pemain lain dalam mod co-op atau bahkan mod head to head.

Terdapat beberapa cara VPN akan membantu anda ketika bermain permainan. Kerana anda boleh berhubung dengan satu, untuk memilih kawasan yang kurang sibuk untuk memainkan permainan anda. Pesaing tahu bahawa kelajuan permainan adalah penting. Dalam kes Total War: Warhammer II, ketinggalan boleh membuat perbezaan antara memenangi perlawanan anda atau kalah. Sekiranya Penyedia Perkhidmatan Internet anda mula meletupkan aktiviti anda, permainan akan berhenti. Penyelesaian untuk masalah ini adalah menyambung ke VPN untuk menyulitkan lalu lintas anda. Sekiranya penyedia mencari corak tertentu, perkhidmatan akan menghentikan pembekal anda daripada melihatnya.

Alasan lain yang baik untuk menyambung ke VPN adalah membantu mencegah serangan Distributive Denial of Service (DDos). Tidak ada yang mahu dimatikan daripada bermain Total War: Warhammer II. Ini sangat mengecewakan, terutamanya jika anda berusaha membina peradaban anda. Atas sebab ini, anda dapat mengatasi masalah tersebut dengan menyambung ke pelayan di wilayah lain. Itu harus menyelesaikan masalah dengan cepat.

Apa VPN Terbaik untuk Perang Total: Warhammer II?

Untuk kaedah terbaik untuk menjawab soalan ini, sila pertimbangkan beberapa faktor. Kriteria kami adalah berkaitan dengan kelajuan dan akses. Hanya dengan itu kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Total War: Warhammer II.

  • Penyedia dengan kemampuan untuk mengelilingi firewall dan kandungan geo-block sehingga anda dapat mengakses kandungan di mana pun anda berada
  • Rangkaian besar dan stabil dengan kestabilan rangkaian yang tinggi untuk mengurangkan bilangan putus semasa bermain
  • Penyedia dengan pelayan pantas di pelbagai kawasan untuk membantu memberikan kelajuan terbaik setiap kali anda bermain Total War: Warhammer II
  • Penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi anda dan membantu mencegah serangan DDoS
  • Dasar no-log yang ketat

Di bawah ini, anda dapat melihat lebih mendalam beberapa VPN terbaik untuk Total War: Warhammer II.

1. VPN Terbaik untuk Total War: Warhammer II: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik untuk Perang Total: Warhammer II: NordVPN

NordVPN

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik untuk Total War: Warhammer II: PIA

Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Kami menggunakan klien Windows PIA dan tidak banyak dari segi penyediaan dan penggunaannya. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah perkhidmatan ini. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat di bawah, rangkaian PIA cukup pantas di lokasi utama di seluruh Amerika Syarikat.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari kepada ahli.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN Terbaik untuk Total War: Warhammer II: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk Total War: Warhammer II: IPVanish

IPVanish

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Terdapat alasan yang baik untuk menggunakan VPN setiap kali anda bermain Total War: Warhammer II. Dari mengatasi sekatan geografi pada firewall di sekolah atau bekerja hingga melindungi diri anda dari serangan DDoS hingga membantu anda mengatasi ketinggalan ketika bermain secara kompetitif, menggunakannya adalah idea yang baik. Untuk pilihan lain, anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat di kami VPN teratas 10 senarai. Semuanya akan berjalan lancar, tetapi kami membuat keputusan untuk mengoptimumkan pengalaman anda dengan Total War: Warhammer II. Dengan cara itu, anda dapat mengelakkan ketinggalan, mendapatkan kelajuan terbaik, dan mencegah serangan DDoS. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me