VPN terbaik untuk UK

InggerisUnited Kingdom (sering disebut UK atau Great Britain) adalah rumah bagi populasi ke-22 terbesar di dunia. Negara ini ke-78 di dunia dari segi saiz. Walau bagaimanapun, untuk mengatakan bahawa UK berpengaruh adalah suatu pernyataan yang meremehkan. Anda dapat melihat pengaruhnya di banyak negara di seluruh dunia. Dari melihat banyak tempat terkenal hingga perjalanan perniagaan, ada banyak yang harus dilakukan di sana. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan Internet maka anda juga ingin menggunakan VPN. Kami akan berkongsi sebab mengapa tidak lama lagi. Lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk UK.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Salah satu tarikan UK adalah kawasan yang berdekatan dengan Eropah. Ini bermaksud selalu ada pelancong baru ke kawasan ini. Itu juga bermaksud bahawa banyak perniagaan menawarkan WiFi percuma kepada pelanggan mereka. Walaupun itu terdengar seperti idea yang baik, itu bermaksud anda harus menggunakan VPN untuk melindungi privasi anda. Hampir semua orang, sekarang, telah mendengar Piagam Snooper. Theresa May secara rasmi mengumumkan di hadapan Parlimen bahawa kerajaan Britain mula mengintip warganya pada tahun 1984. Di atas pemerintah yang mengawasi anda, terdapat banyak penjenayah lain yang menunggu untuk mendapatkan maklumat peribadi anda. Dengan menggunakan VPN untuk membuat sambungan yang dienkripsi, anda akan menjadikannya lebih sukar bagi mata untuk mendapatkan maklumat sensitif anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Walaupun negara ini tidak memiliki terlalu banyak undang-undang penapisan yang perlu dikhawatirkan, anda mungkin mempunyai masalah lain. Sekiranya anda cuba menonton sesuatu di luar negara asal, anda akan disekat. Dengan menyambung ke VPN, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Anda tidak perlu ketinggalan dalam rancangan kegemaran anda kerana anda berada di UK dan bukannya lokasi rumah anda.

Dari mencegah jenayah siber hingga menyekat pemantauan hingga mengelilingi blok geo, menggunakan VPN semasa di UK adalah idea yang baik. Anda mungkin menemui kegunaan lain untuk perkhidmatan setelah anda mendaftar untuk rancangan anda. Cukup mendaftar untuk melindungi diri anda hari ini. Mudah-mudahan, kami telah menjelaskan mengapa menggunakan VPN itu penting. Sekiranya anda tidak biasa dengan apa yang harus dicari di penyedia, pilihan dan pilihan boleh menjadi sangat banyak. Kami akan mempermudah anda.

Apa VPN terbaik untuk UK?

Untuk menjawab soalan itu, kita perlu melihat beberapa faktor yang paling penting. Menggunakannya, kami menyusun senarai VPN terbaik kami untuk UK:

 • Penyulitan kelas tentera untuk membantu melindungi privasi anda.
 • Kelajuan pelayan VPN yang terletak di UK
 • Sambungan yang stabil untuk membantu anda mengelakkan terputus
 • Keupayaan untuk melihat kandungan yang disekat secara geografi atau hitam
 • Tiada dasar log
 • Sokongan pelbagai platform untuk peranti mudah alih

Mari masuk ke senarai VPN terbaik kami untuk UK.

1. VPN terbaik untuk UK: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

Sekiranya anda merancang perjalanan ke UK, menggunakan ciri MediaStreamer ExpressVPN dan perkhidmatan VPN pantas mereka adalah idea yang baik. Kedua-duanya bersama memberi anda pilihan VPN dan DNS Pintar. Ini bermakna anda boleh mendapatkan akses ke kandungan terhad geo. Sekiranya anda suka melakukan streaming dan ingin menonton sesuatu untuk kawasan kediaman anda atau yang lain, anda boleh menontonnya tanpa kehilangan kelajuan. Walaupun begitu, anda masih boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk mengenkripsi sambungan anda jika anda mahu. Sekiranya anda peminat sukan, itu adalah alat yang bagus untuk digunakan untuk menceriakan pasukan kegemaran anda dan anda boleh mendapatkan senarai acara sukan langsung di laman web mereka. ExpressVPN mempunyai pelayan UK yang terletak di Docklands, London, Berkshire, Kent, Maidenhead, dan East London. Semua faktor tersebut menjadikan mereka pilihan utama.

Seperti yang anda lihat dari jadual di atas dan lokasi pelayan Britain yang telah kami sebutkan sebelumnya, ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar. Di UK, mereka mempunyai banyak pelayan di tempat utama yang akan membantu anda melindungi privasi anda. Tidak kira sama ada anda mahu melindungi privasi anda, melepaskan sekatan penapisan, menonton siaran langsung atau mengatasi sekatan geo yang lain, ExpressVPN akan membantu anda mencapai apa sahaja matlamat yang anda miliki.

Ujian kelajuan ExpressVPN UKDengan menggunakan aplikasi ExpressVPN, anda boleh menyambung untuk memilih bandar tertentu untuk disambungkan. Aplikasi ini akan memilih pelayan di lokasi tersebut untuk kelajuan terpantas. Untuk memilih kota tertentu, klik pada butang “pilih lokasi” dan pergi ke tab “semua”. Seterusnya, buka “Eropah” dan pilih Inggeris. Demi ujian, kami memilih pelayan di London. ExpressVPN berfungsi dengan baik dengan kelajuan muat turun antara 271 Mbps hingga 342 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar untuk konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk UK: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN UKKami menguji kelajuan pelayan di London dan Manchester. Prestasi baik di kedua-dua lokasi dengan kelajuan melebihi 270 Mbps. Terbaik dari semua perkhidmatan adalah pilihan yang baik untuk menyekat sekatan kandungan geo-terhad di UK.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk UK: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara. Setelah memilih lokasi, anda boleh berhubung dengan mudah ke lokasi di UK.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA UKPIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat, ujian kelajuan kami menunjukkan bahawa PIA berprestasi baik di London dan Manchester dengan kelajuan muat turun dari 59 Mbps hingga 119 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk UK: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost UKDalam kes ini, kami memutuskan untuk menguji pelayan di London dan Manchester. kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke United Kingdom dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di negara ini. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di London di Manchester. Kami berhubung dengan mereka untuk menguji prestasi mereka dan hasilnya antara 67 Mbps dan 172 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN Terbaik untuk UK: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Virginia.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish UKKami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menguji pelayan IPVanish di London dan Manchester dan mendapati kelajuannya antara 60 Mbps dan 86 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Di atas, kami telah menunjukkan kepada anda penyedia terbaik yang boleh anda gunakan semasa berada di UK. Walau bagaimanapun, anda sentiasa dapat melihat kami VPN teratas 10 senarai untuk pilihan lain. Pastikan yang anda pilih mempunyai pelayan yang terletak di UK. Kami memilih pilihan di atas berdasarkan keselamatan, kelajuan, kebolehpercayaan, dan harga. Kami juga mencari pembekal dengan pelbagai pelayan di UK. Dengan cara itu, anda akan mendapat kelajuan terbaik yang ada. Semua penyedia kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi anda tidak boleh salah. Sekiranya anda merancang untuk streaming, anda tahu betapa pentingnya kelajuan yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map