UtahUtah adalah sebuah negeri AS yang terletak di bahagian barat negara ini. Ia mempunyai populasi 3.16 juta penduduk dan mempunyai kepadatan terendah ke-9 di negara ini. Negeri ini mendapat pengunjung dari seluruh negara dan dunia kerana beberapa sebab. Itu termasuk aktiviti salji yang hebat, pemandangan semula jadi yang indah, fosil dinosaur sebenar, dan banyak lagi. Sekiranya anda akan menjadi salah satu daripada pengunjung ke negara yang hebat ini, anda harus memastikan menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi awam. Anda akan melihat mengapa ia penting tidak lama lagi. Namun, sebelum kami melakukannya, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Utah.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan
4VPN HMA Pro$ 4.29HideMyAss280
5PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan

Walaupun Utah tidak berpenduduk padat dan mempunyai salji yang lebat, tetapi itu tidak bermakna anda boleh membiarkan penjaga anda turun. Pelawat antarabangsa dan domestik bermaksud selalu ada banyak peluang untuk mencuri maklumat mereka yang rentan. Namun, dengan menggunakan VPN, anda dapat membuat sambungan selamat ke pelayan pilihan anda. Itu menjadikan lebih sukar bagi sesiapa untuk mengambil data peribadi anda.

Walaupun negeri ini hanya mempunyai satu pasukan sukan profesional (Utah Jazz), mereka mempunyai sejumlah pasukan kolej terkenal. Yang benar adalah, jika anda ingin menonton salah satu permainan tersebut dan anda berada di kawasan yang salah, anda mungkin dihalang untuk melihat kegemaran anda. Dengan menggunakan VPN, anda boleh menyambung ke pelayan di kawasan lain. Apabila anda melakukannya, anda dapat mengatasi sekatan yang mungkin anda hadapi.

Apakah VPN Terbaik untuk Utah?

Dalam kes ini, faktor yang akan kita gunakan untuk menjawab soalan ini akan bercampur antara keselamatan dan keselamatan. Dengan begitu, kami dapat memberitahu anda apa VPN terbaik untuk Utah.

  • Penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi pengguna
  • Dasar tiada log yang ketat
  • Keupayaan untuk menyekat sekatan firewall, dan pemadaman sukan semasa berada di kawasan ini
  • Pelayan yang berprestasi baik di rantau ini
  • Pelbagai sokongan platform mudah alih termasuk Amazon Firestick
  • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan sambungan terputus

Dan sekarang, perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Utah.

1. VPN terbaik untuk Utah: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka Salt Lake City. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke VPN dan menguji kelajuannya ke Salt Lake City, Provo, dan St. George. Seperti yang anda lihat, prestasi sangat baik dengan kelajuan muat turun dari 124 Mbps hingga 127 Mbps. Ini hampir menjadikan sambungan Internet kabel kami.

Ujian kelajuan ExpressVPN Utah

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Utah: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Utah. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menyambung ke pelayan di SLC kami menguji kelajuan ke Salt Lake City, Provo, dan St. George. Kelajuan muat turun antara 124 Mbps dan 128 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Utah

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 3,49 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lihat Tawaran NordVPN

3. VPN terbaik untuk Utah: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Utah.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di SLC dan diuji ke Salt Lake City, Provo, dan St. George. Hasilnya hebat dengan kelajuan setinggi 129 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish Utah

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

4. VPN terbaik untuk Utah: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 4.29 sebulan (diskaun 70%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Bagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Utah, khususnya di Salt Lake City. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Salt Lake City. Kami menyambung ke pelayan di sana dan menguji kelajuannya ke Salt Lake City, Provo, dan St. George. Kelajuannya berkisar antara 122 Mbps hingga 126 Mbps.

Ujian kelajuan HMA Utah

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari hanya $ 4,29 sebulan dan menawarkan jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lihat tawaran HMA

5. VPN terbaik untuk Utah: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Salt Lake City, Utah kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Utah. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahan ke Salt Lake City, Provo, dan St. George. Kelajuan memuat turun dari 15 Mbps hingga 40 Mbps.

Ujian kelajuan PureVPN Utah

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 74% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 2.88 sebulan. Rancangan tahunan adalah nilai yang besar.

Lihat tawaran PureVPN

Itulah beberapa pilihan hebat untuk digunakan semasa di Utah seperti yang anda lihat di atas. Sekarang, anda harus mempunyai idea yang baik mengapa perkara itu penting. Sudah tentu, anda boleh melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Semua pilihan dalam senarai itu harus berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor. Itulah sebabnya kami memilih ini untuk Utah. Tidak kira apa yang anda rancangkan di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan sebaik mungkin untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me