Vancouver, BCVancouver, British Columbia di Kanada adalah sebuah bandar pelabuhan pesisir di Kanada barat. Ia adalah bandar paling padat penduduk di wilayah ini dan wilayah Greater Vancouver mempunyai populasi pada 2016 sebanyak 2.463 juta penduduk. Itu menjadikannya kawasan metro ke-3 terbesar di negara ini. Terdapat banyak perkara yang menarik pengunjung ke kawasan ini termasuk sukan, muzium, tempat bersejarah dan banyak lagi. Tidak kira apa tujuan anda berada di Vancouver, ada kemungkinan anda menggunakan WiFi awam. Sekiranya demikian, pastikan anda menyambung ke VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA80Kotak pilihanKotak pilihan
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Kotak pilihan

Anda mungkin mahu menggunakan WiFi awam semasa berada di bandar. Itu adalah perkara yang baik kerana terdapat banyak tempat yang menawarkannya kepada pelanggan mereka. Walaupun itu terdengar seperti idea yang baik, ia juga bagus untuk penjahat siber. Tidak ada yang mahu duduk di bilik hotel atau kedai kopi kegemaran mereka dan meminta penjenayah siber mencuri data mereka. Dengan menyambung ke pelayan pilihan anda, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan. Ini bermakna menjadi lebih sukar bagi penjahat siber untuk mencuri maklumat sensitif anda.

Sebab kedua untuk menggunakan VPN semasa berada di Vancouver adalah untuk membantu anda mengatasi sekatan geo. Sekiranya anda pernah mengalami pemadaman sukan atau disekat daripada melihat sesuatu yang anda ingin lihat kerana lokasinya, itu adalah 2 contoh blok geo yang mungkin anda hadapi. Apabila anda menyambung ke VPN dalam kes ini, anda boleh membuat perisian penyekat menyangka anda berada di tempat lain. Itu akan membantu anda melihat semuanya, seperti yang anda harapkan.

Di sana anda mempunyai dua alasan terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Vancouver. Sudah tentu, anda mungkin akan menemui lebih banyak lagi kemudian. Sama ada anda ingin melindungi privasi anda dari pencuri atau mengatasi sekatan geo, menggunakan VPN adalah idea yang baik. Sekarang setelah anda melihat faedahnya, mari kita bincangkan pilihan terbaik untuk digunakan. Tidak semua VPN sama.

Apa VPN terbaik untuk Vancouver?

Kami dapat menjawabnya dengan menggunakan kriteria berikut untuk membantu menentukan senarai kami:

  • Kelajuan pelayan Vancouver
  • Kestabilan rangkaian untuk menghadkan masalah sambungan
  • Keupayaan untuk mengatasi pemadaman dan blok geo
  • Tiada dasar log
  • Sokongan pelbagai platform untuk peranti mudah alih
  • Penyulitan kelas tentera untuk perlindungan privasi yang hebat

Mari kita masuk dan lihat VPN terbaik untuk Vancouver.

1. VPN terbaik untuk Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN VancouverAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Nasib baik, itu tidak berlaku untuk Vancouver. Cukup klik pada bendera Kanada di bahagian atas dan pilih salah satu pelayan Vancouver. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Vancouver dan kelajuannya ialah 194,17 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambah sokongan DNS Pintar ke konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Vancouver: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN VancouverNordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di kawasan itu. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Vancouver dan kelajuan muat turun adalah 171.44 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Vancouver: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 29 negara. Seperti yang anda lihat di bawah, pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Lokasi pelayan disenaraikan mengikut urutan abjad mengikut negara.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Ujian kelajuan PIA VancouverSemasa menggunakan klien Windows PIA, tidak banyak yang perlu dilakukan pada penyediaan dan penggunaannya. Namun, itu tidak bermaksud bahawa program ini dihentikan. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan dan mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan. Seperti yang anda lihat pelayan di Vancouver berprestasi baik dengan kelajuan muat turun 78.20 Mbps.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN terbaik untuk Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost VancouverOleh kerana kami ingin menguji pelayan di kawasan Vancouver, kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke Kanada dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di Kanada. Rangkaian CyberGhost merangkumi sebilangan pelayan di Vancouver. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami adalah 83.88 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Vancouver: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 5.20 sebulan (diskaun 57%)

Dalam kes ini, kami akan menggunakan pelayan yang terletak di Vancouver. IPVanish agak perlahan dalam ujian kelajuan terbaru kami tetapi mereka masih menjadi pilihan tepat ketika mencari perkhidmatan VPN. Mereka mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Utara daripada syarikat lain dalam senarai kami. Ini menjadikan mereka pilihan VPN untuk Kanada.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

Ujian kelajuan IPVanish VancouverIPVanish mempunyai 15 pelayan di Vancouver dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami menguji pelayan IPVanish di Vancouver, yvr.c13.ipvanish.com, dan mendapati kelajuannya adalah 102.68 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Sekiranya anda ingin melihat lebih banyak lagi, anda boleh melihat pilihan lain dari kami 10 pelayan VPN teratas senarai. Oleh itu, kami rasa anda tidak perlu. Yang kami pilih sebelumnya berdasarkan kebolehpercayaan, kelajuan, harga, keselamatan, dan lokasi. Oleh kerana terdapat banyak penyedia dengan pelayan berhampiran Vancouver, anda semestinya mendapat kelajuan terbaik. Tidak kira apa yang anda streaming, kelajuan yang baik sangat penting untuk semua perkara. Semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat, jadi tidak ada pilihan yang buruk. Panduan kami akan membantu anda memilih pilihan terbaik untuk keperluan anda.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me