VPN terbaik untuk Venezuela

VenezuelaVenezuela adalah sebuah negara yang terletak di pantai utara benua Amerika Selatan. Dianggarkan penduduk sekitar 31.5 juta penduduk. Negara ini menjadi pusat kegiatan selama beberapa tahun terakhir, tetapi ada yang memilih untuk mengunjungi negara ini untuk melihat pantai, Air Terjun Angels, iklim sederhana, dan banyak lagi. Sekiranya anda akan menambahkan diri anda ke dalam senarai orang yang menuju ke negara ini, anda pasti ingin menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi. Sebelum kami memberitahu anda apa yang sangat penting, lihatlah senarai VPN terbaik kami untuk Venezuela.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
4VPN HMA Pro$ 3.99HideMyAss280
5IPVanish$ 5.20IPVanish76Kotak pilihan

Sebab pertama untuk menggunakan VPN semasa berada di Venezuela adalah melindungi privasi anda. Menurut laporan Freedomhouse.org, negara ini disenaraikan sebagai “Tidak Percuma”. Sekiranya anda dapat menjalin hubungan di negara ini, perubahan politik akhir-akhir ini menyebabkan pemerintah mengambil kesempatan untuk mengawasi warganya. Apabila anda menyambung ke VPN di sana, sambungan selamat dan peribadi anda menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk memantau komunikasi anda. Sudah tentu, anda masih mahu berwaspada, tetapi ia pasti akan membantu.

Juga dalam laporan yang sama, ini menyebutkan alasan kedua untuk menggunakan VPN ketika berada di negara ini, untuk membantu Anda mendapatkan penapisan pemerintah. Ketika berada di negara ini, tidak ada keraguan anda akan menghadapi penapisan, terutama jika kritik terhadap pemerintah. Caranya adalah dengan menyambung ke VPN di kawasan yang berbeza. Dengan cara itu, anda dapat mengatasi penapisan pemerintah yang mungkin anda hadapi.

Apa VPN Terbaik untuk Venezuela?

Untuk menjawab soalan ini dengan sebaik-baiknya, mari kita perhatikan faktor terpenting untuk menggunakan satu di negara ini. Dalam kes ini, kedua-dua set kriteria itu penting. Walau bagaimanapun, set yang lebih penting adalah kriteria keselamatan. Barulah kita dapat menentukan VPN terbaik untuk Venezuela.

 • Penyulitan kelas tentera yang kuat untuk melindungi anda semasa berada di Venezuela
 • Dasar no-log yang ketat
 • Pelayan pantas yang berfungsi dengan baik untuk sambungan terbaik di negara dan wilayah
 • Keupayaan untuk mengelilingi firewall dan penapisan pemerintah di Venezuela
 • Kestabilan pelayan yang tinggi untuk membantu menghilangkan terputus rangkaian
 • Aplikasi mudah alih pelbagai platform untuk pelbagai peranti termasuk Amazon Firestick

Sekarang, kita akan melihat lebih dekat beberapa VPN terbaik untuk Venezuela.

1. VPN terbaik untuk Venezuela: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Uji kelajuan ExpressVPN VenezuelaAplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Venezuela. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Caracas, Venezuela, kelajuannya adalah 92.39 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Venezuela: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Ujian kelajuan NordVPN VenezuelaNordVPN menghoskan sebilangan pelayan di Venezuela, dan anda boleh menggunakan salah satu daripada mereka. Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Venezuela dan disambungkan ke pelayan di Caracas. Kami menganggapnya pantas dengan kelajuan muat turun 91.70 Mbps.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Venezuela: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost VenezuelaOleh kerana kami ingin menguji pelayan di Venezuela (lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Pilih Pelayan Saya”. Dari sana anda boleh mengembangkan mana-mana negara dan memilih pelayan tertentu. Rangkaian CyberGhost merangkumi sejumlah pelayan di Venezuela. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Caracas. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 40.66 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Venezuela: HMA

VPN HMA

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Ujian kelajuan HMA VenezuelaBagi mereka yang ingin mencari penyedia VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA mengehoskan beberapa pelayan VPN di Venezuela, khususnya di Caracas. Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari Caracas. Kami menyambung ke pelayan di sana untuk menguji dan mendapati kelajuannya adalah 41.71 Mbps.

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dan semua pengguna baru dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan tanpa risiko selama 30 hari.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

5. VPN terbaik untuk Venezuela: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

Amerika Syarikat adalah rumah bagi beberapa perkhidmatan VPN yang popular, tetapi tidak lebih cepat daripada IPVanish. Kami tahu dari pengalaman peribadi bahawa IPVanish akan berfungsi dengan baik tidak kira di wilayah negara mana anda berada. Pelayan mereka cepat dan perkhidmatan VPN mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat daripada kebanyakan penyedia VPN.

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian VPN mereka secara konsisten menjadi yang terpantas di Amerika Utara dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau mendapatkan yang lebih spesifik dengan memilih pelayan individu. IPVanish sangat baik untuk permainan tetapi boleh dilewati kerana tidak dapat menyekat perkhidmatan streaming popular.

Ujian kelajuan IPVanish VenezuelaIPVanish menghoskan sebilangan pelayan di Costa Rica dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Kami menguji pelayan IPVanish di Kosta Rika ke Caracas dan mendapati kelajuannya adalah 16.09 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi. Anda bahkan dapat menyiapkan penghala untuk melindungi setiap peranti di rangkaian anda. Perkhidmatan VPN cukup popular di kalangan pengguna Kodi. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lawati IPVanish

Di atas, anda mempunyai sejumlah pilihan VPN yang tersedia untuk digunakan semasa berada di Venezuela. Anda mesti melihat sekarang mengapa ia penting. Sekiranya anda ingin melihat pilihan lain daripada yang baru sahaja kami sebutkan, jangan ragu untuk melihat penyedia di kami senarai VPN teratas 10. Semua pilihan dalam senarai itu harus berjalan dengan baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor yang kami optimalkan untuk Venezuela. Perlindungan VPN adalah idea yang baik, tidak kira apa yang anda rancangkan. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan cara terbaik untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map