VermontVermont adalah sebuah negeri AS yang terletak di wilayah New England di negara ini. Dianggarkan berjumlah 623k orang. Walaupun jumlah penduduknya sedikit, ia sebenarnya mempunyai kepadatan lebih dari 67 orang per batu persegi. Terdapat sebilangan sebab anda ingin berkunjung ke negeri ini, tetapi yang paling utama adalah kawasan luar dan hidupan liar yang terbaik. Namun, anda juga mungkin perlu menggunakan VPN, terutama jika anda berencana menggunakan WiFi awam. Kami menerangkan lebih lanjut mengenai perkara itu seketika. Pertama, lihat senarai VPN terbaik kami untuk Vermont.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 IPVanish $ 4.87 IPVanish 76 Kotak pilihan
3 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan

Negeri bersejarah yang hebat ini mempunyai banyak perkara untuk dilihat dan dilakukan. Namun, suasana yang tenang dan pemandangan yang indah dapat memikat anda menjadi rasa aman yang salah. Itu membawa kita kepada alasan pertama kita menggunakan VPN ketika berada di Vermont, untuk membantu melindungi privasi anda. Walaupun pemerintah tidak memerhatikan orang secara rawak, penjenayah siber melakukannya. Mereka hampir selalu mengambil kesempatan untuk mencuri data peribadi pengguna yang tidak curiga. Penyelesaian untuk ini adalah menyambung ke pelayan VPN. Dengan berbuat demikian, anda membuat sambungan yang dienkripsi yang menjadikannya lebih sukar bagi sesiapa sahaja untuk mendapatkan maklumat sensitif anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN ketika berada di negara ini adalah untuk membantu anda mengatasi pemadaman sukan dan firewall. Terdapat 21 kolej di negeri ini dan sebahagian daripadanya telah wujud selama 200 tahun atau lebih. Itu termasuk Universiti Castleton, Universiti Vermont, Middlebury College, Universiti Norwich, dan banyak lagi. Sekiranya anda berada di kampus salah satu sekolah ini atau ingin menonton sukan, ada kemungkinan anda akan disekat. Kuncinya adalah menyambung ke pelayan di lokasi yang berbeza. Itu akan memperbodohkan perisian penyekat untuk memikirkan anda berada di tempat lain.

Apa VPN Terbaik untuk Vermont?

Faktor-faktor yang akan kami gunakan untuk menjawab soalan ini adalah gabungan pelbagai faktor. Kerana kedua-duanya penting, kami akan menggunakan kriteria berikut untuk menentukan VPN terbaik untuk Vermont.

  • Keupayaan untuk mengelilingi firewall, pemadaman sukan, dan sekatan geo, yang akan membantu anda semasa anda berada di negeri ini
  • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
  • Kelas ketenteraan, penyulitan yang kuat untuk membantu melindungi privasi anda dalam keindahan Vermont
  • Pelayan yang berprestasi baik di wilayah Vermont pada ujian kelajuan
  • Polisi log tidak ketat ditawarkan
  • Rangkaian besar dan stabil untuk membantu anda menghilangkan sambungan yang terputus
  VPN terbaik untuk CenturyLink Internet

Dan sekarang, mari kita perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Vermont.

1. VPN terbaik untuk Vermont: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Ujian kelajuan ExpressVPN Vermont

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka AS, dan kemudian buka New York City (lokasi terdekat). Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Kami menyambung ke pelayan di New York City dan diuji ke Burlington dan kelajuannya ialah 121.97 Mbps.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

  VPN terbaik untuk Penghala D-Link

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lihat Tawaran ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Vermont: IPVanish

IPVanish

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.87 sebulan (diskaun 60%)

IPVanish menawarkan beberapa pelayan di kawasan itu, jadi anda seharusnya tidak mempunyai masalah di sana. Anda juga dapat mengharapkan kepantasan yang cepat di lokasi di beberapa tempat di dunia. Oleh kerana itu, kami memilih IPVanish sebagai salah satu pilihan masuk kami untuk digunakan semasa berada di Vermont.

Selain cukup banyak liputan di berbagai wilayah Eropah, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian menghasilkan kelajuan yang hebat dan mereka menunjukkan prestasi yang baik pada ujian kelajuan kami. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu dari menu lungsur turun.

Ujian kelajuan IPVanish Vermont

Kami baru saja menyebut bahawa IPVanish mempunyai pelayan di seluruh wilayah dan semuanya tersedia untuk anda. Sekiranya anda melihat pelayan yang mempunyai huruf “a” sebagai bagian dari nama pelayannya, mereka adalah yang terpantas dalam rangkaian. Kami menyambung ke pelayan IPVanish di New York City dan menguji kelajuannya ke Burlington. Kelajuan muat turun adalah 126.30 Mbps.

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu menghasilkan hanya $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Jaminan wang dikembalikan selama 7 hari merangkumi semua ahli baru.

Lihat tawaran IPVanish

3. VPN terbaik untuk Vermont: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2023. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

  VPN Terbaik untuk Membuka Blokir ClipMega (YouPak)

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Ujian kelajuan CyberGhost Vermont

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di New York City (lokasi terdekat), kami membuka klien Windows dan mengembangkan antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke New York City dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di New York City. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di New York City. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Burlington. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami ialah 28.08 Mbps.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lihat tawaran CyberGhost

Di atas, anda akan melihat beberapa pilihan untuk digunakan semasa berada di Vermont. Mudah-mudahan, kami sekarang telah menunjukkan kepada anda mengapa ia penting. Bagi mereka yang menginginkan pilihan lain, anda boleh melihat kami senarai VPN teratas 10. Semuanya akan berfungsi dengan baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor untuk mengoptimumkannya untuk Vermont. Tidak kira apa rancangan anda semasa di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dengan sebaik mungkin.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me