VPN terbaik untuk Windows

TingkapSaya mula menggunakan sistem operasi Microsoft dengan Windows 3.1 dan telah menggunakan setiap OS sejak masa itu. Terdapat beberapa pemenang dan kalah tetapi satu perkara yang pasti. Apabila Microsoft mengeluarkan versi baru OS mereka, rakan mereka sering perlu berebut untuk menyelesaikan masalah keserasian. Itu pasti berlaku untuk Windows 10. Terlepas dari versi Windows yang anda gunakan, VPN akan membantu melindungi privasi anda dan membebaskan sekatan kandungan.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA49Kotak pilihanKotak pilihan
4CyberGhost$ 2.75PIA112Kotak pilihanKotak pilihan
5Surfshark$ 1.99Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan

Semasa menaik taraf dari Windows 8 ke Windows 10 menjadi jelas bahawa banyak klien VPN gagal berfungsi dengan baik. Itu berubah dari masa ke masa tetapi masih ada VPN dengan perisian yang tidak menyokong Windows 10. Sebentar lagi saya akan berkongsi senarai beberapa penyedia VPN terbaik yang saya temukan untuk Windows 10 dan versi OS yang lebih lama. Saya tidak mahu mengelirukan sesiapa. Anda boleh mengkonfigurasi Windows secara manual untuk menyambung ke perkhidmatan VPN peribadi menggunakan PPTP atau L2TP. Terdapat juga klien OpwnVPN sumber terbuka yang disokong oleh kebanyakan syarikat. Tidak kira sama ada anda menyambung secara manual atau menggunakan pelanggan khusus, anda perlu memilih perkhidmatan VPN terlebih dahulu. Saya secara peribadi lebih suka perkhidmatan yang menawarkan perisian klien yang mudah digunakan untuk Windows selain ciri-ciri canggih seperti suis pembunuh VPN, perlindungan kebocoran DNS, penerusan port, dan kemampuan untuk memutar alamat IP.

Sekiranya anda seperti saya hari-hari hanya menjalankan PC Windows sudah lama berlalu. Di rumah saya, kami mempunyai sistem dan peranti mudah alih yang menjalankan Windows, Mac OS X, Android dan iOS. Keluarga saya memerlukan penyedia VPN yang menyokong mereka semua. Untuk melangkah lebih jauh, kami menginginkan VPN yang menawarkan perisian Windows dan Mac khusus bersama dengan aplikasi mudah alih untuk iOS dan Android. Saya bahkan menambahkan penghala DD-WRT untuk menjalankan semua peranti kami melalui VPN ketika disambungkan ke rangkaian rumah kami.

Sekiranya anda sudah meluangkan masa untuk melihat VPN maka anda tahu ada ratusan pilihan untuk dipilih. Keputusan untuk memilih syarikat mana yang mengambil masa yang lama. Dalam proses itu, saya menguji beberapa penyedia terkemuka. Itu akhirnya membawa ke laman web ini dan senarai VPN terbaik kami untuk Windows. Saya dengan senang hati berkongsi beberapa penyedia yang menawarkan perisian pelanggan yang sangat baik bersama dengan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai.

Di bawah ini, anda akan menemui VPN terbaik yang memenuhi semua kriteria saya. Semuanya menawarkan aplikasi VPN yang mudah digunakan untuk Windows 10 dengan sokongan untuk versi Windows yang lebih lama. Sebilangan besar pelanggan juga merangkumi ciri-ciri canggih untuk memastikan anda selamat dalam talian. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai mereka dalam ringkasan setiap perkhidmatan. Semuanya memberikan perkhidmatan yang pantas dan boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan. Perbezaan utama merangkumi ciri pelanggan lanjutan, saiz rangkaian dan harga.

Apa VPN terbaik untuk Windows?

Kami menyusun senarai VPN terbaik kami untuk Windows atas sebab-sebab berikut:

 • Setiap perkhidmatan VPN diuji menggunakan Windows 10
 • Ujian kelajuan dilakukan semasa disambungkan ke VPN melalui Windows
 • Kami mencari VPN dengan perisian klien yang mudah digunakan
 • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo untuk laman web popular
 • Penyulitan yang kuat untuk melindungi privasi anda dalam talian
 • Ciri canggih seperti suis pembunuh VPN dan pemajuan port

Mari masuk dan lihat VPN terbaik untuk Windows:

1. VPN terbaik untuk Windows: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

Dua faktor menjadikan ExpressVPN pilihan tepat untuk digunakan untuk mesin Windows. Ini adalah kelajuan pantas perkhidmatan mereka dan ciri MediaStreamer. Apabila anda menggunakannya bersama-sama, anda boleh menyekat sekatan geo. Sekiranya anda pernah menyedari bahawa kadangkala anda tidak dapat mengakses beberapa aplikasi atau laman web kegemaran anda, itu mungkin disebabkan oleh sekatan geo. Dengan menggunakan keduanya bersama-sama, anda boleh menggunakan aplikasi atau laman web tersebut tanpa kehilangan kelajuan. Anda juga akan mendapati bahawa anda masih boleh menggunakan pelayan VPN untuk menyulitkan sambungan anda. Tidak kira aktiviti apa yang anda rancangkan, ini adalah pilihan terbaik.

Dengan penggunaan ExpressVPN, anda boleh memilih bandar mana yang ingin anda gunakan. Walaupun anda tidak dapat memilih pelayan individu, mereka berfungsi dengan baik untuk mencari pilihan terbaik untuk anda. Apabila anda mengatur sesuatu, anda dapat menekan “Pilih Lokasi” untuk memilih wilayah, negara, atau kota. Menukar pelayan mudah dilakukan kemudian.

Pelanggan Windows ExpressVPN

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Windows: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

Pelanggan Windows NordVPN

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Windows: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 3.33 sebulan (diskaun 72%)

Akses Internet Peribadi adalah mengenai privasi dan nilai. Mereka tidak menguruskan rangkaian yang besar dari segi negara dan lokasi pelayan. Sebaliknya, mereka memberi tumpuan kepada kawasan lain dan menawarkan harga yang lebih rendah untuk perkhidmatan tersebut. Akses Internet Peribadi adalah kegemaran dipercayai dari komuniti perkongsian fail.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

Saya menggunakan klien Windows PIA dan sangat mudah dari segi penyediaan dan penggunaannya. Kesederhanaannya tidak bermaksud pelanggan tidak kaya raya. PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Kawal tahap penyulitan dan cari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Aplikasi Windows PIA

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali.

Seperti yang kita sebutkan sebelumnya Akses Internet Peribadi adalah nilai yang sangat baik. Mereka berkembang dengan cepat menjadi salah satu penyedia VPN terbesar sebahagiannya berdasarkan harga. Akses Internet Peribadi memberikan jaminan wang dikembalikan kepada ahli selama 30 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

4. VPN terbaik untuk Windows: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan walaupun mereka menyertai kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang dengan cukup.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi Wi-Fi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

CyberGhost 7 untuk Windows

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

5. VPN terbaik untuk Windows: Surfshark

Surfshark

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 1.99 sebulan (diskaun 83%)

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi pelayan ke rangkaian berkelajuan tinggi mereka. Mereka telah memberi tumpuan kepada privasi dan nilai. Perkhidmatan ini merangkumi ciri tambahan seperti CleanWeb (blok iklan dan malware), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, DNS peribadi dan perlindungan kebocoran.

Dengan rangkaian pelayan yang besar di seluruh dunia, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat perkhidmatan streaming popular seperti Netflix, YouTube Premium, dan Amazon Prime, terdapat banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan tersebut. Anda boleh mengakses Amazon Prime Video di beberapa wilayah termasuk AS, Jerman, dan UK. Pelanggan Windows memberi anda pilihan untuk menyambung ke lokasi pelayan fizikal, pelayan maya (paling sesuai untuk menyekat sekatan geo), pelayan yang menyokong penggunaan P2P, dan pelayan MultiHop.

Pelanggan Windows Surfshark

Untuk nilai dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan terbaik bagi mereka yang ingin melindungi privasi mereka dan membuka sekatan. Semua aplikasi VPN mereka direka dengan antara muka pengguna yang serupa dan mudah digunakan. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akaun VPN tanpa risiko tanpa risiko kerana Surfshark menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Anda boleh melihat senarai kami VPN teratas 10 perkhidmatan untuk lebih banyak pilihan. Saya fikir anda akan berpuas hati dengan mana-mana VPN yang disenaraikan di atas. Saya memilihnya berbanding penyedia VPN terkemuka lain berdasarkan kelajuan dan kebolehpercayaan. Bersama dengan kualiti perisian klien Windows VPN mereka. Anda harus dapat mempercayai penyedia VPN anda untuk melindungi privasi anda. Perkhidmatan ini akan melakukan itu dan masing-masing menawarkan kualiti yang baik dengan harga yang sangat berpatutan. Ketiga-tiga perkhidmatan akan berfungsi pada Windows XP, Windows 7, Windows 8, dan Windows 10. Ikuti kami @VPNFan untuk tawaran VPN terkini.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map