VPN terbaik untuk Wisconsin

WisconsinWisconsin adalah sebuah negeri yang terletak di bahagian utara-tengah AS. Ia dianggarkan berjumlah 5.8 juta orang. Orang ramai mengunjungi negeri yang hebat ini kerana pelbagai alasan. Itu termasuk kawasan luar, makanan, peluang perniagaan, dan banyak lagi. Sekiranya anda merancang untuk menjadi salah satu pelawat, anda harus memastikan menggunakan VPN setiap kali anda menggunakan WiFi awam. Ini akan membantu melindungi privasi anda ketika berada di lapangan terbang, hotel, restoran, atau di tempat lain. Berikut adalah beberapa VPN terbaik untuk digunakan di Wisconsin.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost80Kotak pilihanKotak pilihan
4PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan
5Surfshark$ 3.49Surfshark68Kotak pilihanKotak pilihan

Wisconsin sering dipanggil tanah keju. Terdapat banyak perkara yang terkenal, tetapi untungnya, salah satunya bukan pengawasan. Kerana Wisconsin adalah negara AS, pemerintah tidak memantau secara sembarangan. Itu tidak bermakna anda selamat. Dengan menggunakan VPN, anda dapat membuat sambungan yang selamat dan dienkripsi. Ini bermaksud jika entiti bukan kerajaan cuba mengawasi anda, anda akan menjadikannya lebih sukar untuk melakukannya,

Menggunakan VPN untuk alasan kedua sebenarnya juga berfungsi dengan baik. Itu untuk membantu anda mengatasi sekatan geo, firewall, dan pemadaman sukan. Sama seperti sebelumnya, anda akan menyambung ke pelayan VPN, Namun, kali ini, anda akan menggunakan pelayan di kawasan lain. Dengan cara itu, anda dapat melihat kandungan seperti biasa.

Apakah VPN Terbaik untuk Wisconsin?

Anda boleh melihat banyak perkara hebat di Wisconsin. Walaupun anda tidak perlu bimbang tentang pengawasan pemerintah, kami akan memfokuskan diri pada faktor pemblokiran terlebih dahulu untuk membantu kami menentukan VPN terbaik untuk Wisconsin.

 • Penyedia yang mempunyai pelayan VPN yang berfungsi dengan baik di wilayah Wisconsin
 • Keupayaan untuk menyekat sekatan geo dan firewall ketika berada di kawasan tersebut
 • Aplikasi mudah alih dan sokongan untuk peranti Amazon Firestick
 • Kestabilan rangkaian yang tinggi untuk membantu anda mengelakkan masalah sambungan
 • Pembekal dengan polisi tanpa log yang ketat
 • Penyulitan kelas ketenteraan yang kuat untuk privasi pengguna

Dan sekarang, perhatikan beberapa VPN terbaik untuk Wisconsin.

1. VPN terbaik untuk Wisconsin: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak perlu memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan terpantas di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Anda mungkin menemui masalah itu dengan pelayan di kawasan itu. Cukup pilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka AS. Pada ketika ini, anda boleh memilih pelayan di sana. Semasa kami menguji pelayan di Chicago, Illinois dan menguji kepantasan ke Milwaukee, Madison, dan Green Bay. Prestasi sangat baik dengan kelajuan antara 103 Mbps hingga 116 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN Wisconsin

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan dari desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkan semua. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Dapatkan ExpressVPN

2. VPN terbaik untuk Wisconsin: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 70%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik dengan harga jika anda melanggan akaun jangka panjang. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk kedua-dua peranti Android dan iOS (iPhone, iPad).

NordVPN mengehoskan sebilangan pelayan di Chicago (wilayah terdekat). Dari konsol, mengklik pada 3 titik mendatar di sebelah kanan negara, anda boleh mencari kawasan pelayan dan melihat peratusan pelayan yang ada. Kami menguji pelayan yang terletak di Chicago, Illinois dan menguji kelajuan ke Milwaukee, Madison, dan Green Bay. Kelajuan muat turun antara 106 Mbps dan 126 Mbps.

Ujian kelajuan NordVPN Wisconsin

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati NordVPN

3. VPN terbaik untuk Wisconsin: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago, kami membuka klien Windows dan memperluas antara muka. Dari sana anda ingin mengklik tab “Semua Pelayan” jika belum aktif. Tatal ke AS dan klik di sebelah kanan bintang. Ini akan memaparkan senarai lengkap pelayan di AS. Rangkaian CyberGhost merangkumi beberapa pelayan di Chicago (kerana ia adalah yang paling dekat). Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Milwaukee, Madison, dan Green Bay. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami dari 102 Mbps hingga 109 Mbps.

Ujian kelajuan CyberGhost Wisconsin

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari.

Lawati CyberGhost

4. VPN terbaik untuk Wisconsin: PureVPN

PureVPN

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Chicago, Illinois, kami membuka klien Windows dan mengklik pilihan “Country Selection Tool”. Dari sana anda dapat mengembangkan negara mana saja dan memilih pelayan tertentu menggunakan tab “Browse All Servers”. Rangkaian PureVPN mempunyai beberapa pelayan yang terletak di Chicago. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji persembahannya ke Milwaukee, Madison, dan Green Bay. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun kami dari 40 Mbps hingga 74 Mbps.

Ujian kelajuan PureVPN Wisconsin

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 74% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari hanya $ 2.88 sebulan.

Lawati PureVPN

5. VPN Terbaik untuk Wisconsin: Surfshark

Surfshark

Surfshark melancarkan perkhidmatan VPN mereka pada tahun 2018. Sejak masa itu, syarikat ini telah membuat percikan dalam masyarakat. Pasukan ini terus berkembang dan menambah lokasi sepanjang masa dan sangat fokus pada harga dan privasi. Ia juga mempunyai wisel dan loceng yang anda harapkan dengan perkhidmatan yang lebih besar

Dengan lebih daripada 500 pelayan di 50 negara, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk menyekat penyekat perkhidmatan streaming yang popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime, mereka mempunyai banyak peluang untuk menikmati perkhidmatan mereka. Anda bahkan dapat menonton beberapa perkhidmatan yang terdapat di pelbagai wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari secara peribadi, melindungi lalu lintas WiFi anda, torrent tanpa nama, dan banyak lagi, apabila anda memilih pelayan.

Untuk ujian kami di Wisconsin, kami ingin memilih pelayan yang terletak di Chicago. Setelah anda log masuk, cari Chicago di bar carian. Dari sana, anda boleh menyambung ke pelayan yang berada di sana. Kami menyambung ke pelayan di Chicago dan menguji kelajuan ke Milwaukee, Madison, dan Green Bay. Hasilnya adalah kecepatan mulai dari 42 Mbps hingga 68 Mbps.

Ujian kelajuan Surfshark Wisconsin

Untuk wang dan ciri-ciri, Surfshark adalah pilihan yang baik untuk mereka yang tidak semestinya memerlukan sambungan berkelajuan tinggi semasa berada di sana. Semuanya senang digunakan dan anda tidak seharusnya menghadapi masalah. Anda boleh mendaftar untuk akaun tanpa had dengan peranti tanpa had dan yakinlah kerana Surfshark mempunyai jaminan wang tanpa wang selama 30 hari.

Lawati Surfshark

Seperti yang anda lihat di atas, terdapat beberapa pilihan VPN hebat untuk digunakan semasa di Wisconsin. Dengan jelas, anda dapat melihat faedah melakukannya. Sekarang, kami semestinya telah menunjukkan kepada anda mengapa ia penting. Sekiranya anda mahukan lebih banyak pilihan, sila lihat kami senarai VPN teratas 10. Semua pilihan ini akan menunjukkan prestasi yang baik. harus menunjukkan prestasi yang baik, tetapi kami membuat pilihan berdasarkan beberapa faktor. Itulah bagaimana kami mengoptimumkan pilihan kami untuk Wisconsin. Tidak kira apa yang anda rancangkan di sana, perlindungan VPN adalah idea yang baik. Dengan menggunakan panduan kami, anda dapat melindungi privasi anda dan membuat keputusan sebaik mungkin.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map