VPN terbaik yang Menerima Bayaran Amazon

Bayaran AmazonAmazon Pay adalah perkhidmatan pemprosesan pembayaran dalam talian yang dimiliki oleh Amazon. Dilancarkan pada tahun 2007, menggunakan basis pelanggan Amazon.com dan memusatkan usaha mereka untuk memberi pilihan kepada pangkalan mereka untuk menggunakan akaun Amazon mereka di laman web pedagang luar. Bagi mereka yang ingin menggunakan Amazon Pay untuk perkhidmatan VPN anda, kami dapat memberi anda pilihan. Kami akan membincangkan pilihan dengan lebih terperinci sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, lihat senarai cepat VPN terbaik kami yang menerima Amazon Pay.


RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2Akses Internet Peribadi$ 3.33PIA52Kotak pilihanKotak pilihan
3ibVPN$ 4.83NordVPN63Kotak pilihanKotak pilihan

Sudah tentu, Amazon Pay tersedia di Austria, Belgia, Cyprus, Jerman, Denmark, Sepanyol, Perancis, Hungary, Luxembourg, Republik Ireland, India, Itali, Jepun, Belanda, Portugal, Sweden, United Kingdom, dan Amerika Syarikat. Ini bermakna terdapat banyak pilihan untuk digunakan, terutamanya kerana Amazon adalah salah satu daripada 10 peruncit teratas di dunia. Nasib baik, ada beberapa penyedia yang menerima kaedah pembayaran yang popular.

Sekarang, mari kita lihat pilihan VPN terbaik yang menerima Amazon Pay:

1. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Amazon: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

 

2. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Amazon: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran Amazon: ibVPN

IBVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.83 sebulan (diskaun 56%)

ibVPN bukan pendatang baru di pasaran. Mereka sebenarnya sudah ada sejak tahun 2004. Syarikat, aplikasi, operasi, dan sokongannya berpusat di Romania (khususnya di Transylvania). Itu menjadikan mereka selamat di luar program 14 mata, tetapi masih memberikan perlindungan kepada pengguna dari Kesatuan Eropah. Ia mempunyai 63 lokasi pelayan, jadi penyedia kecil tetapi kuat ini telah anda lindungi.

Walaupun mereka tidak menawarkan rangkaian yang besar, mereka mempunyai beberapa ciri lain yang memberikan nilai yang besar. Untuk satu, mereka mempunyai aplikasi yang tersedia untuk Windows, Mac OSX, Linux, Android, dan iOS, serta sambungan untuk Opera dan Chrome. Ramai pengguna menyukai kenyataan bahawa mereka adalah syarikat bebas. Itu bermaksud mereka tidak terhubung dengan dana pelaburan, hosting, perlombongan data, atau syarikat lain yang berminat dalam pengumpulan data.

Beberapa ciri yang ditawarkan oleh perkhidmatan tersebut meliputi sejumlah protokol yang berbeza, VPN berganda, DNS Pintar, KillSwitch, perlindungan Kebocoran WebRTC, dan banyak lagi. Seperti yang anda lihat, mereka mempunyai sejumlah ciri canggih dan perkhidmatan ini bagus untuk pengguna baru dan pengguna yang maju. ibVPN menawarkan akses utama dengan harga $ 4.83 sebulan dengan jaminan wang dikembalikan selama 15 hari.

Lawati ibVPN

Dan di sana anda mempunyai VPN terbaik untuk digunakan yang menerima Amazon Pay. Sudah tentu, anda boleh bebas melihatnya senarai 10 teratas untuk pilihan lain. Ingatlah bahawa tidak semua orang dalam senarai 10 teratas kami menerima Amazon Pay. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik dan penyedia yang tepat untuk memenuhi keperluan anda.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map