Bayaran WeChatMereka yang biasa dengan WeChat tahu bahawa ia mengandungi ciri WeChat Pay yang membolehkan anda menghubungkan akaun bank anda ke aplikasi untuk membayar perkhidmatan. Terdapat sebilangan perkhidmatan VPN yang menerima WeChat Pay. Anda boleh menggunakan perkhidmatan pembayaran untuk melanggan VPN di luar China kami. Sebentar lagi kami akan berkongsi lebih banyak maklumat mengenai penggunaan VPN untuk melindungi privasi anda. Sementara itu, lihat senarai VPN terbaik kami yang menerima Bayaran WeChat.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 52 Kotak pilihan Kotak pilihan
3 PureVPN $ 2.95 Lebih selamatVPN 180 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 TorGuard $ 4.99 TorGuard 68 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 ibVPN $ 4.83 NordVPN 63 Kotak pilihan

WeChat Pay adalah dompet digital yang disertakan dalam aplikasi WeChat. Menggunakan WeChat Pay untuk membeli langganan VPN adalah mudah. Anda dapat menggunakan telefon bimbit anda untuk mengirim pembayaran dan menikmati privasi yang ditawarkan oleh VPN. Ini benar terutamanya bagi mereka yang berada di China. Kami mengesyorkan menggunakan ExpressVPN kerana ia berfungsi dengan baik di daratan China. Tidak ada VPN yang berfungsi 100% sepanjang masa di rantau ini tetapi ExpressVPN terbukti sangat dipercayai jika dibandingkan dengan VPN lain. Anda boleh menghubungi kakitangan sokongan mereka sekiranya anda mempunyai masalah.

Sekarang, kami akan melihat pilihan VPN terbaik anda yang menerima WeChat Pay:

1. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran WeChat: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

  VPN terbaik dengan Kill Switch

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran WeChat: PIA

Akses Internet Peribadi

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 3.49 sebulan (diskaun 65%)

Akses Internet Peribadi (PIA) memberi pengguna beberapa pilihan yang berbeza. Tidak seperti masa lalu, anda tidak perlu lagi membuat profil untuk setiap pelayan VPN. Sekarang, anda boleh menyambung ke mana-mana lokasi pelayan mereka di 33 negara. Pasukan PIA telah mengatur pelayan mereka mengikut wilayah, negara, dan bandar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas sepanjang masa.

Terdapat banyak pengguna torrent yang menggemari Akses Internet Peribadi. Perkhidmatan ini merangkumi ciri yang akan menghentikan sistem anda daripada berkomunikasi sekiranya sambungan ke perkhidmatan mereka terputus. Maksudnya jika akses VPN yang dienkripsi anda dijatuhkan atas sebab apa pun ia akan membuat anda selamat.

PIA menawarkan klien Windows dan aplikasi lain yang mudah dan senang digunakan. Walau bagaimanapun, anda tidak mahu memandang rendah PIA menawarkan tahap perlindungan privasi yang berbeza bergantung pada keperluan anda. Anda boleh mengawal tahap penyulitan untuk membantu anda mencari keseimbangan yang betul antara privasi dan kelajuan.

  VPN Terbaik untuk Jejaring Sosial MeWe

Ketika datang ke klien Windows mereka, pasukan PIA telah memasukkan suis membunuh Internet. Suis kill akan mematikan sambungan Internet anda pada bila-bila masa VPN gagal. Itu sangat berguna bagi mereka yang ingin memastikan namanya tidak dikenali. Akses Internet Peribadi menawarkan VPN dari $ 3,49 sebulan bersama dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari.

Lawati Akses Internet Peribadi

3. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran WeChat: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari sekadar $ 4.99 sebulan.

Lawati PureVPN

4. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran WeChat: TorGuard

TorGuard

TorGuard dilancarkan pada tahun 2012 oleh ahli pasukan yang terletak di Nevis, Hindia Barat. Apabila anda membandingkannya dengan perkhidmatan lain, perkhidmatan VPN ini agak baru. Namun, mereka mempunyai lebih daripada 1250 pelayan yang terletak di 42 negara yang berlainan di seluruh dunia. Sasaran mereka adalah komuniti yang mengalir, tetapi ia akan berfungsi dengan baik untuk apa sahaja yang ingin anda lakukan di wilayah Thailand. Walaupun tidak ada pelayan yang berada di Bangkok, pelayan di sana adalah pilihan terbaik.

TorGuard mempunyai gabungan lokasi pelayan yang kuat, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime serta aktiviti torrent. Sering kali, anda boleh mendapatkan akses ke kandungan video Amazon Prime di beberapa lokasi yang berbeza. Semasa menggunakan klien Windows, anda mempunyai pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Memilih pelayan dan banyak lagi.

  VPN terbaik untuk Pengguna Reddit

Oleh kerana kami ingin menguji pelayan di Bangkok, kami membuka klien Windows dan memilih protokol OpenVPN. Sekarang, anda boleh menatal senarai negara yang disusun mengikut abjad. Kemudian, anda boleh memilih bandar. Rangkaian TorGuard merangkumi beberapa pelayan di Bangkok. Kami berhubung dengan salah satu daripadanya dan menguji prestasinya. Seperti yang anda lihat, kelajuan muat turun adalah 27.86 Mbps.

Perkhidmatan TorGuard VPN adalah kegemaran dalam komuniti berkongsi fail. Semuanya mudah digunakan dan mudah sehingga anda dapat melindungi privasi dalam talian anda dengan mudah. Terdapat juga ciri yang sering ditambahkan pada versi mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh dengan harga serendah $ 4,99 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati TorGuard

5. VPN Terbaik yang Menerima Bayaran WeChat: ibVPN

IBVPN

Daftar selama 12 bulan dengan hanya $ 4.83 sebulan (diskaun 56%)

ibVPN bukan pendatang baru di pasaran. Mereka sebenarnya sudah ada sejak tahun 2004. Syarikat, aplikasi, operasi, dan sokongannya berpusat di Romania (khususnya di Transylvania). Itu menjadikan mereka selamat di luar program 14 mata, tetapi masih memberikan perlindungan kepada pengguna dari Kesatuan Eropah. Ia mempunyai 63 lokasi pelayan, jadi penyedia kecil tetapi kuat ini telah anda lindungi.

Walaupun mereka tidak menawarkan rangkaian yang besar, mereka mempunyai beberapa ciri lain yang memberikan nilai yang besar. Untuk satu, mereka mempunyai aplikasi yang tersedia untuk Windows, Mac OSX, Linux, Android, dan iOS, serta sambungan untuk Opera dan Chrome. Ramai pengguna menyukai kenyataan bahawa mereka adalah syarikat bebas. Itu bermaksud mereka tidak terhubung dengan dana pelaburan, hosting, perlombongan data, atau syarikat lain yang berminat dalam pengumpulan data.

Beberapa ciri yang ditawarkan oleh perkhidmatan tersebut meliputi sejumlah protokol yang berlainan, VPN berganda, DNS Pintar, KillSwitch, perlindungan Kebocoran WebRTC, dan banyak lagi. Seperti yang anda lihat, mereka mempunyai sejumlah ciri canggih dan perkhidmatan ini bagus untuk pengguna baru dan pengguna yang maju. ibVPN menawarkan akses utama dengan harga $ 4.83 sebulan dengan jaminan wang dikembalikan selama 15 hari.

Lawati ibVPN

Di sana anda mempunyai VPN terbaik yang menerima Bayaran WeChat. Sudah tentu, anda sentiasa dialu-alukan untuk memeriksa kami senarai 10 teratas untuk pilihan lain. Perlu diingat, walaupun mereka mungkin tidak semua menerima Bayaran WeChat. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik untuk memenuhi keperluan anda hari ini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me