Pembayaran iDEALSyarikat pembayaran iDEAL adalah sistem pembayaran yang paling popular di Belanda. Pada tahun 2014, ia digunakan untuk 54% daripada semua pembayaran Belanda dalam talian. Ia kini dimiliki oleh organisasi Belanda Currence dan melakukan transfer sebanyak 282 juta pada tahun 2016. Sekiranya anda ingin menggunakan pembayaran iDEAL untuk membayar perkhidmatan VPN anda, kami dapat membantu. Kami akan membincangkan pilihan dengan lebih terperinci sebentar lagi. Sebelum kita melakukannya, lihatlah senarai cepat VPN terbaik kami yang menerima pembayaran iDEAL.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
2NordVPN$ 3.49NordVPN87Kotak pilihanKotak pilihanKotak pilihan
3CyberGhost$ 2.75CyberGhost112Kotak pilihanKotak pilihan
4PureVPN$ 2.88Lebih selamatVPN180Kotak pilihanKotak pilihan
5Gading$ 2.25Gading73Kotak pilihanKotak pilihan

Sama ada anda berbangsa Belanda atau hanya di negara ini sebentar, anda mungkin ingin menggunakan pembayaran iDeal untuk membeli perkhidmatan VPN anda. Oleh kerana ia adalah sistem pembayaran terbesar di Belanda, banyak yang mencari khusus untuk syarikat yang menerima kaedah pembayaran iDEAL. Ingat, wang anda adalah yang rentan, jadi jika data sensitif anda diambil, anda mungkin akan kehilangan lebih banyak daripada wang. Sudah tentu, penyelesaiannya adalah menggunakan VPN. Nasib baik, ada beberapa penyedia yang mengambil pembayaran iDEAL.

Sekarang, kami akan melihat pilihan VPN terbaik anda yang menerima pembayaran iDEAL:

1. VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran iDEAL: ExpressVPN

ExpressVPN

Daftar selama 12 bulan dan dapatkan 3 BULAN PERCUMA di VPN # 1 kami

ExpressVPN menyatukan akses VPN cepat dengan MediaStreamer yang bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar untuk membebaskan akses ke kandungan terhad geo. Perkhidmatan VPN akan membantu menyulitkan sambungan anda dan membuka blokir acara sukan langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web mereka. Berada di Kepulauan Virgin Britain meletakkan ExpressVPN di luar negara 5 mata dan 14 mata. Mereka mengekalkan kebijakan tanpa log yang telah disahkan melalui permintaan undang-undang berprofil tinggi selama ini.

ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ribuan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna. Anda boleh menyambung ke rangkaian VPN mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton perkhidmatan streaming kegemaran anda dari mana saja.

Mungkin kelebihan terbesar menggunakan ExpressVPN adalah sokongan mereka untuk pelbagai jenis peranti. ExpressVPN menawarkan perisian VPN khusus untuk Windows, Mac, iOS, dan Android. Sambungkan desktop dan mudah alih anda pada masa yang sama dengan sehingga 3 sambungan serentak. Anda juga boleh memasang sambungan web ExpressVPN untuk Chrome atau Firefox. Ingin melindungi seluruh rangkaian rumah anda dengan satu akaun VPN? Sekiranya demikian, anda boleh menggunakan aplikasi penghala ExpressVPN untuk menyiapkannya. Ciri MediaStreamer menambahkan sokongan DNS Pintar ke peranti seperti konsol permainan (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, dll.), Kotak media (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, dll.), Dan Smart TV.

Kupon ExpressVPNJimat 49% dan dapatkan 3 bulan percuma dengan 12 bulan VPN dinilai # 1 kami

ExpressVPN menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka adalah pilihan terbaik untuk privasi dan untuk membebaskan sekatan geo. Sokongan pelanggan tersedia 24/7 untuk memberi bantuan dan menjawab sebarang pertanyaan. Nikmati VPN terbaik dengan harga yang lebih rendah kerana ExpressVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Lawati ExpressVPN

2. VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran iDEAL: NordVPN

NordVPN

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.99 sebulan (diskaun 75%)

NordVPN berpusat di Panama yang mana beberapa pengguna lebih suka menggunakan syarikat VPN yang sebenarnya beribu pejabat di Amerika Syarikat. Anda akan mendapati bahawa NordVPN mempunyai kehadiran yang kuat di AS dengan pelayan yang terdapat di seluruh negara. Anggota mempunyai akses penuh ke rangkaian mereka di AS dan seterusnya dengan harga yang sangat baik.

Anda akan mendapati bahawa NordVPN mungkin mempunyai gabungan perkhidmatan terbaik untuk harganya jika anda melanggan akaun untuk jangka masa yang lebih lama. Semua pengguna mempunyai akses penuh ke rangkaian dan perisian khusus mereka. Anda boleh berhubung menggunakan klien VPN untuk Windows atau Mac. Mereka juga mempunyai aplikasi mudah alih yang mudah digunakan untuk peranti Android dan iOS (iPhone, iPad). Anda boleh menggunakan pelanjutan penyemak imbas NordVPN untuk Chrome, Firefox, atau Safari. NordVPN menawarkan beberapa ciri privasi lanjutan seperti VPN berganda, pelayan P2P, dan IP khusus yang sangat membantu perkhidmatan ini menonjol.

Ingin mengakses perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon Prime Video, atau BBC iPlayer dari mana sahaja di dunia? Sekiranya demikian, NordVPN adalah pilihan yang tepat. Mereka adalah satu-satunya perkhidmatan VPN yang masih dapat menyahsekat Netflix. Anda boleh mendaftar untuk perkhidmatan VPN dan SmartDNS tanpa had dari hanya $ 2.99 sebulan dengan keahlian 3 tahun.

Lawati NordVPN

3. VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran iDEAL: CyberGhost

CyberGhost

Daftar selama 36 bulan dengan hanya $ 2.75 sebulan (diskaun 79%)

CyberGhost ditubuhkan pada tahun 2001 oleh 7 ahli pasukan muda yang bersemangat di Bucharest, Romania. Sejak masa itu syarikat telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia. Pasukan yang terdiri daripada 50+ ahli memberi tumpuan untuk melindungi privasi pengguna. Robert Knapp, pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif, terus menerajui pasukan itu walaupun mereka bergabung dengan kumpulan Crossrider pada tahun 2017. Sejak masa itu, rangkaian CyberGhost telah berkembang cukup banyak.

CyberGhost menawarkan gabungan lokasi pelayan yang bagus, penyulitan yang kuat, dan kemampuan untuk membuka blokir perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, YouTube Red, dan Amazon Prime. Beberapa saluran bahkan membolehkan anda membebaskan sekatan geo untuk beberapa wilayah. Contohnya, anda boleh mengakses kandungan video Amazon Prime di AS, Jerman atau UK. Pelanggan Windows juga memberi anda pilihan untuk melayari tanpa nama, melindungi WiFi, torrent tanpa nama, membuka blokir laman web asas (Google, Facebook Instagram, dll.), Dan memilih pelayan.

Pelanggan VPN CyberGhost adalah salah satu kegemaran kami. Sangat mudah digunakan dan merangkumi sejumlah ciri canggih untuk membantu melindungi privasi dalam talian anda. Mereka mempunyai pasukan pengembangan di Jerman yang terus menambahkan ciri ke aplikasi pelanggan dan mudah alih. Anda boleh mendaftar untuk mendapatkan akses penuh ke rangkaian CyberGhost dari hanya $ 2.75 sebulan semasa promosi mereka sekarang.

Lawati CyberGhost

4. VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran iDEAL: PureVPN

PureVPN

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.88 sebulan (diskaun 74%)

PureVPN telah beroperasi sejak 2007 menjadikan mereka salah satu penyedia VPN tertua di pasaran. Memulakan awal telah membantu mereka berkembang dan berinovasi. PureVPN mempunyai salah satu klien VPN terbaik yang terdapat di pasaran. Mereka juga mempunyai aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Inovasi adalah bidang yang membantu PureVPN menonjol dari pakej. Mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Anda boleh menambahkan firewall NAT, alamat IP khusus, penyemak imbas StealthVPN dan pilihan khas yang dipanggil streaming khusus untuk membantu mempercepat prestasi anda.

PureVPN berjaya dalam kategori harga. Mereka telah mengurangkan harga lebih dari 50% kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dari sekadar $ 4.99 sebulan.

Lawati PureVPN

5. VPN Terbaik yang Menerima Pembayaran iDEAL: Ivacy

Gading

Daftar selama 24 bulan dengan hanya $ 2.25 sebulan (diskaun 77%)

Ivacy memulakan perjalanan mereka pada tahun 2007 dan mereka adalah salah satu syarikat VPN tertua di pasaran. Sudah tentu, di sinilah anda pergi dari sana yang penting. Mereka telah berkembang dan berinovasi sejak masa itu dan walaupun mereka tidak begitu terkenal dengan sebilangan penyedia lain, mereka mempunyai produk yang kukuh. Mereka mempunyai aplikasi Windows, Mac, Linux, iOS, Android, XBox, PS3&4, Amazon Firestick, dan banyak lagi.

Inovasi membantu menjadikan syarikat sebagai peneraju. Pada tahun 2010, mereka adalah syarikat pertama yang keluar dengan Split Tunneling. Sejak masa itu, mereka terus menambah ciri dan tambahan baru ke perkhidmatan. Beberapa di antaranya termasuk suis bunuh internet, protokol canggih, perlindungan virus dan banyak lagi.

Ivacy berfungsi dengan baik sejauh harga. Mereka telah mengurangkan harga kerana perkhidmatan ini terus meningkat. Anda boleh mendaftar untuk VPN tanpa had dan mengakses semua lokasi pelayan mereka dengan harga serendah $ 2.25 sebulan. Itu adalah dengan rancangan 2 tahun dan ia sangat bernilai.

Lawati Ivacy VPN

Dan di sana anda mempunyai VPN terbaik yang menerima Pembayaran iDeal. Sudah tentu, anda sentiasa dialu-alukan untuk memeriksa kami senarai 10 teratas untuk pilihan lain. Perlu diingat, walaupun mereka mungkin tidak semua menerima pembayaran iDEAL. Dengan membaca panduan kami, kami dapat membantu anda mencari pilihan terbaik untuk memenuhi keperluan anda hari ini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me