A SwitchVPN áttekintésünk azzal kezdődik, hogy megjegyezzük, hogy 2010 óta tartózkodnak a VPN-térben. Eredeti székhellyel Indiában voltak, ám a kedvezőtlen adatmegőrzési politikák valószínű terjeszkedése miatt 2016-ban székhelyüket az Egyesült Államokba költöztették. Jelenlegi szolgáltatási kínálatuk hozzáférés 35 helyre világszerte, több mint 145 nagysebességű (több gigabites) kiszolgáló hálózatán keresztül. Fejlesztettek egy egyedi szoftvert Windows, Mac OS X, iOS és Android eszközökhöz. Ez megkönnyíti mindenki számára a VPN-hálózathoz való csatlakozást. A SwitchVPN az évek során javította hálózati biztonságát, és most a legjobb iparági protokollokat használja. Hálózatának kihasználása segít megvédeni az összes internetes forgalmat a kíváncsiskodó szemtől, leküzdeni a cenzúrát, és javítja az általános online élményt.

SwitchVPN áttekintés

SwitchVPN árképzés

A SwitchVPN az évek során egyszerűsítette a szolgáltatás árazását is. Jelenleg csak egy VPN-csomagot kínálnak. Ez magában foglalja az összes szolgáltatást, amelyet szolgáltatásaik nyújtanak. A szolgáltatást két távú terv szerint értékesítik. Ezek a kifejezések egy hónap és tizenkét hónap. A havi terv havonta 9,99 dollár lehet. Ha azonban a legkedvezőbb ajánlatot szeretné megkapni pénzéért, 33% -ot spórolhat meg havi tervéből, ha feliratkozik a 12 hónapos tervre. Ez azt jelenti, hogy havonta mindössze 6,66 dollárból kaphatja meg teljes szolgáltatását.

SwitchVPN árképzésHitelkártyával fizethet a SwitchVPN-ről. Kivételük a Visa, a MasterCard, az American Express és az Discover. Ha Ön olyan típusú ember, aki szeret minden online fizetését egy helyen központosítani, akkor elfogadják a PayPal szolgáltatást. Végül, ha meg akarja próbálni növelni online névtelenségét, akkor a Bitcoin segítségével is fizetéseket fogadnak el.

A SwitchVPN szolgáltatás jellemzői

A SwitchVPN szolgáltatás a következő funkciókat tartalmazza:

 • Korlátlan hozzáférés – A szolgáltatás nem korlátozza a sávszélességet.
 • Kiváló titkosítás – 256 bites adattitkosítást biztosítanak a legtöbb protokollhoz.
 • Csatlakoztasson legfeljebb 5 eszközt – A SwitchVPN-t tetszőleges számú eszközön használhatja, és egyszerre akár 5 eszközt is csatlakoztathat.
 • Gigabites sebesség – A kiszolgálók gigabites kapcsolatokat biztosítanak a felhasználók számára.
 • Nincsenek naplók tárolva – A SwitchVPN nem tárolja a VPN-szolgáltatás használatának naplóit.
 • Wi-Fi védelem – Titkosítja az összes internetes forgalmat, hogy megvédje azt harmadik féltől.
 • Legyőzni az online cenzúrát – Szolgáltatásuk segíthet elérni kedvenc webhelyeit, például a YouTube, a Facebook és más közösségi média webhelyeket.
 • Torrentek és P2P támogatás – A P2P-t nem tiltják meg egyik szerverükön, és néhányukon nincs optimalizálva.
 • Továbbfejlesztett streaming – A TV-műsorok és filmek bárhonnan közvetíthetők, kevesebb korlátozással.
 • Őrizze meg online jelszavait – A titkosítás megakadályozza, hogy a hackerek ellopják a jelszavakat.
 • Nyíltabb internet – A SwitchVPN kevésbé korlátozó internetes élményt nyújt.

Szolgáltatásuk egyedi szoftverrel is rendelkezik, amely megkönnyíti az összes eszközhöz való csatlakozást. Ezért szinte bárhonnan hozzáférhet Wi-Fi vagy mobilhálózaton keresztül.

SwitchVPN ingyenes szolgáltatás és különleges ajánlatok

A SwitchVPN jelenleg ingyenes, 3 napos próbaverziót kínál. Ez egy korlátozott időtartamú ajánlat, és később esetleg nem érhető el. Ellenőrizheti annak elérhetőségét a saját webhely chat-jein keresztül, vagy e-mailt küldhet a támogatási személyzetnek. Ez az ingyenes próbaverzió csak azt követeli meg, hogy adja meg e-mail címét és hozzon létre egy jelszót fiókjához.

SwitchVPN 3 napos próbaverzió

A SwitchVPN ezután ellenőrző e-mailt küld Önnek. Miután ellenőrizte fiókját, felhasználhatja arra, hogy bejelentkezzen az ügyfélportálba, hogy megszerezze felhasználónevét és jelszavát. Itt módosíthatja adatait.

SwitchVPN ügyfélportálItt is ellenőrizheti előfizetését. Itt kapcsolhatja ki az automatikus megújítást. Itt is lemondhatja előfizetését, ha úgy dönt, hogy a SwitchVPN szolgáltatás nem az Ön számára. A „Telepítési útmutató” gomb kiválasztásával megnyílik egy útmutatók oldala, amelyek segítségével telepítheti a SwitchVPN szoftvert az eszközére..

Ezen felül minden új felhasználónak 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak. Ez nem kérdéses garancia. Ennek igényléséhez egyszerűen törölje az előfizetést a vásárlástól számított 30 napon belül. Ezután lépjen kapcsolatba a SwitchVPN ügyfélszolgálattal (webhely chat vagy e-mail útján), és kérje meg a visszatérítést. Opcionálisan megadhatja a törlés okát.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

SwitchVPN hálózati és szerver helyek

A SwitchVPN szolgáltatás az évek során nőtt. Most már közepes méretű hálózatuk van. Épül egy 145+ nagysebességű (gigabites) szerver hálózatán, 35 helyszínen. Ez azt jelenti, hogy a VPN hálózatához a világ szinte bárhonnan hozzáférhet. Szervereik vannak Észak- és Dél-Amerikában, Európában, Ázsiában és Óceániában. Hálózatuk a következő helyekből áll:

 • Ázsia: Hong Kong, Japán, Malajzia, Szingapúr
 • Európa: Belgium, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Luxemburg, Hollandia, Norvégia, Oroszország, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság (London, Maidenhead, Gosport)
 • Észak Amerika
  • Kanada – Toronto
  • Amerikai Egyesült Államok – Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Washington, D.C.
 • Óceánia: Ausztrália
 • Dél Amerika: Brazília

A SwitchVPN hálózat megosztott IP-címzést használ a felhasználói forgalom anonimizálásához. Ez azt jelenti, hogy több felhasználó kap ugyanazt az IP-címet. Az IP-ket rendszeresen elforgatják, hogy nehezebb legyen blokkolni őket.

SwitchVPN hálózati biztonság

A SwitchVPN szolgáltatás komolyan veszi az online forgalom biztonságát. Saját szoftverük hozzáférést biztosít a felhasználók számára az iparág legjobb protokolljaihoz. Pontosabban, az alábbi protokollokat és algoritmusokat használják:

 • OpenVPN – Maximális AES-256-CBC rejtjel, SHA512 PFS (tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartás) engedélyezve.
 • L2TP / IPSec – AES-256-CBC titkosítás PFS támogatással.
 • IKEv2 – AES 256 bites titkosítás.
 • SSTP – 256 bites SSL titkosítást használ az AES-256-tal.
 • PPTP – 128 bites titkosítást használ.

A kliens és a szerver közötti kezdeti kézfogás a DH Key + RSA + SHA512 2048 bites verziót használja. Szeretnénk megköszönni a támogatási személyzetnek, hogy megosztotta velünk ezeket az információkat. Ezen részek némelyikét a csatlakozási naplókban is megnézheti. Példa algoritmus, közvetlenül a naplóból, az OpenVPN-UDP protokoll kapcsolathoz Svédországba a vezérlő és adatcsatornák számára:

 • Vezérlőcsatorna: TLSv1.2, TLSv1 / SSLv3 titkosító DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 2048 bit RSA
  Csatorna hitelesítés vezérlése: Az 512 bites üzenet-hash ‘SHA512’ használata a HMAC hitelesítéshez
 • Adatcsatorna titkosítása: Az „AES-128-CBC” titkosító 128 bites billentyűvel inicializálva
  Adatcsatorna titkosítása: Az 512 bites üzenet-hash ‘SHA512’ használata a HMAC hitelesítéshez

A SwitchVPN biztonságos titkosítási protokollokat és algoritmusokat is használ minden egyéni szoftver klienshez és alkalmazáshoz. Ezért, függetlenül attól, hogy milyen eszközt használ a kapcsolathoz a SwitchVPN hálózathoz, biztos lehet benne, hogy az online forgalom védett a kíváncsiskodó szemtől. Az áttekintés gyakorlati részében megvizsgáljuk az egyes operációs rendszerek által használt speciális protokollokat.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

SwitchVPN és az Ön személyes adatainak védelme

Az első dolog, amelyet meg kell jegyezni a SwitchVPN kapcsán, az a nulla naplózási szolgáltatás a VPN felhasználói számára. A VPN szolgáltatás szerint a felhasználó VPN-munkameneteiről semmit nem naplóznak. Ez az adatvédelmi politikájukból készült kivonat ezt a következőképpen állítja:

A SwitchVPN nem gyűjt és naplózza a virtuális magánhálózati szolgáltatás forgalmát vagy használatát.
Csak az érvényes érvényes idézés iránti kérelmet fogjuk teljesíteni, amely a törvény betűjét követi. Nem tudunk olyan információkat szolgáltatni, amelyek nem rendelkeznek velünk. A SwitchVPN alkotmányellenes kérésekkel nem vesz részt.

Ezenkívül megosztott IP-címeket is használnak, hogy egy adott helyre egy meghatározott időtartamra minden felhasználó ugyanazt az IP-címet kapja. Ez megnehezíti az egyes felhasználói tevékenységek elválasztását a szolgáltatás használata során. Ezeket az IP-címeket periodikusan elforgatják, hogy nehezebb legyen letiltani őket. Ennek biztosítania kell a személyes adatvédelmet, amelyet vágyakoznak, miközben a SwitchVPN hálózaton keresztül szörföznek az interneten. Azt is elfogadják, hogy a Bitcoin kifizetéseket hajtson végre azokért, amelyek még inkább a magánélet tudatában vannak.

Mint a legtöbb weboldalon, ők is elemzéseket, közösségi médiát és egyéb webhely-interakciókat használva gyűjtnek információkat a webhely látogatói számára. Mint mindig, önmagában is meg kell vizsgálnia a TOS-t és az adatvédelmi irányelveket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy feltételeik elfogadhatók-e Önnek.

SwitchVPN támogatás

A SwitchVPN 24/7 chat-támogatást kínál webhelyén. Ez a kis GYIK-adatbázisukkal együtt biztosítja a szolgáltatás fő támogatását. Nagyon lenyűgözött a csevegőszolgálat gyors reakciója. A legtöbb kérdésre néhány perc alatt válaszoltak. A biztosított tartalom egyenesen előre és témát mutatott. Meg tudtuk tisztázni a szolgáltatás által nyújtott biztonsággal és adatvédelemmel kapcsolatos kérdéseinket. Ha egy munkamenet megnyitása után elhagyja a csevegést, a támogatási személyzet e-mailben válaszol a kérdésére, ha már rendelkezésre bocsátotta. Más VPN-szolgáltatásokkal ellentétben a SwitchVPN mind az előfizetők, mind pedig a szolgáltatást kereső felhasználók kérdéseire válaszol.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

A SwitchVPN gyakorlati tesztelése

A tesztelés kezdetén az alakul ki, hogy a SwitchVPN rendelkezik egyedi szoftver kliensekkel a Windows és a Mac OS X operációs rendszerekhez. Vannak alkalmazásuk iOS és Android felhasználók számára is. A megfelelő szoftver által támogatott protokollok a következők:

 • ablakok – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP és PPTP.
 • Mac OS X – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP
 • Android – OpenVPN UDP
 • iOS – IKEv2

Amikor feliratkozik a SwitchVPN-re, akkor a folyamat részeként létre kell hoznia egy felhasználónevet és jelszót fiókjához, amint azt korábban szemléltettük áttekintésünkben. Bejelentkezhet az ügyfélportálon, és kiválaszthatja az útmutatót a SwitchVPN szoftver telepítéséhez az eszközéhez. Egyébként letöltheti az eszközéhez a megfelelő szoftvert, ha rákattint a weboldal láblécében a „Letöltések” alatt található linkre.

Töltse le a SwitchVPN szoftvert az eszközéreA megjelenő oldalon válassza a „Letöltés” ​​gombot. Windows és Mac OS X esetén ez letölti a telepítő fájlt a számítógépére. Mobil eszközök esetén megnyitja a megfelelő üzletet (iTunes vagy Google Play). Miután ott telepítheti a megfelelő SwitchVPN alkalmazást az eszközére, és megnyithatja azt.

A SwitchVPN kliens Windowshoz

A SwitchVPN kliens telepítése Windows rendszerre.

Miután letöltötte a megfelelő fájlt a számítógépére, a rendszergazdanak kell futtatnia a telepítési folyamat befejezéséhez. Először egy barátságos képernyő jelenik meg.

Üdvözöljük az SwtchVPN webhelyenA „Beállítások” gombra kattintva megnyílik egy képernyő, ahol beállíthat egy proxy-ot a SwitchVPN-hez. Alapértelmezés szerint nem használ proxyt. Azt is beállíthatja, hogy használja a rendszerproxyt. Végül manuálisan is beállíthat egy proxy-t az általa használt IP-cím és port megadásával.

Proxy használata a SwitchVPN-velMiután kiválasztotta a proxybeállításokat, és az „OK” gombra kattintással elmentette őket, válassza ki a következő gombot a telepítési folyamat folytatásához. Néhány beállítási oldal jelenik meg Önnek. Fogadja el az alapértelmezéseket és kattintson a „Next” gombra, vagy állítsa be a sajátját. Az előkészületek elvégzése után a telepítés megkezdődik.

SwitchVPN Windows Client InstallAmikor a telepítési folyamat befejeződik, megjelenik a befejező képernyő, ahol dönthet úgy, hogy megnyitja az ügyfelet a varázsló befejezése után. A folyamat befejezéséhez kattintson a „Befejezés” gombra.

Először nyissa meg a SwitchVPN for Windows alkalmazást.Megnyílik a bejelentkezési képernyő, ahol megadhatja a SwitchVPN felhasználónevét és jelszavát, amelyet a fiók portáljáról kapott. Kiválaszthatja a jelszó mentését is, így nem kell újból beírnia a klienst, amikor elindítja az ügyfelet. Végül dönthet úgy, hogy elindítja a SwitchVPN-t, amikor a Windows elkezdi ellenőrizni, hogy mindig védett-e az interneten szörfözve. Végül, ha még nem hozott létre SwtchVPN-fiókot, akkor rákattinthat a linkre.

Bejelentkezés a SwitchVPN kliensbe

A SwitchVPN bejelentkezési képernyője

Miután megadta a hitelesítő adatokat, kattintson a „Bejelentkezés” gombra, és megnyílik az irányítópult fő képernyője.

Fő kapcsolóVPN irányítópult

Most leválasztott állapotban van. Ebben az állapotban a képernyő szürke, és az igazi IP jelenik meg.

A SwitchVPN beállításainak megváltoztatása

Mielőtt elkezdenénk használni az ügyfelet, először nézzük meg a „Beállítások” menüt. Ez a menü úgy érhető el, hogy rákattint a fogaskerék ikonra a műszerfal jobb felső sarkában (a fenti képen látható). Ez a menü öt lapot tartalmaz. Ezek a következők:

 • Tábornok – tartalmazza az indítási és az „kill switch” beállításokat.
 • Jegyzőkönyv – lehetővé teszi a protokoll megváltoztatását: OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec és PPTP.
 • Fejlett – itt meg lehet változtatni a proxy-t.
 • Feliratkozás – megjeleníti az összes előfizetési információt, a frissítési beállításokat, lehetővé teszi a kijelentkezést az ügyféltől.
 • Diagnosztikai – megjeleníti a naplót, és opcionálisan névtelen karbantartási adatokat küldhet a SwitchVPN-nek.

A beállítások menü első lapja szabályozza az ügyfél működését. Két részre oszlik:

 • üzembe helyezés – Ez olyan beállításokat tartalmaz, amelyek befolyásolják az ügyfél indítását
  • Indítsa el a Windows indításakor – biztosítja, hogy számítógépe segítségével mindig kapcsolódjon a SwitchVPN szolgáltatáshoz
  • Csatlakozás az utoljára használt helyhez, amikor a SwitchVPN elindul – ez akkor lehet hasznos, ha általában egy adott VPN-helyet használ az Internet szörfözéséhez.
  • Helyezze vissza a VPN-kapcsolatot, ha véletlenül leesik – ez a beállítás segít abban, hogy kapcsolatban maradjon anélkül, hogy manuálisan újra kellene csatlakoznia.
 • Hálózati zár – A SwitchVPN VPN kill kapcsolójának verziója. Ha a kapcsolat véletlenül leesik, akkor leállítja az összes internetes forgalmat, amíg a kapcsolat helyre nem áll. Ez hozzájárulhat az online biztonság és magánélet fenntartásához. Opcionálisan engedélyezheti a LAN forgalmat a helyi hálózatokon is.

SwitchVPN Általános beállítások

A beállítások menü második lapján megváltoztathatja a SwitchVPN hálózathoz használt csatlakozási protokollt. Négy protokoll közül választhat:

 • OpenVPN (UDP) – ez az alapértelmezett protokoll, amelyet az internet szörfözés legtöbb igénye, például a streaming média és a VoIP használatához használni kíván. Ez a legjobb csatlakozási sebességet biztosítja, mivel 128 bites AES vagy BF adatátvitelt használ.
 • OpenVPN (TCP) – használja ezt a protokollt, ha az adatbiztonság az elsődleges cél, mivel 256 bites AES-t használ az adatok titkosításához. Vegye figyelembe, hogy ez az OpenVPN (UDP) protokollhoz képest lényegesen lassabb lehet az alkalmazott extra hibaellenőrzés és az adatok magas szintű titkosítása miatt. Ez szintén stabilabb és segíthet nagy távolságokon vagy gyenge internetkapcsolatokon keresztül csatlakozni, ha a stabilitás problémát jelent.
 • L2TP / IPsec – Ez kettős beágyazást használ, és újabb biztonságos protokollt biztosíthat, ha a többi nem működik, de könnyen blokkolható.
 • PPTP – Csak akkor használja ezt a protokollt, ha mások nem működnek.

Azt is meg kell jegyezni, hogy egyes protokollok csak a SwitchVPN hálózat szervereinek egy részéhez biztosítanak hozzáférést.

A SwitchVPN csatlakozási protokoll kiválasztása

A beállítások menü harmadik lapja segítségével beállíthat egy zoknit vagy HTTP-proxyt, amelyet a SwitchVPN szolgáltatással kell használni. Egyszerűen írja be a proxy által használt IP-címet és portot, és állítsa be. Az MTU méretét csak akkor kell megváltoztatnia, ha a SwitchVPN támogatás erre irányítja, mivel ez befolyásolhatja az ügyfél kapcsolat stabilitását.

Speciális SwtchVPN beállításokMegtakarítottuk az Előfizetés lapot későbbi SwitchVPN áttekintésünkben, amikor megvizsgáljuk, hogyan lehet megfelelően kilépni az ügyféltől. A beállítások menü ötödik és utolsó fülje segíthet a kapcsolódási problémák elhárításában. Ez lehetővé teszi a névtelen adatok megosztását a SwitchVPN szolgáltatás javítása érdekében. Bekapcsolhatja az automatikus frissítéseket is annak biztosítása érdekében, hogy mindig a legújabb kliens funkciókkal rendelkezzen. Végül, a naplók áttekintése segíthet az esetleges kapcsolódási problémák elhárításában.

SwitchVPN diagnosztika

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

A SwitchVPN Windows Client használata

Észre fogja venni, hogy az „Automatikus kiszolgáló kiválasztása” van kiválasztva. A SwitchVPN hálózathoz való csatlakozáshoz egyszerűen kattintson a bekapcsoló gombra. Az alkalmazás csatlakozni fog ahhoz, amely szerinte a legjobb (leggyorsabb) szerverhelyre mutat. Ez néha véletlenszerűnek tűnt számunkra.

A csatlakozás után a bekapcsológomb kibővül, és egy zöld kör veszi körül, amelynek közepén a munkamenet időtartama látható. Az új virtuális IP-cím és a hely is megjelenik. Végül a VPN-státusz zöld színben a „Csatlakoztatva” feliratot jelzi. A leválasztáshoz a SwitchVPN hálózatról a rákapcsolt képernyőn a piros áram ikonra kell kattintania. Ez visszaállítja a műszerfal leválasztott állapotát.

Első csatlakozás a SwitchVPN hálózathozHa egy csatlakozási helyet szeretne választani, hogy kihasználhassa az adott virtuális helyet streaming vagy kereskedelem céljából, akkor először ki kell kapcsolnia az „Automatikus kiszolgáló kiválasztása” lehetőséget. Ez lehetővé teszi az új hely kiválasztását, amellyel kapcsolatba léphet a „kiszolgáló kiválasztása” linkre kattintással. Ezután megjelenik az összes elérhető szerver listája, amellyel csatlakozhat. A helyszín melletti színes kör jelzi a használat terhelését. A halványzöld (alacsony terhelésű) és a piros (teljes) tartományba esik.

A SwitchVPN kapcsolat helyének manuális kiválasztása

Az összes kiszolgáló felsorolása mellett a SwitchVPN kliens az ajánlott és a kedvenc kiszolgálók számára is tartalmaz füleket. Az ajánlott lista eltávolítja a túlzsúfolt és magas ping kiszolgálókat a csatlakoztatható helyek listájáról. A kedvencek listáját Ön hozza létre. Ha egy hely mellett egy csillagra kattint, zöldre vált, és hozzáadja ezt a helyet a kedvencek listájához.

Kedvenc szerverlista létrehozása

Kedvenc kiszolgálók listájának elkészítése megkönnyíti azon kiszolgálók megtalálását, amelyekhez rendszeresen csatlakozik, anélkül, hogy minden alkalommal át kellene gördítenie a teljes listát. Az új szerverhez való csatlakozás új hely kiválasztásával érhető el. Ezután a bekapcsológombra kattintva fejezze be a kapcsolatot az új szerverrel.

A kapcsolat helyének kiválasztásaHa készen áll az ügyfél bezárására, először zárja be az aktuális kapcsolatot. Ezután nyissa meg a beállítási menüt, és válassza az előfizetés fület. Ez a lap tartalmazza az összes jelenlegi előfizetési információt, és lehetővé teszi az előfizetés megújítását. Kattintson a „Kijelentkezés” linkre a belépési képernyőhöz való visszatéréshez. Ha odaért, bezárhatja az ügyfél ablakot.

Kilépés a SwitchVPN Windows kliensbőlMint láthatja, a SwitchVPN Client for Windows könnyen telepíthető és használható. Nincs szükség műszaki ismeretekre a hálózathoz való csatlakozáshoz, az online biztonság és adatvédelem biztosításához. Megszakító kapcsolóval védi az internetet, ha a kapcsolat véletlenül leesik. Vannak olyan beállítások, amelyek segítenek annak biztosításában, hogy mindig védelem alatt álljon az internet használatakor. Beállíthatja, hogy szükség esetén proxyt használjon. Csak néhány kattintással használhatja szolgáltatását a számítógépen vagy a laptopján.

A SwitchVPN kliens Mac OS X rendszerhez

A SwitchVPN kliens Mac OS X-hez ugyanolyan egyszerűen telepíthető és használható, mint a Windows megfelelője. Leginkább ugyanazokkal a szolgáltatásokkal rendelkezik, mint a Windows kliens. Ide tartozik egy kill kapcsoló az internetes forgalom leállításához, ha a VPN-kapcsolat véletlenül leesik. A Mac kliens támogatja az OpenVPN (UDP), az OpenVPN (TCP) és az L2TP / IPsec protokollokat. A Mac kliens használata lehetővé teszi a Mac felhasználók számára, hogy néhány kattintással csatlakozzanak a SwitchVPN hálózathoz.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

A SwitchVPN Android App

A SwitchVPN Android App telepítése

A SwitchVPN Android alkalmazás telepítéséhez először nyissa meg annak letöltését a saját webhelyükön. Ezzel megnyílik az alkalmazás telepítése a Google Play Áruházban. Érintse meg a „Telepítés” gombot, hogy telepítse Android-eszközére. A telepítés után nyissa meg. Megjelenik a bejelentkezési képernyő, ahol megadhatja a SwitchVPN felhasználónevét és jelszavát, amelyet a fiók létrehozása után kapott az ügyfélportálról. Ha még nem előfizette a szolgáltatást, vagy hibásan írta be a hitelesítő adatokat, hibaüzenet jelenik meg.

Android SwitchVPN telepítési eljárás

A SwitchVPN Android App használata

A SwitchVPN szolgáltatáshoz való csatlakozáshoz először ki kell választania egy helyet, amelyhez csatlakozni szeretne. Érintse meg a „Kiszolgáló kiválasztása” linket a műszerfal főképernyőjén. Megnyitja az összes hely listáját, amelyhez kapcsolódhat a szolgáltatás használatához. Két további választási lap van: ajánlott és a kedvencek.

Az ajánlott listát jelenleg hajtják végre. A Kedvencek lap kezdetben üres, de új bejegyzéseket ad hozzá, amikor új kedvenc helyeket választ. Új kedvenceket felvehet, ha megérinti a hely melletti csillagot, amely sárga színűvé válik, és hozzáadja a kedvencek listájához. Ha ismét megérinti a csillagot, eltávolítja azt a kedvenceiből. Ha olyan helyet választ, mint az 1. holland, akkor visszatér a műszerfal fő képernyőjére.

Hely kiválasztása a csatlakozáshoz a SwitchVPN Android App használatához

Miután egy ideig próbáltunk csatlakozni az 1. holland helyhez, úgy döntöttünk, hogy a csatlakozási helyet Olaszországra változtatjuk. A Windows szoftverhez való hozzáférés azt mutatta, hogy a hollandiai kiszolgáló tele volt, de az Android alkalmazásban ezt nem tudtuk megmondani. Az olaszországi szerverrel való kapcsolat megkezdéséhez érintse meg a bekapcsoló gombot.

Amikor először csatlakozik a SwitchVPN Android alkalmazáshoz, engedélyeznie kell néhány engedélyt. Ezek közül az első az eszköz helyének elérése. Engedje meg, hogy az alkalmazás megfelelően frissítse az Ön jelenlegi IP-címét. Azt is engedélyeznie kell a VPN-szolgáltatás létrehozására az Android-eszközén, hogy a SwitchVPN működjön.

Miután engedélyezte ezeket az engedélyeket, a kapcsolat az olasz szerverrel megtörténik. A kapcsolat ezután megmutatja az Ön országa, mint Olaszország. Egy zöld kör jelzi, hogy csatlakozik a SwitchVPN hálózathoz, és megjelenik a munkamenet ideje. A szolgáltatástól való lekapcsoláshoz érintse meg a kis piros kapcsolót. Ez visszaállítja a műszerfal leválasztott állapotát.

Első SwitchVPN Android kapcsolat

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

A SwitchVPN Android beállítások menüje

Csak néhány beállítás van az Android alkalmazás számára. Érintse meg a fogaskerék ikont a jobb felső sarokban a beállítások menü megnyitásához. Az Android alkalmazás az AES-128-CBC-vel ellátott OpenVPN (UDP) protokollt használja az adatok titkosításához és dekódolásához a maximális sebesség mellett. A beállítások menüje linkeket tartalmaz az adatvédelmi irányelvekre és a TOS-ra. A „Súgó és támogatás” megérintésével megnyílik a SwitchVPN csevegés az alkalmazáson belül. A „Kijelentkezés” kiválasztásával visszatér a belépési képernyőre. Ezután bezárhatja az alkalmazást.

Az Android SwitchVPN alkalmazásbeállítások menüjeMint láthatja, az Android alkalmazást egyszerűsítették annak funkcióinak automatizálásával. Könnyen telepíthető és használható. Az egyetlen protokoll, amelyet használ, az OpenVPN (UDP). Automatikusan megpróbálja újracsatlakozni, ha a kapcsolat megszűnik. A SwitchVPN kiszolgálók kiválasztása csak néhány érintést vesz igénybe. Egyetlen érintés szükséges ahhoz, hogy a SwitchVPN szolgáltatást csatlakoztassák vagy leválaszthassák.

A SwitchVPN iOS App

A SwitchVPN rendelkezik iOS-alkalmazással, amely telepíthető az iTunes áruházból. Hasonlóan néz ki, és hasonló funkciókkal rendelkezik, mint az Android társa. IOS 8.0 vagy újabb szükséges. Az iOS alkalmazás az IKEv2 protokollt használja, amely lehetővé teszi a VPN-kapcsolat fenntartását a hálózatok megváltoztatásakor. Ennek használatával az iPhone és az iPad felhasználók néhány érintéssel egyszerűen csatlakozhatnak a SwitchVPN hálózathoz.

SwitchVPN sebességteszt

A SwitchVPN Windows klienst használtuk a hálózat sebességének tesztelésére. A hálózathoz az alapértelmezett OpenVPN (UDP) protokollt használtam. Örülünk a hálózatuk általános teljesítményének. Találkoztunk olyan helyekkel, amelyeknél a túlzsúfoltság miatt nehézségekbe ütközött a csatlakozás. Összességében jó volt a hálózati sebességük. Ahogy az várható volt, némi sebességcsökkenés történt a VPN-kiszolgálókhoz való csatlakozás közben. Ennek oka az összes online forgalmat titkosító titkosítás. Ez a veszteség azonban jóval az elfogadható tartományon belül volt.

SwitchVPN sebességteszt

A fenti képekből látható, hogy a titkosított kapcsolat 30,51 Mb / s-ról 27,76 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez alig több mint 9% -kal csökken az atlantai szervernél. Más sebességteszttel a teljesítményvesztés 8-15% között volt. A szolgáltatásuk igénybevétele által nyújtott kiegészítő védelem megérinti ezt a kis sebességű veszteséget.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

Következtetés

A SwitchVPN 2010 óta működik a VPN-térben. Eredeti székhellyel Indiában született, de 2016-ban az Egyesült Államokba költöztek. A SwitchVPN közepes méretű hálózatot üzemeltet, mintegy 145+ szerverrel, amelyek a világ 35 pontján terjednek el. Számos telephellyel rendelkeznek népszerű országokban, például az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Hollandiában. Szolgáltatásuk csak gigabites sebességű fizikai szervereket használ. Nem regisztrálnak semmilyen felhasználói tevékenységet. A SwitchVPN torrent és P2P-barát. Néhány szerverük a P2P forgalomra lett optimalizálva, de mindegyik elfogadja.

A SwitchVPN egyedi szoftveralkalmazásokat fejlesztett ki a Windows, a Mac OS X, az Android és az iOS számára. Ezek az alkalmazások könnyen telepíthetők, és lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy néhány egérkattintással vagy a képernyő megérintésével csatlakozzanak a hálózatához.

Az összes SwitchVPN alkalmazás biztonságos titkosítást biztosít. Windows, Mac OS X és Android szoftverük alapértelmezés szerint OpenVPN (TCP / UDP), 128 bites AES adattitkosítással. A hálózati sebesség okán a 256 bites helyett a 128-bites alkalmazást választották.

Windows és Mac OS X ügyfeleik támogatják az OpenVPN (TCP) 256 bites adattitkosítását azok számára, akik nagyobb biztonságot akarnak, de a teljesítményvesztés nagyobb lesz. Tartalmaznak ölési kapcsolókat az online magánélet védelme érdekében. Támogatják a többi protokollválasztást és a proxyn keresztüli kapcsolatot is.

Az iOS-alkalmazásuk alapértelmezés szerint az IKEv2-re vonatkozik, amely biztonságos, gyors és megbízható. A MOBIKE támogatása emellett ideális választást tesz a több háztartású eszközökhöz, például az iPhone és az iPad. Ez megkönnyíti a VPN-hez való újracsatlakozást, ha megváltoztatja a Wi-Fi hotspotokat, vagy egyik hálózatról a másikra. Android-alkalmazásuk is megpróbálja automatikusan újracsatlakozni, ha a kapcsolat véletlenül leesik.

A SwitchVPN szolgáltatás támogatása elsősorban online csevegéssel történik. Ez a csevegés 24 órán keresztül elérhető. Vele kapcsolatos tapasztalataink azt mutatták, hogy a válasz gyors és hasznos is volt. Nekik van egy kis GYIK-adatbázisuk, amely telepítési útmutatókat tartalmaz a szoftverükhöz, valamint néhány általános és hibaelhárítási kérdést. E-mailen is kapcsolatba léphet velük.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • A SwitchVPN Windows és Mac OS X kliensekkel rendelkezik.
 • Mobil alkalmazásai vannak iOS és Android számára.
 • NAT tűzfalvédelemmel védik a bejövő támadásoktól.
 • Szolgáltatásuk öt egyidejű bejelentkezést tesz lehetővé.
 • Windows és Mac OS X szoftverük beépített kill kapcsolóval rendelkezik.
 • A SwitchVPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik.
 • A hálózati sebesség jó egy közepes méretű VPN-szolgáltatáshoz.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá hálózati szervereket egyes helyekhez, például Hollandiához, hogy enyhítse a túlzsúfoltságot.
 • Adjon hozzá egy módot a szerver terhelésének meghatározására a mobilalkalmazásokban.

Bár a kicsi, a SwitchVPN hálózat lefedi a legtöbb földrészt. Hálózatuk teljesítménye jó. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így rengeteg idő áll rendelkezésére, hogy kipróbálhassák szolgáltatásaikat és megnézhessék, megfelel-e az Ön igényeinek. Adj magadnak egy tesztet a SwichVPN-hez. Havonta mindössze 6,66 dollárért regisztrálhat korlátlan VPN szolgáltatásra.

Látogasson el a SwitchVPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me