A Phantom VPN felülvizsgálatunk azzal kezdődik, hogy észrevesszük, hogy ez egy új termék, amelyet a tiszteletben tartott Avira online biztonsági cég kínál. Az Avira több mint tizenöt éve segíti az online biztonság javítását. Legújabb szolgáltatásuk, a Phantom VPN virtuális IP-címet biztosít Önnek, és titkosítja az összes internetes forgalmat. Ez segít megvédeni online adatvédelmét és nyugalmat nyújt az internet szörfözése közben.

Phantom VPN

Az Avira különféle termékeket kínál az online élet megszervezéséhez és biztonságához. Ide tartoznak a vírusvédelmi szoftverek, a számítógépes és mobil eszközök optimalizálói, a jelszókezelő és mások. Legutóbbi kiegészítésük, a Phantom VPN 256 bites AES titkosítást használ az adatok védelmére a kíváncsiságú szemtől.

Phantom VPN árképzés és különleges ajánlatok

Az Avira ingyenes VPN szolgáltatást, valamint egy fizetett, Phantom VPN Pro nevű szolgáltatást kínál. Két különféle hosszúságú csomagban értékesítik, havonta és évente. A VPN-nek egy hónapja 9,99 dollárba került. Mint a legtöbb szolgáltató, engedményt kínálnak hosszabb távú csomagjukra. Ez azt jelenti, hogy egy éves szolgálatot kaphat 35% -kal a havi árért, vagy 78,00 dollárért. Ez havi 6,50 dollárba kerül. Örülünk, hogy további 25% -ot osztunk meg az olvasók számára a 12 hónapos tervből. Ez az árat csak 4,70 dollárra csökkenti havonta.

Phantom VPN árképzés

A VPN-szolgáltatás önálló verziója mellett az Avira VPN-szolgáltatást is kínál a VPN-szolgáltatás részeként Avira Total Security Suite évi 109,99 dollárért. Ez a csomag a következő összetevőket tartalmazza:

 • Avira Antivirus Pro – Ez segít megvédeni a számítógépet a kémprogramoktól, a hirdetőktől és a rosszindulatú programoktól (Windows 7.0 vagy újabb vagy Mac OS X 10.11 (El Capitan) vagy újabb).
 • Rendszergyorsítás – Szoftver a számítógép teljesítményének javításához (csak Windows).
 • Phantom VPN Pro – VPN szolgáltatás, amely segít megvédeni az adatvédelmet, és biztonságosabbá teszi az internetet (Windows, Mac OS X, Android és iOS) szörfözve..
 • Tűzfalkezelő – Szoftver a beépített Windows tűzfal kezeléséhez (csak Windows).

Mint láthatja, ez a csomag a legtöbb előnyt nyújt a Windows felhasználók számára, bár a Mac OS X felhasználók is részesülhetnek az Antivirus összetevőből. A biztonsági csomag összes összetevője egy évre egy eszközre vonatkozik, kivéve a Phantom VPN pro-t, amely több eszközön egyszerre használható.

Az Avira számosféle módon feliratkozik a Phantom VPN Pro szolgáltatásra. A szolgáltatásért a következő hitelkártyákkal fizethet: Visa, MasterCard, American Express és JCB. Ezenkívül, ha Ön az a fajta ember, aki inkább az összes online vásárlását egy helyen tartja, akkor a PayPal szolgáltatást is igénybe veszik. A PayNearMe kártyát akkor is használhatja a közelében lévő helyi 7-Elevennél, ha az a környéken elérhető. Végül banki átutalással is fizetnek.

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

Ingyenes Phantom VPN szolgáltatás

Az Avira Phantom VPN szolgáltatását ingyen kínálja, legfeljebb 500 MB havonta. Az ingyenes VPN használatához nincs regisztráció. De ha e-mail címet regisztrál velük, megduplázza az ingyenes sávszélességet 1 GB-ra. A legtöbb fizetett szolgáltatás jellemzője, mint például a DNS szivárgás elleni védelem és korlátlan egyidejű eszközök. Ugyanakkor nem tartalmazza az ingyenes technikai támogatást, nem rendelkezik kill kapcsolóval, és nem biztosítja automatikusan a nem megbízható hálózatok biztonságát. Ez valószínűleg elegendő a részmunkaidős VPN-felhasználók számára, de nem azok számára, akik mindennapi VPN-t használnak.

Az ingyenes szolgáltatás mellett az Avira 30 napos pénz-visszatérítési garanciát is kínál fizetős előfizetőinek. Úgy gondoljuk, hogy a Phantom VPN Pro szolgáltatáshoz való regisztráció jobb választás azok számára, akik valóban szeretnék kipróbálni a Phantom VPN szolgáltatást. Ez elegendő időt biztosít az összes szolgáltatás teljes kipróbálására, és kihasználhatja a benne szereplő ingyenes technikai támogatást, hogy megválaszolja a vele kapcsolatban felmerülő kérdéseket..

Avira Phantom VPN hálózat és szerver helyek

A jelenlegi Phantom VPN hálózat mérete kicsi. Csak 20 szerverhelyet tartalmaz, de mivel csak körülbelül egy éves, ezért valószínűleg továbbra is bővül. A jelenlegi helyek a következő országokat foglalják magukban:

Ausztrália, Ausztria, Brazília, Kanada, Cseh Köztársaság, Franciaország, Németország, Hongkong, Olaszország, Japán, Mexikó, Hollandia, Lengyelország, Románia, Szingapúr, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok.

Annak ellenére, hogy hálózatuk kicsi, ázsiai, európai, Óceániai, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában vannak helyszínei. Van VPN szervereik a legnépszerűbb országokban. Ide tartoznak Kanada, Brazília, Németország, Franciaország, Ausztrália, az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság.

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

Adatvédelem, biztonság és támogatás

Az Avira bejelentkezési tilalmával rendelkezik, amikor a Phantom VPN szolgáltatást használja. Amikor megkérdezték: „Mit nyomon követsz?” Megállapították a következőket:

Kezdjük azzal, hogy nem követjük nyomon:
• A meglátogatott webhelyek
• A szörfözés során használt virtuális helyek (IP-címek)
• Az Ön valós IP-címe
• Bármely információ, amely bármilyen művelethez kapcsolódhat, például fájl letöltése vagy egy adott webhely látogatása

Figyelemmel kísérik néhány diagnosztikai adatot, ám ha kíváncsi, ki is kapcsolhatja azt az interfészen. Ezen felül nyomon követi, hogy Ön ingyenes vagy fizetett felhasználó-e, és mekkora sávszélességet fogyaszt. Ezek az állítások azt mutatják, hogy a magánéletét tiszteletben tartják a VPN-hálózat használatakor.

Az Avira az Advanced Encryption Standardt (AES) használja 256 bites kulcsokkal az összes internetes forgalom titkosításához. Az AES-256 az egyik legjobb titkosítási algoritmus a VPN-ekhez, ha azt megfelelően hajtják végre. Szeretnénk, ha a honlapjukon több információ lenne a végrehajtásáról. Pontosabban, hogyan kezelik a kézfogást és az adatok integritásának ellenőrzését.

Az Avira fórummal és online GYIK-adatbázissal rendelkezik, amelyhez minden felhasználó hozzáférhet, hogy megpróbálja megoldani a kérdéseket és megválaszolni a kérdéseket. A fizetett előfizetők e-mailben hozzáférést kapnak az ingyenes technikai támogatáshoz, amely nem érhető el az ingyenes felhasználók számára. Blogok és közösségi média jelenlétük van a Facebookon, a Twitteren, a Google Pluszon és másokon is.

A Phantom VPN gyakorlati tesztelése

Az Avira egyedi szoftvert fejlesztett ki annak érdekében, hogy a legtöbbet hozza ki a Phantom VPN szolgáltatásból. Ügyfeleik vannak a Windows és a Mac OS X operációs rendszerekhez. Vannak mobilalkalmazásaik is iOS és Android számára. Ezen platformok specifikációi a következők:

 • Phantom VPN a
  • Mac OS X – Mac OS 10.10 (Yosemite) és újabb.
  • ablakok – Windows 7 vagy újabb.
  • iOS – iOS 8.0 vagy újabb.
  • Android – Android 4.0.3 vagy újabb.

Az Avira minden egyedi VPN-szoftverét hasonló felületekkel tervezték. Ez lerövidíti a Phantom VPN tanulási görbéjét. Ez megkönnyíti a szolgáltatásuk használatát is több eszközplatformon.

A Phantom VPN egyedi ügyfelek és alkalmazások telepítése

Az egyedi szoftverek telepítése egyszerű, és azzal kezdődik, hogy először meglátogatják a saját webhelyüket és letölti a készülékre. A webhely automatikusan elmenti a megfelelő telepítő fájlt a számítógépére. A fájl futtatása a számítógépen vagy az alkalmazás megnyitása a Mac számítógépen befejezi a Phantom VPN kliens szoftverének asztali telepítését.

Az iOS és az Android gombok a megfelelő áruházakba, az iTunesba vagy a Google Play áruházba viszik. Ezután telepítheti onnan a Phantom VPN alkalmazást, ha megérinti a „Telepítés” gombot. Megnyitásához érintse meg a megnyitás gombot. Később megnyithatja, ha megérinti a ikonját az eszközalkalmazások mappájában.

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

A Phantom VPN Windows kliens használata

Miután a Phantom VPN Windows kliens telepítőfájlját elmentette a számítógépére vagy laptopjára, futtassa rendszergazdaként a telepítés befejezéséhez. Ezt a folyamatot az alábbiakban mutatjuk be.

Phantom VPN Windows kliens telepítése

A szoftver telepítése előtt feltétlenül vizsgálja meg a használati és adatvédelmi irányelveket, és ellenőrizze, hogy azok elfogadhatóak-e Önnek. A Phantom VPN kliens telepítése után megnyithatja azt, vagy görgessen a másik Avira szoftver telepítéséhez a számítógépéhez. Ha úgy dönt, hogy úgy nyitja meg a Phantom VPN Windows klienst, mint mi magunk tettünk, akkor a telepítés telepíti az Avira Connect alkalmazást is, amely egy Avira fiókkezelő szoftver, amely később bármilyen más Avira terméket letölthet. Így néz ki ez a menedzsment szoftver.

Avira Connect

Megnyithatja a Phantom VPN szoftvert az Avira Connect alkalmazásból, vagy beléphet a legközelebbi helyre. Ezenkívül más Avira szoftver elemeket is telepíthet. Végül lépést tarthat az összes telepített szoftverrel és eszközzel, amelyeket az Avira Connect telepített. Ez a szoftver a tálcán keresztül érhető el.

A Windows Phantom kliens telepítése és megnyitása után megjelenik egy olyan képernyő, mint az alább látható. Ez az ügyfél fő kapcsolódási ablaka. Ha csatlakozni szeretne a helyéhez legközelebbi és leggyorsabb szerverhez, egyszerűen kattintson a zöld kapcsolat gombra, mivel ez a szerver alapértelmezés szerint van kiválasztva..

Ha kiválasztja a fogaskerék ikont a főablak tetején vagy az aktuális helyet, megnyílik a beállítások menü az ügyfél számára. Ha az ügyfél ingyenes verzióját futtatja, akkor ebben az ablakban csak a következőket teheti meg:

 • Cserélje ki a Phantom VPN szervert  – Válasszon új virtuális helyet.
 • Diagnosztika küldése – Ez lehetővé teszi számukra a VPN-hálózat fejlesztését, de ki is kapcsolhatja. Ingyenes fiók használata esetén kapcsolja ki ezt az opciót, mert az felhasználja a sávszélesség egy részét.
 • Indítás indításkor – Győződjön meg arról, hogy csatlakozik-e a Windows-ba való bejelentkezéshez.

Phantom VPN beállítások

Az utóbbi két lehetőség segít biztonságosabbá tenni, ha hálózatát használja, ám ezek csak a fizető ügyfelek számára érhetők el. Ezek a következők:

 • Automatikusan biztonságos nem megbízható hálózatok – Ez automatikusan biztosítja az internetkapcsolatot, amikor nem megbízható hálózatra jelentkezik be.
 • Öld meg a kapcsolót – Ez automatikusan leállítja az internetkapcsolatot, ha a VPN-szolgáltatás megszakad.

Ha ezen lehetőségek egyikét választja egy ingyenes fiókból, akkor a Phantom VPN webhelyre jut, ahol fizetős fiókra frissíthet.

Egy új szerverhez való csatlakozás egyszerű. Csak kattintson az aktuális szerverre, és a fenti módon jelenik meg az összes VPN-kiszolgáló helyét tartalmazó lista. Válasszon egy új helyet, amellyel csatlakozni kíván, ebből a listából, majd kattintson a Vissza nyílra.

Phantom VPN kapcsolat

Ezzel visszatér a fő kapcsolati képernyőhöz, ahogyan a fenti kép mutatja. Az új tartózkodási helyet a zöld kapcsolat gomb felett látja. Kattintson erre a gombra a folyamat befejezéséhez. Az ügyfél ikon zöldre vált, jelezve, hogy az internetes forgalom biztonságban van. A Phantom VPN szolgáltatástól való leválasztáshoz kattintson a „Disconnect” linkre.

Az ügyfél bezárása csak eljuttatja a rendszertálcára. Válassza ki a kilépést innen, hogy teljesen elhagyja az ügyfelet. A Phantom VPN könnyen használható, de felülete simább lehet, ha automatizál néhány kattintást. Ennek ellenére csak néhány kattintással csatlakozhat a hálózatuk VPN-kiszolgálójához, és lehetővé teszi a virtuális tartózkodási hely egyszerű megváltoztatását a földrajzi korlátozások leküzdése érdekében..

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

A Phantom VPN Android App használata

A Phantom VPN webhelyen érintse meg a letöltés gombot. Ezzel eljuthat a Google Play áruházba. Azonnal érintse meg a telepítés gombot a Phantom VPN alkalmazás telepítéséhez Android-eszközére. A telepítés befejezése után nyissa meg az alkalmazást. Ezzel megnyílik egy rövid túra, amelyen át lehet görgetni. A görgetés után látni fogja a bejelentkezési oldalt, mint amilyen a jobb alább látható.

Phanton VPN Android indítás

Ha fizetős számlád van, akkor érintse meg a „Bejelentkezés” gombot, és írja be hitelesítő adatait. Ha regisztrálni szeretné e-mail címét, hogy további 500 MB sávszélességet kapjon, akkor érintse meg a zöld „Regisztrálás” gombot. Egyébként érintse meg a „Regisztrálj később” linket. Miután kiválasztotta a fiókját, látni fogja az alkalmazás fő képernyőjét (bal alul). A képernyő bal felső sarkában lévő menüikon (három vízszintes vonal) megérintésével megnyílik az alkalmazás főmenüje.

Phantom VPN Android beállítások

A fent bemutatott menüből néhány dolgot megtehetsz. Először kiválaszthat egy új VPN-kiszolgáló helyét. Ezt megteheti úgy is, hogy megérinti a főmenü aktuális helyét. Megnyitja azon kiszolgálóhelyek listáját, amelyekhez a Phantom VPN hálózaton kapcsolódhat.

A második dolog, amit a főmenüből megtehetsz, néhány beállítás megváltoztatása. Először kikapcsolhatja a használati követést. Arra is kérheti az alkalmazást, hogy csatlakozzon egy nem biztonságos Wi-Fi hálózathoz. Ennek ellenére engedélyeznie kell az alkalmazás számára a helymeghatározási engedélyeket.

Most nézzük meg az alkalmazást, amikor kapcsolatba lépünk az Egyesült Királysággal. Miután kiválasztotta az Egyesült Királyságot a fenti virtuális csatlakozási helyek listájából, az alkalmazás visszatér a fő kapcsolati képernyőre. A folyamat megkezdéséhez érintse meg a „Biztonságos kapcsolatom” gombot.

Phantom VPN Android kapcsolatHa ez az első alkalom, hogy az alkalmazást használja, engedélyeznie kell a VPN-szolgáltatást. Ezt követi egy összekötő képernyő, és végül a folyamat befejeződik, ahogy azt a zöld Phantom VPN ikon és a szöveg jelzi. Olyan egyszerű. Néhány érintés és az összes internetes forgalom titkosítva lesz. Ezen felül ugyanúgy megváltoztathatja virtuális helyét, hogy megkerülje a cenzúrát és a földrajzi korlátozásokat.

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

Phantom VPN Speed ​​Test

Az ingyenes Phantom VPN szolgáltatás teljesítménye jó volt. Az eredmények azt jelzik, hogy hálózati sebessége a legtöbb alkalmazás számára elfogadható. A szolgáltatás igénybevétele során némi sebességcsökkenés történt. Ez várható az internet-forgalom teljes titkosításával járó extra költségek miatt.

Phantom VPN Speed ​​Test

A sebességteszt azt mutatja, hogy a titkosított kapcsolat 28,23 Mb / s-ról 24,10 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 14,6% -os csökkenést jelent egy szerverhez Dallasban, TX. Úgy gondoljuk azonban, hogy ez méltányos kompromisszum az extra névtelenség és biztonság szempontjából, amelyet a Phantom VPN szolgáltatás nyújthat Önnek..

Következtetések

A Phantom VPN egy új szolgáltatás, amelyet az Avira, a jól ismert online biztonsági szoftver szolgáltató nyújt Németországban és az Egyesült Államokban. Így rájuk az ezen országok vonatkozó törvényei vonatkoznak. Kevesebb, mint egy éve nyújtanak VPN szolgáltatást, tehát továbbra is bővül. Jelenleg csak 20 hely van, de másokra is keresnek. Ez azt jelenti, hogy van egy kis hálózatuk, de a hét kontinens közül ötben lefedettségük van, kivéve Antarktisz és Afrika..

Szolgáltatásuk AES algoritmust használ 256 bites kulcsokkal a titkosításhoz, amelyet a VPN-k egyikének jobbnak tekintnek. Nem naplózási szolgáltatás, noha számtalan termékükkel személyesen azonosítható információkat gyűjtenek. Feltétlenül olvassa el az adatvédelmi irányelveket és az EULA-t, hogy megtudja, mit csinálnak ezzel az információval.

A Windows ügyfeleik tartalmaznak egy kill kapcsolót és automatikus kapcsolatot, amikor fizető ügyfeleik számára nem biztonságos Wi-Fi hálózatokhoz férnek hozzá. Az ügyfélszolgálat a GYIK-en, a fórumokon és a közösségi médián keresztül történik. A fizetett előfizetők hozzáférést kapnak az e-mail támogatáshoz.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows és a Mac OS X rendszerekhez.
 • A Phantom VPN mobilalkalmazásokkal is rendelkezik iOS és Android eszközökhöz.
 • Könnyen kezelhető felületük van minden egyedi szoftverükhöz, csak kis különbségekkel.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá több kiszolgálót és helyet.
 • Javítsa meg webhelyének azon területeit, amelyek néha zavarosnak tűnnek az általuk kínált különféle termékek miatt.
 • Dolgozzon azon, hogyan támogatják az összes felhasználót.

A Phantom VPN Pro szolgáltatás az Ön számára lehet. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így kockázat nélkül tesztelhetik szolgáltatásaikat. Kipróbálhatja az eszközök kompatibilitását az ingyenes VPN szolgáltatás használatával, de ne feledje, hogy az 500 MB sávszélesség korlátozhat. Próbáld ki maguk szolgálatát, és nézd meg, mit gondolsz. Ha tetszik, havonta 4,70 dollárról regisztrálhat a Phantom VPN-re.

Látogasson el a Phantom VPN oldalra

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me