F-Secure Freedome VPN áttekintés

A Freedome VPN felülvizsgálatunk azzal kezdődik, hogy észreveszjük, hogy ez egy új termék, amelyet az F-Secure kínál. egy elismert európai biztonsági társaság, amelynek központja Svédországban van. A VPN szolgáltatásuk használata biztosítja, hogy az összes online forgalom megóvódjon a kíváncsiskodó szemtől. Segít anonimként tartani, miközben szörföz az interneten, lehetővé téve, hogy gyakorlatilag 27 különböző helyről csatlakozzon. Szolgáltatásuk megakadályozza, hogy a rosszindulatú szoftverek elérjék az eszközét. A Freedome VPN lehetővé teszi a nyomon követési programok nyomon követését, nyomon követését és blokkolását. Ez tovább növelheti online névtelenségét.


Freedome VPN áttekintés

Szabad VPN árképzés és különleges ajánlatok

Az F-Secure egyedülálló módon árazhatja fel Freedomome VPN szolgáltatását. A legtöbb szolgáltatótól eltérően, szolgáltatásukat csak 12 hónapos áron számolják el. Három különböző csomagjuk van, azzal a különbséggel, hogy hány készüléket lehet csatlakoztatni a VPN-hez. Az F-Secure munkatársai nagylelkűen különleges ajánlatot kínáltak a VPN rajongók számára. Élvezze a 20% kedvezmény Az árak csak 39,99 dollártól indulnak egy éves korlátlan VPN-értéken.

Szabad VPN árképzés

Ezek az eszközcsomagok és VPN rajongói olvasóik árazása a következő:

 • 3 eszköz – 39,99 USD évente, vagy körülbelül 3,33 USD havonta
 • 5 eszköz – Évi 47,99 USD, vagy körülbelül 4,00 USD havonta
 • 7 eszköz – 63,99 USD évente, vagy körülbelül 5,33 USD havonta

Ha átlagos méretű családod van, akkor valószínűleg fel szeretne jelentkezni az 5 eszközre. Ez a terv lehetővé teszi, hogy öt eszközt csatlakoztasson a Freedomome VPN szolgáltatáshoz havonta körülbelül 4,00 dollárért. Úgy gondoljuk, hogy ez elfogadható ár, és a legtöbb felhasználó számára a legjobb választás.

Az F-Secure számos különféle módon kínál fizetést a Freedomome VPN szolgáltatásért. Fizetni lehet hitelkártyával. Az általuk elfogadott kártyák a Visa, a MasterCard, az American Express és a JCB. Ha szeretné, ha az összes online vásárlását egy helyen tartja, akkor ezek lehetővé teszik a PayPal használatával történő feliratkozást is. Használhatja a PayNearMe kártyát a közelében lévő helyi 7-Eleven kártyán, ha az a környéken elérhető. Végül elfogadják banki átutalással, csekkel vagy átutalással történő fizetést.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

Ingyenes Freedome VPN szolgáltatás

Az F-Secure 5 napos ingyenes próbaverziót kínál szolgáltatásainak. Az ingyenes próbaverzióhoz regisztráció nem szükséges. Csak töltse le és telepítse a VPN szoftvert a saját webhelyükről. A próbaidőszak végén a szolgáltatás már nem fog működni. Ehelyett felszólítja Önt, hogy jelentkezzen be fizetett előfizetésre, amikor megnyitja.

Az ingyenes szolgáltatás mellett az F-Secure 30 napos pénz-visszatérítési garanciával is rendelkezik fizető ügyfelei számára. Ez biztosítja, hogy rengeteg ideje van arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a szolgáltatás csak az, amit keres. Visszatérítés igényléséhez szokásos munkaidőben vegye fel a kapcsolatot az F-secure munkatársaival.

Szabad VPN hálózat és szerver helyek

A Freedome VPN hálózat közepes méretű és továbbra is bővül. 27 szerverhelyet tartalmaz, de mivel csak kb. Egy éves, továbbra is növekszik. A jelenlegi helyek a következő országokat foglalják magukban:

 • Ázsia – Hong Kong, Japán, Szingapúr
 • Európa – Belgium, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Spanyolország, Svédország, Svájc, az Egyesült Királyság
 • Észak Amerika – Kanada (Montreal, Toronto és Vancouver), Mexikó, az Egyesült Államok Egyesült Államok (keleti part, északnyugat, dél, délkelet és nyugati part)
 • Óceánia – Ausztrália

Annak ellenére, hogy a Freedomome VPN-hálózat nem a legnagyobb, Ázsiában, Európában, Óceániában és Észak-Amerikában vannak. Van VPN szervereik Kanadában, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és más népszerű streaming média helyeken. Szervereik Dániában, Finnországban, Írországban, Norvégiában, Spanyolországban, Svédországban és Svájcban lehetővé teszik a P2P forgalmat.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

Freedome VPN adatvédelem, biztonság és támogatás

Az F-Securenek nincs naplózási politikája a Freedomome VPN szolgáltatásukról. Nem tartanak naplót a VPN-szolgáltatásukon keresztül a külső címekkel létrehozott kapcsolatokról. Így egyetlen böngésző célállomást sem lehet visszajelentkezni a felhasználóikhoz. A VPN-felhasználókkal kapcsolatos adatvédelmi irányelveik a következőket mondják:

Tiszteletben tartjuk a magánélethez való jogát.
Titkosítjuk az adatforgalmat.
Nem osztjuk meg és nem értékesítjük forgalmát sem.
Nem olvassa el a forgalmat.
Nem tudjuk, mi a forgalom a tiéd.
Tudjuk a biztonságot.
Nincs hátsó ajtó.

Az F-Secure karbantartási okokból fenntart néhány ideiglenes naplót néhány metaadatból. Ezek a naplók a következő információkat tartalmazzák: a VPN-munkamenetek időtartama, az átvitt adatok mennyisége, az eszköz azonosítója és a nyilvános IP-cím, amelyet a VPN-ügyfél használt a szolgáltatásukhoz való kapcsolódáshoz. Ezen felül nyomon követnek néhány diagnosztikai adatot a szolgáltatás javítása érdekében, ám ezekből leiratkozhat. Mint mindig, ellenőrizze magának a Szabadságos VPN TOS-adatait és az adatvédelmi irányelveit, hogy megnézhesse, vajon mennyire tetszik velük.

Az F-Secure az Advanced Encryption Standard (AES) használatával titkosítja az összes internetes forgalmat, miközben kapcsolódik a szolgáltatáshoz. A vezérlőcsatorna kezeli a VPN-kapcsolat kézfogási fázisát, amely ellenőrzi a szervert és a távoli pontot, és létrehozza a biztonságos alagutat, amelyen keresztül a titkosított forgalom áthalad. Ezenkívül meghatározza a szabályokat és átadja azokat a kulcsokat, amelyeket a VPN szolgáltatás fog használni az adatátvitelhez. Az adatcsatornát használják az adatforgalom titkosításához és az adatok integritásának ellenőrzéséhez.

Pontosabban, a Freedome VPN szolgáltatás az alábbi műszaki részleteket használja az Android, Windows és Mac OS X eszközökre:

 • Vezérlő csatorna:
  • TLS, 2048 bites RSA kulcsok SHA-256 tanúsítvánnyal, AES-256 + HMAC-SHA1
 • Adatcsatorna:
  • AES-128 + HMAC-SHA1

A beépített IPSec biztonságot használja iOS-eszközökhöz, az alábbiak felhasználásával:

 • Vezérlő csatorna:
  • IKE: 2048 bites RSA kulcsok SHA-256 tanúsítvánnyal, AES-256 + HMAC-SHA1
 • Adatcsatorna:
  • AES-128 + HMAC-SHA1

Szolgáltatásuk Diffie-Hellman kulcscserét használ a PerForder Secrecy (PFS) biztosításához. Az AES a VPN-k egyik legjobb titkosítási algoritmusa, ha azt megfelelően hajtják végre. Amint azt egy jól megalapozott biztonsági cégtől, például az F-Secure-tól elvárhatják, a fenti specifikációk azt mutatják, hogy megértik ezt. Következésképpen adatait jól védik megkérdezetlen harmadik felekkel szemben a Freedome VPN szolgáltatás használata közben.

Az F-Secure online közösséggel és GYIK-adatbázisokkal rendelkezik, amelyekhez minden felhasználó hozzáférhet általános kérdésekkel és műszaki kérdésekkel kapcsolatban. Az előfizetők a normál munkaidő alatt online csevegésen keresztül hozzáférhetnek az ingyenes technikai támogatáshoz. Ezen az órában problémákat is felhívhat. Ezek az órák és a számok a weboldalon találhatók. Biztonsági blogoldalt és közösségi média jelenlétüket is tartalmazzák a Facebookon, a Twitteren és a YouTube-on.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

A Szabadságos VPN gyakorlati tesztelése

Az F-Secure olyan egyedi szoftvert fejlesztett ki, amely a legtöbbet hozza ki a VPN-szolgáltatásokból. Ügyfeleik vannak a Windows és a Mac OS X operációs rendszerekhez. Vannak mobilalkalmazásaik is iOS és Android számára. Ezen platformok specifikációi a következők:

 • Szabad VPN a
  • Android 4.0.3 és újabb
  • iOS 8 vagy újabb
  • Windows 7 vagy újabb
  • OS X 10.9 vagy újabb

Az F-Secure hasonló felületeket tervezett minden egyedi VPN-szoftverükhöz. Ezenkívül megkönnyítették a szoftverek telepítését és használatát az összes főbb operációs rendszer platformon. Ez lerövidíti a Freedome VPN tanulási görbéjét. Ennek eredményeként pár perc alatt csatlakozni fogsz az egyik biztonságos szerverükhöz.

A Freedomome VPN egyedi ügyfelek és alkalmazások telepítése

Az egyedi szoftverek telepítése egyszerű, és azzal kezdődik, hogy először meglátogatják a saját webhelyüket, és letölti a készülékre a készülék gombjának kiválasztásával. Ez lehetővé teszi a megfelelő telepítőfájl megnyitását vagy a számítógépre történő mentését. A fájl futtatása a számítógépen vagy az alkalmazás megnyitása a Mac számítógépen lehetővé teszi a Freedome VPN-kliens telepítésének befejezését.

Az iOS és az Android gombokkal eljuttathatja a megfelelő áruházakba (iTunes vagy Google Play áruház). Azonnal megérinti a „Telepítés” gombot, hogy befejezze a Freedomome VPN alkalmazás telepítését az eszközére. Ezután megnyithatja azt, ha megérinti a „Megnyitás” gombot, vagy később elindíthatja az alkalmazásmappából.

A Freedome VPN Windows kliens használata

A letöltött fájl rendszergazdaként történő futtatása lehetővé teszi a VPN-ügyfél telepítésének befejezését a PC-n vagy a laptopján. Ezt a folyamatot az alábbiakban mutatjuk be.

Szabad VPN Windows kliens telepítése

Feltétlenül vizsgálja meg a használati és adatvédelmi irányelveket. Miután megbizonyosodott arról, hogy ezek elfogadhatók-e, kattintson az „Elfogadás” gombra az ügyfél telepítésének megkezdéséhez. Rövid idő elteltével megjelenik egy képernyő a virtuális adapter telepítéséhez. A telepítés folytatásához kattintson a képernyőn az „Install” gombra..

Miután a telepítés befejeződött, megjelenik a Freedome VPN kliens fő kapcsolódási képernyője. Ennek a képernyőnek a bal oldalán le van látva egy menüpontja. Ezeket részletesebben megvizsgáljuk, amikor az Android alkalmazást később megvizsgáljuk a Freedomome VPN áttekintésben. A szolgáltatások a következőket tartalmazzák:

 • Böngészővédelem – Ennek felhasználása figyelmezteti Önt a nem biztonságos webhelyekre.
 • Tracker védelem – Ez figyeli és blokkolja az online nyomkövetőket, amelyek csökkentik a célzott hirdetéseket és lehetővé teszik webhelyeinek gyorsabb betöltését.
 • Privát keresés – Ennek bekapcsolása megakadályozza az internetszolgáltatót és más harmadik feleket abban, hogy naplózza a keresési tevékenységeket.
 • Tracker mapper – Ez egy grafikus felület, amely lehetővé teszi a meglátogatott webhelyek szoftverkövetőinek ellenőrzését és blokkolását.
 • Beállítások – Ez tartalmaz néhány általános indítási beállítást a VPN-szolgáltatáshoz.
 • Feliratkozás – Innentől feliratkozhat a szolgáltatásra, vagy bejelentkezhet a regisztrált kóddal.
 • Segítség – Megnyitja a Freedome VPN támogatási oldalát a saját webhelyükön.

Szabad VPN Windows kliensA képernyő közepén lévő BE / KI váltó gombra kattintva csatlakozhat a választott virtuális helyhez. Ebben az esetben a legközelebbi helyhez fogja csatlakoztatni. Ez az alapértelmezés az ügyfél első megnyitásakor. Az aktuális helyre kattintva megnyílik az alternatív helyek listája, amelyekhez csatlakozhat. Ez a képernyő megmutatja a kilobájtban védett sávszélességet, a káros webhelyeket is, amelyeket blokkolt, valamint az egy pillanat alatt blokkolt nyomkövetési kísérletek számát..

Mint láthatja, az F-secure bárkinek megkönnyítette a Windows kliens telepítését és használatát. Csak néhány kattintással csatlakozhat a választott szerverhez, és lehetővé teszi a cenzúra elkerülését, a kedvenc webhely tartalmának streamingjét, és az összes internetes forgalom védelmét a kíváncsiságú szem elől. Emellett blokkolja a rosszindulatú szoftvereket, a bosszantó nyomkövetőket, és segítenek anonimabban lenni az internetes böngészés során.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

A Freedome VPN Android App használata

Miután befejezte a Freedomome VPN alkalmazás telepítését az Android készülékére és megnyitja azt, megnéz egy kis áttekintést néhány előnyeiről és funkciójáról. Az alábbi kép azt a turnét mutatja, amelyre a képernyő balra csúsztatásával férhet hozzá. Az első két képernyő azt tárgyalja, hogy miért jött létre a Freedomome VPN, és hogyan növelheti az Internet biztonságát. A harmadik a tracker mapper funkciót mutatja.

Szabadságos VPN túraA túra végén megjelenik a bejelentkezés / feliratkozás képernyő. Ha teljes biztonsági csomagja van, érintse meg a „Kód beváltása” gombot, és írja be a szolgáltatás aktiválásához. Ha feliratkozott a Freedome VPN-re és megkapta a bejelentkezési adatait, érintse meg a „Bejelentkezés” gombot, és írja be őket. Egyébként érintse meg az „Indítsa el a Freedomome használatát” gombot az ingyenes próbaverzió megnyitásához és a szolgáltatás használatának megkezdéséhez.

Amikor a Freedome VPN alkalmazást első alkalommal megnyitja, először látni fogja a Szolgáltatási feltételek összefoglalását, valamint a TOS és az Adatvédelmi irányelvek hivatkozásait. Miután megvizsgálta ezeket és megállapította, hogy Ön kényelmesebb velük, érintse meg az „Elfogadás” gombot. Ezen a képernyőn van egy doboz, amely lehetővé teszi az F-Secure számára, hogy névtelen adatokat gyűjtsön a szolgáltatás javítása érdekében.

Szabad VPN első kapcsolatMiután elfogadta a TOS-ot, megnyílik az alkalmazás-kapcsolat fő képernyője. Az alkalmazás automatikusan kiválasztja a legközelebbi VPN-kiszolgáló helyét. Ha oda akar csatlakozni, kapcsolja át a védőgombot a fent látható módon. Az alkalmazás első használatakor a rendszer kéri engedélyt a VPN-szolgáltatás létrehozására az eszközén. Miután engedélyezte ezeket, a legközelebbi Freedome VPN hálózati szerverhez lesz csatlakoztatva.

A fő kapcsolati képernyő az alkalmazások, nyomkövetők és a böngésző jelenlegi védelmi állapotát is mutatja. Ezek kibővíthetők, ha megérinti a kapcsolat váltógombját vagy lecsúsztatják az alább látható módon. Ha megérinti a védelem egyikét a kibővített rétegek képernyőn, akkor ezt a védelmet válthatja, amint azt az alábbiakban látható alkalmazásbiztonság megérinti. A különféle védelem bekapcsolása a következő előnyökkel jár:

 • Alkalmazásbiztonság – az összes jelenleg telepített alkalmazás beolvasásra kerül és megbízhatóként van megjelölve. Az új alkalmazásokat beolvassa a telepítés előtt.
 • Követési védelem – ez blokkolja a legtöbb nyomkövető szoftvert, amely lehetővé teszi egyes weboldalak gyorsabb betöltését és megakadályozza, hogy megcélozzon.
 • Böngészővédelem – blokkolja a rosszindulatú szoftverek és más rosszindulatú szoftverek elérését az eszközéhez. Ezenkívül figyelmeztet a veszélyes vagy gyanús webhelyekre, és blokkolja őket.
 • Csatlakozásvédelem – a VPN kapcsolat állapota.

Ha lekapcsolódik a Freedome VPN-től, az összes többi védelem letiltódik, kivéve az alkalmazások védelmét, amely mindig be van kapcsolva. Mindig védelem alatt áll az F-Secure káros alkalmazásokkal szembeni komplimentjeivel, még akkor is, ha nem iratkozzon fel a Freedome VPN szolgáltatásra.

Szabad VPN védelmi állapotA főképernyőn a kapcsolat váltás alatti terület a védelem előzményeit mutatja a VPN szolgáltatás használata közben. A védelmi státushoz hasonlóan ezeket a történeteket kibővíthetjük, hogy részletesebben megvizsgáljuk őket. Ezek megjelenítéséhez egyszerűen érintse meg a kapcsoló alatt vagy csúsztassa fel a kapcsolatot. Ha megérinti az egyik kibővített réteget, egy további részlettel rendelkező képernyő jelenik meg, amint az alább látható, az alkalmazás biztonsági szolgáltatásának segítségével, amely felsorolja azokat a programokat, amelyek beolvasása megtörtént és megbízható. A bemutatott történetek a következőket tartalmazzák:

 • Forgalom védett – Az adatok MB-ban védettek.
 • Blokkolt káros webhelyek száma – ha rákattint egy példát mutat a szolgáltatás bemutatására.
 • A szoftverkövető megpróbálta blokkolni – erre koppintva kibővítheti és grafikusan megjelenítheti a tracker mapper segítségével. Ezt később bemutatjuk ebben a szakaszban.
 • Az alkalmazások biztonságban vannak – Sorolja fel a megbízható alkalmazásokat és azok szkennelésének idejét.

Szabad VPN védelem történeteA blokkolt kísérletek megérintésével az alább látható módon kinyithatja a nyomkövető grafikus térképkészítőjét. Amint a térképkészítő nyitva van, ha megérinti a kis számozott köröket, megjelenik az a nyomkövetővel társított webhely. A betűkkel ellátott nagy kör a meglátogatott webhelyeket ábrázolja. Ha rákattint, megjelenik az összes hozzárendelt nyomkövető webhely. A dictionary.com webhely adatait ezekkel szemléltetjük az alábbiakban.

Freedomome VPN Tracker MapperHa megérinti a térkép (3 vízszintes vonal) ikont a térképkészítő jobb felső részén, megnyílik a térképkészítő menüje. Ez a menü a következő elemekből áll:

 • Következő 5 – mutassa meg az öt weboldalt a legtöbb követővel.
 • Indítson el egy új naplót – hozzon létre egy új naplót, amely automatikusan törli a jelenlegi is.
 • Középső képernyő – központosítsa a grafikus nyomkövető ábrázolást.
 • Ossza meg – csatolja a fájlt e-mailhez vagy más forráshoz, és küldje el másoknak.
 • Export – mentse a naplót, és exportálja egy másik programba.
 • Töröl – az aktuális napló manuális törlése.

Az új naplók nyomonkövetési adatokat gyűjtenek a meglátogatott webhelyeken 24 órán keresztül, és három napig megőrzik azokat, hacsak nem manuálisan törli azokat, vagy nem indít el új tracker mapper naplót.

Az utolsó dolog, amelyet meg szeretnénk vizsgálni a kapcsolat fő képernyőjén, az alkalmazásmenü, amelyhez a bal felső sarokban lévő menüikon megérintésével lehet hozzáférni. Ezt az alábbiakban mutatjuk be. A menü a következő elemeket tartalmazza:

 • Előfizetői – lehetővé teszi a csomagkódok bevitelét, a hitelesítő adatok bejelentkezését vagy a szolgáltatás előfizetését
 • Beállítások – tartalmazza azokat a paramétereket, amelyeket vezérelhet az alkalmazásban, amelyeket megvitatunk.
 • Visszacsatolás – lehetővé teszi, hogy értékelje az alkalmazást, visszajelzést küldjön az alkalmazottaknak, vagy készítsen felmérést.
 • Meghívja barátait – küldjön egy kódot a barátoknak e-mail, Facebook vagy Twitter segítségével, amely lehetővé teszi számukra, hogy kipróbálják a Freedomome VPN-t 14 napig.
 • Segítség – megjelenik egy kis útmutató az alkalmazás használatához vagy az online közösség eléréséhez.
 • Ról ről – megjeleníti az Android alkalmazás legfrissebb verzióinformációit.
 • Kilépés – egy megerősítő képernyőt jelenít meg, amely lehetővé teszi az alkalmazásból való kilépést.

Szabad VPN beállítások

A fenti képernyőn láthatók az alkalmazás egyes általános beállításai, amelyeket át lehet váltani. Ide tartozik a bekapcsolás, a Freedomome VPN ikonjának megjelenítése az Android készülék tetején található alkalmazássávon, és lehetővé teszi, hogy az F-Secure névtelen adatokat gyűjtsön a VPN használatáról. Ez azt is lehetővé teszi, hogy megbízható Wi-Fi-hálózatokat állítson be, amelyek megkerülhetik a VPN-t, és közvetlenül kapcsolódhatnak az internethez.

Most, hogy megnéztük a Freedome VPN alkalmazás összes funkcióját és beállítását, vessünk egy pillantást a működő alkalmazásra. Ne feledje, hogy a kapcsolatot ki- és bekapcsolhatja, ha egyszerűen megérinti a védőgombot, amelyet korábban a legközelebbi helyünkhöz való csatlakozáshoz használtunk.

Ha másik VPN szerver helyet szeretne kiválasztani, érintse meg az aktuális helyet. Ekkor megjelenik egy térkép a jelenlegi helyzetünkkel, amelyet egy zászló ikon jelöl, amely jelzi az országot, ahol van, a legközelebbi szervert az aktuális tartózkodási helyéhez, és a legutóbbi kapcsolatokat. Ez megkönnyíti a csatlakozást a korábban csatlakozott országokhoz. Ha megérinti a jobbra mutató nyilat a közelmúltbeli helyek mellett, megnyílik az összes hely, ahova csatlakozhat. Ha megérinti az Egyesült Királyságot, és visszatér a főképernyőre, ott kapcsolatba lép. Ezt szemlélteti az alábbi kép.

Szabad VPN szerver újracsatlakozásAmint az Android-alkalmazásuk áttekintéséből kitűnik, az F-Secure kifejlesztette a Freedomome VPN számára készült egyedi szoftvert, amely az összes információt megjeleníti, amelyre szüksége van az online biztonság első pillanat alatt történő biztosításához. A főképernyőn a VPN-kapcsolat állapotával együtt jelenik meg. Az alkalmazás telepítése gyors és egyszerű. A felület intuitív és egyszerűen használható. Ezeknek a beállításoknak a váltása a képernyő néhány érintésével érhető el. A szolgáltatáshoz való kapcsolódás nagyon kevés erőfeszítést igényel. A leválasztáshoz csak a védőkapcsoló egy gombnyomására van szükség. Semmi sem lehetne könnyebb.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

Szabad VPN sebességteszt

A Freedome VPN szolgáltatás sebessége jó volt. Az eredmények azt mutatják, hogy átlátható módon képes lesz használni a legtöbb internetes alkalmazásával. A VPN szerverhez való csatlakozáskor némi sebességcsökkenés történt. Ezt az internettel kapcsolatos összes tevékenység biztonságához és titkosításához szükséges extra költségek okozzák.

Szabad VPN sebességteszt

A sebesség-teszt azt mutatja, hogy a titkosított kapcsolat 26,45 Mb / s-ról 22,03 Mb / s-ra csökkentette az alap ISP letöltési sebességünket. Ez körülbelül 16,7% -os csökkenést jelent egy tonkawai szerverhez. A Freedome VPN szolgáltatás használata biztosítja az internetes tranzakciókat, lehetővé teszi a cenzúra leküzdését és feloldja az olyan streaming tartalom blokkolását, amely egyébként nem lenne elérhető az Ön számára. Úgy gondoljuk, hogy ez a sebességcsökkenés megéri az ezen előnyök által biztosított nyugalmat.

Következtetések

A Freedome VPN egy új szolgáltatás, amelyet az F-Secure, a Svédországban és az Egyesült Államokban található ismert online biztonsági szoftvercég nyújt. Így rájuk az ezen országok vonatkozó törvényei vonatkoznak. Kevesebb, mint egy éve nyújtanak VPN szolgáltatást, tehát továbbra is bővül. Jelenleg 27 szerverhelyük van, és mást keresnek. Ez azt jelenti, hogy közepes méretű hálózatuk van a hét kontinens négyén, leszámolva Afrika, Antarktisz és Dél-Amerika kivételével.

A VPN szolgáltatás AES alapú algoritmust használ 256 vagy 128 bites kulcsokkal a titkosításhoz. Az AES-alapú titkosítást széles körben a VPN-ek strukturálásának egyik legjobb módszerének tekintik. A Freedome nem naplózási szolgáltatás az ügyfelek által meglátogatott webhelyek vonatkozásában. Összegyűjtnek néhány metaadatot a szolgáltatás fenntartásához. Olvassa el a TOS-ot és az adatvédelmi irányelveket, hogy többet megtudjon.

Szoftverük támogatja a legtöbb operációs rendszert, és könnyen telepíthető és használható. Az ügyfélszolgálat a GYIK-en, az online közösségi fórumokon és a közösségi médián keresztül történik. A fizetett előfizetők rendes munkaidőben hozzáférhetnek a csevegéshez és a telefonos támogatáshoz.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows és a Mac rendszerekhez.
 • A Freedome VPN mobilalkalmazásokkal rendelkezik iOS és Android eszközökhöz.
 • Az összes egyedi szoftvert könnyű telepíteni és használni.
 • Minden szoftverplatformjukhoz hasonló szoftver interfészek vannak, amelyek minimalizálják annak tanulási görbéjét a különböző eszközök számára.
 • Kiegészítő szolgáltatások a rosszindulatú programok és a követők blokkolására.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Adjon hozzá további szerverek és helyek, esetleg Dél-Amerika és Afrika régióiban.
 • Konszolidálja webhelyének területeit, hogy megkönnyítse a termékek navigálását.
 • Fontolja meg a VPN szolgáltatás havi fizetési opciójának kínálatát.

Az F-Secure Freedomome VPN lehet az, amelyet keres. 5 napos ingyenes próbaverziót és 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így kipróbálhatják szolgáltatásaikat. Ennek több mint elegendő időt kell biztosítania, hogy teljes mértékben tesztelje és megnézze, megfelel-e az Ön igényeinek. Próbálja ki magának a VPN-kiszolgálóit, és nézze meg, mit gondol. Ha tetszik a Freedome VPN szolgáltatás, akkor havi 4,00 dollárról feliratkozhat, és akár öt eszközön is elérheti a VPN-t.

Látogasson el a Freedome VPN oldalra

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map