Troid VPN áttekintés

A Troid VPN áttekintése során kutatva azt találtuk, hogy ez az TunnrGuru által kínált Andriod VPN alkalmazások egyike. A TunnelGuru VPN körülbelül öt éve foglalkozik az internetes adatvédelmi üzlettel, és a Troid VPN-t először 2013 szeptemberében mutatták be. A TroidVPN egy VPN proxy eszköz. Ennek alkalmazása elősegíti az online adatvédelem védelmét, biztonságos forgalmat és elhomályosítja a tartózkodási helyét, miközben az Android-eszközön böngészi az internetet..


Troid VPN áttekintés

Árképzés és különleges ajánlatokFree TunnelGuru Android Proxy

A Troid VPN egy ingyenes alkalmazás, és napi 100 MB sávszélességet kaphat a VPN szolgáltatás használatával. Az ingyenes VPN alkalmazás használatához nincs regisztráció. Ez egy kis sávszélességet jelent, de alkalmi használatra, például az e-mailek ellenőrzésére, rendben lehet. Ez azonban elfogadhatatlan lenne azok számára, akik rendszeresen használnak VPN-t. Ezt az ingyenes szolgáltatást a reklám finanszírozza, így el kell viselnie az TunnelGuru VPN és szponzorainak felbukkanó hirdetéseit, miközben azt használja..

TunnelGuru VPN

Azok számára, akik szeretik a Troid VPN Android alkalmazást, az TunnelGuru egy fizetett VPN szolgáltatást is kínál, amely hozzáférést biztosít minden szerverükhöz, ideértve a prémium szolgáltatásokat is. Az előfizetésed korlátlan sávszélességet is biztosít a Troid VPN hálózathoz, valamint lehetővé teszi az összes egyedi szoftver használatát az eszközök csatlakoztatásához a hálózathoz.

TunnelGuru VPN ár

Ezt a szolgáltatást egyetlen csomagként, 4,25 dollárért forgalmazzák havonta. Felülvizsgálatunk idején ez volt az egyetlen elérhető csomag. A fizetett TunnelGuru szolgáltatás jellemzői és előnyei a következők:

 • szerverek – Ez hozzáférést biztosít 1 Gbps prémium kiszolgálók hálózatához.
 • jegyzőkönyvek – Az TunnelGuru UDP, TCP, ICMP, DNS, SSH és AntiDPI protokollokat kínál – UDP protokollok az adatok alagútjához.
 • Portok – Ezek lehetővé teszik, hogy több portot válasszon az átjárásra.
 • Meghatalmazott – Beállíthatja a VPN-t, hogy proxyt használjon az TunnelGuru szolgáltatással.
 • Sebesség – Korlátlan sebességet biztosít sávszélesség korlátozása nélkül.
 • Alkalmazások – Használhatja a Windows klienst és mind a négy Android alkalmazást a VPN szolgáltatással.
 • Biztonság – Virtuális tűzfalat biztosít a készülék védelméhez, ezáltal hozzájárulva az online adatvédelemhez.
 • Védelem – A Troid VPN védi meg kedvenc WI-FI hotspotján azáltal, hogy biztonságos és titkosítja az összes mobilforgalmat.

A TroidVPN az TunnelGuru Android-alkalmazások négy alkalmazásának egyike. Ez az alapvető kliens, és működik az UDP, TCP és ICMP protokollokkal. Az TunnelGuru további Android alkalmazásai a következők: Kalapács VPN: AntiDPI VPN; VPN HTTP alagút felett: WebTunnel; és VPN a DNS alagút felett: SlowDNS. Mindegyiket úgy tervezték, hogy kitöltsön egy rést a VPN-környezetben, és lehetővé tegye számukra a különféle internetes protokollok támogatását. Együtt számos különféle alagútot kínálnak Önnek, amelyek segítségével csatlakozhatnak a hálózatukhoz.

Az Android alkalmazások lehetővé teszik az alagút HTTP (S), DNS, UDP / TCP, ICMP használatát. A Hammer VPN alkalmazás lehetővé teszi egy olyan VPN-alagút létrehozását is, amely Anti-DPI technológiát használ a forgalom cenzúrázásának legyőzéséhez, elrejtve azt a tényt, hogy VPN-szolgáltatást használ. Windows szoftverük ezen protokollok mindegyikét magában foglalja. Ez a szoftver együttesen felhasználva szinte bárki számára lehetővé teszi a VPN-szolgáltatás igénybevételét. Ezekről az TunnelGuru VPN áttekintésünkben részletesebben tárgyalunk.

Fizethet a szolgáltatásért és havonta utalványt kaphat a Paypal által, ha inkább az összes online fizetését központi adatbázisban tárolja. Elfogadják a Visa, MasterCard, American Express és Discover hitelkártyákat, amelyeket a Paypal névtelen szolgáltatásával kezelnek. Az előfizetési utalványt a Paymentwall segítségével is fizetheti. Végül megvásárolhatja VPN-szolgáltatásaikat a CashU, a Boleto, a TrustPay és a különféle más országokra jellemző monetáris erőforrások segítségével. Végül banki átutalással is megvásárolhatja.

Kockázatmentes próbaidőszak

Mint korábban mondtuk, ingyenesen használhatja a Troid VPN szolgáltatást. Napi 100 MB sávszélességet kap a VPN-hálózat tesztelésére. Ennek lehetővé kell tennie, hogy megvizsgálja szolgáltatásaikat, és megtudja, csatlakoztathatja-e készülékét ehhez.

Ezen felül 3 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, ha elégedetlen a VPN / Cloud szolgáltatással, miután megvásárolta. A felmondástól számított első három napon belül írásban értesítenie kell őket e-mailben. Kérdések nélkül visszatérítik a vételárat.

Troid VPN szerver hálózat

A Troid VPN hálózat 1 Gbps szerverből áll Brazíliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Dél-Afrikában és Törökországban. Noha ez kevés VPN-helyet foglal magában, széles földrajzi területet ölel fel. VPN szolgáltatásaikkal jelen van a hét kontinens öt közül: Afrikában, Ázsiában, Európában, Észak-Amerikában és Dél-Amerikában..

VPN-hálózatuk nem engedélyezi a Torrentek vagy más P2P szoftverek használatát a szolgáltatásuk használata közben. Ugyancsak nem forgalmazzák szolgáltatásaikat a földrajzi korlátozások megkerülésére. Ezenkívül egyszerre csak egy eszközhöz férhet hozzá az TunnelGuru VPN-fiókja segítségével. Végül, a VPN-hálózatukhoz nincs hozzáférés Nigériában, Pakisztánban, Ghánában, Kínában, Indiában, Szenegálban és Szíriában..

Troid VPN adatvédelem & Biztonság

Nem vagyunk biztosak abban, hogy mit teszünk az TunnelGuru szolgáltatás használata során a saját adatvédelmi és TOS-politikájuk alapján. A legjobb esetben nem egyértelmű. Egy kicsi, kivéve az alábbiakat:

Mindent megteszünk az Ön személyes adatainak védelme érdekében azáltal, hogy nem tárolunk további részleteket a szervereinken, mint amennyire műszaki vagy jogilag előírt – és megengedett. Valójában maguk a szerverek nem tartanak olyan naplót, amely bárki számára érdekes lehet, kivéve a fejlesztőket és az operátorokat; Ugyanakkor az érdekelt hatóságokkal olyan mértékben fogunk együttműködni, hogy megvédjünk minket attól, hogy felelősséget vállaljunk az esetleges illegális cselekedetekért. Ez azt jelenti, hogy nyilvánosságra hozhatjuk fiókja és fizetési adatait, valamint a regisztrációhoz használt forrás IP-címet, ha megsértette a szabályokat.

Mobilalkalmazásuk esetében a következőket állítják be:

> Mobil alkalmazások:
Nem olvasunk, nyomon követünk és nem gyűjtünk semmilyen információt vagy személyesen érzékeny adatot a mobil eszközökön használt mobil alkalmazásokon keresztül. Csak a működéshez minimális engedélyekre van szükség, amelyeket az engedélyek listája említ. Ellenőrizhető a mobilalkalmazások telepítése közben. A mobil alkalmazásoknak elsősorban az aktuális tartózkodási helyre, az eszköz azonosítójára van szükségük, ha rendelkezésre állnak, az építési információkra, a mobil tárolóhoz és a hálózathoz való hozzáférési engedélyre.

Megtudtuk, hogy minimális mennyiségű információt naplóznak a VPN-felhasználóktól: a kapcsolat kezdete, a kapcsolat vége és a csatlakozáshoz használt IP-cím. Mivel azt állítják, hogy a székhelyük szerinti ország bírósági keretein belül dolgoznak, és nem egyetlen joghatóságon belül működnek, bizonyos esetekben kényszeríthetik őket a felhasználói adatok ellenőrzésére. Ezenkívül azt sugallják, hogy meg fogják tenni, hogy megszabaduljanak minden téves cselekedetektől. Hagyjuk, hogy ezt a döntést saját maga végezze el.

Nagyon keveset tudtunk megtudni az TunnelGuru webhelyről az adatok titkosításához használt algoritmusokról. Megkérdezettünk azt találták, hogy saját védett VPN-jüket használják, amelyek több protokollt és alagút-technológiát kombinálnak. VPN-jük 128 bites titkosítási erősséget használ az internetes forgalomhoz.

technikai támogatás

A Troid VPN szolgáltatás támogatása e-mailben történik. Néhány támogatási kérdést feltettünk az TunnelGuru munkatársainak, és a legtöbb esetben azután 1-2 nap alatt hallottuk meg. Segítettek voltak a feltett kérdésekben. A Twitter és a Facebook is jelen van, ahol problémákat is megnézhet és kérdéseket feltehet. Nem vagyunk biztosak benne, meddig tart a válaszok megszerzése ezekből a forrásokból, mivel nem tűnt úgy, mintha naponta megfigyelnék őket. Végül van néhány YouTube-videó, amelyek segítségével feliratkozhatnak szolgáltatásra. Nincs olyan online adatbázisuk a kérdésekre és válaszokra, amelyeket megtalálhatnánk, és a VPN sok fejlett funkcióját a technikai tapasztalattal rendelkezők számára tervezték..

Troid VPN áttekintés: Telepítés és használat

Mielőtt regisztrálhat egy fizetős előfizetési utalványt az TunnelGuru VPN szolgáltatáshoz, először létre kell hoznia egy fiókot. Az TunnelGuru VPN honlapján kattintson a „Regisztráció” linkre. Ezzel megnyílik a regisztrációs oldal, ahol létrehozhatja a fiókját.

TunnelGuru fiók létrehozása

Fiók regisztrálásához írja be a „Felhasználónév”, „Érvényes e-mail”, „Ország” és a kódot annak ellenőrzéséhez, hogy nem bot. Ezután kattintson a „Regisztráció” gombra. Ezután megkérdezi, hogy tetszik nekik a Facebook-on a legfrissebb letöltéshez. Az TunnelGuru munkatársai ezután e-mailt küldnek a megadott címre, amely tartalmazza a fiók jelszavát a fiókba való bejelentkezéshez. Vegye figyelembe, hogy ez egy hosszú numerikus sorrend, és másolnia és beillesztnie kell, amikor először jelentkezik be a fiókjába. Miután bejelentkezett a fiókja irányítópultjába, szükség esetén kisebb jelszót is létrehozhat. Javasoljuk, hogy tegye meg, mivel manuálisan kell beírnia a Troid VPN alkalmazást fiókja ellenőrzéséhez.

Troid VPN Android App

Telepítés

Miután létrehozta a TunnelGuru fiókot, letöltheti és telepítheti a Troid VPN szoftvert Android készülékére. Először válassza ki az „Ingyenes letöltés” ​​elemet a webhely főmenüjéből.

Aceess letöltési oldal

Ezután érintse meg az Android ikonját. Megnyitja a GooglePlay oldalt, amely az TunnelGuru összes Android alkalmazását megjeleníti.

TunnelGuru Android-alkalmazások a GooglePlay-en

Itt válassza ki a kívánt, hogy megnyissa a telepítési oldalát a GooglePlay-on. Érintse meg a „Telepítés” gombot az alkalmazás telepítéséhez Android-eszközére. Felül kell vizsgálnia, majd érintse meg az „Elfogadás” gombot az alkalmazáshoz szükséges engedélyekhez a telepítési folyamat folytatása előtt. Miután az alkalmazás befejezte a telepítést, érintse meg a „Megnyitás” gombot az első futtatáshoz.

Troid VPN telepítése

Droid VPN működésben

A Troid VPN alkalmazás először nyílik meg ingyenes felhasználói azonosítóval és jelszóval. Ha létrehozott egy TunnelGuru fiókot, és feliratkozott a szolgáltatásra, akkor változtassa meg ezeket fiókja felhasználónevével és jelszavával a prémium hálózati szerverek eléréséhez. Máskülönben elindíthatja a napi 100 MB VPN-használatot. Ez azonban csak az ingyenes VPN-kiszolgálókhoz fér hozzá, és megjelenik a felbukkanó pop-up képernyő, amikor csatlakozik vagy leválasztja a hálózatot, vagy kilép az alkalmazásból, és megnyitja az internetet. Az alábbi kép a főképernyőt, a képernyőt és a speciális képernyőt mutatja a Troid VPN Android alkalmazáshoz.

Vegye figyelembe az ingyenes felhasználói azonosítót és jelszót. Az egyik ingyenes kiszolgáló automatikusan kiválasztásra kerül az első bejelentkezéskor, mint az UDP protokoll. Ezenkívül nem szabad megfeledkeznie arról, hogy az RDP: 500 és Lport: 0 fájlokat az UDP-vel kell használni, és ezt az alapértelmezés szerint választja ki az első bejelentkezéskor. Ha azonban ezeket egy másik típusú kapcsolatra változtatja meg, akkor manuálisan kell módosítania. vissza őket. Ezeknek a beállításoknak a legtöbb kapcsolatra jónak kell lenniük. Az Emlékezz rám négyzet alapértelmezés szerint be van jelölve, és hagyja ezt így, hacsak nem szeretné manuálisan megadni a hitelesítő adatait minden alkalommal, amikor bejelentkezik az TunnelGuru hálózatba. Ha megérinti a lefelé mutató nyilat az aktuális kiszolgáló mellett, akkor másikat választhat.

Troid VPN műszerfal és szolgáltatások

A kb. Képernyő azt mutatja, hogy a Troid VPN támogatja az UDP, TCP és ICMP alagutakat. Ezt megváltoztathatja a jelenlegi protokollválasztás melletti lefelé mutató nyíl megérintésével. Arról is tájékoztat, hogy hol szerezze be a VPN-t a DNS-alagutakhoz és a Windows-ügyfélhez. Az Speciális képernyő lehetővé teszi a DNS-kiszolgáló kiválasztását a lekérdezésekhez, és beállíthat egy proxy-t a TCP-kapcsolathoz, ha van ilyen. Az ICMP beállítás használatához rendelkeznie kell egy gyökeres eszközzel és hozzáféréssel a “Superuser” fiókhoz.

Ha rendelkezik a csatlakoztatni kívánt kiszolgálóval és a kiválasztott protokoll, egyszerűen érintse meg a „Csatlakozás” gombot. A TroidVPN hálózathoz való első csatlakozáskor engedélyt kell kapnia a VPN beállításához. Ezután szigorúan tájékoztatja Önt arról, hogy a Torrent alkalmazások tilosak, és figyelmezteti az alkalmazásuk következményeire. A torrent használat végleges tilalmat fog eredményezni. Miután elfogadta ezt, csatlakozni fog egy VPN szerverhez.

Első alkalommal csatlakozik a Troid VPN-hez

Most vessünk egy pillantást a Troid VPN Android alkalmazás mindennapi használatára. Mint láthatja, most egy fizetett Premium fiókot használunk, és megadtuk az ellenőrzési hitelesítő adatainkat, hogy a prémium szervereket használhassuk. Kiválasztottuk a „Premium-USA1” szerverhívást, amely egy amerikai szerver, amely lehetővé teszi az UDP és az ICMP közötti kapcsolatot. Mivel UDP-t használunk, az Rport értéke 500, az Lport értéke 0, ami véletlenszerűt jelent. Egyszerűen érintse meg a „Csatlakozás” gombot, és egy kis idő múlva megjelenik a második képernyő.

Ez a képernyő mutatja a kiszolgálót, amelyhez csatlakozik, a munkamenet idejét és a feltöltési és letöltési sávszélességet, amelyet ebben a munkamenetben használt. Ha meg szeretné szakítani a jelenlegi szervert, és csatlakozni szeretne egy másikhoz, csak érintse meg a „Leválasztás” gombot. Az alkalmazás felszólítja Önt a leválasztásra. Érintse meg az „OK” gombot, és visszatér a műszerfal képernyőjére, ahol kiválaszthat egy másik kiszolgálót, amelyhez csatlakozni szeretne.

Troid VPN használatban

Mint láthatja, a Troid VPN alkalmazás megkönnyíti a csatlakozást a hálózathoz. A legtöbb felhasználó csak az előre beállított UPD beállítást fogja használni a kapcsolatokhoz. Mivel ez az alapértelmezett beállítás, mindössze néhány érintéssel elegendő a kiválasztott szerverhez való csatlakozás vagy a kapcsolat megszüntetése. A nagyobb technikai tapasztalattal rendelkezők rendelkeznek DNS- és proxybeállításokkal, amelyek előnyeit kihasználhatja a TCP protokoll használatával. Végül a gyökerező eszközökkel való kalandosabb célokra használhatja az ICMP-t az internetes forgalom alagútjához.

Troid VPN Speed ​​Test

Mivel a Troid VPN szolgáltatásnak mind ingyenes, mind prémium szerverei vannak, úgy döntöttünk, hogy megnézzük, hogyan hasonlítanak össze a sebesség és a nem használt VPN között. Ezek a mobilalkalmazás eredményei. Az eredmények balról jobbra nem VPN, prémium VPN és ingyenes VPN. Észre fogja venni, hogy a VPN miatt mérsékelt sebességcsökkenés történt. Ennek oka az összes internetes forgalom titkosításával járó általános költségek. Azt is láthatja, hogy esetünkben a sebességcsökkenés súlyosabb volt az ingyenes VPN-szolgáltatás esetében. Ez általában elsősorban az ingyenes VPN-kiszolgálók felhasználók nagy mennyiségének köszönhető, és általában a nap folyamán változik. Korábbi tapasztalataink alapján ezek az eredmények olyan vártunk.

Troid VPN Speed ​​Test

Kvantitatívabb formában a sebesség 29,53 Mbps-ról 21,74 Mbps-re csökkent, amikor a Troid VPN szervert használjuk. Ez körülbelül 26,3 százalékos csökkenést jelent a Tucker, GA-ban található szerver számára. Ne feledje, hogy a 21,74 Mbps még mindig elég gyors a legtöbb internetes szörfözéshez. Ezenkívül az extra adatvédelem és biztonság biztosítja a nyugalmat. Az ingyenes VPN szerver az alapvető ISP sebességünket 29,53 Mbps-ról 6,82 Mbps-ra csökkentette. Ez közel 80% -os csökkenést jelent. Ez a napi 100 MB korlátozással párosulva azt mutatja, hogy nem feltétlenül a legjobb választás a nagy teljesítményű VPN felhasználók számára. Mint mindig, meg kell szereznie a lehető legjobb VPN-t.

Troid VPN áttekintés: Következtetések

A Troid VPN egy ingyenes Android alkalmazás, amelyet a TunnelGuru biztosít, amely lehetővé teszi a mobil eszközhöz, hogy csatlakozzon a hálózatához. Naponta 100 MB ingyenes sávszélességet biztosítanak a VPN hálózaton. Ez lehetővé teszi, hogy szolgáltatásaikat alkalmi célokra, például e-mailek ellenőrzésére használják. Az TunnelGuru egy fizetett prémium VPN szolgáltatást is kínál, amely lehetővé teszi az összes egyedi alkalmazásuk (beleértve a Troid VPN-t) és a Windows kliens sávszélesség-korlátozások nélküli használatát. Ezenkívül hozzáférést biztosít a prémium VPN-kiszolgálókhoz.

A Troid VPN hálózat a hét kontinens öt öt szerveréből áll: Észak-Amerika, Dél-Amerika, Európa, Afrika és Ázsia. 1 Gbps szerverrel rendelkeznek Brazíliában, Kanadában, Franciaországban, Németországban, Mexikóban, az Egyesült Királyságban, Hollandiában, az Egyesült Államokban, Szingapúrban, Dél-Afrikában és Törökországban. Saját védett VPN-t használnak, amely 128 bites erősségű titkosítást használ. A támogatás elsősorban e-mailen keresztül történik. A közösségi médiában jelen vannak a Twitter és a Facebook is. Önnek meg kell vizsgálnia a TOS-ok és az adatvédelmi irányelveket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy ezek elfogadhatók-e Önnek.

Ami a legjobban tetszett a szolgáltatásban:

 • Saját szoftverrel rendelkeznek a Windows számára.
 • A Tunnelguru alkalmazásokat kínál Android készülékekhez.
 • 100 MB napi ingyenes VPN szolgáltatást kínálnak.
 • További 3 napos pénz-visszafizetési garancia, miután feliratkozott a szolgáltatásra.
 • Prémium VPN-előfizetés vásárlásának többféle módja, beleértve olyan krio-valutákat, mint a Bitcoin.

Ötletek a szolgáltatás fejlesztéséhez:

 • Vegyen fel oktatóanyagokat a Troid VPN és más egyedi szoftverek funkcióinak használatához.
 • Több sávszélesség az ingyenes felhasználók számára
 • Gyorsabb kiszolgálók az ingyenes felhasználók számára
 • Engedélyezzen egynél több egyidejű kapcsolatot.
 • Adjon hozzá további VPN-helyeket.

Használhatja ingyenes szolgáltatásukat, hogy teszteljék a szolgáltatást, hogy meg tudják nézni, hogy működik-e az eszközödön. Ezen felül 3 napos pénz-visszatérítési garanciát kínálnak, miután feliratkoztak a fizetett előfizetésre a prémium szolgáltatásra. Tehát, menj tovább és próbáld ki magadnak. Ha úgy gondolja, hogy megfelel a VPN igényeinek, akkor havonta 4,25 dollárra előfizethet.

Látogassa meg a Troid VPN-t

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map