Logo van Chrome-extensieNet als de zoekmachine van Google is Chrome de populairste webbrowser ter wereld. Tussen de desktop- en mobiele versies heeft het een marktaandeel van 63%. Een van de opties die veel gebruikers leuk vinden, is de mogelijkheid om extensies te gebruiken. Voor degenen die hun privacy willen beschermen tijdens het surfen op internet zonder de gegevens voor andere applicaties te versleutelen, is het gebruik van een VPN-extensie een goede keuze. Het probleem is dat er nogal wat VPN-extensies zijn. Daarom kan het moeilijk zijn om de beste optie te kiezen. Daarom helpen we je bij het maken van de juiste keuze voor jouw behoeften. Houd er rekening mee dat u op dit moment geen extensies kunt toevoegen aan de mobiele versie van Chrome. Alle onderstaande VPN’s bieden echter ook Android- en iOS-apps.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Geauditeerd
Geen logs Smart TV
& ConsoleRouter
App
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 52
4 PureVPN $ 2,88 SaferVPN 180 Selectievakje
5 SaferVPN $ 3,29 SaferVPN 34

Naast een VPN raden we ook aan om de WebRTC Leak Prevent-extensie te installeren. Welke extensie je ook kiest, deze extensie is belangrijk. Als u besluit de WebRTC-extensie niet te krijgen, zult u uw echte IP-adres onthullen aan elke website die u bezoekt. Dat verslaat natuurlijk het doel van het gebruik van een VPN-browserextensie voor Chrome. Of u nu uw browse-privacy wilt beschermen of geografische beperkingen wilt omzeilen, een VPN-extensie helpt u uw doelen te bereiken. Laten we nu eens kijken naar enkele van onze favoriete VPN-extensies voor Chrome.

1. Beste VPN-extensie voor Chrome: ExpressVPN

ExpressVPN-extensiepaginaHoewel de ExpressVPN-extensie voor Chrome vergelijkbaar is, moet u eerst de app downloaden. Voordat u de extensie kunt laten werken, vereist ExpressVPN dat u hun VPN-client installeert. Zodra je dit hebt gedaan, ga je naar de Chrome Web Store of kun je de extensie downloaden van hun site. Klik vervolgens op het pictogram in de hoek. Houd er rekening mee dat u alleen de optie krijgt om 10 locaties te gebruiken als u de browserextensie gebruikt, maar u kunt eenvoudig tussen hen wisselen en toegang krijgen tot alle servers via hun aangepaste app.

Expressvpn Chrome-gebruik

Je wilt meestal een goede snelheid als je een VPN gebruikt. Daarom wilden we u de resultaten van de prestatietest laten zien tijdens het gebruik van de ExpressVPN Chrome-extensie. Zoals onze resultaten laten zien, was de snelheid veel langzamer bij verbinding met de VPN. Het verschil vertegenwoordigt ongeveer 60% snelheidsverlies. Toch kun je nog steeds high-definition video’s streamen zonder buffering.

ExpressVPN Speedtest

We hebben opnieuw een DNS-lektest uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de browserextensie onze echte locatie niet lekte en ontdekten dat ExpressVPN zonder problemen slaagde.

ExpressVPN Lektest

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt verbinding maken met de service met maximaal 3 apparaten tegelijkertijd met slechts één VPN-account $ 6,67 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN-extensie voor Chrome: NordVPN

NordVPN-extensiepaginaHet installeren van de NordVPN-extensie voor Chrome is eenvoudig te doen. Net als de anderen kun je er toegang toe krijgen door naar de Chrome Web Store te gaan. Als je klaar bent, klik je op de knop ‘Toevoegen aan Chrome’ en vervolgens op ‘Extensie toevoegen’. Sluit Chrome zodra het is geïnstalleerd en open de webbrowser opnieuw. U zou nu het NordVPN-pictogram bovenaan moeten zien. Als je erop klikt, zie je de console. Vanaf hier heeft u de mogelijkheid om automatisch verbinding te maken of de locatie te wijzigen.

Gebruik van NordVPN Chrome-extensie

Goede snelheden zijn belangrijk als je NordVPN gaat gebruiken om diensten zoals Netflix of BBC iPlayer te deblokkeren. In de onderstaande afbeelding ziet u de resultaten van onze snelheidstest tijdens het gebruik van de NordVPN Chrome-extensie. Dat zijn geweldige cijfers voor elk browsen dat u van plan bent te doen en er is slechts een kleine daling in snelheid.

NordVPN-snelheidstest

De DNS-lektest is ook belangrijk bij het gebruik van een VPN. De onderstaande afbeelding laat zien dat NordVPN de test heeft doorstaan.

NordVPN-lektest

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of Hulu? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich gewoon aanmelden voor onbeperkte VPN $ 2,75 per maand met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN-extensie voor Chrome: PIA

Pagina met extensie voor privé-internettoegangZoals je in de bovenstaande afbeelding kunt zien, kun je de PIA Chrome-extensie gemakkelijk vinden door naar de Chrome Web Store te gaan. Als je klaar bent, klik je op de knop ‘Toevoegen aan Chrome’ en vervolgens op ‘Extensie toevoegen’. Sluit Chrome zodra het is geïnstalleerd en open het opnieuw. In de eerste afbeelding hieronder wijst een pijl naar het rode PIA-pictogram. Wanneer u er voor het eerst op klikt, moet u uw inloggegevens invoeren. Daarna geeft de groene pijl aan waar u de serverlocatie kunt wijzigen. Zoals u kunt zien aan de rode pijl in de tweede afbeelding, wordt het pictogram eenmaal groen wanneer u de schuifregelaar van links naar rechts verplaatst. Het geeft ook de vlag weer van het land waar u verbinding mee wilt maken. Zoals je kunt zien, hebben we verbinding gemaakt met een server in Atlanta, dus we hadden een IP-adres in de Verenigde Staten. Dit zou helpen bij het deblokkeren van populaire streamingdiensten voor mensen buiten het land.

PIA-browserextensie

Snelheid is altijd belangrijk bij het gebruik van een VPN. Daarom wilden we je de resultaten van de snelheidstest laten zien tijdens het gebruik van de PIA Chrome-extensie. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, was onze snelheid vergelijkbaar met en zonder de VPN. De VPN-verbinding vertegenwoordigde ongeveer 8% snelheidsverlies. Dat zijn geweldige cijfers voor elke browse die u van plan bent te doen.

PIA Extension Speedtest

Een andere test die we graag uitvoeren is de lektest. Zoals je in de onderstaande afbeelding kunt zien, slaagt de PIA-browserextensie voor de test.

PIA Extension Leak Test
U kunt veel van dezelfde functies verwachten die u normaal met PIA zou zien. Naast Chrome- en Firefox-extensies kunt u ook aangepaste VPN-apps voor Windows, Mac, iOS en Android downloaden. De apps bieden verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. Privé-internettoegang biedt onze lezers vriendelijk onbeperkte VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand samen met een 7 dagen niet goed, geld terug garantie.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN-extensie voor Chrome: PureVPN

PureVPN-extensiepagina

Gelukkig zul je gemakkelijk de PureVPN Chrome-extensie installeren. Het enige wat je hoeft te doen is naar de Chrome Web Store te gaan. Als je klaar bent, klik je op de knop ‘Toevoegen aan Chrome’ en vervolgens op ‘Extensie toevoegen’. Sluit Chrome wanneer het is voltooid en open het opnieuw. U ziet het PureVPN-pictogram bovenaan. Nadat u erop hebt geklikt, voert u uw inloggegevens in en klikt u op de verbindingsknop. Druk nogmaals om de verbinding te verbreken.

Gebruik van PureVPN Chrome-extensie

Als je de snelheid van deze extensie wilt controleren, is dat niet moeilijk. Zoals u in onze resultaten ziet, waren de cijfers tijdens het gebruik van hun extensie hoger dan normaal. We hebben de extensie getest met verschillende tests en tijden en kregen hetzelfde resultaat. Daarom kunnen we alleen concluderen dat ze gegevens comprimeren voor snellere resultaten.

PureVPN-snelheidstest

De volgende test is de lektest. In tegenstelling tot de andere extensies die we noemden, lijkt deze een probleem te hebben met lekkage. De onderstaande lektestafbeelding toont 1 webadres, maar dat is anders dan het SSL-adres. Dat gezegd hebbende, zegt een ander rapport dat er meer dan 7 http-verzoeklekken zijn.

PureVPN Lektest

Hoewel deze snel is, maken de lekkages ons nerveus. Dat gezegd hebbende, doet PureVPN het redelijk goed in de prijscategorie, maar hun Chrome-extensie lijkt niet helemaal te zijn wat we zouden verwachten. Ze hebben de prijzen met meer dan 50% verlaagd naarmate de service blijft groeien. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN en toegang krijgen tot al hun serverlocaties vanaf slechts $ 4,16 per maand bij het aanmelden voor een jaar VPN-toegang.

Bezoek PureVPN

5.Beste VPN-extensie voor Chrome: SaferVPN

Pagina SaferVPN-extensie

Zoals de meeste extensies die we hier vermelden, is het verkrijgen van de SaferVPN Chrome-extensie eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is er toegang toe te krijgen door naar de Chrome Web Store te gaan. Als je klaar bent, klik je op de knop ‘Toevoegen aan Chrome’ en vervolgens op ‘Extensie toevoegen’. Sluit Chrome wanneer het is voltooid en open het opnieuw. Nu zou u het SaferVPN-pictogram in de bovenhoek moeten zien. Klik erop en voer uw gegevens in. Selecteer vervolgens uw regio en verplaats de schuifregelaar naar rechts om verbinding te maken.

SaferVPN-gebruik

Snelheden zijn belangrijk voor VPN-gebruik, of u nu een browserversie of een zelfstandige versie test. In de onderstaande afbeeldingen ziet u onze resultaten. Deze snelheidstest laat zien dat de browserverbinding sneller is dan normaal. Dat geeft aan dat de service mogelijk gegevens comprimeert om hogere snelheden te behalen.

SaferVPN-snelheidstest

Een andere test die we hebben uitgevoerd, is de lektest. Als de service lekt, verslaat u in de eerste plaats het doel van het gebruik van een VPN. Zoals je hier kunt zien, is SaferVPN erg lek. dat is niet goed om te zien of u uw privacy wilt beschermen.

SaferVPN Lektest

SaferVPN biedt een goede prijs, mooie interface en een behoorlijk groot netwerk. U kunt verbinding maken met de Chrome-extensie en meer met slechts één VPN-account $ 3,49 per maand met een 2-jarig abonnement. Toch voorkomen de lekken dat we de Chrome-extensie aanbevelen voor degenen die privacybescherming nodig hebben.

Bezoek SaferVPN

Ten slotte laten we je zien hoe je de eerder genoemde WebRTC-extensie installeert en instelt. Nogmaals, u wilt deze zeker aan Chrome toevoegen, of u nu een VPN-extensie gebruikt of niet. Ga terug naar de Chrome Web Store en zoek naar WebRTC-lekkage voorkomen.

WebRTC-pagina voor lekpreventie
Eenmaal toegevoegd, wil je naar de sectie “instellingen” voor de extensie gaan en de optie kiezen “Niet-proxy UDP (gedwongen proxy) uitschakelen”. U wilt ook de “incognitomodus” inschakelen. Sluit Chrome en open opnieuw. U beschermt uzelf nu tegen WebRTC-lekkages. Als u van plan bent het te testen, raden we u aan de doileak.com website.