Fort Worth, TexasFort Worth, Texas, 15. je najveći grad u Sjedinjenim Državama. Sjedište je županije Tarrant County i zauzima površinu od gotovo 350 četvornih kilometara. Iako ima populaciju od 874 tisuće ljudi, područje metroa četvrto je najveće u državi. Sve što želite učiniti tijekom posjeta gradu možete učiniti tamo. To uključuje posjećivanje muzeja, odlazak na zabavne parkove, igranje nogometa ili drugo. U Fort Worthu se nalazi i Horned Frogs Texas University of Texas (TCU). Ako budete morali koristiti javni WiFi dok je tamo, obavezno upotrijebite VPN. Pogledajte naš popis najboljih VPN-ova za Fort Worth.

RankVPN uslugaVVN ventilator
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 potvrdni okvir potvrdni okvir potvrdni okvir
3 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 potvrdni okvir
4 Privatni pristup internetu $ 3,33 PIA 52 potvrdni okvir potvrdni okvir
5 StrongVPN $ 4,37 StrongVPN 46 potvrdni okvir potvrdni okvir

Fort Worth ima dugu i usputnu prošlost. U 1848-1849, američki ratni odjel utvrdio je utvrdu na spoju Čiste vilice i Zapadne vilice rijeke Trojice. Bila je to jedna od sedam utvrda namijenjenih zaštiti doseljenika Teksasa nakon meksičko-američkog rata. To je imenjak, general bojnik William Jenkins Worth umro je u siječnju 1849. od kolere koju je možda ulovio iz rijeke Trinity. U kasnijim 1800-im, grad je postao popularan otkako je zaustavio stazu Chisolm.

Danas je grad prilično bogat i tamo ima puno posla. To uključuje posjet tvrđavama Fort Worth, arhitekturu, muzeje, glazbene prostore, kazališta, parkove i još mnogo toga. Kao što ste možda čuli, u državi su sportovi ogromni. Bez obzira želite li gledati rogove TCU-a kako igraju NCAA Division I nogomet, Texas Wesleyan University igra košarku, Bell Helicopter Bowl Oružane snage, ili čak Nacionalni kolegijalni stolni teniski savez, nećete biti daleko od dobre zabave.

Sa svim ljudima u okolini i svim stvarima koje se mogu obaviti, mnogi se u nekom trenutku nađu koristeći javni WiFi. Iako je to sjajno za većinu ljudi, također ćete pronaći svoj udio u cyber lopovima konja. Ti ljudi samo čekaju da vam ukradu privatne podatke ako niste zaštićeni. No ako koristite VPN, stvarate privatnu, zaštićenu i šifriranu vezu s poslužiteljem koji želite koristiti. To će zaštititi vaše osjetljive podatke od krađe.

Sljedeći razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete mrežna ograničenja i geo-blokove. Ako pokušate nešto strujati ili pristupiti sadržaju na mreži, može vam se javiti poruka da sadržaj nije dostupan u vašem području. Ako se nalazite u školi, organizaciji, poslovnom ili drugom mjestu, možete naići na njihov vatrozid. Kada koristite VPN, u tom slučaju možete softverzirati softver misleći da ste negdje drugdje. Budući da VPN kriptira vaše podatke, softver za blokiranje ne može otkriti što gledate. Na taj način možete dobiti pristup onome što želite vidjeti.

Uđite odmah i pogledajte najbolje VPN-ove za Fort Worth.

1. Najbolji VPN za Fort Worth: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se na 12 mjeseci i dobijte 3 MJESECA BESPLATNO na našem # 1 ocijenjenom VPN-u

  Najbolji VPN-ovi za Roblox

ExpressVPN povezuje brzi VPN pristup s MediaStreamer-om koji djeluje kao Smart DNS usluga za deblokiranje pristupa geo-ograničenom sadržaju. VPN usluga pomoći će šifrirati vašu vezu i deblokirati sportske događaje uživo. Na njihovoj web stranici naći ćete čak i popis najnovijih zabavnih i sportskih događaja uživo. Budući da su na Britanskim Djevičanskim otocima, ExpressVPN stavlja izvan zemalja s 5 očiju i 14 očiju. Oni održavaju pravilo ne-dnevnika koje je tijekom godina verificirano visokim pravnim zahtjevima.

ExpressVPN upravlja vrlo velikom VPN mrežom. Osim SAD-a, mreža ExpressVPN ima tisuće poslužitelja na ključnim mjestima koji pomažu u zaštiti privatnosti korisnika. Možete koristiti njihovu mrežu kako biste zaštitili svoju privatnost, deblokirali cenzuru i gledali svoje omiljene usluge strujanja iz bilo kojeg mjesta.

ExpressVPN Dallas test brzine

Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam odabir mjesta poslužitelja do grada, ali ne morate odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, klijent će odabrati najbrži poslužitelj na vašoj odabranoj lokaciji. Također morate znati da neki gradovi nisu prikazani na preporučenoj kartici unutar klijenta. To se, naravno, odnosi na korištenje poslužitelja u Dallasu. Želite odabrati karticu “Sve”, otvoriti Ameriku, a zatim otvoriti Sjedinjene Države. U ovom trenutku možete odabrati lokaciju poslužitelja USA – Dallas. Kao što vidite, testirali smo poslužitelj u Dallasu, a brzina je iznosila 59,20 Mbps.

Možda je najveća prednost korištenja ExpressVPN njihova podrška za širok raspon uređaja. ExpressVPN nudi prilagođeni VPN softver za Windows, Mac, iOS i Android. Istovremeno se povežite s radne površine i mobilnog telefona s najviše 3 istodobne veze. Također možete instalirati ExpressVPN web proširenje za Chrome ili Firefox. Želite zaštititi cijelu kućnu mrežu jednim VPN računom? Ako je tako, možete koristiti aplikaciju usmjerivač ExpressVPN da biste sve postavili. Značajka MediaStreamer dodaje pametnu DNS podršku uređajima poput igraćih konzola (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Medijskih okvira (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, itd.) I Smart TV-a.

ExpressVPN kuponUštedite 49% i ostvarite 3 mjeseca besplatno uz 12 mjeseci našeg # 1 s VPN-om koji je ocijenjen

ExpressVPN je bio vrlo dobar u našim testovima brzine. Odličan su izbor za privatnost i za deblokiranje geo-ograničenja. Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno i 7 sati radi pružanja pomoći i odgovora na sva pitanja. Uživajte u najboljem VPN-u za manje s povjerenjem jer ExpressVPN nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite ExpressVPN

2. Najbolji VPN za Fort Worth: NordVPN

NordVPN

Prijavite se za 36 mjeseci za samo 2,99 USD mjesečno (75% popusta)

Sjedište tvrtke NordVPN nalazi se u Panami, a neki korisnici radije koriste VPN tvrtku koja je zapravo sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Ustanovit ćete da NordVPN ima snažnu prisutnost u SAD-u sa poslužiteljima smještenim u cijeloj zemlji. Članovi imaju potpuni pristup njihovoj mreži u SAD-u i šire, za vrlo povoljnu cijenu.

Ustanovit ćete da NordVPN ima možda najbolju kombinaciju usluga za cijenu ako se pretplatite na dugoročni račun. Svi korisnici imaju puni pristup svojoj mreži i prilagođenom softveru. Možete se povezati pomoću VPN klijenta za Windows ili Mac. Oni također imaju jednostavnu mobilnu aplikaciju za Android i iOS (iPhone, iPad) uređaje.

  Najbolji VPN-ovi za Craigslist

NordVPN Dallas test brzine

NordVPN ugošćuje 35 poslužitelja u Dallasu. Nažalost, NordVPN klijent ne prikazuje grad poslužitelja. Međutim, ljubazno su nam dostavili brojeve poslužitelja za Dallas. Želite se povezati s jednim od sljedećih poslužitelja: 381-384, 633-644, 793-800, 837-838, 839, 1027-1030, 1037-1040. Najlakši način za odabir određenog broja poslužitelja je odabir kartice “Servers” u aplikaciji, a zatim sortiranje rezultata po abecednom redu. Zatim se možete pomaknuti prema dolje i odabrati bilo koji od gore navedenih brojeva poslužitelja. Možete vidjeti postotak učitavanja i udaljenost do svakog poslužitelja. Testirali smo američki poslužitelj # 642 u Dallasu i utvrdili da je brz sa brzinom preuzimanja od 61,94 Mbps.

Želite pristupiti streaming uslugama poput Netflixa, Amazon Prime Video ili BBC iPlayera s bilo kojeg mjesta na svijetu? Ako je tako, NordVPN je odličan izbor. Oni su jedina VPN usluga koja još uvijek može deblokirati Netflix. Možete se prijaviti za neograničene VPN i SmartDNS usluge već od 2,99 USD mjesečno uz 3-godišnje članstvo.

Posjetite NordVPN

3. Najbolji VPN za Fort Worth: IPVanish

IPVanish

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,87 USD mjesečno (60% popusta)

Fort Worth jedno je od glavnih čvorišta za mnoge različite vrste poslova i ima dosta toga za napraviti. Iz osobnog iskustva znamo da će IPVanish prilično dobro funkcionirati po gradu, bez obzira gdje se nalazili. VPN usluga ima više lokacija poslužitelja u Sjedinjenim Državama nego ostale tvrtke na našem popisu. To ih čini jednim od naših go-to VPN-ova za Fort Worth.

Uz veliki trag u SAD-u, IPVanish domaćin je poslužitelja na svim kontinentima osim Antarktike. Mreža je dosljedno najbrži VPN u Sjevernoj Americi i Europi u našim testovima brzine. Pronaći ćete više lokacija poslužitelja u zemljama poput SAD-a i Velike Britanije. Možete odabrati lokaciju ili pojedinačnog poslužitelja.

IPVanish Dallas test brzine

IPVanish domaćin je 36 poslužitelja u Dallasu, a vi se možete odlučiti povezati s bilo kojim od njih. Predlažemo da u nazivu poslužitelja odaberete onaj koji počinje s slovom “a”. Na primjer dal-A01.ipvanish.com. U većini slučajeva najbrži ćete pronaći „a“ poslužitelje. Testirali smo IPVanish server u Dallasu, dal.a07.ipvanish.com, i otkrili da brzina iznosi 63,66 Mbps. Naša kabelska internetska veza postiže se približno istom brzinom.

Kada je u pitanju vrijednost IPVanish teško je pobijediti. Oni nude neograničen pristup njihovoj VPN mreži i prilagođenom softveru za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick i još mnogo toga, za 7,50 USD mjesečno ili 58,49 USD godišnje. Na godišnjem planu to djeluje na samo 4,87 dolara mjesečno. 7-dnevna garancija povrata novca pokriva sve nove članove.

Posjetite IPVanish

4. Najbolji VPN za Fort Worth: PIA

Privatni pristup internetu

Prijavite se za 24 mjeseca za samo 3,49 USD mjesečno (65% popusta)

Privatni pristup internetu (PIA) korisnicima pruža nekoliko različitih opcija. Za razliku od prošlosti, više ne morate postavljati profil za svaki VPN poslužitelj. Sada se možete povezati s bilo kojim njihovim serverom u 33 zemlje. Kao što možete vidjeti dolje, tim PIA-e organizirao je svoje poslužitelje po regijama, zemlji i gradu. Lokacije poslužitelja navedene su po abecednom redu prema zemljama.

  Najbolji VPN-ovi za Darknet i Dark Web

Postoji puno torrent korisnika koji vole privatni pristup internetu. Usluga uključuje značajku koja će spriječiti vaš sustav da komunicira ako padne veza s njihovom uslugom. Što znači ako vam iz bilo kojeg razloga odustane šifrirani VPN pristup, sigurno će vas zaštititi.

PIA test brzine u Dallasu

Koristimo PIA-ov Windows klijent i nema puno toga u pogledu postavljanja i upotrebe. Njegova jednostavnost, međutim, ne znači da je treba podcijeniti. PIA nudi različite razine zaštite privatnosti, ovisno o vašim potrebama. Možete kontrolirati razine šifriranja i pronaći pravu ravnotežu između privatnosti i brzine. Kao što vidite, naš test brzine pokazao je da je PIA radila pri 62.07 Mbps dok je bila povezana s Dallasom.

Kada je u pitanju njihov Windows klijent, PIA tim je uključio internetsku sklopku. Prekidač kill prekida vašu internetsku vezu kad god VPN ne uspije. To zaista može dobro doći onima koji žele osigurati anonimnost. Privatni pristup internetu nudi VPN od samo 3,49 USD mjesečno.

Posjetite privatni pristup internetu

5. Najbolji VPN za Fort Worth: StrongVPN

StrongVPN

Prijavite se za 12 mjeseci za samo 4,37 USD mjesečno (41% popusta)

Sjedište StrongVPN-a ima u Sjedinjenim Državama i ima jednu od najboljih VPN mreža u zemlji. U prošlosti je tvrtka naplaćivala korisnike na temelju broja lokacija poslužitelja i protokola koje su koristili. To se promijenilo jer StrongVPN sada članovima nudi potpuni pristup njihovoj mreži sa stotinama poslužitelja širom svijeta.

Najnoviji dodatak StrongVPN usluge je značajka StrongDNS. Svi koji se prijave na StrongVPN račun dobivaju i besplatan pristup StrongDNS koji je pametna DNS usluga koja se koristi za zaobilaženje geo-ograničenja. Izvrsno je rješenje za one koji planiraju putovati izvan SAD-a i žele pristupiti Netflixu.

StrongVPN Dallas test brzine

StrongVPN ugošćuje 6 poslužitelja u Dallasu. Ne možete odabrati određeni poslužitelj. Umjesto toga, morat ćete kliknuti padajući izbornik poslužitelja i odabrati Sjedinjene Države – Dallas. Odabrali smo OpenVPN UDP za najbolje performanse. Nakon povezivanja s serverom u Dallasu, testirali smo svoju brzinu i otkrili da iznosi 61,17 Mbps.

StrongVPN je ljubazno ponudio našim posjetiteljima popust od 25%. Kupon se nadmašuje preko uobičajenih popusta. Možete uživati ​​u neograničenom VPN-u i besplatnom SmartDNS pristupu za samo 7,50 USD mjesečno ili 52,49 USD godišnje. Godišnji račun djeluje na samo 4,37 dolara mjesečno. Novi korisnici pokrivaju 7-dnevno jamstvo povrata novca.

Posjetite StrongVPN

Ako tražite alternativu gornjim opcijama, uvijek možete provjeriti našu top 10 VPN popis usluga. Ne mislimo da će to biti potrebno. Donijeli smo odluke na temelju brzine, pouzdanosti, cijene, sigurnosti i davatelja usluga sa poslužiteljima koji se nalaze na području DFW. Na taj način možete postići najbolje brzine. Naravno, svi imaju sjajne mreže. Ako planirate prenositi bilo koji sadržaj, brzine su vrlo važne. Pružatelji usluga koje smo gore spomenuli najbolje su opcije za to, bez obzira koje popularne usluge želite koristiti. Nadamo se da će vam naš vodič pomoći da donesete najbolju moguću odluku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me