FortniteFortnite is een populair spel gemaakt door Epic Games. Het is een competitieve online shooter. Fortnite is voor pc, Xbox One en PS4. De game heeft meer dan 4 miljoen spelers. Omdat Fortnite zo populair is, zal er zeker enige vertraging zijn. Om dit probleem op te lossen, raad ik een VPN aan. Met een VPN kunt u uw IP-adres wijzigen in een ander IP-adres op een locatie naar keuze. Als u een server selecteert in de buurt van waar u verbinding maakt om te spelen, kunt u minder vertraging en snellere verbindingen ervaren. Aangezien dit niet uw IP is, wordt u beschermd tegen DDoS-aanvallen. Met een VPN kun je ook voorbij geografische of firewall-beperkingen komen, zodat je overal kunt spelen.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Fortnite is een online PvP-shooter. De game is erg complex en zorgt voor een competitieve omgeving. Het heeft twee hoofdgebieden waarop u zich moet concentreren. Een daarvan is mijnbouw en knutselen. De andere verdedigt en valt aan. Op de kaart wil je je houweel gebruiken om auto’s, bomen, rotsblokken, huizen en meer te vernietigen. Deze items geven je middelen. Deze bronnen kunnen worden gebruikt om gezondheidspakketten, platforms en wapens te maken. Je kunt ook wapens en andere items vinden in kisten.

Het tweede dat je doet, is aanvallen en verdedigen. Je kunt wapens gebruiken om tegen andere spelers te vechten. Er zijn vijf hoofdtypen wapens. De Breacher is een aanvalsgeweer dat over het algemeen goed is. Er zijn geen zwakheden of sterke punten met dit wapen. De Scoped Bullseye is een sluipschuttersgeweer. Het is geweldig op een bereik, maar het is niet van dichtbij effectief. Het Ninja Sword is geweldig in melee-aanvallen, maar heeft niet veel bereik. De Crusader is een jachtgeweer. Het is geweldig op korte afstand, maar verschrikkelijk op lange afstand. Intrekbare vloerpennen zijn vallen die je kunt plaatsen om vijanden te kwetsen. In Fortnite zijn er vier hoofdtypen personages waarmee je kunt spelen. Waaronder:

  • Constructor: Ze bouwen sneller forten dan andere en gebruiken de kruisvaarders.
  • Ninja: Ze kunnen dubbel springen en Ninja Swords gebruiken.
  • Outlanders: Ze zijn geweldig in het zoeken naar materialen en jagen met de Scoped Bullseye.
  • Soldaat: Ze zijn geweldig in het verdedigen van het fort met de Breacher.

De hoofdgame-modus speelt als een team en voltooit missies. Je probeert de Husk te verslaan, dit zijn zombies en andere monsters. Enkele voorbeelden van de missies die je kunt spelen zijn: het afleveren van een bom, het redden van overlevenden binnen een tijdslimiet en verschillende horde-modi. De andere modus die populair is in het spel is de 100-speler die gratis is voor iedereen. In deze modus wordt je op een kaart gezet met 100 mensen met als doel de laatste overlevende te zijn. Je begint zonder wapens en moet wat verspreid over de kaart vinden. Terwijl je middelen wint, met anderen handelt en vecht, kom je langzaam dichter bij het einde. Hoe dichter je komt, hoe meer de kaart wordt gekapt. Deze methode wordt gebruikt om de gameplay te versnellen. Je kunt elk wapen gebruiken dat je in deze modus vindt, ongeacht je klasse.

Hoe u uw Fortnite IP-verbod verwijdert

Het is bekend dat het team van Epic Games, de ontwikkelaars van Fortnite, spelers blokkeert. Het probleem is dat ze niet beschrijven wat je kan verbannen in de servicevoorwaarden. In plaats daarvan kunt u merken dat uw IP zonder waarschuwing wordt verbannen. Als dit gebeurt, wordt de toegang tot Fortnite geblokkeerd. Het enige positieve is dat Epic Games dezelfde technologie lijkt te gebruiken die door andere services wordt gebruikt om gebruikers te blokkeren op basis van IP-adres. Dat betekent dat u verbinding kunt maken met een VPN-server om uw IP-adres te wijzigen om het IP-verbod te omzeilen.

  Beste VPN's voor Dish Network

Laten we meteen beginnen en de beste VPN’s voor Fortnite nader bekijken.

1. Beste VPN voor Fortnite: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

  Beste VPN's om buffering voor HD-streaming te verminderen

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Fortnite: NordVPN

NordVPN

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten heeft voor de prijs als u zich abonneert op een account voor langere termijn. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste VPN voor Fortnite: PIA

Privé-internettoegang

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

We gebruiken de Windows-client van PIA en er is niet veel aan de hand wat betreft installatie en gebruik. U wilt de service echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren en de juiste balans vinden tussen privacy en snelheid. Zoals u hieronder kunt zien, is het PIA-netwerk vrij snel op belangrijke locaties in de Verenigde Staten.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

  Beste VPN's voor Denemarken

Bezoek Private Internet Access

4. Beste VPN voor Fortnite: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste VPN voor Fortnite: IPVanish

IPVanish

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Fortnite is een populaire game voor Xbox One, PS4 en pc. Het is gratis te spelen en heeft een complexe gameplay. Er zijn twee hoofdmodi om te spelen, maar de ontwikkelaars voegen altijd meer evenementen toe. Fortnite is een geweldige game waarvan ik zeker weet dat jij en je vrienden het leuk zullen vinden om te spelen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me