Kindle FireKindle Fire is de tabletversie van de populaire e-reader van Amazon, de Kindle. De eerste generatie werd uitgebracht in 2011 en gebruikte een gespecialiseerde versie van het Android Gingerbread 2.3.3-besturingssysteem. Sindsdien heeft de brand verschillende generaties en verbeteringen doorgemaakt. Nu heet het alleen Fire, in 2014 werd het Kindle-deel van de naam verwijderd. Als je een Amazon Prime-account hebt, kun je eindeloze video streamen naar je Fire Device. Maar als u zich buiten de VS of het VK zou bevinden, zou u een VPN moeten gebruiken.

Top 5 VPN’s voor Kindle Fire

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje

Zoals we al zeiden, heeft de Kindle Fire verschillende veranderingen ondergaan. De eerste generatie van het apparaat had altijd een aanraakgevoelig scherm van zeven inch, inclusief 512 MB RAM en een processor van 1 GHz. Hoewel het werd vermeld op $ 199, varieerden hun materiaalkosten alleen van $ 150 – $ 201,70. De gedachte van Amazon is dat ze meer geld zouden verdienen aan de digitale inhoud voor de Fire, dan aan het apparaat zelf.

De tweede generatie van de Fire zag enkele veranderingen. Ten eerste werd de hoeveelheid RAM verdubbeld tot 1 gb en werd de processorsnelheid opgewaardeerd tot 1,2 ghz. Bovendien werd de prijs verlaagd naar $ 159. Zoals bij elke technologie betekent tijd dat de kosten dalen. Op dat moment werd de videovriendelijke HD-versie uitgebracht voor $ 199 voor het 7-inch scherm en $ 299 voor de 9-inch versie.

De nieuwste versie van de Fire is de Fire HDX 8.9. Het toont 2 GB RAM en een quad-core, 2,5 GHz-processor. Net als veel andere tablets tegenwoordig, bevat de Fire HDX een 8 megapixel selfie-camera en een naar voren gerichte 720p-camera. Audio is ook helder en duidelijk omdat alle branden Dolby-technologie gebruiken. Deze functies zijn perfect voor het streamen van video van Amazon Prime of voor een videochat met iemand. Het zijn ook goede redenen om een ​​VPN te gebruiken.

  Beste VPN's voor LibreELEC Kodi

Als je dit leest, weet je waarschijnlijk al wat een VPN is. Als u echter geen opfriscursus nodig heeft, zullen we het in eenvoudige taal uitleggen, samen met de voordelen van het gebruik ervan met het Fire-apparaat. Een virtueel particulier netwerk (VPN) is software die, afhankelijk van uw doel, een veilige verbinding met een server tot stand brengt, mogelijk in een ander land. Door dit te doen, wordt een coderingslaag toegevoegd aan alles wat u online doet, zolang u verbonden bent met de VPN. Of u nu met iemand communiceert of gewoon online door materiaal bladert, er is een mogelijkheid dat draadloze activiteiten worden onderschept. Zelfs als u zich op een locatie bevindt die aangeeft dat ze een beveiligde draadloze verbinding hebben, hoeft u geen risico te nemen.

Een andere goede reden om een ​​VPN te gebruiken, is vanwege de mogelijkheid om de toegang tot geografisch beperkte inhoud of sites te deblokkeren. Geoblocking is een technologie die de locatie van een gebruiker identificeert op basis van IP-adres. Deze technologie creëert een barrière die geblokkeerde websites buiten houdt (afhankelijk van waar u zich in de wereld bevindt) of inhoud beperkt tot een specifiek gebied. Door een server in een ander land te selecteren, kunt u deze beperkingen omzeilen. Laten we een voorbeeld gebruiken om dit scenario te verduidelijken. Stel dat je in de VS woonde en je had een Amazon Prime-abonnement en / of een Netflix-abonnement. Met een VPN kunt u verbinding maken met een server in het VK en hun bibliotheek bekijken, of omgekeerd. Aangezien bekend is dat beide streamingdiensten verschillende bibliotheken in verschillende regio’s hebben, zou u toegang kunnen krijgen tot gebieden die u normaal niet zou hebben. Hetzelfde kan worden gezegd voor elke andere regio waarmee u verbinding wilt maken.

  Beste VPN's voor Reddit-gebruikers

Nu we de concepten hebben uitgelegd, gaan we kijken naar opties. Het maakt niet uit met welk bedrijf u werkt, ze hebben verschillende protocollen die u kunt gebruiken. Alle selecties die we hier aanbieden, gebruiken veilige codering, maar het gebruik van een versie van het OpenVPN-protocol zou u altijd de beste beveiliging bieden. Als snelheid van essentieel belang is, zou je OpenVPN (UDP) gebruiken. Dat is de beste optie voor VoIP, Skype, online gaming of zelfs het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu of Pandora. Als u verbindingsproblemen heeft of problemen met het verbreken van de verbinding, kunt u overschakelen naar OpenVPN (TCP). De TCP-versie is niet zo snel, maar de gegevens zijn op fouten gecontroleerd. Nu we dat hebben besproken, gaan we de bedrijven bespreken die om specifieke redenen goed zijn.

Als u inhoud wilt deblokkeren of uw gegevens wilt beveiligen, raden we ExpressVPN aan. Ze houden geen logboeken bij en ze bieden een kill switch-functie, dus het zorgt ervoor dat je beschermd bent wanneer en als de verbinding wegvalt. Voor het gebruik van streamingdiensten zoals Netflix, Hulu of Pandora is ExpressVPN opnieuw de beste keuze. Omdat ze een Android-client aanbieden, zou je geen problemen moeten hebben om Fire te ondersteunen. Ze hebben ook het snelste netwerk in Noord-Amerika en Europa, dus u hoeft alleen verbinding te maken en u kunt genieten van het streamen van geblokkeerde inhoud vanuit andere landen.

Als je alleen geografisch beperkte inhoud wilt bekijken, kun je het beste kiezen voor de MediaStreamer (Smart DNS) -functie van ExpressVPN. De Smart DNS met hun VPN helpt bij het deblokkeren van kanalen zonder het lichte snelheidsverlies. Dat hangt er natuurlijk van af of de SmartDNS het specifieke kanaal dat u wilt zien, deblokkeert. Vanwege de aard van Wi-Fi raden we aan de gecodeerde optie te gebruiken. Het is niet nodig om de beveiliging op te offeren voor snelheid. Hoewel snelheid een probleem kan zijn als je soms probeert te streamen, zolang je geen kwaliteitsverschil ziet, voegt de extra versleutelingslaag die de VPN toevoegt meer dan goed voor elke snelheid die je zou kunnen verliezen. Beide zijn inbegrepen bij uw ExpressVPN-lidmaatschap.

Bekijk onze top 10 VPN-services lijst als u andere opties wilt, maar dat hoeft niet. Bij het kiezen van de beste algemene selecties in dit bericht, gebruikten we beveiliging, snelheid, prijs en serverbeschikbaarheid als criteria voor onze keuzes. We hebben ook de bedrijven gekozen met een groot aantal netwerkservers waarmee u mogelijk verbinding wilt maken voor de beste weergave. Waar u naar op zoek bent in een betrouwbare VPN-provider, is er een die u veilig houdt en snelle netwerken heeft waarmee u de mogelijkheid krijgt om high-definition inhoud vanuit andere landen te streamen.

  Beste VPN's voor Blustacks
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me