Reddit-logoReddit.com heeft een extreem groot gebruikersbestand. Het is zelfs de 4e meest verhandelde site in de VS en de 6e meest verhandelde site ter wereld. De zelfbeschreven voorpagina van internet kan nieuws maken of breken. Het heeft ook bijna elk onderwerp dat je maar kunt bedenken. Een van de beste onderdelen van deze populaire site is dat deze gratis en voor iedereen toegankelijk is. Zolang je een Reddit-account hebt, mag je op de forums posten. Of je nu nieuw bent in de privacygemeenschap of een doorgewinterde veteraan, het kan frustrerend zijn om de juiste VPN te vinden die bij je behoeften past. Sommige websites zullen de resultaten van de VPN-beoordelingen verdraaien, op basis van verschillende factoren. Daarom zullen we je vertellen over de beste VPN-providers volgens Reddit-opmerkingen.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje

Er zijn veel redenen waarom Reddit-gebruikers op zoek zijn naar geweldige VPN’s. Je identiteit privé houden is een belangrijke reden om een ​​VPN te gebruiken, maar niet de enige. Anderen zijn onder meer het vinden van een product om uw privacy op wifi-hotspots te beschermen en om u te helpen geografisch beperkte inhoud te omzeilen. Een goede VPN helpt je om die doelen en meer snel te bereiken. Dus wat zijn de beste VPN’s volgens Reddit-gebruikers? Laten we kijken.

1. Beste VPN voor Reddit-gebruikers: IPVanish

IPVanish

IPVanish is een van onze favorieten. Hier is een directe opmerking van een recente Reddit-gebruiker.

“Ik gebruik IPvanish alleen omdat het werkt met ELK apparaat dat ik heb. Zelfs Firestick. Ik ben niet zeker van PIA, maar het kan ook gemakkelijk verbinding maken met OpenVPN. Ik heb dit zelfs op mijn telefoon, dus ik hoef de IPvanish-app niet eens te downloaden. IPvanish heeft ook SOCKS-proxyserver…. het is geweldig voor torrenting. Toen ik een speedtest deed, kreeg ik ongeveer 200-250 Mbps met VPN ingeschakeld met UDP. Dat is ook waar ik voor betaal. Een van de grootste voordelen van IPvanish is dat ze een van de snelste servers hebben die er zijn. Ze kunnen ook kiezen uit ongeveer 400 servers. ”

  Beste VPN's voor Titanfall 2
LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand12 maanden terugbetaling
60 89 1.200 OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP VPN-software $ 7,50 $ 58,49 7 dag

IPVanish host servers op elk ander continent dan Antarctica. Het netwerk is altijd de snelste VPN geweest in onze snelheidstests. Zoals je in de bovenstaande opmerking ziet, vind je meerdere serverlocaties in landen over de hele wereld. U kunt een locatie of een individuele server selecteren.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt gewoon goed uit $ 4,87 per maand over het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

2. Beste VPN voor Reddit-gebruikers: PIA

Privé-internettoegangPrivate Internet Access (PIA) biedt u als gebruiker verschillende mogelijkheden. Voorheen moest je voor elke VPN-server een profiel aanmaken. Het is nu eenvoudig om verbinding te maken met elke server in hun 28 locatielanden. Zoals u hieronder kunt zien, heeft het PIA-team hun servers georganiseerd per regio, land en stad. De serverlocaties zijn alfabetisch gerangschikt per land.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijks2 jaarTerugbetaling
30 47 3282 OpenVPN, PPTP, L2TP ramen $ 6,45 $ 59,95 7 dag

Hier is een PIA-gerelateerde opmerking van een Reddit-gebruiker.

“Ik hou van PIA omdat het gemakkelijk integreert met OpenVPN. Dit betekent dat je het zonder problemen kunt gebruiken op een Linux-computer, routerfirmware zoals DD-WRT of een apparaat op je netwerk zoals een Raspberry Pi.

Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de VPN-client op uw Windows-pc’s. Zij of elk ander apparaat kunnen de PIA VPN op uw router gebruiken, of een ander apparaat dat aan de taak is gewijd. “

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, het u zal beschermen.

  Beste VPN's voor XNXX

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. U wilt het echter niet als vanzelfsprekend beschouwen. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. Private Internet Access biedt VPN vanaf slechts $ 2,50 per maand.

Bezoek Private Internet Access

3. Beste VPN voor Reddit-gebruikers: ExpressVPN

ExpressVPN

Met ExpressVPN werken snelle VPN-toegang en MediaStreamer als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De service helpt je verbinding te versleutelen en de geografische beperkingen te omzeilen. Het is niet moeilijk om de voordelen te zien van het gebruik van ExpressVPN.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaand15 maanden Terugbetaling
94 160 3000 OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTP VPN-software $ 12,95 $ 99,95 30 dagen

Hier is een opmerking van een Reddit-gebruiker over de service.

“ExpressVPN is voor mij uiterst betrouwbaar en snel geweest. Ik zal (het) gebruiken wanneer ik een razendsnelle verbinding wil en ExpressVPN om regioslot te omzeilen. ”

Hoewel ExpressVPN wordt verkocht tegen een hogere prijs dan de andere services in onze lijst, is de waarde hoog gezien de grootte van hun netwerk en servicefuncties. U kunt een computer, handheld-apparaat, router en gameconsole (SmartDNS) voor slechts één VPN-account verbinden $ 6,67 per maand met een jaarabonnement.

Bezoek ExpressVPN

4. Beste VPN voor Reddit-gebruikers: NordVPN

NordVPNNordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is omdat het servers over de hele wereld heeft. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk over de hele wereld voor een zeer goede prijs.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
59 70 3300 OpenVPN, PPTP, L2TP ramen $ 11,95 $ 69,00 30 dagen

Hier is een citaat van een Reddit-gebruiker over NordVPN.

“Persoonlijk vind ik nordvpn best uitstekend.”

U zult merken dat NordVPN een van de beste mixen van services heeft voor de prijs. Natuurlijk wilt u zich abonneren op een langer account. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een eenvoudig te gebruiken mobiele app voor zowel Android- als iOS-apparaten (iPhone, iPad).

  Beste VPN's voor Bet365 voor toegang vanuit het buitenland

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,75 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

5. Beste VPN voor Reddit-gebruikers: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten en heeft een van de beste VPN-netwerken van het land. In het verleden bracht het bedrijf gebruikers kosten in rekening op basis van het aantal serverlocaties en protocollen dat ze gebruikten. Dat is veranderd omdat StrongVPN leden nu volledige toegang biedt tot hun netwerk met honderden servers wereldwijd.

LandenLocatiesServersProtocolsSoftwareMaandelijksJaarlijksTerugbetaling
26 46 682 OpenVPN, PPTP, L2TP VPN-software $ 7,50 $ 52,49 7 dag

Hier is een citaat van een Reddit-gebruiker over StrongVPN.

“Het is nu een volle maand in het schooljaar en er zijn geen meldingen / problemen geweest met het gebruik van StrongVPN. torrenting + campusbandbreedte = FTW ”

De nieuwste toevoeging aan de StrongVPN-service is de StrongDNS-functie. Iedereen die zich aanmeldt voor een StrongVPN-account krijgt ook gratis toegang tot StrongDNS, een slimme DNS-service die wordt gebruikt om geografische beperkingen te omzeilen. Het is een geweldige oplossing voor diegenen die naar andere delen van de wereld willen reizen en toegang willen tot Netflix.

StrongVPN is vriendelijk geweest om onze bezoekers 25% korting te bieden. De coupon wordt gestapeld bovenop hun normale kortingen. U kunt genieten van onbeperkte VPN en gratis SmartDNS-toegang voor slechts $ 7,50 per maand of $ 52,49 per jaar. De jaarrekening komt uit op rechtvaardig $ 4,37 per maand. Nieuwe gebruikers worden gedekt door een geld-terug-garantie van 7 dagen.

StrongVPN

En daar heb je onze beste keuzes voor de beste VPN’s volgens Reddit. U kunt echter gerust een kijkje nemen bij ons top 10 lijst van VPN-providers. Het komt erop neer dat er veel goede producten zijn. Het hangt allemaal af van wat je zoekt. We hopen dat dit bericht en de opmerkingen van andere Reddit-gebruikers je hebben geholpen om de beste beslissing te nemen die je kunt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me