TurkmenistanTurkmenistan is een land in Centraal-Azië. Het wordt begrensd door Kazakstan, Oezbekistan en Afghanistan. Het heeft een geschatte populatie van 5,66 miljoen mensen met slechts 27,2 mensen per vierkante mijl. Er zijn een paar redenen om dit land te bezoeken. Dat zijn onder meer musea, lekker eten, vriendelijke mensen, mooie tempels en het grootste aardgasreservoir ter wereld. Riep de “Gates of Hell”, het werd in brand gestoken in 1971 en blijft branden. Een ding waar u zeker van wilt zijn, is om een ​​VPN te gebruiken wanneer u daar internet gebruikt. We zullen binnenkort uitleggen waarom. Maar kijk eerst eens naar onze lijst met beste VPN’s voor Turkmenistan.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 IPVanish $ 4,87 IPVanish 76 Selectievakje
3 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 112 Selectievakje Selectievakje
4 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 52 Selectievakje Selectievakje
5 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje

Volgens een rapport van de Freedom-website, Freedomhouse.com. Turkmenistan heeft misschien wel de slechtste ranglijst ter wereld. Wat de onderdrukking van de regering betreft, staat dat deze erger is dan China en Noord-Korea. Met die enorme mate van onderdrukking, wil je er zeker van zijn dat je een VPN gebruikt wanneer je verbinding maakt met internet. Als je dat doet, creëer je een versleutelde verbinding. Dat zal je beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van de Turkmeense regering.

Het is niet verrassend dat er nogal wat censuur is in het land. Dat brengt ons bij de tweede reden om in Turkmenistan verbinding te maken met een VPN, om de censuur door de overheid te omzeilen. De manier waarop u dat doet, is verbinding maken met een server in een ander land. Dat zal de blokkerende software voor de gek houden door te denken dat u zich ergens anders bevindt. Vervolgens kunt u de geblokkeerde inhoud bekijken die allemaal deel uitmaakt van de overheidscensuur.

Wat is de beste VPN voor Turkmenistan?

Dit land heeft een aantal ernstige problemen, dus er zijn twee verschillende sets criteria waar we naar moeten kijken. In dit geval zijn beide soorten problemen ongeveer gelijk voor het land. Daarom zullen we ze bekijken en je vertellen wat de beste VPN voor Turkmenistan is.

  • Sterke versleuteling met componenten van militaire kwaliteit om u te beschermen tegen de nieuwsgierige blikken van de overheid
  • Mogelijkheid om firewalls en door de overheid gecensureerde inhoud te omzeilen in Turkmenistan
  • High-speed servers die goed presteren bij snelheidstests in het gebied wanneer getest
  • Hoge netwerkstabiliteit om verbroken verbindingen in de regio te voorkomen
  • Mobiele apps en ondersteuning voor Amazon Firestick-apparaten
  • Providers met een strikt no-logs-beleid

Laten we dieper ingaan op de beste VPN’s die u kunt gebruiken in Turkmenistan.

1. Beste VPN voor Turkmenistan: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

  Beste VPN's voor Roblox

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van gebruikers te helpen beschermen. U kunt verbinding maken met hun VPN-netwerk om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

ExpressVPN Turkmenistan snelheidstestMet de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u hoeft geen specifieke server te kiezen. In plaats daarvan selecteert de client de snelste server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Mogelijk vindt u dat probleem met servers in de buurt. Selecteer gewoon het tabblad “Alle”, open Europa. Op dit moment kunt u servers in Turkije selecteren. Toen we testten naar een server in Turkije naar een snelheidstestserver in Baku, was de snelheid 56,58 Mbps.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Verbind uw desktop en mobiel tegelijkertijd met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om het in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan apparaten zoals gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, enz.), Mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, enz.) En Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, want ExpressVPN biedt een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste VPN voor Turkmenistan: IPVanishIPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 4,87 per maand (60% korting)

IPVanish is een zeer populaire service en heeft veel servers over de hele wereld. Het maakt niet uit op welk continent u zich bevindt, u kunt solide prestaties leveren vanaf de servers daar. Ze zijn doorgaans snel en de provider heeft een van de grootste netwerken ter wereld.

Samen met zijn grote wereldnetwerk host IPVanish servers op elk continent behalve Antarctica. Zoals we al zeiden, zijn ze meestal een van de snelste providers op de markt. Het staat bekend om meerdere serverlocaties in een aantal landen. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor het beschermen van uw privacy, maar kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

IPVanish Turkmenistan snelheidstestIPVanish heeft servers in de hele regio en ze zijn allemaal voor u beschikbaar. Als u toevallig een server ziet met de letter “a” als onderdeel van de servernaam, zijn deze de snelste in het netwerk. We hebben verbinding gemaakt met een IPVanish-server in India. De snelheid was 55,84 Mbps.

  Beste VPN's voor Ruckus Wireless Routers

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer voor $ 7,50 per maand of $ 58,49 per jaar. Dat komt neer op slechts $ 4,87 per maand op het jaarplan. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

3. Beste VPN voor Turkmenistan: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-videocontent in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

CyberGhost Turkmenistan snelheidstestOmdat we een server in India wilden testen, openden we de Windows-client en klikten we op de optie “Mijn server kiezen”. Van daaruit kunt u elk land uitbreiden en een specifieke server selecteren. Het CyberGhost-netwerk omvat een aantal servers in India. We hebben verbinding gemaakt met een van hen en de prestaties getest. Zoals je kunt zien, was onze downloadsnelheid 32,88 Mbps.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich tijdens hun huidige promotie aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk vanaf slechts $ 2,75 per maand.

Bezoek CyberGhost

4. Beste VPN voor Turkmenistan: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 24 maanden voor slechts 3,49 dollar per maand (65% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 33 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

  Beste VPN's voor TF1 om buiten Frankrijk te kijken

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

PIA Turkmenistan snelheidstestPIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid. We maakten verbinding met een server in India en bedachten een snelheid van 38,12 Mbps.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt VPN vanaf $ 3,49 per maand, samen met een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Bezoek Private Internet Access

5. Beste VPN voor Turkmenistan: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,99 per maand (75% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

NordVPN Turkmenistan snelheidstestNordVPN heeft een aantal servers in Turkije. Als u vanaf de console op de 3 horizontale stippen rechts van het land klikt, kunt u het servergebied lokaliseren en de percentages van de beschikbare servers bekijken. We hebben een server in Egypte getest en deze naar Tripoli getest. De downloadsnelheid was 1,73 Mbps.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service vanaf slechts $ 2,99 per maand met een lidmaatschap van 3 jaar.

Bezoek NordVPN

Als je het nog niet hebt bedacht, moet je echt een VPN gebruiken wanneer je verbinding maakt met internet terwijl je in Turkmenistan bent. Hierboven hebben we enkele van onze favoriete opties getoond. U kunt echter gerust een kijkje nemen bij anderen op onze website top 10 VPN lijst. Ze zullen allemaal werken, maar we hebben onze keuzes speciaal geoptimaliseerd om goed te werken voor Turkmenistan. Op die manier kunt u uw privacy beschermen en krijgt u toegang tot de best beschikbare snelheden in de omgeving. Door onze gids te lezen, kunnen we u helpen een weloverwogen beslissing te nemen die het beste bij uw behoeften past.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me