Kanaal 4Alle 4 is een video on demand-service van de Channel Four Television Corporation in het VK. Oorspronkelijk was het kanaal uitgebracht als 4od (4 op aanvraag) en begon het alleen beschikbaar te zijn op de computer. Sindsdien is de toegang verspreid naar bedrade gameconsoles via internet, evenals de Android- en iOS-besturingssystemen. Net als een van zijn concurrenten, BBC iPlayer, kun je met All 4 30 dagen inhalen van je favoriete programma’s, maar het heeft ook oudere shows die Channel 4 in het verleden heeft geproduceerd. Net als BBC iPlayer is All 4 gratis als je in het VK woont. Als u zich echter buiten het VK bevindt, kunt u genieten van een deel van de programmering van dit geweldige kanaal op Netflix of u gebruikt gewoon een VPN.

Beste VPN’s om 4oD te deblokkeren (alle 4)

Eerst wilt u een betrouwbare VPN-service vinden. In dit geval wilt u er een met snelle servers in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn verschillende VPN’s om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze favorieten.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om 4oD te bekijken (alle 4)

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om shows te bekijken zoals One Born Every Minute, My Mad Fat Diary en Tattoo Fixers on All 4. Eerst wil je hun client downloaden. ExpressVPN biedt gratis software voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

  Hoe Pokken Tournament te spelen met een VPN

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden. Houd er rekening mee dat we afbeeldingen van Amerikaanse servers gebruiken, aangezien Big Brother geografisch beperkt is tot de Verenigde Staten.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Aangezien 4oD alleen in het VK beschikbaar is, moet u een server in het Verenigd Koninkrijk kiezen. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers verspreid over het hele VK.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in het VK, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou gelden als je verbinding hebt met een server in de VS of ergens anders in de wereld.

En daar heb je het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in het VK, kun je op internet surfen alsof je er zelf bent en inhoud streamen met de All 4-website of -app. Als u verbinding maakt met een server in de Verenigde Staten, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor andere landen.

  IPVanish Windows-installatiehandleiding

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten het VK reist, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Amazon Instant. Aangezien Hulu niet beschikbaar is buiten de VS, zou je ook een VPN gebruiken om verbinding te maken met een Amerikaanse server. Je hebt nog steeds accounts nodig voor services zoals Netflix, maar met de VPN kun je programma’s en films in elke Netflix-regio bekijken.

Kanaal 4 (4oD) streaming hoogtepunten

Kanaal 4 heeft een geweldige programmering. Met hun app kun je ook live shows streamen die momenteel actief zijn. Laten we eens kijken naar de kanalen die beschikbaar zijn op de site.

 • Kanaal 4 – Nationale publieke televisie en het origineel.
 • E 4 – Station oorspronkelijk gericht op 16-34-jarigen, dit station biedt Amerikaanse invoer zoals Desperate Housewives, Hollyoaks en Big Brother.
 • Meer4 – Dit kanaal is gericht op het publiek van 35-60 en wil een meer diepgaande kijk geven en verder gaan dan de krantenkoppen.
 • Film4 – Hoewel dit kanaal begon als een abonnement, veranderde het later en werd het het enige gratis filmkanaal op gewone tv.
 • 4seven – Met dit kanaal kun je de laatste 7 dagen van uitzending inhalen.
 • 4Muziek – Toont nieuwe afzonderlijke releases en heeft onder andere een eigen countdown-show. Sommigen hebben gezegd dat het in de begintijd deed denken aan het Amerikaanse station MTV.
 • 4Shorts – Korte stukken over verschillende onderwerpen.

Het is duidelijk dat niet alle stations op All 4 worden aangeboden, maar er zijn er nogal wat. Het maakt niet uit waar je zin in hebt, of het nu gaat om komedie, drama, kinderprogramma’s, muziek, factuals of andere, Channel 4 heeft een show om aan elke wens te voldoen. Een deel van de programmering van Channel 4 is behoorlijk populair geworden buiten het VK. Shows zoals Father Ted, The Inbetweeners en the IT Crowd zijn in licentie gegeven aan Netflix, dus het publiek over de hele wereld kan ervan genieten. Wat als u All 4 wilt bekijken en u zich momenteel niet in het VK bevindt? Bent u een expat of bent u op vakantie in het buitenland? Dat is waar we terugkomen op het onderwerp VPN’s.

Een VPN is een versleutelde verbinding met een server (mogelijk) in een ander land. Als u probeert toegang te krijgen tot de programmering op All 4 zonder een VPN te gebruiken, krijgt u een bericht als dit.

  NordVPN Windows-installatiehandleiding

Foutmelding

Hoewel het in eerste instantie ontmoedigend is om dit bericht te zien, hoef je je alleen maar aan te melden bij een Britse server met je VPN en het gaat prima. Dus, hoe begin je eraan? Volg gewoon de instructies hierboven.

Bekijk je favoriete films en originele programma’s zoals Gogglebox en Made in Chelsea op All 4 (4oD) van buiten het VK. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze ook de toegang tot streamingdiensten kunnen deblokkeren. Volg ons @VPNFan voor de laatste recensies en promoties van toonaangevende VPN-services.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me