MinecraftMinecraft is een spel waarin je als Steve speelt in een blokwereld. Het heeft ook veel servers waar je samen met vrienden kunt spelen. Gamers kunnen last hebben van trage verbindingen en een slechte serververtraging. Elite-gamers laten zich ook openstaan ​​voor DDoS-aanvallen. Ik raad ten zeerste een VPN aan om Minecraft-problemen te deblokkeren. Een VPN verandert uw IP-adres en roteert het indien nodig zelfs. Dit helpt high-end spelers om DDoS-aanvallen te vermijden. De VPN versleutelt ook uw persoonlijke gegevens. Beter nog, als u verbinding maakt met een VPN-locatie in de buurt van de spelserver, kan dit leiden tot een snellere verbinding en minder vertraging.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 2,85 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 80 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 3,25 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Hoe een VPN te gebruiken om Minecraft (pc) te spelen

Ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Minecraft online te spelen. Eerst wil je de VPN-client downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android.

Nu je de kans hebt gehad om de software te downloaden en te installeren, is het tijd om verbinding te maken. Start de ExpressVPN-client en selecteer een serverlocatie. We zullen u stap voor stap door hun Windows-client leiden.

ExpressVPN-serverlocaties

 • Omdat veel gamers graag verbinding maken met servers in de VS, hebben we dat land gebruikt voor onze gids. ExpressVPN heeft een groot netwerk van servers over de hele wereld.
 • We raden je aan om OpenVPN (TCP) of (UDP) te selecteren. Voor het streamen van video’s van sites zoals YouTube gebruiken we OpenVPN (UDP) omdat het sneller is dan TCP. Ze ondersteunen ook PPTP, L2TP en SSTP. We raden OpenVPN UDP nog steeds aan voor de beste mix van snelheid en privacybescherming.
 • Klik op de grote ronde verbindingsknop. Na een paar seconden zie je het schild rond de knop groen worden. Er zal ook een bericht zijn om u te laten weten dat “VPN is AAN”
 • Je hebt nu een IP-adres in de VS, voor zover iedereen online kan zien. Als zodanig kunt u elke site bereiken alsof u daar zit. Hetzelfde zou waar zijn als u verbinding maakt met een server in het VK of ergens anders in de wereld.

Zo eenvoudig is het. Nu je een IP-adres hebt van een ExpressVPN-server in de VS, kun je gamen, surfen op internet of programma’s bekijken alsof je er zelf bij bent. Als u verbinding maakt met een server in het VK, krijgt u daar ook volledige toegang tot geografisch geblokkeerde sites. Hetzelfde geldt voor elk land.

Zoals je waarschijnlijk al weet, opent een goede VPN de toegang tot inhoud over de hele wereld. Als u buiten de Verenigde Staten woont, kan de service u helpen toegang te krijgen tot populaire services zoals Netflix, Hulu en Pandora. Je hebt nog steeds een account nodig voor services zoals Netflix, maar de VPN helpt je Amerikaanse tv-programma’s en films op Netflix te bekijken alsof je in de Verenigde Staten zit of in een andere regio waartoe je toegang wilt hebben.

Hoe een VPN te gebruiken om Minecraft te spelen (Xbox One en PS4)

Nogmaals, ik gebruik ExpressVPN voor het voorbeeld van het gebruik van een VPN-service om Minecraft op je gameconsole te spelen. Ze zijn mijn favoriete VPN voor gaming omdat ExpressVPN een zeer groot netwerk beheert, waardoor de service een uitstekende keuze is voor gamers.

De eerste stap om aan de slag te gaan met ExpressVPN is normaal gesproken om de clientsoftware voor uw systeem te downloaden. ExpressVPN biedt gratis clientsoftware voor Windows, Mac en Linux. Naast gratis apps voor iOS en Android. Dat werkt duidelijk niet voor PS4, Xbox One of Nintendo, omdat de gameconsoles de native ondersteuning voor VPN niet hebben. Gelukkig is er nog steeds een manier om je spelverkeer te versleutelen en via een VPN te verzenden. Het antwoord is om de VPN via je router te laten lopen. Opmerking: als u geen codering nodig heeft, kunt u de ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) -functie gebruiken zonder dat u uw router hoeft te configureren. Het ondersteunt een breed scala aan spelconsoles.

ExpressVPN-router-app

Afhankelijk van welk merk en model router u gebruikt, ondersteunt het mogelijk VPN-services van derden. Zo ja, dan kunt u de benodigde informatie opvragen bij uw VPN-provider om een ​​verbinding via uw router tot stand te brengen. Anders raad ik ten zeerste aan FlashRouters. Het FlashRouters-team neemt populaire merknaam-routers en flitst ze met DD-WRT of Tomato-firmware. Hierdoor hebben de apparaten veel meer functies dan wanneer de fabrieksfirmware is geïnstalleerd. Alle FlashRouters zijn vooraf geconfigureerd met ondersteuning voor VPN.

Hoogtepunten van Minecraft-games

MInecraft is beschikbaar op Windows, Mac, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, Andriod, IO’s, Windows Phone en Amazon Kindle Fire. Mac / Windows-games zijn een eenmalige vergoeding die je het profiel geeft om de game voor altijd te spelen. Je kunt de game downloaden op de MInecraft-site met Windows en Mac, Amazon voor consoles en de App Store voor Andriod, iOS, Windows Phone en Amazon Kindle Fire. De meeste versies van de game hebben drie modi, waaronder creatief, survival en hardcore. In de creatieve modus kun je alles bouwen met je onbeperkte aantal benodigdheden. Overlevingsmodus is waar je naar je honger en harten zou moeten kijken. mobs, rauw vlees, lava, recht omhoog of omlaag graven, vallen en verdrinken in water kunnen je doden, maar je zult respawnen. De Hardcore-modus is net als de survival-modus, maar als je eenmaal sterft, kom je niet meer tot leven. Alle modi hebben EXP laten vallen door mobs wanneer ze worden gedood. Mobs zijn zowel vreedzaam als dodelijk. Sommige mobs zijn onder meer:

 • Kip: Vredig. Het is klein op de grond, zwemt en kan met zijn vleugels flapperen om geen valschade op te lopen. Laat kippenvlees en veren vallen als ze worden gedood. Broedt wanneer hij hooi krijgt en naast een andere kip die hooi krijgt.
 • Schapen: Vredig. Het is een half groot dier dat zwemt, valschade oploopt, je scheerwol geeft en in verschillende kleuren kan worden geverfd. Laat wol vallen als hij wordt gedood. Rassen wanneer ze hooi krijgen en naast een ander schaap dat hooi krijgt.
 • Koe: Vredig. Het is een half groot dier dat bruin en wit is, je melk geeft, zwemt en valschade oploopt. Kan leer en koeienvlees laten vallen als het wordt gedood. Fokt wanneer hij hooi krijgt en naast een andere koe die hooi krijgt.
 • Varken: Vredig. Het is een kleinere tot de grondmassa, het is roze, berijdbaar met een zadel, zwemt en heeft valschade. Kan varkensvlees laten vallen als het wordt gedood. Fokt wanneer het hooi krijgt en naast een ander varken dat hooi krijgt.
 • Mooshroom: hetzelfde als een koe geeft je alleen paddenstoelen als ze gemolken worden en het kan paddenstoelen laten vallen.
 • Klimplant: Vijandig op elk moment van de dag. Het is een half groot wezen, het is groen en het explodeert wanneer het bij je in de buurt is. Het kan buskruit laten vallen als het wordt gedood.
 • Spin: ‘s nachts vijandig. Het is een klein wezen, er is niet veel voor nodig om te doden en het kan klimmen. Kan bij het doden touw- en spinogen laten vallen.
 • Zombie: Vijandig. Middelgrote menigte, langzaam, groen en kan harnas hebben. Kan wapens, bepantsering, aardappelen, wortels en verrot vlees laten vallen.
 • Enderman: soort vijandig. Zeer grote, paarse ogen, teleporteert wanneer ze worden geraakt, valt aan wanneer je ze in de ogen kijkt en het kan blokken oppakken. Kan een Endereye laten vallen als hij wordt gedood.
 • Zombie Pigman: Vijandig wanneer geraakt. Deze wezens zijn als de soldaten / burgers van de Nether, ze hebben gouden zwaarden, zijn immuun voor vuur en lava en vallen alleen aan als ze worden aangevallen. Elke aangevallen Zombie Pigman zal je proberen te doden totdat ze je allemaal vergeten. Kan goudklompjes en verrot vlees laten vallen.
 • Ghast: Vijandig. Woont in de Neither, zweeft in de lucht, schiet vuurballen af ​​en kan worden gedood door de vuurballen terug te reflecteren. Laat kruit en Ghast-tranen vallen wanneer ze worden gedood.
 • Ender Dragon: Zeer vijandig. Als dit niet een van de moeilijkste bazen is die ik heb gezien, weet ik niet wat het is. Deze bevindt zich aan het einde. Om daar te komen, moet je meerdere zware taken uitvoeren. Je zult ook heel goed moeten kunnen vechten. Dit wezen is bijna onoverwinnelijk wanneer het genezen wordt, het heeft een leger Enderman onder zich en het vliegt. Als je hem doodt, krijg je zoveel EXP dat je niet meer weet wat je moet doen.

De items die door mobs zijn gedropt, gedolven of gehakt, kunnen worden gebruikt bij het maken, bakken of ze kunnen worden gegeten. Gebruik de Wiki wanneer je dingen probeert te maken. Mineralen zoals diamanten, goud en zilver moeten worden geoogst met bepaalde soorten pikhouwelen. Van hun kun je de items bakken tot materialen waarmee je kunt knutselen om wapens, bepantsering, enz. Te maken. Een ander ding dat je kunt mijnen is redstone. Redstone is een van de krachten van mincraft die bijna alles kan. Mensen hebben dingen gedaan die net zo interessant zijn als het bouwen van een werkende computer met Redstone-experimenten tot dingen die zo simpel zijn als het openen van een deur. Voordat je een van deze dingen probeert te doen, heb je fakkels en een bed nodig dat je kunt maken. Fakkels houden mobs weg en bedden redden je plaats en laten je ‘s nachts gaan slapen, de tijd dat de meeste vijandige mobs naar buiten komen.

Minecraft heeft ook territoria met verschillende items. Deze gebieden omvatten:

 • Besneeuwde heuvels: Er ligt sneeuw op de grond waar je in kunt smelten, sneeuwballen van kunt maken en in sommige versies sneeuwmannen kunt maken. Heeft weinig vegetatie, bomen (tenzij er een besneeuwd bos in de buurt is) en dieren.
 • Met gras begroeide vlakte: Dit gebied heeft veel gras dat kan worden herplant en tot hooi kan worden gemaakt om dieren te fokken en het heeft meestal een rivier in de buurt om te planten. Heeft veel dieren, plant en heeft een flink aantal kleinere bomen.
 • Droge woestijnen: Zeer warm klimaat met veel zand, zandsteen, cactussen en enkele dorpen. Heeft weinig vegetatie, dieren en bomen.
 • Groene bossen: Het is een gebied met veel hoge bomen, heeft geen natuurlijk gebied om te bouwen en heeft appels van de bomen. Heeft veel bomen, een groot aantal dieren en een behoorlijk aantal vegetatie.
 • Blauwe oceanen: Heeft weinig tot geen bomen, zeer diep water, kan worden ingevroren, je kunt er een boot in rijden en je kunt erin vissen. Weinig bomen, vegetatie en dieren exclusief vissen.
 • Griezelige moerassen: Dit gebied heeft wat water, kleinere en donkerdere bomen, het heeft veel wijnstokken en waterlelies en het heeft heksen. Goede hoeveelheid bomen, dieren en vegetatie.
 • Tropische jungles: Deze plaats is heet, heeft oceanen of rivieren rond de jungle, hier groeien ook veel bomen en wijnstokken en het heeft veel dieren. Veel bomen, dieren en vegetatie.
 • Donkere grotten: Dit is de plek waar al je grind, redstone, steenkool, diamanten, smaragden, goud en zilver. Deze plaats heeft ook veel schadelijke mobs, lava en het is erg donker. Weinig dieren, groenten en bomen.
 • De onderwereld: Gebied zonder dieren, bomen en groenten. Deze plek vol met mobs, heeft veel vuur, glowstone en lavarivieren. Het heeft ook een verborgen kasteel genaamd het Nether-kasteel.
 • Enorme gebieden met paddestoelen: Dit is de enige plek met enorme paddenstoelen als bomen, mooshroom en overal enorme aantallen paddenstoelen. Veel groenten, bomen en dieren.

Met al deze plaatsen hebben mensen geweldige dingen kunnen bouwen. Mensen hebben replica’s van Disney World gemaakt. Ze hebben ook beroemde bezienswaardigheden gemaakt, zoals het Vrijheidsbeeld, Empire State Building en de Eiffeltoren. Andere mensen hebben dingen gemaakt zoals voetbalstadions, King Kong, Nyan Cat, Spongebob, de Titanic en piratengebieden. Wat je ook wilt bouwen, je kunt het in Minecraft doen.

Minecraft kan ook worden aangepast met mods. Er zijn mods voor bijna alles. Ze kunnen je dingen geven zoals Pixelmon (Minecraft Pokemon), klei-jagers en meer monsters. Sommige mods worden zo populair dat servers worden gemaakt om ze met andere mensen te spelen. Ik zou Minecraft aanraden aan iedereen die op zoek is naar een game die je zal inspireren om creatief te zijn.

Nogmaals, ik raad aan om een ​​VPN-service te gebruiken om Minecraft online te spelen. Een VPN geeft u een IP-adres vanaf de serverlocatie die u kiest. Het zal de prestaties verbeteren en de vertraging verminderen. Elite-gamers zullen ook de extra bescherming tegen DDoS-aanvallen waarderen.

Geniet van alle opwinding terwijl je Minecraft online speelt. Deel dit bericht met je vrienden zodat ze overal ter wereld kunnen genieten van Minecraft met een VPN. Volg ons @VPNFan voor de laatste aanbiedingen en gidsen.