Baton RougeBaton Rouge adalah bandar kedua terbesar di Louisiana. Dengan populasi hampir 231k, ibu kota ini hanya menduduki tempat kedua di New Orleans di negeri ini. Terdapat banyak perkara yang menarik orang ke bandar. Ini adalah hab utama untuk aktiviti industri, petrokimia, perubatan, dan penyelidikan serta menjadi pusat teknologi yang berkembang di selatan. Selain itu, ia adalah kediaman Harimau Louisiana State University (LSU). Sekiranya anda tidak sedar, mereka adalah pasukan bola sepak kolej selatan pertama yang menjadi juara kebangsaan. Sekiranya berkunjung ke bandar pada masa depan, anda perlu menggunakan VPN sebelum menggunakan WiFi awam. Sebelum kami memberitahu anda mengapa, anda harus melihat senarai VPN terbaik kami untuk Baton Rouge.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 3.33 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 5.20 IPVanish 76 Kotak pilihan

Tempat tinggal manusia Baton Rouge bermula pada zaman zaman ais. Bandar ini mendapat nama dari penjelajah Perancis Pierre Le Moyne d’Iberville. Ketika dia mengirim pesta penjelajahannya ke Sungai Mississippi pada tahun 1699, mereka melihat tiang merah menandakan sempadan perburuan antara tempat perburuan suku Houma dan Bayogoula. Sudah tentu, Baton Rouge diterjemahkan menjadi “tongkat merah” dalam bahasa Perancis. Pada tahun 1817, pemimpin penempatan menggabungkan bandar ini.

Hari ini, terdapat banyak perkara yang perlu dilakukan semasa berada di bandar. Anda boleh mengunjungi muzium, taman, mercu tanda bersejarah, Bluebonnet Swamp Nature Center, zoo, pergi lawatan makanan, dan banyak lagi. Selain itu, anda boleh menonton permainan bola sepak LSU. Jelas sekali, anda tidak akan kehabisan perkara semasa berada di bandar. Tidak kira apa minat anda, anda sentiasa dapat mencari sesuatu untuk membuat anda sibuk.

Dengan semua pelancongan dan orang-orang di kawasan ini, banyak tempat menawarkan pelanggan WiFi percuma untuk menarik perniagaan. WiFi percuma sangat bagus, asalkan anda menggunakan perlindungan. Dengan menggunakan VPN, anda membuat sambungan yang selamat dan disulitkan ke pelayan pilihan anda. Itu akan menghalang anda daripada menguras maklumat sensitif anda dan menyukarkan penyamun siber untuk melanggar privasi anda.

Sebab seterusnya untuk menggunakan VPN ada kaitan dengan sekatan rangkaian dan blok geo. Sekiranya anda menggunakan rangkaian yang bukan milik anda, pentadbir dapat mengatur apa yang anda dapat dan tidak dapat anda lihat. Itu berlaku di sekolah, organisasi, syarikat, dan bahkan di beberapa negara. Apabila anda menyambung ke VPN dalam hal ini, anda boleh memperbodohkan perisian sehingga menganggap anda berada di tempat lain. Selain itu, perisian penyekat tidak dapat melihat ke mana anda pergi, jadi tidak dapat menyekat anda.

Itulah sebab terbaik untuk menggunakan VPN semasa berada di Baton Rouge, tetapi anda mungkin mendapat lebih banyak maklumat setelah anda mendaftar. Sama ada anda cuba mengatasi sekatan rangkaian organisasi, melindungi privasi anda, atau bahkan menonton permainan yang dipadamkan, VPN telah anda lindungi. Dengan semua pilihan protokol yang ada, anda ingin menggunakan protokol penyulitan IKEv2 atau OpenVPN. Sekiranya anda mendapat pilihan untuk memilih antara versi OpenVPN, versi UDP adalah yang terpantas. Walau bagaimanapun, versi TCP sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah sambungan.

1. VPN Terbaik untuk Baton Rouge: IPVanish

IPVanish

Kerana tidak ada pelayan khusus di Baton Rouges, kami akan menggunakan pelayan IPVanish di Atlanta. Kami dapat memberitahu anda dari pengalaman bahawa pelayan di Atlanta cepat dan boleh dipercayai. Anda juga akan mendapati bahawa IPVanish mempunyai lebih banyak lokasi pelayan di Amerika Syarikat yang hampir sama dengan perkhidmatan VPN lain. Ini menjadikan mereka salah satu pilihan VPN masuk kami semasa berada di Baton Rouge.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
63 89 Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattle, Washington DC

Seiring dengan jejak besar di AS, IPVanish menjadi tuan rumah pelayan di setiap benua selain Antartika. Rangkaian ini secara konsisten menjadi VPN terpantas di Amerika Utara dan Eropah dalam ujian kelajuan kami. Anda akan menemui beberapa lokasi pelayan di negara-negara seperti AS dan UK. Anda boleh memilih lokasi atau pelayan individu.

IPVanish menghoskan 48 pelayan di Atlanta dan anda boleh memilih untuk menyambung ke mana-mana dari mereka. Kami mencadangkan memilih yang bermula dengan “a” dalam nama pelayan. Contohnya atl.a01.ipvanish.com. Dalam kebanyakan kes, anda akan mendapati pelayan “a” menjadi yang terpantas. Semasa kami menguji pelayan IPVanish di Atlanta, atl-a41, kami mendapati kelajuannya adalah 43.50 Mbps.

Ujian kelajuan IPVanish New Orleans

Apabila nilai IPVanish sukar ditandingi. Mereka menawarkan akses tanpa had ke rangkaian VPN dan perisian khusus mereka untuk Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dan banyak lagi dengan harga $ 7,50 sebulan atau $ 58,49 setahun. Itu hanya berlaku $ 4.87 sebulan pada rancangan tahunan. Ahli dilindungi oleh jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Lawati IPVanish

2. VPN terbaik untuk Baton Rouge: ExpressVPN

ExpressVPN

Dengan ExpressVPN, akses VPN pantas mereka dan MediaStreamer bertindak sebagai perkhidmatan DNS Pintar. Itu akan membantu anda menyekat akses ke kandungan terhad geo. Itu adalah satu kelebihan untuk menyekat acara sukan secara langsung. Anda juga akan mendapat senarai acara hiburan dan sukan langsung terkini di laman web ExpressVPN.

CountersLocationsUSA Server Lokasi
94 160 Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Seperti yang anda lihat dalam jadual di atas, ExpressVPN menguruskan rangkaian VPN yang sangat besar. Di luar Amerika Syarikat, rangkaian ExpressVPN mempunyai ratusan pelayan di lokasi utama untuk melindungi privasi pengguna mereka. Anda boleh menggunakan rangkaian mereka untuk melindungi privasi anda, membuka blokir penapisan, dan menonton pasukan kegemaran anda dari mana saja.

Aplikasi ExpressVPN membolehkan anda memilih lokasi pelayan ke bandar tetapi anda tidak dapat memilih pelayan tertentu. Sebaliknya, pelanggan akan memilih pelayan di lokasi pilihan anda. Anda juga perlu tahu bahawa beberapa bandar tidak ditunjukkan pada tab yang disarankan di dalam klien. Sudah tentu, ini berlaku untuk Atlanta (pilihan pelayan terbaik semasa berada di Baton Rouge). Anda ingin memilih tab “Semua”, buka Amerika, dan kemudian buka Amerika Syarikat. Pada ketika ini, anda boleh memilih lokasi pelayan USA – Atlanta. Seperti yang anda lihat, kami menguji pelayan di Atlanta dan kelajuannya mencapai 53.59 Mbps.

Ujian kelajuan ExpressVPN New Orleans

Walaupun ExpressVPN dijual pada harga yang lebih tinggi daripada perkhidmatan lain dalam senarai kami, nilainya tinggi memandangkan ukuran ciri rangkaian dan perkhidmatan mereka. Anda boleh menyambungkan komputer, peranti genggam, penghala, dan konsol permainan (SmartDNS) dengan satu akaun VPN hanya untuk $ 6.67 sebulan dengan langganan tahunan.

Lawati ExpressVPN

3. VPN terbaik untuk Baton Rouge: HMA

VPN HMA Pro

HideMyAss dihidupkan pada tahun 2005 ketika Jack Cator, seorang pelajar berusia 16 tahun di England, memutuskan bahawa dia ingin membuat perkhidmatan untuk menolong orang menghindari penapisan. Secara khusus, Jack tidak dapat mengakses laman media sosial dan permainan dalam talian kerana disekat di rangkaian sekolah. HMA menambah ratusan ribu pengguna pada bulan pertama dan sejak itu telah berkembang menjadi salah satu perkhidmatan VPN terbesar di dunia dengan lebih daripada 350 lokasi pelayan. Privax, syarikat induk HMA Pro VPN, menyertai pasukan AVG pada tahun 2015.

Rangkaian VPN HMA Pro – Lokasi Pelayan USA
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Sekiranya matlamat anda adalah mencari VPN dengan lokasi pelayan yang paling banyak, maka HideMyAss adalah pilihan terbaik anda. Perlu diingat bahawa HMA mencatat aktiviti pengguna yang menjadi perhatian sesetengah pengguna VPN. HMA menghoskan 175 pelayan VPN di Amerika Syarikat termasuk sebilangan pelayan di New Orleans (kerana ia adalah lokasi terdekat dengan Baton Rouge). Untuk menyambung ke pelayan di sana, Anda ingin masuk ke “Lokasi Lokasi” dan pilih “Ubah Lokasi” untuk memulakan. Kemudian klik pada tab “Bandar” dan cari New Orleans. Dari sana anda boleh memilih lokasi pelayan USA, Louisiana, New Orleans. Kami menyambung ke pelayan di New Orleans untuk menguji kelajuan dan mendapati kelajuannya adalah 30.64 Mbps.

Ujian kelajuan HMA New Orleans

Pada tahun 2016 HMA dan beberapa penyedia VPN terkemuka lain memimpin dalam mempermudah perisian pelanggan tersuai mereka. Hasilnya adalah sekumpulan aplikasi khusus yang memudahkan pengguna menyambung ke rangkaian HMA dan menyulitkan sambungan anda. Mereka mempunyai perisian yang tersedia untuk Windows, Mac, Android, dan iOS. Anda juga boleh menyambung ke HMA melalui penghala anda. HMA menawarkan akses VPN tanpa had dari sekadar $ 6.99 sebulan dan menawarkan jaminan pulangan wang tanpa risiko selama 30 hari kepada semua pengguna baru.

Lawati Sembunyikan Pantat Saya

Walaupun ada beberapa pilihan lain, anda selalu dapat melihatnya VPN teratas 10 senarai. Namun, kami merasakan bahawa kami telah memberikan anda pilihan terbaik. Kami memilihnya berdasarkan kelajuan, kebolehpercayaan, harga, keselamatan, dan lokasi. Oleh kerana terdapat banyak lokasi di atau dekat Baton Rouge, anda pasti mendapat kelajuan terbaik. Bagi mereka yang berusaha menstrimkan kandungan, kelajuan sangat penting. Sudah tentu, semua pilihan kami mempunyai rangkaian yang hebat. Ini bermakna anda tidak boleh salah dengan pilihan apa pun. Semoga panduan kami dapat membantu anda membuat keputusan yang tepat.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me