BrawlhallaBrawlhalla adalah permainan bertarung berbilang pemain. Ia dihasilkan oleh Blue Mammoth Games. Brawlhalla adalah permainan yang sangat menyeronokkan dan boleh menjadi sangat kompetitif. Ia boleh dimainkan di luar talian, tetapi permainan utama berasal dari mod dalam talian. Anda boleh bermain dengan rakan atau bersendirian dalam talian dan luar talian. Main secara percuma di Windows, Mac dan PS4. Dengan ciri utama Brawlhalla berada dalam talian, anda mungkin mengalami beberapa sambungan yang lambat dan lambat. Untuk membantu menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di lokasi pelayan VPN yang anda pilih. Sekiranya anda memilih lokasi yang hampir dengan jalan yang anda mainkan maka anda akan mengalami kelewatan dan prestasi yang lebih baik. Pemain profesional juga akan menghargai perlindungan dari serangan DDoS yang disediakan oleh VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Brawlhalla (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Brawlhalla dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Cara Menggunakan VPN untuk Main Brawlhalla (PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Brawlhalla di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

  Cara Main VRChat dengan VPN

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan Brawlhalla

Brawlhalla adalah permainan pertempuran dengan pelbagai cara untuk bertarung dan bermanuver di sekitar peta. Objektifnya adalah untuk menjatuhkan lawan anda dari layar dan KO mereka. Anda mempunyai tiga lompatan di udara yang diset semula setiap kali pemain menyentuh tanah atau dinding. Anda juga mempunyai serangan udara sisi dan atas untuk membantu anda pulih daripada tersingkir. Karakter mempunyai statistik yang berbeza yang membantu mereka terus berada di layar. Statistik tersebut tergolong dalam empat kategori. Ini termasuk:

 • Kepantasan: Ini akan meningkatkan seberapa pantas watak anda bergerak.
 • Pertahanan: Ini membolehkan watak anda mengambil lebih banyak hits sebelum tersingkir dari skrin.
 • Ketangkasan: Ini meningkatkan kelajuan serangan watak.
 • Kekuatan: Ini meningkatkan output kerosakan dan membuat ketukan lawan lebih mudah.

Brawlhalla mempunyai banyak senjata yang digunakan oleh watak-watak itu. Watak anda akan bermula hanya dengan kepalan tangan mereka. Selepas beberapa ketika, anda akan dapat mengambil bom, ranjau darat, dan bola lonjakan. Untuk mendapatkan senjata utama, anda perlu mengambil pedang seperti objek cahaya. Anda juga dapat mengambil tanduk dan meminta senjata untuk dibawa ke anda. Setiap watak mempunyai satu set gerakan khusus untuk masing-masing dua senjata mereka. Senjata ini termasuk:

 • Kapak: Ini adalah senjata jarak jauh yang kuat.
 • Letupan: Mereka adalah pistol berkembar yang memiliki serangan jarak dekat.
 • Tunduk: Ini adalah senjata jarak jauh yang memiliki jarak jauh.
 • Meriam: Ini adalah senjata jarak jauh yang perlahan tetapi kuat.
 • Gauntlets: Ini adalah senjata jarak dekat jarak jauh yang hebat untuk melonjak lawan.
 • Tukul: Ini adalah senjata panjang yang biasanya dapat menarik lawan lebih dekat.
 • Rocket Lance: Ini adalah senjata panjang yang dapat melancarkan watak ke arah yang berbeza.
 • Katar: Bilah dua yang tinggi dalam output kerosakan, tetapi mempunyai jarak yang lebih pendek.
 • Sabit: Senjata jarak jauh yang apabila digunakan dengan betul boleh sangat mematikan.
 • Lembing: Senjata panjang yang baik untuk menjaga jarak anda.
 • Pedang: Ini adalah senjata jarak dekat dengan jarak sederhana.

Brawlhalla mempunyai pemeran watak besar yang semakin meningkat. Setiap watak unik dan mempunyai statistik dan senjata sendiri. Mereka juga mempunyai serangan khas mereka yang berkaitan dengan pengetahuan dan senjata mereka. Semua watak ini tidak dapat dibuka dengan bermain dan mendapatkan duit syiling atau membayarnya. Terdapat juga penggiliran watak yang membolehkan anda bermain sebagai watak secara percuma. Watak merangkumi:

 • Ada: Dia adalah sebahagian daripada kumpulan penggodam pertempuran elit dan anggota kumpulan kebangkitan pasca-punk. Dia berpendapat Valhalla adalah sim permainan video. Dia menggunakan blaster dan tombak.
 • Artemis: Dia seorang pembaca yang mendapati dia mempunyai kekuatan untuk membuka lubang cacing. Artemis cuba membukanya kepada Valhalla, tetapi secara tidak sengaja berakhir di angkasa. Dia harus bekerja keras untuk bertahan dan mencapai Valhalla. Dia menggunakan Rocket Lance dan Scythe.
 • Asuri: Dia adalah seorang bangsawan kampung yang bapa saudaranya memaki dia menjadi harimau. Dia melindungi kampung di negaranya, tetapi setelah ribut taufan besar menghancurkan kampung itu dia bingung. Sekarang dia berjuang di Valhalla untuk wilayah itu. Dia menggunakan pedang dan Katar.
 • Azoth: Dia dulu menjadi raja yang hebat yang berjanji kerajaannya tidak akan pernah jatuh. Dia mencipta tujuh batu jiwa menggunakan sihir gelap. Ketika dipasang batu-batu ini membangkitkannya dan membiarkannya memerintah kerajaan. Apabila tidak dipanggil, Azoth menghabiskan masa selepasnya di Valhalla. Dia menggunakan Bow dan Kapak.
 • Barraza: Dia dilahirkan lima puluh tahun ke dalam kiamat robot. Dia ditembak di dada dan dibiarkan mati, tetapi dia dapat bertahan dengan bantuan jantung buatan. Dia membalas dendam dan mengalahkan robot kiamat. Sekarang dia memandang Valhalla sebagai ancamannya yang seterusnya. Dia menggunakan kapak dan peletup.
 • Brynn: Dia adalah anak Hypernia, dewi Asgard yang abadi. Misi Brynn dalam kejohanan ini adalah untuk mempelajari lebih lanjut mengenai manusia dan untuk mengetahui apakah dia termasuk dengan mereka. Dia menggunakan kapak dan lembing.
 • Bödvar: Dia mempunyai ibu Viking dan bapa beruang. Kerana itu dia ditakuti oleh Viking. Dia membunuh anak saudaranya untuk memilih umat manusia dan menolong Viking dengan menjadi pahlawan penakluk. Dia bimbang dia tidak akan masuk ke Valhalla sehingga dia masuk. Valhalla adalah impiannya. Dia menggunakan tukul dan pedang.
 • Caspian: Dia adalah anak raja gila yang melatihnya untuk menjadi pencuri. Caspian berubah menjadi pencuri / pelakon terbaik yang membuat orang bertepuk tangan dan bukannya memanggil polis. Dia memandang Valhalla sebagai pentas yang hebat. Dia menggunakan sarung tangan dan katar.
 • Cassidy: Dia adalah cowgirl yang menjaga keadilan. Sejak penangkapan pertamanya di lima belas Cassidy mengekalkan keadilan. Dia menganggap Valhalla sebagai sempadan baru yang mesti ditaklukinya. Dia menggunakan tukul dan peletup.
 • Menyeberang: Dia membuat perjanjian dengan iblis untuk membantunya berperang di Itali dengan tentera Sekutu. Iblis berjanji akan membantunya, tetapi dengan harga yang tinggi. Nasib baik pertarungannya tidak pernah berakhir. Dia adalah mafia di New York, yang menggunakan Valhalla sebagai celah dalam kesepakatan dengan iblis. Dia menggunakan blaster dan sarung tangan.
 • Dianna: Dia adalah komandan kumpulan pemburu raksasa. Dia mengusir semua vampir Eropah dan membunuh raja gila tiga kali berbeza. Sekali sebagai manusia, kedua sebagai vampir, dan ketiga sebagai hantu vampir. Dia menggunakan busur dan pelepah.
 • Ember: Dia adalah satu-satunya manusia yang pernah melihat pusat Hutan Fangwild. Untuk sampai ke pusat itu dia harus melakukan petualangan besar yang telah membuatnya mendapat hak ke Valhalla. Dia menggunakan busur dan katar.
 • Gnash: Dia dibesarkan oleh hutan itu sendiri. Dia telah memperoleh nama gigi panjang dengan gigi saber yang diburu dan merupakan anggota tertua Valhalla. Dia menggunakan tukul dan lembing.
 • Hattori: Dia adalah pendekar pedang yang mahir yang menghadapi pencabar. Seorang syaitan sepatutnya melawannya, tetapi pada hari itu dia telah kehilangan kekuatannya untuk melawan. Marah iblis membawa adik-adiknya dan Hattori harus menyelamatkan mereka. Dia menggunakan pedang dan tombak.
 • Jhala: Dia tinggal di tanah yang keras yang selalu diancam. Dia harus melindungi desanya dari kebakaran sepenuhnya dengan mengalahkan Lord of Scales dan naga nya. Dia menggunakan kapak dan pedang.
 • Kaya: Dia adalah seorang pejuang yang berani memerangi Ice Titans gergasi yang dianggap mitos. Dia menggunakan kemahiran taktikal dan tujuan besarnya untuk menyelamatkan kampungnya. Dia menggunakan busur dan tombak.
 • Koji: Dia adalah anak kedua keluarganya yang tahu bahawa dia tidak akan mewarisi pedang atau sekolah mereka. Hasilnya dia berjaya menguasai tekniknya sendiri. Ayah Koji dan muridnya diperintahkan untuk mati dan akibatnya Koji menerima pedang. Dia berlatih selama bertahun-tahun dan akhirnya membalas dendam. Dia menggunakan pedang dan busur.
 • Kor: Dia menggunakan sarung tangan dan tukul.
 • Lucien: Dia menggunakan katar dan blaster.
 • Mirage: Dia menggunakan sabit dan tombak.
 • Mordex: Dia menggunakan sabit dan sarung tangan.
 • Permaisuri Nai: Dia menggunakan tombak dan katar.
 • Nix: Dia menggunakan sabit dan letupan.
 • Orion: Dia menggunakan tombak roket dan tombak.
 • Ragnir: Dia menggunakan katar dan kapak.
 • Tuan Roland: Dia menggunakan tombak roket dan pedang.
 • Scarlet: Dia menggunakan tukul dan tombak roket.
 • Sentinel: Dia menggunakan tukul dan katar.
 • Sidra: Dia menggunakan meriam dan pedang.
 • Teros: Dia menggunakan kapak dan tukul.
 • Thatch: Dia menggunakan pedang dan peletup.
 • Jemaah Haji: Dia menggunakan kapak dan tombak roket.
 • Val: Dia menggunakan sarung tangan dan pedang.
 • Tuan Vraxx: Dia menggunakan tombak roket dan letupan.
 • Wu Shang: Dia menggunakan sarung tangan dan tombak.
 • Xull: Dia menggunakan meriam dan kapak.
 • Yumiko: Dia menggunakan busur dan tukul.
  Panduan Persediaan Android NordVPN

Anda boleh bermain sebagai watak dalam pelbagai mod. Semua mod berbeza antara satu sama lain. Mod dalam talian merangkumi:

 • Percuma untuk semua: Ia adalah 4 v.s. dalam talian Pertempuran 4 kali. Pemain dengan nilai bersih tertinggi menang pada akhirnya.
 • Teguran 1v1: Ini adalah pertandingan tangkai di mana anda bermain sebagai tiga watak yang berbeza dengan setiap watak mengambil satu tangkai.
 • Mesra 2v2: Ini adalah pertandingan tangkapan pasukan di mana setiap pemain mendapat tiga tangkapan dan serangan pasukan dimatikan.
 • Eksperimental 1v1: Ini adalah ujian ciri baru dalam permainan.
 • Kedudukan 1v1: Ini adalah pertandingan tangkai di mana anda akan diberi peringkat dan anda bermain sebagai satu watak.
 • Kedudukan 2v2: Ini adalah pertandingan tangkapan pasukan di mana setiap pemain mendapat tiga tangkapan dan serangan pasukan sedang berlangsung.
 • Bilik permainan tersuai: Anda boleh berhubung dengan rakan anda dalam talian untuk bermain di bilik anda sendiri.
 • Pergaduhan Minggu Ini: Ini adalah acara mingguan khas.

Mod luar talian merangkumi:

 • Pesta sofa: Ini adalah bilik yang boleh disesuaikan di mana anda boleh bermain di luar talian.
 • Latihan: Anda boleh menggunakan ini untuk mengasah kemahiran anda.
 • Kejohanan: Anda bertepatan dengan CPU.
 • Tutorial: Mengajar anda asas permainan.

Brawlhalla adalah permainan pertempuran dengan pemeran watak yang pelbagai. Pengetahuan di sebalik watak-watak itu mendalam dan setiap watak mempunyai variasi senjata utama mereka sendiri. Terdapat banyak mod permainan dan percuma untuk dimainkan. Secara keseluruhan Brawlhalla adalah permainan hebat yang saya pasti anda dan rakan anda akan nikmati.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Brawlhalla dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

  Main Heroes of the Storm dengan VPN
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me