Tatal Penatua Dalam TalianThe Elder Scrolls Online (ESO) adalah MMORPG percuma. Permainan ini menempatkan anda di dunia abad pertengahan yang penuh dengan sihir dan pelbagai jenis raksasa. Di ESO anda melawan musuh dan menyelesaikan misi. ESO sangat besar dengan permainan yang sangat luas yang boleh mencabar. Dengan permainan dalam talian boleh ada kelewatan dan masa sambungan yang perlahan. Dengan menggunakan VPN, Anda dapat mengubah alamat IP Anda dengan memilih pelayan IP di lokasi yang anda inginkan. Sekiranya anda memilih pelayan VPN yang berdekatan dengan pelayan permainan, anda mungkin mengalami kelewatan yang lebih sedikit dan kelajuan sambungan yang lebih cepat. VPN juga akan memberikan bonus perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Skrol Penatua Dalam Talian (PC)

Saya akan gunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain ESO dalam talian. Mula-mula anda ingin memuat turun klien VPN. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android.

Sekarang anda berpeluang memuat turun dan memasang perisian yang sudah tiba masanya untuk disambungkan. Lancarkan klien ExpressVPN dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui langkah demi langkah menggunakan pelanggan Windows mereka.

Lokasi pelayan ExpressVPN

 • Oleh kerana banyak pemain suka menyambung ke pelayan di AS, kami menggunakan negara itu sebagai panduan kami. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
 • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
 • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
 • Anda kini mempunyai alamat IP di Amerika Syarikat, sejauh mana yang diketahui oleh orang dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.

Cukup mudah untuk dilakukan. Sekarang kerana anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di AS, anda boleh bermain, melayari Internet atau menonton rancangan seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Menyambung ke pelayan di UK akan memberi anda akses penuh ke laman web yang disekat geo di sana juga. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, perkhidmatan ini dapat membantu anda mengakses perkhidmatan popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

  Cara Memainkan Dota 2 dengan VPN

Cara Menggunakan VPN untuk Main Skrol Penatua Dalam Talian (Xbox One dan PS4)

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain ESO di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sorotan Permainan ESO

Elder Scrolls Online adalah permainan yang luas dengan banyak peta, perlumbaan, barang, dan senjata. Setiap perlumbaan dalam permainan adalah bahagian dari domainnya sendiri dan setiap domain mempunyai beberapa peta termasuk kota asal perlumbaan. Setiap domain mempunyai peta atau zon yang berbeda yang masing-masing dimaksudkan untuk tahap watak yang berbeza dalam permainan. Perhatikan bahawa anda boleh pergi ke kawasan tahap yang lebih tinggi ketika berada di tahap rendah sehingga anda ingin berhati-hati. Pesta saya pernah melakukan pencarian, bahawa pada masa itu kami tidak tahu bagaimana untuk berhenti, ketika memulakan permainan. Pencariannya terlalu tinggi. Kami membawa kami di tengah-tengah area tingkat dua puluh ketika semua orang berada di tingkat lima. Nasib baik kami berjaya sampai ke salah satu zon tingkat bawah dan kembali ke domain yang seharusnya kami masuki. Anda ingin berhati-hati di mana sahaja anda pergi jadi ada baiknya mengetahui domain dan zon. Domain dan zon di sana termasuk:

 • Nota: tahap dianggarkan dan anda akan mendapat apa-apa tahap 5 di bawah anda. Mereka akan berbeza-beza berdasarkan kemahiran, perlumbaan, dan jumlah pemain dengan anda. Pemain solo mahu memainkannya sedikit lebih selamat.
  Tonton NBA Summer League secara langsung dalam talian

Perjanjian Daggerfall:

 • Tahap Stros M’Kai (1-5)
 • Tahap Betnikh (5-7)
 • Tahap Stormhaven (15-24)
 • Tahap Rivenspire (24-31)
 • Tingkat Gurun Alik (32-40)
 • Tingkat Bangkorai (41-50)

Pek Ebonheart:

 • Tahap Pulau Bleakrock (1-3)
 • Tahap Bal Foyen (3-6)
 • Tahap Batu Batu (1-15)
 • Tahap Deshaan (16-24)
 • Tahap Shadowfen (25-34)
 • Tahap Eastmarch (35-40)
 • Tahap Rift (41-50)

Penguasaan Aldemeri:

 • Tahap Roost Khenarthi (1-5)
 • Tahap Auridon (1-15)
 • Tahap Grahtwood (16-23)
 • Tahap Greenshade (25-33)
 • Tahap Malabal Tor (34-42)
 • Reaper Mac (43-50)

Perkara lain yang mungkin anda mahu lakukan sebelum memasuki ESO adalah mengetahui lebih lanjut mengenai kaum atau puak. Perlumbaan masing-masing mempunyai kelebihan dan kekurangan masing-masing. Setiap perlumbaan juga milik sebuah bandar. Bandar-bandar ini adalah tempat perlindungan yang selamat dan mempunyai pencarian yang dapat anda selesaikan. Perlumbaan dan bandar-bandar di sana merangkumi:

Perjanjian Daggerfall:

 • Orc: Watak yang sangat kuat dengan banyak kesihatan dan baik dengan baju besi yang berat. Mereka tinggal di Orsinium.
 • Pengawal Merah: Musuh pantas yang berfungsi paling baik dengan pedang dan perisai. Mereka tinggal di Hammerfell.
 • Breton: Mereka adalah ahli sihir yang tidak pandai bertarung tangan. Mereka tinggal di High Rock.

Pek Ebonheart:

 • Orang Argonia: Reptilia dengan ketahanan yang tinggi terhadap racun dan penyakit, kelajuan yang baik, dan sihir yang baik. Mereka tinggal di Black Marsh.
 • Nord: Mereka adalah penyerang jarak dekat yang baik dengan ketahanan yang tinggi terhadap fros. Mereka tinggal di Skyrim.
 • Dunmer: Mereka mahir dalam sihir dan bertarung menjadikan mereka perlumbaan yang dapat melakukan kedua-duanya. Mereka tinggal di Morrowind.

Penguasaan Aldemeri:

 • Altmer: Perlumbaan ini menjadikan ahli sihir hebat. Mereka tinggal di Summerset Isles.
 • Bosmar: Perlumbaan ini menjadikan pencuri dan pemanah hebat. Mereka tinggal di Valenwood.
 • Khajiit: Makhluk kucing yang memiliki sedikit kemampuan magis, tetapi membuatnya dengan diam-diam dan tangkas. Mereka tinggal di Elsweyr.

Lain-lain:

 • Imperial: Perlumbaan DLC ini bagus dalam serangan jarak dekat dan ia mendapat lebih banyak kesihatan ketika bertarung. Mereka tinggal di Imperial City.

Setiap watak boleh menggunakan setiap senjata. Senjata dimasukkan ke dalam kategori. Setiap kategori anda boleh naik level dengan menggunakan senjata yang diperintahkannya. Dengan menaikkan kategori anda dapat membuka kemampuan / kemahiran pasif dan aktif. Kebolehan aktif yang harus anda aktifkan untuk digunakan, sementara kebolehan pasif selalu aktif dan tidak perlu dihidupkan. Kebolehan aktif juga meningkat dalam kekuatan apabila anda meningkatkan stamina / magika berdasarkan kategori. Kategori senjata termasuk:

 • Dua tangan: Untuk ini, anda akan menggunakan senjata dua tangan seperti kapak dan pedang. Sekiranya anda suka menjadi tangki ofensif maka ini akan menjadi lorong anda. Dalam kes ini tangki ofensif adalah orang yang dapat menampung kerosakan, tetapi melanda seperti pusat kuasa. * Catatan: Perisai berat berfungsi dengan baik.
 • Satu tangan dan perisai: Ini adalah kelas tangki yang menggunakan senjata satu tangan seperti pisau, pedang, atau kapak dan perisai. Untuk kategori ini, anda boleh menahan kerosakan dan menyebabkan kerosakan, tetapi tidak sebanyak yang dapat dilakukan oleh kedua tangan. Sebab utama ini dianggap sebagai tangki adalah kerana kemahiran yang merupakan sebahagian daripada kategori.
 • Dual menggunakan: Dalam kategori ini, anda akan melengkapkan senjata dua tangan. Sekiranya anda suka menjadi pencuri maka anda akan menyukai kategori ini. Kelas ini melakukan banyak serangan kecil yang tidak banyak merosakkan, tetapi serangan sering dilakukan sehingga serangan kecil menyebabkan kerosakan besar. * Catatan: Kategori ini berdasarkan kepada siluman.
 • Tunduk: Pada ini anda menggunakan busur dan anak panah. Tidak seperti permainan lain, anak panah tidak terbatas dan tidak perlu dibeli.
 • Kakitangan pemusnah: Ini menggunakan tongkat pemusnahan untuk menyerang. Kategori ini akan dianggap penyihir hitam dalam permainan lain. Ini boleh digunakan oleh pengguna kakitangan Pemulihan juga kerana kedua-dua kelas menggunakan sihir.
 • Kakitangan pemulihan: Ini menggunakan petugas pemulihan untuk menyembuhkan dan menyerang lawan. Dalam permainan lain kategori ini akan dianggap sebagai penyihir putih. Ini dapat digunakan oleh pengguna staf Destruction juga kerana kedua-dua kelas menggunakan sihir.
  Saksikan UEFA Champions League Live Online

Anda akan menggunakan senjata ini untuk melawan musuh yang anda temui semasa menjelajah. Dalam permainan, anda dapat melawan musuh secara bebas atau melakukan pencarian. Sebilangan pencarian boleh diambil secara berpasukan dan tidak, ini tidak akan membahagikan ganjaran. Sebagai ganjaran, anda akan mendapat baju besi, senjata, emas, dan barang-barang lain. Dengan emas anda boleh membeli barang. Anda juga boleh membuat barang. Item yang anda buat akan meningkat dalam kualiti ketika anda naik taraf dalam kerajinan yang anda pilih. Anda perlu mendapatkan sumber untuk membuat. Untuk melakukan itu, anda boleh memancing, melombong batu, memotong kayu, membunuh musuh, meneroka dan mencari pelbagai perkara. Kerajinan yang berbeza merangkumi:

 • Alkimia: Buat ramuan dan racun.
 • Pandai besi: Buat perisai, pelindung logam, dan senjata.
 • Lebih kemas: Buat perisai ringan dan sederhana.
 • Memikat: Buat barang-barang yang boleh memakai baju besi dan senjata untuk memberi mereka kebolehan khas.
 • Peruntukan: Masak makanan dan minuman.
 • Kerja Kayu: Buat perisai kayu, tongkat, busur, dan senjata kayu lain.

ESO adalah permainan MMORPG percuma untuk Xbox One, PS4 dan PC. Permainan ini sangat teknikal dan sangat mendalam. Ada banyak yang boleh dilakukan. Anda boleh melakukan apa sahaja dari menjadi pahlawan tanah hingga pembunuh dan pemberontak undang-undang. Elder Scrolls Online adalah permainan yang sangat menyeronokkan yang saya rasa anda dan rakan anda akan nikmati.

Sekali lagi saya cadangkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain ESO dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua kegembiraan semasa anda bermain Elder Scrolls Online. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati permainan dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me