Mario Kart untuk Nintendo SwitchMario Kart 8 Deluxe adalah permainan yang menyeronokkan untuk Nintendo Switch. Permainan ini dibuat untuk semua orang. Anda boleh bermain dengan keluarga atau bermain secara kompetitif. Mod dalam talian sangat menyeronokkan untuk bermain permainan yang kompetitif dan bersaing dengan rakan-rakan. Semasa bermain mod dalam talian, anda mungkin mengalami sambungan yang lambat dan lambat. Untuk menyelesaikan masalah ini, saya akan mengesyorkan VPN. VPN akan membolehkan anda menukar alamat IP anda ke IP lain di pelayan pilihan anda. Sekiranya anda memilih pelayan yang hampir dengan pelayan yang anda mainkan maka anda akan mempunyai jeda yang lebih sedikit dan sambungan yang lebih pantas. Pemain yang lebih kompetitif akan menikmati perlindungan tambahan dari serangan DDoS yang disediakan oleh VPN.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Pembunuhan Log
TukarSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan
4 CyberGhost $ 2.75 CyberGhost 80 Kotak pilihan Kotak pilihan
5 IPVanish $ 3.25 IPVanish 76 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Main Mario Kart di Nintendo Switch

Sekali lagi saya akan menggunakan ExpressVPN untuk contoh cara menggunakan perkhidmatan VPN untuk bermain Mario Kart di konsol permainan anda. Mereka adalah VPN kegemaran saya untuk permainan kerana ExpressVPN menguruskan rangkaian yang sangat besar yang menjadikan perkhidmatan ini pilihan terbaik untuk pemain.

Langkah pertama untuk menyiapkan ExpressVPN biasanya adalah memuat turun perisian klien untuk sistem anda. ExpressVPN menawarkan perisian klien percuma untuk Windows, Mac dan Linux. Selain aplikasi percuma untuk iOS dan Android. Jelas itu tidak akan berfungsi untuk PS4, Xbox One, atau Nintendo kerana konsol permainan kekurangan sokongan asli untuk VPN. Nasib baik, masih ada cara untuk mengenkripsi lalu lintas permainan anda dan mengirimkannya melalui VPN. Jawapannya ialah menjalankan VPN melalui penghala anda. Catatan: jika anda tidak memerlukan enkripsi, anda dapat menggunakan fitur ExpressVPN MediaStramer (Smart DNS) tanpa perlu mengkonfigurasi penghala anda. Ia menyokong pelbagai konsol permainan.

Aplikasi penghala ExpressVPN

Bergantung pada jenama dan model penghala yang anda gunakan, ia mungkin menyokong perkhidmatan VPN pihak ketiga. Sekiranya demikian, anda boleh mendapatkan maklumat yang diperlukan dari penyedia VPN anda untuk membuat sambungan melalui penghala anda. Jika tidak, saya sangat mengesyorkan FlashRouters. Pasukan FlashRouters menggunakan penghala nama jenama yang popular dan memancarkannya dengan firmware DD-WRT atau Tomato. Itu membolehkan peranti mempunyai lebih banyak ciri daripada yang dipasang dengan firmware kilang. Semua FlashRouters dilengkapi dengan sokongan untuk VPN.

Sebaik sahaja anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di Amerika Syarikat, anda boleh melayari Internet dan bermain permainan dalam talian seolah-olah anda sebenarnya berada di sana. Perkara yang sama berlaku dari mana-mana negara. Sambungkan ke pelayan di United Kingdom untuk membebaskan akses ke laman web seperti BBC iPlayer atau negara lain untuk menonton kandungan Netflix di wilayah tersebut.

Seperti yang mungkin anda tahu sekarang VPN yang baik akan meningkatkan pengalaman permainan dalam talian anda dan membuka akses ke kandungan di seluruh dunia. Sekiranya anda tinggal di luar Amerika Syarikat, VPN dapat membantu anda mengakses perkhidmatan penstriman popular seperti Netflix, Hulu dan Pandora. Anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix tetapi VPN akan membantu anda menonton rancangan televisyen AS dan filem di Netflix seolah-olah anda sedang duduk di Amerika Syarikat atau wilayah lain yang ingin anda akses.

Tingkatkan Kelajuan Permainan dan Blok Serangan DDoS

Sekiranya anda menghadapi masalah dengan lag dan serangan DDoS, cadangan ini akan membantu:

Cara menyelesaikan masalah dengan kelewatan Nintendo Switch:

 • Periksa kelajuan anda di speedtest.net. Sekiranya kelajuan anda pantas di komputer riba atau tablet, tetapi Suis menghadapi masalah dengan kelewatan maka sambungan wifi anda mungkin memperlahankannya. Dalam kes ini, saya cadangkan anda menyambungkan Tukar ke penghala anda dengan kabel rangkaian atau memindahkan konsol lebih dekat ke penghala untuk menguji sambungannya. Catatan: untuk menyambungkan konsol terus ke penghala anda, anda memerlukannya Penyesuai LAN.
 • Sekiranya anda mencuba pilihan ini dan Nintendo Switch masih tidak berfungsi dengan baik, saya akan mengesyorkan VPN. Sekali lagi VPN dapat memberi anda jalan yang lebih baik ke pelayan permainan yang dapat membantu mengurangkan ketinggalan.
 • Sekiranya anda berpendapat bahawa penghala anda mempunyai masalah maka saya akan mengesyorkan anda menetapkannya semula. Ini dapat mengatasi banyak masalah rangkaian. Sekiranya penghala anda terus mengalami masalah, maka anda mungkin mempertimbangkan peranti berasaskan DD-WRT atau Tomato. Firmware tersuai sangat sesuai untuk prestasi tinggi dan menyokong VPN.

Cara mengelakkan serangan DDos:

 • Cara terbaik untuk mengelakkan serangan DDos adalah dengan menggunakan VPN. Sekali lagi kami mengesyorkan ExpressVPN. Mereka berjalan di atas rangkaian penyampaian permainan yang sama seperti Steam dan platform permainan dalam talian yang popular.
 • VPN akan membantu anda mengelakkan serangan DDos dengan menukar alamat IP anda. Anda boleh menyambung ke pelayan di negara asal atau wilayah lain di dunia. Melakukannya akan mengubah alamat IP anda yang akan melindungi anda dari serangan DDos kerana penyerang tidak akan mengetahui alamat IP apa yang akan anda gunakan setiap kali anda menyambung.

Sorotan Permainan Mario Kart

Mario Kart 8 Deluxe sangat menyeronokkan dan sebenarnya mempunyai strategi di belakangnya. Contohnya semasa membina kenderaan anda, anda akan mempertimbangkan lima kategori yang berbeza. Ini dipengaruhi oleh tayar, badan, glider, dan berat watak anda. Kategori ini merangkumi:

 • Kepantasan: Ini adalah seberapa pantas kenderaan anda boleh bergerak. Karakter berat ringan adalah yang paling lambat, watak berat sederhana rata-rata, dan watak berat berat paling cepat.
 • Pecutan: Inilah masa yang diperlukan kenderaan anda untuk mencapai kelajuan tertinggi. Selalunya watak ringan mempunyai pecutan terpantas.
 • Berat: Semakin banyak berat badan anda, semakin sedikit anda akan dapat meluncur. Berat juga boleh mempengaruhi pecutan anda.
 • Pengendalian: Inilah betapa sukarnya mengemudi kenderaan. Karakter ringan lebih mudah dikendalikan, tetapi lebih perlahan, sementara watak yang lebih berat lebih sukar dikendalikan, tetapi lebih pantas.
 • Daya tarikan: Ini adalah seberapa baik kenderaan anda dapat memandu dari jalan raya dan sejauh mana anda boleh melintas. Tayar adalah bahagian utama yang menentukan ini, tetapi badan juga mempunyai kesan.

Semasa bermain permainan, anda akan dapat menggunakan item untuk membantu anda menang. Anda boleh menyimpan hingga dua item ini dalam satu masa. Item tersebut merangkumi:

Pisang, tiga pisang, cengkerang hijau, tiga cengkerang hijau, cangkang merah, tiga cengkerang merah, cangkang biru, bob-omb, jamur, tiga cendawan, cendawan emas, blooper, peluru, petir, bunga api, bintang, tanaman piranha, bunga bumerang, tanduk super, lapan gila, duit syiling, boo, dan bulu.

Mod Permainan Dalam Talian Mario Kart 8 Deluxe

Mod dalam talian Mario Kart 8 Deluxe terbahagi kepada wilayah, seluruh dunia, dan rakan. Memilih permainan permainan dalam talian serantau membolehkan anda bermain di pelayan dengan orang dari negara anda dan negara lain yang berdekatan. Memilih di seluruh dunia membolehkan anda bermain dengan orang dari seluruh dunia. Dalam rakan anda boleh bergabung dengan rakan anda apabila ruang terbuka. Permainan ini mempunyai dua jenis permainan yang berbeza. Jenis ini merangkumi:

 • Perlumbaan: Anda akan memilih tahap apa yang anda lalui, tetapi selain itu pada dasarnya ini adalah mod Grand Prix dalam talian.
 • Pertempuran: Mod ini diperbaharui dalam permainan ini dan berpecah menjadi permainan lain yang lebih kecil.
  • Pertempuran Belon: Dalam mod permainan ini, anda akan cuba memasukkan balon dengan item. Sekiranya anda mendapat semua belon anda muncul maka mata anda akan dipotong separuh dan anda akan dimulakan semula dengan tiga belon, yang mana dua kurang daripada anda mulakan dengan.
  • Ledakan Bob-omb: Sama seperti pertempuran belon, tetapi satu-satunya item yang dapat anda gunakan ialah bob-ombs. Anda dapat menahan sehingga sepuluh pada satu masa.
  • Pelari Syiling: Mod permainan ini membolehkan anda mengumpulkan duit syiling dan menggunakan barang untuk membuat orang menjatuhkan wang mereka. Orang dengan jumlah wang terbanyak pada akhir permainan akan menang.
  • Renegade Roundup: Ini pada dasarnya polis dan perompak. Polis atau pihak berkuasa mesti menangkap semua perompak atau pemberontak dengan tanaman piranha untuk memenangi permainan. Sementara itu, penjenayah mesti lari dari pihak berkuasa dan membebaskan orang lain. Pasukan yang menang mendapat mata. Penegak mendapat mata dengan membebaskan orang lain, sementara pihak berkuasa memperoleh mata dengan menangkap orang yang tidak bertanggungjawab.
  • Bersinar Pencuri: Mod permainan ini mempunyai pemain yang berusaha untuk bersinar dan tahan selama 20 saat. Anda kehilangannya jika anda terkena, tetapi pemasa anda tidak akan diset semula. Mod ini mungkin salah satu yang paling sukar kerana berapa banyak item yang dilemparkan kepada orang yang bersinar dan berapa banyak tembakan yang berlaku.

Semasa anda bermain, anda akan mendapat duit syiling. Anda boleh memperoleh kira-kira sepuluh syiling setiap perlumbaan dan anda boleh mendapatkan lebih banyak lagi jika anda mahir di Coin Runners. Duit syiling ini akan membuka kad dan alat ganti baru yang membolehkan anda meningkatkan perjalanan anda.

Sebab mengapa Mario Kart 8 Deluxe dianggap mewah adalah kerana ia termasuk semua DLC dari Mario Kart 8. Ia juga mempunyai permainan permainan dalam talian yang baru dan lebih baik. Terdapat juga watak, kart, dan item baru.

Mario Kart 8 Deluxe adalah untuk Nintendo Switch. Permainan ini boleh dimainkan dengan rakan-rakan dan ia sangat menyeronokkan. Permainan ini mempunyai mod dalam talian yang lebih besar. Kerana ada pilihan di seluruh dunia kemahiran anda dapat diuji ketika anda mewakili negara anda dalam perlumbaan dan pertempuran global. Mario Kart 8 Deluxe adalah permainan yang saya pasti anda dan rakan anda akan gemar bermain.

Sekali lagi saya mengesyorkan menggunakan perkhidmatan VPN untuk memainkan Mario Kart untuk Nintendo Switch dalam talian. VPN akan memberi anda alamat IP dari lokasi pelayan yang anda pilih. Ia akan meningkatkan prestasi dan mengurangkan ketinggalan. Pemain elit juga akan menghargai perlindungan tambahan dari serangan DDoS.

Nikmati semua aksi semasa anda bermain Mario Kart 8 Deluxe dalam talian. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menikmati bermain dari mana saja di dunia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.