Stealth Shadow CraftSinds 1989 met de introductie van de Stealth Bomber en andere soortgelijke voertuigen, is de term stealth een onderdeel geworden van de cultuur. Als je het als onderdeel van de term Stealth VPN hebt gezien, heb je je misschien afgevraagd wat het anders maakt dan normale VPN’s. In dit bericht zullen we je een definitie, doel, uitleg geven over hoe het werkt en verschillende applicaties. Vervolgens kunt u beslissen of het gebruik van een Stealth VPN de beste keuze is voor uw behoeften. Laten we beginnen met een kijkje in onze lijst met de beste Stealth VPN’s.

RankVPN ServiceVPN Fan
Prijs Bezoek
SiteServer
Locaties Nr
LogsBrowser
Extensies Slim
DNS
1 ExpressVPN $ 6,67 ExpressVPN 160 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
2 NordVPN $ 3,49 NordVPN 87 Selectievakje Selectievakje Selectievakje
3 Privé-internettoegang $ 3,33 PIA 49 Selectievakje Selectievakje
4 CyberGhost $ 2,75 CyberGhost 112 Selectievakje Selectievakje
5 IPVanish $ 5,20 IPVanish 76 Selectievakje Selectievakje

Wat is Stealth VPN en hoe werkt het??

Het woord Stealth is een middel Engels woord dat gestolen betekent. Als je het einde van het woord weghaalt, wordt de wortel vrij duidelijk. In de moderne tijd wordt het gebruikt om iets te beschrijven dat niet te zien is. Bij gebruik in de context van een Stealth VPN is het een server of protocol dat de mogelijkheid heeft om VPN-verkeer te verbergen en het eruit te laten zien als eenvoudige gecodeerde gegevens. Omdat sommige bedrijven, scholen en overheden de zogenaamde deep packet inspection gebruiken, is deze ontworpen om vrijwel onzichtbaar te zijn. Dat kan handig zijn als u zich in een land, school of bedrijf bevindt met een firewall of VPN’s verbiedt. Als u er een moet gebruiken maar niet wilt worden gedetecteerd, is het gebruik van een Stealth VPN de manier om door dat soort firewalls te tunnelen.

Wanneer u verbinding maakt met een server die verduistering (stealth) heeft, wordt uw verkeer gemaskeerd en gemaakt om eruit te zien als standaard HTTPS-verkeer. Je hebt misschien de toevoeging van de S opgemerkt aan het einde van veel populaire sites die staat voor veilig. Als u bijvoorbeeld www.google.com typt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de beveiligde versie van de site. Als je het nog nooit eerder hebt opgemerkt, bekijk dan de adresbalk de volgende keer dat je een webadres typt. Omdat HTTPS-verbindingen nodig zijn om alles veilig te houden, zullen zelfs de ergste firewalls dat soort pakketten niet blokkeren.

Hoe werkt verduistering?

Wanneer u standaardversleuteling gebruikt, zijn er twee componenten. Je hebt je misschien gerealiseerd dat het een vergelijkbare structuur heeft als een e-mail. Het eerste onderdeel wordt de koptekst genoemd. Het identificeert de pakketten en routeringsinformatie. Vervolgens heb je het lichaam of de lading. Dat is het versleutelde deel van het pakket (of bericht) dat door de VPN-server naar de juiste plaats wordt geleid. Aangezien de koptekst het poortnummer en de informatie over het type coderingsbericht bevat, is het niet moeilijk te begrijpen waarom dit een slechte zaak is.

Wanneer verduistering wordt gebruikt, worden de metagegevens verwijderd. Nu kan het eruit zien als standaard HTTPS-verkeer. Het pakket krijgt nu een tweede coderingslaag en de poort wordt overgeschakeld naar # 443, de normale poort voor HTTPS-verkeer.

Hoe kan een Stealth VPN je helpen?

Nu je een idee hebt van wat een Stealth VPN doet en hoe ze werken, gaan we bespreken waar je ze kunt gebruiken. Als u een bezoek brengt aan of werkt in landen als China, Iran, Pakistan, de Verenigde Arabische Emiraten of andere landen, is het gebruik van een stealth VPN cruciaal. Dat komt omdat VPN-gebruik voor het grootste deel wordt afgekeurd (zo niet een regelrechte misdaad).

Een andere goede reden waarom u misschien een stealth-stijl VPN wilt kiezen, is om u te helpen bij het omzeilen van firewalls. Vaak hebben bedrijven, scholen, de overheid of zelfs sommige hotels firewalls die gebruikers de toegang tot inhoud blokkeren. Hoewel het werkt en in veel gevallen de productiviteit kan verhogen, mag u niet worden geblokkeerd voor een gratis en open internet. In het geval van sommige hotels kunnen firewall-blokkades het moeilijk maken om volledig op internet te surfen.

Het laatste grote gebied waar een stealth-VPN zou helpen bij het aanpakken van beperkingsproblemen. Hoewel dit niet mag gebeuren, zullen sommige ISP’s en mobiele providers gebruikers vertragen die inhoud streamen. De gedachte daarachter is dat als de gebruiker problemen heeft met streamen, hij het niet wil blijven proberen. Als uw verkeer versluierd is, realiseert de provider zich niet dat u aan het streamen bent. Het enige wat ze zien is versleuteld verkeer aan hun kant.

Wat is de beste Stealth VPN?

We hebben ons gericht op de volgende criteria om onze lijst met de beste Stealth VPN’s te bepalen:

  • De mogelijkheid om VPN-verkeer te verbergen als normale gecodeerde gegevens
  • Succes wordt niet gedetecteerd door diepgaande pakketinspectie
  • Gebruik van verduistering om de VPN te laten verschijnen als normaal HTTPS-verkeer
  • Hoge mate van codering om uw online privacy te beschermen
  • Mogelijkheid om beperking door ISP’s en streamingdiensten te omzeilen

Hier is zonder verdere vertraging een lijst met de beste stealth VPN-services:

1. Beste Stealth VPN-service: ExpressVPN

ExpressVPN

Meld je aan voor 12 maanden en krijg 3 MAANDEN GRATIS op onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN is zonder twijfel de beste oplossing voor mensen in China. Ze gebruiken stealth-technologie en -technieken om mensen in beperkende landen (zoals China) te helpen bij het overwinnen van firewallbeperkingen. De sleutel is om verbinding te maken met hun VPN-servers in Hong Kong. Van daaruit heeft u toegang tot websites en apps die anders zouden worden geblokkeerd.

ExpressVPN brengt snelle VPN-toegang samen met MediaStreamer, die fungeert als een slimme DNS-service om de toegang tot geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. De VPN-service helpt je verbinding te versleutelen en live sportevenementen te deblokkeren. U vindt zelfs een lijst met de nieuwste live-entertainment en sportevenementen op hun website. Als u zich op de Britse Maagdeneilanden bevindt, wordt ExpressVPN buiten de landen met 5 ogen en 14 ogen geplaatst. Ze hanteren een no-log-beleid dat in de loop van de jaren is geverifieerd via spraakmakende juridische verzoeken.

ExpressVPN beheert een zeer groot VPN-netwerk. Buiten de VS beschikt het ExpressVPN-netwerk over duizenden servers op belangrijke locaties om de privacy van hun gebruikers te beschermen. U kunt hun netwerk gebruiken om uw privacy te beschermen, censuur te deblokkeren en overal uw favoriete streamingdiensten te bekijken.

Met de ExpressVPN-app kunt u een serverlocatie tot in de stad selecteren, maar u kunt geen specifieke server kiezen. In plaats daarvan selecteert de client een server op de door u gekozen locatie. Je moet ook weten dat sommige steden niet worden weergegeven op het aanbevolen tabblad in de client. Om er een in de VS te vinden, selecteert u eenvoudig het tabblad ‘Alle’, opent u Amerika en opent u vervolgens de Verenigde Staten. Op dit punt kunt u daar servers selecteren.

Misschien wel het grootste voordeel van het gebruik van ExpressVPN is hun ondersteuning voor een breed scala aan apparaten. ExpressVPN biedt aangepaste VPN-software voor Windows, Mac, iOS en Android. Maak tegelijkertijd verbinding vanaf uw desktop en mobiel met maximaal 3 gelijktijdige verbindingen. U kunt ook de ExpressVPN-webextensie voor Chrome of Firefox installeren. Wilt u uw hele thuisnetwerk beschermen met één VPN-account? Zo ja, dan kunt u de ExpressVPN-router-app gebruiken om alles in te stellen. De MediaStreamer-functie voegt Smart DNS-ondersteuning toe aan gameconsoles (PS4, Xbox One, Nintendo Switch, etc.), mediaboxen (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV, etc.) en Smart TV’s.

ExpressVPN-couponBespaar 49% en krijg 3 maanden gratis met 12 maanden van onze # 1 beoordeelde VPN

ExpressVPN presteerde erg goed in onze snelheidstests. Ze zijn een uitstekende keuze voor privacy en om geografische beperkingen te deblokkeren. Klantenservice is 24/7 beschikbaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Geniet met vertrouwen van de beste VPN voor minder, aangezien ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie biedt.

Bezoek ExpressVPN

2. Beste Stealth VPN-service: NordVPN

NordVPN

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 3,49 per maand (70% korting)

NordVPN is gevestigd in Panama, waar sommige gebruikers de voorkeur geven aan een VPN-bedrijf met het hoofdkantoor in de Verenigde Staten. U zult merken dat NordVPN sterk aanwezig is in de VS met servers in het hele land. Leden hebben volledige toegang tot hun netwerk in de VS en daarbuiten voor een zeer goede prijs.

U zult merken dat NordVPN misschien wel de beste mix van diensten voor de prijs heeft als u zich voor een langere periode op een account abonneert. Alle gebruikers hebben volledige toegang tot hun netwerk en aangepaste software. U kunt verbinding maken via de VPN-client voor Windows of Mac. Ze hebben ook een gebruiksvriendelijke mobiele app voor Android- en iOS-apparaten (iPhone, iPad). U kunt de browserextensie NordVPN gebruiken voor Chrome, Firefox of Safari. NordVPN biedt een aantal geavanceerde privacyfuncties zoals dubbele VPN, P2P-servers en speciale IP die de service echt helpen onderscheiden.

Wilt u overal ter wereld toegang krijgen tot streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video of BBC iPlayer? Dan is NordVPN een goede keuze. Ze zijn een van de weinige VPN-services die Netflix nog steeds kunnen deblokkeren. U kunt zich aanmelden voor onbeperkte VPN- en SmartDNS-service met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek NordVPN

3. Beste Stealth VPN-service: PIA

Privé-internettoegang

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 3,33 per maand (72% korting)

Private Internet Access (PIA) biedt gebruikers een aantal verschillende opties. In tegenstelling tot vroeger hoef je niet langer voor elke VPN-server een profiel aan te maken. Nu kunt u verbinding maken met al hun serverlocaties in 29 landen. Het PIA-team heeft hun servers georganiseerd per regio, land en stad. U zult merken dat de snelheid meestal snel is.

Er zijn veel torrent-gebruikers die houden van Private Internet Access. De service bevat een functie die ervoor zorgt dat uw systeem niet meer communiceert als de verbinding met hun service wordt verbroken. Dit betekent dat als uw gecodeerde VPN-toegang om welke reden dan ook wordt verbroken, dit u veilig zal houden.

PIA biedt een Windows-client en andere apps die eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Je wilt het echter niet onderschatten. PIA biedt verschillende niveaus van privacybescherming, afhankelijk van uw behoeften. U kunt versleutelingsniveaus beheren om u te helpen de juiste balans te vinden tussen privacy en snelheid.

Als het gaat om hun Windows-client, heeft het PIA-team een ​​internet-kill-schakelaar toegevoegd. De kill-schakelaar verbreekt uw internetverbinding wanneer de VPN uitvalt. Dat kan erg handig zijn voor diegenen die anonimiteit willen garanderen. Private Internet Access biedt leden een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Bezoek Private Internet Access

4. Beste Stealth VPN-service: CyberGhost

CyberGhost

Meld je aan voor 36 maanden voor slechts $ 2,75 per maand (79% korting)

CyberGhost is in 2001 opgericht door 7 enthousiaste jonge teamleden in Boekarest, Roemenië. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste VPN-services ter wereld. Het team van meer dan 50 leden is gericht op het beschermen van de privacy van gebruikers. Robert Knapp, mede-oprichter en CEO, blijft het team leiden, zelfs nadat ze in 2023 bij de Crossrider-groep kwamen. Sindsdien is het CyberGhost-netwerk behoorlijk uitgebreid.

CyberGhost biedt een mooie mix van serverlocaties, sterke codering en de mogelijkheid om populaire streamingdiensten zoals Netflix, YouTube Red en Amazon Prime te deblokkeren. Bij sommige kanalen kun je zelfs geografische beperkingen voor meerdere regio’s deblokkeren. U hebt bijvoorbeeld toegang tot Amazon Prime-video-inhoud in de VS, Duitsland of het VK. De Windows-client biedt u ook de mogelijkheid om anoniem te surfen, WiFi te beschermen, anoniem torrent, basiswebsites (Google, Facebook Instagram, etc.) te deblokkeren en een server te kiezen.

De CyberGhost VPN-client is een van onze favorieten. Het is heel gemakkelijk te gebruiken en bevat een aantal geavanceerde functies om uw online privacy te beschermen. Ze hebben een ontwikkelteam in Duitsland dat voortdurend functies toevoegt aan de client en mobiele apps. U kunt zich aanmelden voor volledige toegang tot het CyberGhost-netwerk met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Bezoek CyberGhost

5. Beste Stealth VPN-service: IPVanish

IPVanish

Meld je aan voor 12 maanden voor slechts $ 5,20 per maand (57% korting)

De Verenigde Staten zijn de thuisbasis van verschillende populaire VPN-services, maar niet sneller dan IPVanish. We weten uit persoonlijke ervaring dat IPVanish vrij goed zal werken, ongeacht in welke regio van het land u zich bevindt. Hun servers zijn snel en de VPN-service heeft meer serverlocaties in de Verenigde Staten dan de meeste VPN-providers.

Naast een grote voetafdruk in de Verenigde Staten, host IPVanish servers op elk ander continent dan Antarctica. Hun VPN-netwerk is in onze snelheidstests altijd het snelste in Noord-Amerika geweest. U vindt meerdere serverlocaties in landen als de VS en het VK. U kunt een locatie selecteren of specifieker worden door een individuele server te kiezen. IPVanish is uitstekend geschikt voor gamen, maar het kan wisselvallig zijn voor het deblokkeren van populaire streamingdiensten.

Als het op waarde aankomt, is IPVanish moeilijk te verslaan. Ze bieden onbeperkte toegang tot hun VPN-netwerk en aangepaste software voor Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick en meer. U kunt zelfs uw router instellen om elk apparaat in uw netwerk te beschermen. De VPN-service is behoorlijk populair bij Kodi-gebruikers. Een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie geldt voor alle nieuwe leden.

Bezoek IPVanish

Laatste gedachten over het gebruik van een Stealth VPN

Tot slot hopen we dat we een aantal van uw vragen hebben beantwoord en u hebben geïnformeerd over de redenen voor het gebruik van een stealth VPN. Zoals je kunt zien, zijn er zeker enkele goede redenen om dit te doen. Als je in een van de categorieën valt die we eerder noemden of gewoon extra privacy wilt, is dat niet iets waar je zonder zou moeten zitten.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me