Naš pregled Hammer VPN utvrdio je da se radi o Android aplikaciji koju je stvorio TunnelGuru VPN. HammerVPN je VPN softverski alat za Android uređaje koji ne samo da šifrira sav vaš internetski promet, već i na njega primjenjuje tehnologiju šifriranja. To vam može pomoći da sakrijete činjenicu da koristite VPN uslugu. To zauzvrat može zaštititi vaše internetske transakcije i spriječiti DPI (dubinsku inspekciju paketa) od trećih strana.

Čekić VPN pregled

Cijene i posebne ponude

Aplikaciju Hammer VPN možete besplatno preuzeti sa web mjesta Google Play. TunnelGuru nudi korisnicima Hammer VPN aplikacije besplatnih 100 MB propusnosti za njihovu VPN uslugu. Iako se radi o maloj propusnosti, on bi mogao biti dovoljan za povremene VPN korisnike. Uz to ćete morati staviti i ponekad nametljive oglase TunnelGuru VPN-a i njihovih sponzora, jer se besplatna usluga financira oglašavanjem (primjeri prikazani u nastavku).

Čekići VPN oglasi

Međutim, ne smatramo da će to biti dovoljna širina pojasa za većinu redovnih VPN korisnika. Međutim, ako odlučite da vam se sviđa Hammer VPN aplikacija i usluga koju nudi TunnelGuru VPN, oni nude neograničenu verziju propusnosti za koju se možete prijaviti za upotrebu same aplikacije. Oni nude samo mjesečni paket za ovu plaćenu uslugu. Neograničeno VPN možete kupiti za 4,25 USD mjesečno.

Značajke Premium Hammer VPN računa

Značajke i prednosti koje nudi plaćeni Hammer VPN račun su sljedeće:

 • Stealth VPN – Pruža pomoć protiv DPI vašeg internetskog prometa.
 • Dodatni poslužitelji – Dobivate pristup 1 Gbps mreže premium poslužitelja.
 • Dodatni softver softver – Možete koristiti sav softver koji nudi TunnelGuru VPN koji vam omogućuje povezivanje pomoću različitih protokola.
 • Portovi – Možete odabrati više portova kako biste mogli tunelizirati podatke.
 • Proxy – Možete postaviti VPN da koristi proxy.
 • Širina propusnosti – Pristup poslužiteljima bez ograničenja propusnosti. Besplatni poslužitelji i dalje imaju ograničenje od 100 MB dnevno.
 • Sigurnost – Hammer VPN nudi virtualni vatrozid koji štiti vaš uređaj od dolaznog zlonamjernog softvera.
 • Zaštita – zaštitite svoje podatke dok ste povezani s WiFi mrežama.

Možete platiti za svoju uslugu i primati mjesečni vaučer putem Paypala ako želite zadržati sve svoje internetske uplate u središnjoj bazi podataka. Prihvaćaju kreditne kartice Visa, MasterCard, American Express i otkrivaju kreditne kartice kojima se rukuje koristeći anonimnu značajku Paypala. Pretplatu možete platiti i putem web stranice TunnelGuru ako to želite. Poveznicu ćete pronaći na dnu stranice za instalaciju aplikacije u Google Play trgovini.

Probno razdoblje bez rizika

Možete isprobati Hammer VPN uslugu besplatno. Možete koristiti do 100MB propusnosti dnevno na njihovoj VPN mreži. Uz to nude 3-dnevnu garanciju povrata novca nakon što kupite njihovu premium uslugu. Ako niste zadovoljni uslugom nakon što je kupite, ona će vam vratiti povratnu cijenu. Morate ih obavijestiti pismenim putem e-poštom u roku od tri dana od datuma pretplate o namjeri da otkažete račun.

Mreža VPN poslužitelja

Premium Hammer VPN mreža sastoji se od 1 Gbps poslužitelja u Brazilu, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Meksiku, Velikoj Britaniji, Nizozemskoj, Sjedinjenim Državama, Singapuru, Južnoj Africi i Turskoj. Iako je ovo mali broj VPN lokacija, on obuhvaća široko geografsko područje. Njihova VPN usluga pruža nazočnost na pet od sedam kontinenata: Africi, Aziji, Europi, Sjevernoj i Južnoj Americi.

Hammer VPN poslužitelji ne dozvoljavaju upotrebu bujica ili bilo kojeg drugog P2P softvera. Također se ne upotrebljavaju za zaobilaženje geo-ograničenja za streaming sadržaja. Ograničeni ste samo na jedan uređaj istodobno. Konačno, ne možete koristiti Hammer VPN aplikaciju u Nigeriji, Pakistanu, Gani, Kini, Indiji, Senegalu i Siriji.

  ProtonVPN pregled 2023

Privatnost i sigurnost

Nismo sigurni u privatnost onoga što radite dok koristite Hammer VPN uslugu na temelju vlastitih pravila o privatnosti i TOS-u. Slijedi nekoliko izuzetaka iz ovog pravila:

Trudimo se zaštititi vašu privatnost tako da na naše poslužitelje ne pohranjujemo više detalja nego što je to tehnički ili zakonski potrebno – i dopušteno. U stvari, sami poslužitelji ne čuvaju zapisnike koji bi mogli zanimati bilo koga osim programera i operatera; Međutim, surađivat ćemo s nadležnim tijelima u mjeri u kojoj je potrebno da nas zaštite od odgovornosti za svoje nezakonite radnje. To znači da možemo otkriti vaš račun i podatke o plaćanju kao i izvornu IP adresu koja se koristi za registriranje ako ste prekršili pravila.

Za svoje mobilne aplikacije navode sljedeće:

> Mobilne aplikacije:
Ne čitamo, ne pratimo i ne prikupljamo nikakve podatke ili bilo koje osobne osjetljive podatke putem mobilnih aplikacija koje koristite na svojim mobilnim uređajima. Potrebna su samo minimalna dopuštenja za rad koja se spominju na popisu dozvola i mogu se provjeriti dok instalirate mobilne aplikacije. Mobilnim aplikacijama uglavnom je potrebna trenutna lokacija, ID uređaja ako su dostupni, informacije o gradnji, dozvolu pristupa mobilnoj pohrani i mreži.

Zapisuju minimalnu količinu informacija svojih VPN korisnika: početak veze, kraj veze i IP adresu koja se koristi za povezivanje. No, budući da navode da rade u sudskim zatvorima zemlje u kojoj se nalaze, a ne u jednoj jurisdikciji, u nekim slučajevima mogu biti primorani nadzirati podatke o korisnicima. Nadalje, kažu da će to učiniti kako bi se oslobodili bilo kakvog pogrešnog činjenja s vaše strane. Slijedom toga, prepuštamo vam da sami odredite je li vam ugodno s ovim uvjetima.

HammerVPN pruža vrlo malo tehničkih podataka o tome kako šifriraju vaše podatke ili o mehanizmu koji koriste za pružanje značajke skrivanja. Naše istraživanje ovo otkrilo je da oni koriste svoj vlastiti prilagođeni VPN. Kombinira više protokola i tehnologija tuneliranja. Uz to, Hammer VPN usluga koristi 128-bitnu jačinu šifriranja za vaše internetske podatke.

Tehnička podrška

Podrška za Hammer VPN uslugu uglavnom je putem e-pošte. Poslali smo nekoliko pitanja podrške svom osoblju i odgovorili na pitanja od tada dva dana u većini slučajeva. Odgovori su nam bili od pomoći u postavljenim pitanjima.

Podrška čekića VPN

Oni također imaju Twitter i Facebook prisutnost. Iako, oni ne izgledaju kao da se prate svakodnevno, tako da ne znamo koliko će vremena trebati da dobijemo odgovor iz ovih izvora. Konačno, imaju nekoliko YouTube videozapisa koji će vam pomoći da se prijavite za njihovu uslugu. Nemaju bazu podataka s FAQ-om, a njihov je softver dizajniran za one s više tehničkog znanja ako želite iskoristiti njegove napredne značajke.

Instaliranje Hammer VPN-a

Možete instalirati aplikaciju Hammer VPN na svoj Android uređaj iz trgovine Google Play. Nakon što pronađete aplikaciju, dodirnite gumb “Instaliraj”. Potom će se pojaviti zaslon koji traži dozvole za pristup aplikaciji. Morate ih prihvatiti prije početka instalacije. Nakon što je instalacija dovršena, dodirnite gumb “Otvori” kako biste je pokrenuli prvi put.

Instalacija čekića VPN

Nakon što se otvori aplikacija Hammer VPN, ona će prikazati glavnu nadzornu ploču. Kad se prvi put povežete s VPN uslugom, objasnit će vam da se nikakav torrent softver ne može koristiti s njom. Morate priznati da razumijete i pristajete na ovaj uvjet. Tada će se prikazati zaslon za omogućavanje usluge uspostavljanja Hammer VPN veze. Dodirnite “U redu” da biste to omogućili. Konačno će veza s odabranim VPN serverom biti dovršena.

  SpyOff VPN pregled 2023

Puštanje čekića VPN

Opcije i značajke Android aplikacije

Dodirom strelice prema dolje pored trenutno odabranog poslužitelja na glavnoj nadzornoj ploči prikazat će se popis poslužitelja s kojima se možete povezati koristeći svoj trenutni protokol. Ako imate račun s plaćenim premijama, pomaknite se do dna ovog popisa i odaberite premium poslužitelj na koji ćete se povezati. Pored toga, možete odabrati i svoj protokol koji ćete koristiti za uspostavljanje veze. Tri protokola koja možete izabrati su sljedeći:

 • UDP – Ovo je zadani i primarni protokol za aplikaciju, a koristi RPort: 500 i LPort: 0 (0 predstavlja slučajni broj priključka). Ovo je najbrži protokol i bit će najbolji za većinu korisnika. Međutim, ne osigurava provjeru narudžbe ili dostave svih poslanih paketa podataka.
 • TCP – Ovo je sporije od UDP protokola, ali osigurava provjeru redoslijeda i isporuke paketa podataka. Zbog toga je najbolje za velike udaljenosti ili slabe veze ili ako vam je teško imati vezu s UDP-om.
 • ICPM – ovo je za povezivanje ukorijenjenih uređaja i zahtijeva pristup super korisniku na vašem uređaju.

Povezivanje pomoću različitih protokola može utjecati na podskup VPN poslužitelja kojima imate pristup prilikom korištenja Hammer VPN usluge.

Opcije čekića VPN

Postoje još dva zaslona kojima se može pristupiti na nadzornoj ploči aplikacije. Prvom od njih pristupa se dodirom gumba “About” i pruža informacije o Android aplikaciji. Također prikazuje vezu do web stranice TunnelGuru pa možete postaviti plaćeni račun i ispitati TOS ako želite.

Drugom zaslonu koji prikazuje dodate značajke aplikacije može se pristupiti dodirom gumba “Advanced”. Na ovom će se zaslonu moći dodijeliti DNS koji koristi VPN i postaviti proxy koji se može koristiti putem Hammer VPN aplikacije. Ovaj proxy možete postaviti tako da unesete ime hosta ili IP adresu za domaćina, port koji koristi i njegovo zaglavlje. Možete također dopustiti da se proxy koristi TCP vezama. Nakon što unesete parametre proxyja, dodirnite gumb “Spremi” da biste dovršili postavljanje proxyja.

Značajke VPN čekića

Čekić VPN u uporabi

Sada kada smo ispitali Hammer VPN aplikaciju za Android značajke i mogućnosti, pogledajmo je u djelo. Aktivirali smo premium račun unosom naših vjerodajnica za plaćanje kako bismo mogli pristupiti premijskim poslužiteljima. Korištenje usluge vrlo je jednostavno. Prvo odaberite poslužitelj i protokol koji želite koristiti za vezu (Premium server-g11 u Njemačkoj je s UDP-om korišten u ovom slučaju). Dodirnite gumb “Poveži”.

Nakon nekoliko sekundi pojavit će se povezani zaslon. Na ovom zaslonu su prikazane sljedeće informacije o sesiji: povezani poslužitelj, vrijeme veze, primljeni podaci o propusnoj širini i poslani podaci o propusnoj širini. Također prikazuje gumb za “prekid” veze. Dotaknite ovaj gumb od vas će se zatražiti da prekinete vezu s VPN serverom.

Upotreba čekića VPN

Nakon što prekinete trenutnu vezu, možete odabrati drugi VPN poslužitelj na koji ćete se povezati. Ako želite, možete i promijeniti svoj protokol. Ako želite zatvoriti aplikaciju Hammer VPN za Android, dodirnite gumb natrag za svoj uređaj s glavnog zaslona nadzorne ploče. Tako će se prikazati upit za zatvaranje aplikacije.

Hammer VPN App Zatvori brz

Dodirom gumba “U redu” aplikacija će se zatvoriti.

Kao što pokazuje ovaj odjeljak, Hammer VPN aplikaciju može koristiti bilo tko. Nekoliko jednostavnih slavina povezati će vas s poslužiteljem na njihovoj mreži. Za prekid veze potrebno je samo dva dodirivanja. Korištenje njihovih naprednih značajki zahtijeva malo više tehničke stručnosti, ali jednom postavljanje je jednako jednostavno.

Čekić VPN test brzine

Hammer VPN usluga ima i besplatne i premium poslužitelje. Stoga smo uključili i testirane premijske servere i besplatne testove brzine poslužitelja da bismo vidjeli kako se uspoređuju s time da nema aktivnog VPN-a. Rezultati s lijeva na desno nisu VPN veza, premium VPN veza s poslužiteljem i besplatna VPN veza s poslužiteljem. Primijetit ćete da je njihov umjereni gubitak brzine zbog plaćene VPN usluge, koja je posljedica kriptiranja. Također možete vidjeti da je ovaj gubitak brzine bio puno veći za besplatni VPN poslužitelj. To se obično događa i prvenstveno zbog čistog broja korisnika na besplatnim VPN poslužiteljima. Njihova brzina može varirati tijekom cijelog dana.

  VPNBook Review 2023

Čekić VPN Speedtest

Kvantitativno, naša brzina pala je s 28,94 Mbps na 22,25 Mbps prilikom korištenja VPN poslužitelja s čekićem. Ovo je smanjenje od oko 23,1 posto na poslužitelju u gradu Tucker, GA. Imajte na umu, ovo je još uvijek dovoljno brzo za većinu vaših internetskih potreba za surfanjem. Besplatni VPN poslužitelj smanjio je našu baznu ISP brzinu s 28,94 Mbps na 10,30 Mbps. To je pad od gotovo 64,4%. Ovo zajedno sa dnevnim ograničenjem od 100 MB ukazuje da vjerojatno nije najbolji izbor za mnoge VPN korisnike. Korištenje VPN-a može vam pomoći zaštititi internetsku privatnost i osigurati vaše mrežne informacije od nesretnih ljudi. To vam može pružiti veći duševni mir dok surfate Internetom. Kupnja najbolje VPN usluge koju si možete priuštiti može vam pomoći u tome.

Čekić VPN recenzija: zaključak

Hammer VPN besplatna je Android aplikacija koju pruža TunnelGuru i koja će omogućiti vaš mobilni uređaj da se poveže s njihovom mrežom. To ne samo da će poboljšati vašu internetsku privatnost i sigurnost, već će vas zaštititi i od DPI pregleda trećih strana poput nekih davatelja internetskih usluga i državnih tijela. Omogućit će vam 100 MB besplatnog propusnog opsega po danu na njihovoj VPN mreži. Ovo može biti dovoljno propusnog opsega za povremene VPN korisnike. Međutim, nije dovoljno za one koji se rutinski povezuju s Internetom putem VPN-a. TunnelGuru nudi i plaćenu premium VPN uslugu koja će vam omogućiti neograničenu propusnost na njihovoj VPN mreži. Možete dobiti i pristup prilagođenom softveru za razne uređaje. Međutim, istovremeno možete spojiti samo jedan uređaj. Omogućit će vam i pristup njihovim premium premium VPN poslužiteljima.

Hammer VPN premium mreža sastoji se od poslužitelja u Sjevernoj Americi, Južnoj Americi, Europi, Africi i Aziji. Imaju 1 Gbps poslužitelj u više zemalja. Njihova usluga koristi vlasnički VPN algoritam koji koristi 128-bitnu enkripciju snage. Tehnička podrška prvenstveno je putem e-pošte. Iako, oni imaju i račune na Twitteru i Facebooku. Njihov TOS i politika privatnosti pomalo su nejasni. Stoga ćete ih morati sami ispitati kako biste vidjeli jesu li za vas prihvatljivi.

Ono što nam se najviše svidjelo u usluzi:

 • Čekić VPN pruža zaštitu DPI onima koji ga trebaju.
 • Aplikacija Android i prilagođeni softver za sustav Windows.
 • TunnelGuru ima više aplikacija za Android uređaje.
 • Nude 100 MB dnevno besplatne VPN usluge.
 • Dodatna trodnevna garancija povrata novca nakon što se pretplatite na uslugu.
 • Višestruki načini za kupnju premium VPN pretplate koji uključuju kripto-valute poput Bitcoin.

Ideje za poboljšanje usluge:

 • Dodajte vodiče za značajke Hammer VPN-a i drugog prilagođenog softvera TunnelGuru.
 • Veća propusnost za besplatne korisnike
 • Brži poslužitelji za besplatne korisnike
 • Dopustite više od jedne istodobne veze.
 • Dodajte još VPN lokacija.

Hammer VPN pruža besplatnu uslugu koju možete koristiti za testiranje njihovih performansi. Uz to, nude 3-dnevnu garanciju povrata novca. To bi vam trebalo omogućiti dovoljno vremena za stavljanje VPN usluge iako korača sa svim vašim uređajima. Dakle, samo napred i testirajte to. Ako vam se sviđa i mislite da odgovara vašim potrebama, možete se pretplatiti za 4,25 dolara mjesečno.

Posjetite Hammer VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me