A Samsung Max egy „freemium” VPN és adatvédelmi eszköz, amelyet a Samsung 2023. február 23-án indított el. Ez azt jelenti, hogy ingyenesen használható, de van egy prémium verzió is. A Samsung hivatalosan „adatmegtakarítási és adatvédelmi menedzserként” sorolja fel. Az Opera böngésző cég eredetileg ezt az alkalmazást tervezte, de a Samsung kizárólagos használatra vásárolta meg a telefonján. Ha átnézi a Google statisztikáit, a felhasználók több mint 10 millió alkalommal töltötték le azt. Ezen felül több mint 325 ezer és 4,3 csillagos besorolást kapott. A Samsung Max áttekintésében megvizsgáljuk a különféle VPN- és adatvédelmi funkciókat, és megvizsgáljuk, hogy érdemes-e ilyen besorolás.

Össze szeretné hasonlítani a Samsung Max-t a legjobban ajánlott VPN-szolgáltatásunkkal? Íme néhány a legjobb alternatíva közül. Minden VPN 30 napos kockázatmentes próbaidőszakot kínál a szolgáltatás teszteléséhez.

RankVPN ServiceVPN rajongó
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet
3 Privát internet-hozzáférés $ 3.33 PIA 49 jelölőnégyzetet jelölőnégyzetet

A termékfejlesztésről

Az Opera Max böngészőként indult. Úgy alakították ki, mint az egyik első, barátságos mobilszolgáltatás, de később hozzáadott egy VPN-t és más adatvédelmi funkciókat. 2023-ben az Opera társaság bejelentette, hogy bezárják a projektet. Amikor a Samsung úgy döntött, hogy átveszi a terméket, állítólag a Samsung telefonok számára tették kizárólagosvá. Ha szeretné, letöltheti más telefonokra is. Egyes országokban előzetesen be van töltve néhány Samsung telefonra. Túl sokunknak le kellene töltenie a Google Playből, a Samsung Galaxy Appsből vagy más tükörüzletekből. A kérdés az, hogy a Samsung odafigyelhet-e erre a termékre a megérdemelt figyelmet??

Samsung Max

Árazás

Mint az elején megemlítettük, feltételezhető, hogy lesz egy prémium mód. Ennek ellenére megtalálhatja a helyet, és rákattinthat a frissítés gombra. A csúszkát prémium módba is helyezheti. Állítólag a prémium mód kevesebb hirdetést és hozzáférést biztosít a szolgáltatás további szolgáltatásaihoz. Az egyik dolog, amelyet nem találhat meg, az bármilyen árképzés vagy fizetési mód. Az alkalmazás szerint prémium módot biztosít Önnek, ha elfogadja a töltő képernyőjén megjelenő hirdetéseket. Ez az első eset, amikor ezt láttuk fizetési lehetőségként.

  Avast SecureLine VPN pregled 2023

Jellemzők

A Samsung Maxnak számos különféle szempontja van, tehát áttekintettük őket. Az Android alkalmazás különféle eszközöket kínál az adatvédelemhez, hogy biztonságban tarthassa magát, és esetleg elmentsen bizonyos adatokat. Az alkalmazáson belüli üzenetek azt állítják, hogy meg akarják akadályozni az adat pazarlást, és minden apró „megtakarítást” kiszorítanak.

  • Samsung Max VPNVPN – Az alkalmazás telepítése és megnyitása után az alkalmazás megkérdezi, hogy szeretné-e beállítani a VPN-kapcsolatot. Amint ezt megteszi, kapcsolatba kerül. Amikor ellenőriztük a „Beállítások” lehetőséget, nem tudtunk semmit megtudni a kapcsolatról. A kiszolgáló helyét vagy a titkosítási szinteket nem lehetett megtekinteni. Ezenfelül ezeket a lehetőségeket sem lehet megváltoztatni. Mivel ezt az információt nem jeleníti meg, valószínűleg kiszolgáltatott lehet.
  • Növelje idejét – Ez a beállítás az adatvédelemhez kapcsolódik. Az alkalmazás szerint védelmet és adatmegtakarítást nyújt Önnek. A védelem magában foglalja a hirdetéskövető blokkolását és a védett kéréseket. Meghosszabbítja az idejét minden alkalmazásában anélkül, hogy a mobil adatai ilyen gyorsan elfogynának.
  • Alkalmazások kezelése – Ha ezt az opciót választja, korlátozhatja vagy korlátozhatja azokat az alkalmazásokat, amelyek túl sok adatot használnak.
  • Ultra Apps – Ez egy érdekes szolgáltatás, amely megadja az „Ultra Apps” lehetőséget. A fejlesztői csapat átdolgozta a közösség néhány legnépszerűbb alkalmazását. Valójában fejlett webes alkalmazások, amelyek betöltik a Samsung Max felhő technológiájára optimalizált alkalmazások mobil weboldalának verzióit. Azt állítják, hogy ezek az alkalmazások megvédik a magánéletét, és pénzt takarítanak meg a mobil adatcsomagban. A felülvizsgálat idején csak 5 ultra alkalmazás van. Ezek a Facebook, Instagram, VK, Cricbuzz és Wikipedia.

Samsung Max App Usage

Amint az alábbi képen látható, ennek az alkalmazásnak nincs sok része. Egyszerűen csatlakoztatási / leválasztási csúszkával rendelkezik a VPN-hez, a WiFi adatmentési módhoz és az adatvédelemhez. A képen az Ultra alkalmazások is láthatók.

Samsung Max Használat

Gyakorlati tesztelés

Mint a fenti képen látható, nincs valódi csatlakozási képernyő. Csak egy csúszka, amely jelzi, hogy csatlakozik. A felülvizsgálat megírásával nehéz kipróbálni az alkalmazás néhány tényezőjét. Figyelembe kell vennie néhány különbséget, ha az ultra alkalmazások egyikét használja. Megvizsgálhatjuk azonban a VPN-t, hogy megéri-e használni. Egy sebességteszttel kezdjük.

Samsung Max Speed ​​Test

Miközben a Samsung Max alkalmazás megpróbálja biztonságban tartani Önt, vannak használati problémák. Az első annak a sebességnek a köze, amelyet elér, amikor csatlakozik a VPN-szolgáltatáshoz. Amint az alábbi képen látható, a teljesítmény nagy különbségeket mutat. Ezenkívül az első kép magas szintű kiszolgálója azt mutatja, hogy lehet, hogy zsúfolt szerver, lassú, vagy más kapcsolódási problémákkal járhat. Szeretünk gyorsabb sebességet látni, de ez ingyenes szolgáltatás.

  PureVPN pregled 2023

Sebességteszt Samsung Max

Samsung Max Szivárgásteszt

Egy másik teszt, amelyet tudnia kell a DNS-szivárgásokkal kapcsolatos ügyekről. Ebben az esetben a kedvenc átfogó szivárgásvizsgálati webhelyünket, a doileak.com-ot használtuk. Bár néhány tesztpont a mobil böngésző választásával függ össze, mások közvetlenül a kapcsolat biztonságával foglalkoznak. A DNSleaktest.com webhelyet is használtuk, és ugyanazokat az eredményeket kaptunk. Amint a sárga színnel kiemelt elemekből látszik, volt néhány szivárgás, amikor a VPN-hez csatlakoztak. Ha célja a magánélet védelme, ahogyan azt a Samsung Max javasolja, akkor a szolgáltatás használata nem eredményez jó munkát, ha szivárog. Ha úgy dönt, hogy futtatja ezt a tesztet a készüléken, akkor ellenőrizze, hogy le van-e tiltva a WebRTC-beállítás. Ellenkező esetben bármely webhely továbbra is látni tudja az Ön valós IP-címét.

Samsung Max Szivárgásteszt

Használjam a Samsung Max-ot??

Ha ismeri az Opera Max-ot, és elvárja, hogy a Samsung Max ugyanaz legyen, akkor engedélyeznie kell a prémium verziót, hogy ugyanazt az előnyt élvezze. Nyitott kérdés, hogy ez az alkalmazás valóban megóvja-e a magánéletét. A szivárgások miatt nem ezt teszi a VPN-vel. A Samsung Max valószínűleg rendben van az adatfelhasználás megtakarításában, de a szolgáltatás VPN része tétováztat minket. Azt is javasoljuk, hogy más lehetőségeket is használjon.

Záró gondolatok a Samsung Max-ról

A Samsung Max rendkívül népszerű és jó gondolat, de van még néhány tennivaló. Ez magában foglalja a VPN-beállítások és a kiszolgálók átláthatóságát, és a felhasználó számára nagyobb ellenőrzést ad a titkosítás, a kiszolgáló helye és a szerver választása felett. Ezen szolgáltatások hiánya azt jelenti, hogy nem használhatja ki a VPN használatának egyéb előnyeit. A Google Play Áruházban szereplő vélemények legalább egy része kifejezi a termék csalódását, különösen az Opera Max termékkel összehasonlítva. A teljesítményteszt során felére csökkent a sebességünk, és probléma merült fel a DNS-szivárgásokkal az alkalmazás használatakor. Minden bizonnyal vannak jobb lehetőségek, amelyek nagyobb szabadságot biztosítanak. Érdemes megnézni a mi A 10 legfontosabb VPN a lehetőségek jobb listájáért.

  Browsec VPN pregled 2023
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me