Naš pregled je utvrdio da je SpyOFF VPN internetska usluga privatnosti koju nudi Sareta S.r.l., LLC sa sjedištem u Republici San Marino. Za one koji nisu upoznati sa San Marinom, to je enklavirana mikrostanica u Italiji. SpyOFF je mali, ali rastući novopridošli u VPN industriji. Predstavljen je 2015. godine s ciljem pružanja najbolje moguće internetske sigurnosti, privatnosti i anonimnosti za korisnike interneta u cijelom svijetu. Da bi to postigli, stvorili su jednostavan za upotrebu prilagođeni softver za Windows, Mac OS X, iOS i Android. To će vam omogućiti da iskoristite njihovu uslugu za prevladavanje cenzure, uklanjanje geo-ograničenja i zaštitu privatnosti vaših internetskih navika surfanja. Tako možete uživati ​​u otvorenijem i sigurnijem internetu s bilo kojeg mjesta.

SpyOFF VPN pregled

SpyOFF VPN cijene i posebne ponude

SpyOFF VPN pruža njihovu uslugu kao sveobuhvatni paket koji uključuje neograničen pristup. Tržište ga upotrebljavaju u tri roka. Ovi planovi imaju rokove od mjesec dana, šest mjeseci i dvanaest mjeseci. Trenutno nude ekskluzivnu ponudu koja novim članovima pruža šesnaest mjeseci SpyOFF VPN usluge po cijeni od dvanaest za njihov prvi mandat. Nakon toga naknadni se troškovi naplaćuju po redovnoj cijeni od 89,60 USD godišnje.

Cijene za SpyOFF VPN

SpyOFF nudi mjesečnu pretplatu na njihovu VPN uslugu za 12,99 mjesečno. Možete uštedjeti 2,00 USD na mjesečnoj cijeni kupnjom njihovog šestomjesečnog plana od 10,99 mjesečno. To vam uštedi oko 15% na redovnu cijenu. Međutim, njihova ekskluzivna ponuda nudi vam najbolju ukupnu vrijednost od samo 5,60 USD mjesečno. To znači da možete uštedjeti preko 57% od redovne mjesečne cijene ako se prijavite za šesnaest mjeseci SpyOFF VPN usluge.

Značajke sveobuhvatne usluge SpyOFF VPN su sljedeće:

 • Neograničena širina pojasa – znači da se brzina podataka ne smanjuje i nema ograničenja u količini podataka koje možete prenijeti.
 • Pravila bez zapisivanja – što vam pomaže da vaše internetske navike ostanu privatnije i anonimnije.
 • Istovremene veze – su dopušteni sa svih uređaja.
 • Promjena virtualnih lokacija – omogućuje vam zaobilaženje geo-ograničenja i uživanje u otvorenijem internetskom iskustvu.
 • Internetski protokol – izbor vam omogućuje odabir između OpenVPN, L2TP / IPsec i PPTP protokola.
 • Granularna enkripcija – koji vam omogućuje da odaberete vlastitu kombinaciju brzine i razine šifriranja: Ultra sigurna, izbalansirana ili velika brzina.
 • Internetske veze – su sigurni, bez obzira jeste li kod kuće, povezujete se putem lokalnog Wi-Fi-ja ili putujete u inozemstvo uvijek šifrirajući sav svoj internetski promet.

Načini plaćanja koje SpyOff prihvaća ovise o vašoj zemlji podrijetla. Iako se trenutno čini da većina zemalja podržava samo bankarske terete i PayPal. Uz to, čini se da u mnogim zemljama, uključujući Sjedinjene Države, pretplate prihvaćaju samo putem PayPala.

30 dana jamstva bez rizika

SpyOff VPN nudi svim novim pretplatnicima 30-dnevno jamstvo povrata novca. Stoga možete koristiti njihovu uslugu bez ikakvih ograničenja do 30 dana od trenutka kada ste primili vašu e-poštu dobrodošlice. Ovo će vam pružiti dovoljno vremena da isprobate njihovu uslugu i provjerite da li ona odgovara svim vašim potrebama. Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni time, jednostavno se obratite njihovoj službi u roku od 30 dana. Na zahtjev, SypOFF VPN odmah će zatvoriti vaš račun i pokrenuti brzi povrat vaše kupovne cijene.

VPN mreža: Lokacije poslužitelja

Mapa mrežnog poslužitelja SpyOFF VPN

VPN mreža SpyOFF-a relativno je mala, a većina poslužitelja nalazi se u zapadnoj Europi ili Sjevernoj Americi. Međutim, oni imaju poslužitelje i u Africi, Aziji i Oceaniji. To tada omogućava pokrivanje većine svijeta i maksimiziranje njihove mreže za zemlje s velikim prometom. Omogućuje im da optimiziraju svoje ukupne mrežne performanse pružajući VPN poslužitelje velike brzine i niskog opterećenja za sve vaše veze.

Gustoća poslužitelja SpyOFF VPN zemlje

Lokacije SpyOFF VPN poslužitelja su sljedeće:

 • Afrika
  • Južna Afrika, Johannesburg
 • Azija
  • Hong Kong, Hong Kong; Indija, Bangalore; Japan, Tokio; Koreja, Seul; Singapur, Singapur
 • Europa
  • Austrija, Beč; Belgija, Bruxelles; Češka, Prag; Engleska, London; Francuska, Pariz; Njemačka, Düsseldorf, Frankfurt; Mađarska, Budimpešta; Italija, Milano; Nizozemska, Amsterdam; Poljska, Varšava; Rumunjska, Bukurešt; Rusija, Sankt Peterburg; Španjolska, Madrid; Švedska, Stockholm; Švicarska, Zurich; Turska, Bursa
 • Sjeverna Amerika
  • Amerika, Atlanta, Chicago, Los Angelas, Miami, Phoenix, Seattle, New York; Kanada, Toronto
 • Okeanija
  • Australija, Sydney, Perth

SkyOFF VPN mreža se sastoji od preko 14000 dijeljenih IP adresa iz 25 različitih zemalja. Podijeljeni su na gotovo 400 poslužitelja. Iako izravno ne kažu da podržavaju P2P i Torrent promet, njihova politika zabrane zapisa implicitno to dopušta.

Koliko je siguran vaš internetski promet pomoću SpyOFF VPN-a?

SpyOFF VPN opisuje sigurnost koje upotrebljava njihova mreža kao 256-bitni SSL. Omogućuju vam da odaberete željenu razinu šifriranja za vaš trenutni VPN cilj između OpenVPN (UDP / TCP), L2TP / IPSec i PPTP. Općenito, preporučujemo vrlo pouzdan OpenVPN protokol. Koristi AES-256 enkripciju, digitalne certifikate i provjerava podatke s obje strane pomoću korisničkog imena i lozinke. Sveobuhvatni alternativni L2TP podržava Block-Chiffren AES s duljinom ključa od 128 bita. PPTP se također koristi 128-bitni, ali se ne preporučuje.

Granularni izbor protokola

SpyOFF VPN omogućuje vam odabir vlastitog protokola u njihovim klijentima. OpenVPN (UDP) će vam pružiti najbolju sigurnost i performanse u većini slučajeva i trebao bi biti vaš izbor većinu vremena. Ako imate problema s korištenjem OpenVPN (UDP), odaberite OpenVPN (TCP) koji koristi provjeru grešaka za svaki paket kako biste bili sigurni da su svi paketi bez pogreške i da li su ispravni. To ga čini dobrim protokolom za slabe signale ili veze na velike udaljenosti.

Odaberite L2TP / IPSec za najbolju sigurnost ako se OpenVPN ne može koristiti, ali budite svjesni da će usporiti brzinu vaše veze zbog dvostruke enkapsulacije koju koristi. PPTP se može koristiti kao krajnje sredstvo ako nijedan drugi protokol ne djeluje. Međutim, budite svjesni da se to više ne smatra potpuno sigurnim.

SpyOFF VPN OpenVPN dnevnik povezivanja

RSA-2048 Rukovanje i upravljanje

Navedeno je slika dijela dnevnika za OpeenVPN vezu na SpyOFF VPN mrežu. Naredbe za upravljanje i početna provjera autentičnosti rukovanja uspostavljaju se pomoću SSL / TLS. To se provjerava pomoću RSA s 2048-bitnim certifikatima. Zatim se ključevi dogovaraju između VPN poslužitelja i vašeg uređaja i razmjenjuju. Povremeno se ti ključevi osvježavaju kako bi se osigurala unaprijed tajna veze. Upotrebljava se šifra upravljačkog kanala TLSv1, šifra TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-SHA, 2048 bitna RSA.

  CactusVPN pregled

Šifriranje podataka / dešifriranje

SpyOFF VPN koristi napredni standard šifriranja (AES) s 256-bitnom duljinom ključa za šifriranje i dešifriranje vašeg internetskog prometa. Ova se enkripcija smatra sigurnom. Algoritam koji se koristi i za šifriranje i za dešifriranje je ‘AES-256-CBC’ inicijaliziran 256-bitnim ključem.

Autentifikacija podataka

Autentifikacija podataka obrađuje se pomoću HMAC algoritma. SpyOFF VPN koristi 256-bitni hash poruke “SHA256” za HMAC provjeru autentičnosti podatkovnog prometa.

SpyOFF VPN Sažetak sigurnosti

Iako vam SpyOff omogućuje odabir vlastitog protokola šifriranja, podrazumijeva se OpenVPN. Smatra se da je jedan od najboljih VPN protokola danas dostupan. Šifriranje se vrši algoritmom AES-256-CBC. Oni implementiraju DHE – tajnu unaprijed u svojoj ključnoj fazi pregovora i razmjene. SpyOFF VPN također provjerava podatkovni promet koristeći SHA256 hash. S obzirom na to da su pravilno implementirani, vaše internetsko iskustvo tijekom korištenja njihove usluge trebalo bi biti dobro zaštićeno od zlonamjernih trećih strana.

Koliko dobro SpyOff čuva vašu privatnost i anonimnost?

First SpyOFF VPN nalazi se u San Marinu koji ima stroge zakone o upotrebi podataka i nema potrebe za zadržavanjem podataka. Nadalje, nije povezan s mrežama za dijeljenje obavještajnih podataka „očima“. Oni su također usluga bez evidentiranja u vezi s PII-om dok koristi njihovu VPN mrežu. To uključuje IP adrese, posjećene web stranice, poslane podatke ili DNS zahtjeve. To znači da čak i ako su vlasti zatražile VPN podatke kupca, ne mogu ih pružiti za određenog korisnika. Ovdje je izuzev njihove politike privatnosti koja to navodi vlastitim riječima.

SpyOFF (Sareta S.r.l.) ima sjedište u San Marinu, gdje vrijede stroži zakoni o objavljivanju podataka nego u većini drugih zemalja. San Marino nema zakone o zadržavanju podataka ili bilo koji pravni sustav koji zahtijeva da tvrtka objavljuje podatke o kupcima. Prema zakonu, zahtjevi stranih sudova ili agencija za provođenje zakona podliježu odredbi “dvostrukog kriminala”, što znači da će sud podržati molbu samo ako istom zločinu prijeti najmanje godinu dana zatvora. Ako primimo valjanu pozivu na San Marino, važno je imati na umu da SpyOFF ne prikuplja IP adrese, povijest pregledavanja, podatke o prometu ili DNS upite koji bi se mogli koristiti za identifikaciju određenog korisnika.

SpyOFF VPN čuva neke skupljene podatke za mrežnu dijagnostiku, ali možete se isključiti iz toga. Nijedna PII ili VPN aktivnost nije uključena u ove podatke i ne može biti povezana s pojedinačnim korisnikom. Prikupljeni podaci uključuju sljedeće:

Dijagnostičke informacije o neuspjehu pokušaja VPN veze.
Podaci o najbržoj brzini.
Izjave o padu, čak i bez osobnih podataka.

Kao i uvijek, trebali biste sami provjeriti SpyOFF VPN Pravila o privatnosti i TOS i provjeriti jesu li prihvatljivi za vašu VPN upotrebu..

Dodatne mogućnosti

Pored njihove politike evidentiranja, SpyOFF VPN klijent ima uključen prekidač. Ovo će prekinuti vašu internetsku vezu ako VPN usluga padne. Na taj se način osigurava zadržavanje vaše internetske privatnosti i anonimnosti dok surfate koristeći njihove mrežne poslužitelje.

SpyOFF VPN test propuštanja DNS-a

Nadalje, implementirali su zaštitu od propuštanja DNS-a kako bi osigurali da drugi promatrači interneta vide samo vašu prevarenu IP adresu kako je gore prikazano.

Sažetak privatnosti Spyoff VPN-a

Stoga možete biti sigurni da SpyOFF ozbiljno shvaća vašu internetsku privatnost i anonimnost. Oni ne bilježe nikakve podatke koji mogu jedinstveno identificirati kupca tijekom korištenja njegove usluge. Svojim su aplikacijama dodali napredne značajke kao što su prekidač za zaustavljanje i zaštita od curenja DNS-a kako bi se spriječila slučajna prikazivanja vaše prave IP adrese dok surfate. Iako nijedna usluga ne može u potpunosti jamčiti vašu anonimnost na mreži, korištenje njihove usluge može vam pomoći u održavanju vaše privatnosti i učiniti vas anonimnijim dok ste na mreži.

Tehnička podrška

Podrška za SpyOFF VPN je putem ulaznica putem e-pošte. Odgovori na karte koje smo stvorili poslani smo s adekvatnim odgovorima u roku od nekoliko sati tijekom redovnog radnog vremena i početkom sljedećeg dana, kada su poslani izvan ovog razdoblja. Oni također imaju bazu znanja koja uključuje vodiče za ručnu instalaciju za različite uređaje i mali FAQ. Vjerojatno ih treba kombinirati radi lakšeg pristupa. SpyOFF također ima blog koji predstavlja i raspravlja o sigurnosnim savjetima i vijestima. Konačno, prisutni su na društvenim mrežama na Facebooku, Twitteru i YouTubeu.

Posjetite SpyOFF VPN

SpyOFF VPN Hands-ON testiranje

Postupak instalacije SpyOFF VPN započinje odabirom gumba za preuzimanje na glavnoj stranici njihove web stranice. Ovo otvara njihovu stranicu za preuzimanje softvera koja sadrži veze za Windows, Mac, iOS i Android. Također možete pristupiti vodičima za postavljanje ovih aplikacija, kao i priručnicima za ručnu instalaciju za ove OS, Linux / Ubuntu i DD-WRT ili Tomato usmjerivače..

SpyOFF VPN Veze za preuzimanje

Ako želite instalirati softverske klijente za Windows i Mac, samo kliknite njihov odgovarajući gumb. To će vam omogućiti preuzimanje ili pokretanje instalacijske datoteke s vašeg računala ili prijenosnog računala. Gumbi za Google i iOS prevest će vas u odgovarajuću trgovinu aplikacija. Kad tamo stignete, aplikaciju možete instalirati na svoj mobilni uređaj. Zahtjevi za svakog su sljedeći:

 • Windows – zahtijeva Windows 7 i novije verzije s instaliranim .NET Framework 4.5.
 • Mac OS X – zahtijeva najnoviju verziju.
 • iOS – zahtijeva iOS verziju 8.0 i noviju.
 • Android – zahtijeva Android 4.0 i novije verzije.

Instalacija i korištenje SpyOFF VPN-a za Windows

Instaliranje Windows klijenta

Nakon što ste preuzeli instalacijsku datoteku na svoje Windows računalo ili prijenosno računalo, pokrenite je kao administrator. Ovo će otvoriti datoteku i omogućiti vam da konfigurirate klijenta i dovršite postupak instalacije.

SpyOFF VPN WIndows klijentskih instalacija

Odaberite direktorij u koji želite instalirati SpyOFF VPN datoteke klijenta i kliknite gumb “Instaliraj”. To je sve što ima u procesu. Softver će prvo konfigurirati klijenta, instalirati potrebne datoteke i upravljačke programe, kreirati prečac na radnoj površini, a zatim zatvoriti.

SpyOFF VPN klijentski prečacPokrenite prečac za otvaranje klijenta prvi put. Za razliku od većine VPN usluga, ova će otvoriti glavnu nadzornu ploču, a ne zaslon za prijavu. Na ovom se zaslonu nalaze sve glavne funkcionalnosti softvera.

Glavni zaslon za povezivanje Windows klijenta SpyOFF VPN

Iz nje možete:

 1. Promijenite svoju virtualnu zemlju.
 2. Spajanje ili prekid veze s VPN poslužiteljem na SpyOFF mreži.
 3. Pogledajte trenutno dodijeljenu IP adresu.
 4. Na prvi pogled pogledajte stanje vaše trenutne VPN veze.
 5. Promijenite svoj VPN protokol ili otvorite zaslon da biste promijenili ostale postavke klijenta. Mi ćemo ih detaljnije pogledati kasnije u našem pregledu.
 6. Pristupite različitim računima na društvenim mrežama za SpyOFF VPN.
 7. Otvorite stranicu svog računa ili stranicu za podršku na web mjestu SpyOFF.

Vaša prva VPN veza

Za prvo povezivanje jednostavno odaberite zemlju i pritisnite gumb “Poveži”. Možete pomicati popis ili pomoću okvira za pretraživanje pronaći svoju lokaciju i odabrati je. To ilustrira naša veza s VPN serverom u Australiji. Prije nego što odaberete novu virtualnu lokaciju, morate se prekinuti s trenutnog VPN poslužitelja.

  CyberGhost VPN pregled 2023

Imajte na umu da se pozadinsko područje koje prikazuje stanje veze na vrhu i dnu zaslona mijenja iz crveno u zeleno, a njihove se poruke mijenjaju nakon što ste povezani na mrežu. Također, zeleni gumb “Poveži” zamjenjuje se crvenim tipkom “Prekini vezu”. Ovi znakovi olakšavaju uvid u stanje VPN veze.

Vaša prva SpyOFF VPN veza

No prije nego što se gornja veza može dovršiti, prikazat će vam se zaslon za prijavu. SpyOFF čeka dok ne uspostavite prvu vezu prije nego što zatraži vjerodajnice, jer na taj način provjerava autentičnost podataka između klijenta i VPN poslužitelja..

SpyOFF VPN zaslon za provjeru autentičnosti

Unesite svoj račun “Korisničko ime” i “Lozinka” i prebacite “Spremi vjerodajnice” tako da ih nećete morati ponovno umetati svaki put kada otvorite klijent. Kada završite, kliknite gumb “U redu”.

Prema zadanim postavkama, softver automatski bira najbrži poslužitelj u Australiji (na temelju pinga) i povezuje vas u korištenju OpenVPN (UDP). Za prekid veze sa SpyOFF VPN mrežom, kliknite na gumb “Prekini”.

SpiOFF VPN poziv za isključenjeOtvorit će se upit u slučaju da ste slučajno kliknuli na “Prekini vezu”. Odaberite da za dovršetak postupka prekida.

Windows postavke klijenta

Sada kada ste se povezali s mrežom, pogledajmo postavke klijenta. Njima se može pristupiti samo ako niste povezani na SpyOFF. Za otvaranje ovog zaslona kliknite gumb “Postavke” na nadzornoj ploči. Ove se postavke mogu podijeliti u dvije kategorije: opće i veza. Opće su postavke sljedeće:

 • Pokrenite SpyOff sa sustavom Windows – osigurava da budete zaštićeni što je više moguće.
 • Prikaži potvrdu o prekidu veze – otvara potvrdni upit da ili ne nakon prekida veze.
 • Odaberite poslužitelj sami – dijeli područje odabira zemlje na pola i pokazuje pojedinačne poslužitelje s ping vremenima na desnoj strani.
 • Pokažite savjete – prikazuje funkcionalne savjete kada mišem pređete preko nekih područja sučelja.
 • Poboljšana DNS zaštita od curenja – štiti od stvarne izloženosti IP adrese.
 • Jezik – omogućuje vam izbor između engleskog, njemačkog, francuskog i nizozemskog za sučelje klijenta.
 • Razina zapisa – omogućuje vam postavljanje razine detalja spremljene u zapisnik za vaše veze.

Postavke za klijenta Windows SpyOFF VPN

Postavke veze uključuju kako se postupa s slučajnim prekidom veze i ručnim odabirom protokola. Postavke veze su sljedeće:

 • Ako se veza tada izgubi,
  • Ne radi ništa – što se ne preporučuje jer može razotkriti vaš istinski IP i negirati vašu internetsku privatnost.
  • Aktivirajte killswitch – da zaustavite pristup internetu ako slučajno izgubite vezu s VPN serverom i zaštitite svoju privatnost.
  • Automatski se ponovno povežite – za praktičnost i povećanje produžetka VPN-a.
   • Pokušaj ponovo – omogućuje vam postavljanje broja puta prije nego što veza ne uspije i dostupna je samo ako je odabrano automatsko ponovno povezivanje.
   • Vrijeme povezanosti je isteklo – je vremensko razdoblje (s) koje je pokušao uspostaviti vezu prije nego što se smatra neuspjehom.
 • Odaberite protokol – omogućit će vam da ručno postavite svoj protokol veze. Više detalja o njima možete pronaći u sigurnosnom dijelu našeg pregleda SpyOFF VPN.
  • OpenVPN (UDP) – je zadani i preferirani VPN protokol.
  • OpenVPN (TCP) – bolji je za slabe ili neispravne veze.
  • L2TP / IPsec – koristi se ako OpenVPN nije dostupan ili ne uspije.
  • PPTP – nije tako sigurno, tako da koristite samo ako sigurnost nije problem.

Također možete otvoriti zaslon za provjeru autentičnosti (za unos ili promjenu korisničkog imena ili lozinke), pristup pojmu pojma web mjesta ili pregled dnevnika veza s ovog zaslona klikom na odgovarajuće veze na dnu zaslona. Nakon što ste odabrali svoje postavke postavki, kliknite gumb “Spremi postavke” za povratak na glavni zaslon sučelja.

Zaslon primarne veze za SpyOFF VPNNapominjemo da smo od prebacivanja opcije “Select server Select” (Izberi poslužitelj sami) podijeljeni u dva dijela s “Location server” s desne strane i “Server list” s lijeve strane. Kartica “Lokacija poslužitelja” još uvijek ima popis zemalja kojima se može pomicati. Dodana kartica “Sever list” ima pomični popis VPN poslužitelja s vremenima pinga (sek). Ovaj se popis može organizirati pingom ili imenom odabirom ikone izbornika (tri vodoravne točke) koje olakšavaju pronalazak najbržeg poslužitelja na željenoj lokaciji.

Korištenje Windows VPN klijenta

Spajanje na najbrži VPN poslužitelj traje samo nekoliko koraka.

 • Odaberite zemlju u kojoj se nalazite ili neku koja vam je blizu. Pomičite se po popisu država i odaberite ga. Međutim, ako znate naziv zemlje, lakše je upisati prva slova njenog imena u okvir za pretraživanje i odabrati ih s razvrstanog popisa.

Tipična SpyOFF VPN veza

 • Pritisnite gumb “Connect”.

Ako želite prihvatiti zadani OpenVPN protokol što je slučaj kod većine korisnika, to je sve što je potrebno. Softver će automatski koristiti OpenVPN (UDP) za povezivanje s najbržim serverom (pingom) u toj zemlji.

Spajanje na određenu virtualnu lokaciju

Međutim, ako želite dobiti IP adresu s određenog mjesta unutar zemlje, postoji nekoliko različitih načina da odaberete svoj VPN poslužitelj. Prvo možete pomicati popis zemalja i odabrati ga, a zatim listajte popisom poslužitelja do željenog mjesta i odaberite tamo najbrži poslužitelj..

Korištenje Windows SpyOFF klijenta za povezivanje s određenom virtualnom lokacijom

Ako znate ime virtualne lokacije (grada), postoji lakši način za povezivanje s njegovim najbržim poslužiteljem. U okvir za pretraživanje možete samo unijeti prvih nekoliko slova njenog imena. U većini slučajeva klijent će automatski odabrati ispravnu zemlju i najbrži poslužitelj u tom gradu. Bez obzira na to kako ste odabrali svoju lokaciju, kliknite gumb “Poveži” da biste dobili svoju virtualnu IP adresu.

Gumbi nadzorne ploče protokola Windows SpyOFF VPN za Windows klijenta

Ako želite, odabirom odgovarajućeg gumba možete promijeniti i svoj VPN protokol iz glavnog sučelja. Ti su gumbi označeni na sljedeći način:

 • Ultra siguran – je zadani odabir i prebacuje vaš protokol na OpenVPN ako je promijenjen. To je obično najpouzdanija, sigurna i brza opcija.
 • Balanced – prebacuje protokol na L2TP / IPsec. Upotrijebite ovo samo ako se ne možete povezati putem OpenVPN-a jer može usporiti vezu.
 • Velika brzina – mijenja vaš protokol za povezivanje u PPTP. Koristite samo ako sigurnost ne brine ili ostala dva protokola ne uspiju.

U ovoj se grupi nalazi i gumb za otvaranje zaslona s postavkama. Koristili smo ga ranije u našoj SpyOFF VPN recenziji da odaberemo postavke klijenta.

Sažetak klijenta SpyOFF za Windows

Kao što možete vidjeti iz našeg pregleda, SpyOFF olakšava instalaciju i upotrebu njihovog Windows klijenta. Spajanje na jedan od njihovih VPN servera zahtijeva samo nekoliko klikova. Odaberite svoju lokaciju i uključite vezu. Imaju neke napredne postavke koje pomažu u održavanju vaše internetske privatnosti, poput prekidača za uklanjanje i zaštite od propuštanja DNS-a. Kada želite odabrati drugu virtualnu lokaciju, jednostavno isključite vezu, odaberite novu lokaciju i povežite se s njom

Posjetite SpyOFF VPN

Instalacija i upotreba SpyOFF VPN-a za Android

Instaliranje Android aplikacije

Proces instalacije započinje pomicanjem do područja za preuzimanje web stranice SpyOFF VPN. Kad je tamo, dodirnite gumb za preuzimanje. Time će se otvoriti veza do trgovine Google Play.

Postupak instalacije SpyOFF VPN za AndroidDoticanjem ovog gumba otvorit će se instalacijska stranica za SpyOFF VPN Android aplikaciju. Dodirnite „Instaliraj“ i prihvatite potreban pristup da biste dovršili postupak. Na kraju, dodirnite “Otvori” da biste pokrenuli aplikaciju na svom mobilnom uređaju.

  VPN4ALL pregled

Početna postava za Android

Kada se aplikacija prvi put otvori, prikazuje se glavna nadzorna ploča veze. Primijetit ćete da ima nekoliko polja koja moraju biti postavljena prije nego što se možete povezati sa SpyOFF mrežom. Ovo su vjerodajnice računa i VPN poslužitelj na koji se možete povezati.

Da biste unijeli svoje vjerodajnice za autentifikaciju, najprije dodirnite “Molimo postavite korisnički račun” da biste otvorili zaslon “Postavljanje računa”. Kada se otvori, unesite svoje korisničko ime i lozinku. Zatim dodirnite „Gotovo“ da biste pohranili vjerodajnice i vratili se na zaslon veze.

Početna postavljanja SpyOFF VPN Android aplikacije

Sada dodirnite “Molimo odaberite VPN poslužitelj”. Otvorit će se popis zemalja u SpyOFF VPN mreži. Dodirom na državu poput “Kanade” otvorit će se popis poslužitelja za tu zemlju. Ovaj popis uključuje postotak učitavanja i vrijednosti pinga (sec) koji će vam pomoći u odabiru najbržeg poslužitelja za tu zemlju. Odabir poslužitelja s najnižim pingom vraća vas na glavni zaslon. Sada imate sve potrebne informacije za spajanje na SpyOFF mrežu.

Vaša prva veza pomoću Android aplikacije

Sada kada imate postavljanje podataka potrebnih za povezivanje s vašim odabranim poslužiteljem u Kanadi, dodirnite gumb “Poveži”. Budući da se ovo prvi put povezuje na SpyOFF VPN poslužitelj, morate im omogućiti da uspostave VPN tunel i dopustiti im da nadgledaju vaš internetski promet.

Prvo povezivanje sa SpyOFF VPN-om s Androidovom aplikacijom

Dodirnite “U redu” da biste dovršili vezu i primili svoj virtualni IP u Kanadi. Dotaknite novu IP adresu otvorit će se zaslon karte s trenutnom virtualnom lokacijom.

SpyOFF VPN virtualna mapa lokacije

Ako želite prekinuti vezu s trenutnog poslužitelja, dodirnite gumb “Prekini vezu”. Aplikacija će vas obavijestiti o vašem izboru. Dodirnite OK da biste dovršili prekid veze s VPN mrežom.

Promjena poslužitelja pomoću aplikacije Android

Nakon što se iskopčate s kanadskog poslužitelja, dodirom na posljednji spojeni poslužitelj otvorit će se popis zemalja na kojem možete odabrati drugu virtualnu lokaciju kao što smo to radili u prethodnoj postavci gore. Bruxellesski (Belgija) poslužitelj sa samo 4% opterećenja i pingom od 131 ms odabran je kao najbrži u ovoj situaciji.

Promjena poslužitelja pomoću aplikacije SpyOFF VPN AndroidNakon što odaberete željeni VPN poslužitelj, zaslon nadzorne ploče ponovno će se otvoriti. Kad tamo, prebacite tipku “Poveži” da biste dovršili promjenu vašeg novog poslužitelja u Bruxellesu. Primijetite da je stanje veze sada “aktivno” i da se njegova pozadina promijenila iz crvene u zelenu. Uz to, preklopnik sada prikazuje “Prekini”.

Možete promijeniti poslužitelje bez prekida veze s mrežom. Jednostavno dodirnite trenutnu vezu da biste otvorili popis zemalja. Odaberite novu zemlju i tamo odaberite novi poslužitelj.

Ponovno povezivanje s SpyOFF VPN mrežom

U tom će slučaju aplikacija obavijestiti o zamjeni poslužitelja dok ste povezani na VPN poslužitelj. Budući da je to vaša namjera, dodirnite “Da”. Tada će se tražiti da otkažete trenutnu vezu. Nakon što za ovaj upit odaberete “U redu”, promijenit će se vaš VPN poslužitelj, otvorit će se glavni zaslon i povezati se s novim VPN poslužiteljem.

SpyOFF Android Sažetak aplikacija

Kao što možete vidjeti, SpyOFF VPN Android aplikacija je jednostavna za instaliranje i upotrebu kao Windows kolega. Instaliranje na vaš uređaj zahtijeva samo nekoliko dodira. Prije uspostavljanja prve veze s njihovom mrežom morate napraviti malo postavljanja tako da unesete svoje vjerodajnice. Nakon što su spremljene, odaberite VPN poslužitelj i uključite vezu. Dotaknite novu IP adresu otvorit će se karta. Da biste promijenili svoju virtualnu lokaciju, isključite vezu, odaberite novi VPN poslužitelj, a zatim ponovo uključite vezu. Inače možete samo dodirnuti trenutno spojeni poslužitelj, a zatim odabrati novi. Nakon nekoliko upita glavna će se nadzorna ploča ponovno otvoriti i automatski ćete dobiti novu virtualnu IP adresu.

Posjetite SpyOFF VPN

SpyOFF test brzine

SpyOFF VPN test brzine izvodili smo koristeći zadani OpenVPN protokol koji koristi 256-bitnu enkripciju. Naš test brzine pokazao je da se SpyOFF usluga tamo rangirala s nekim od bržih usluga premium usluga. Kao što se i očekivalo, njihov je gubitak u brzini zbog pretjeranog šifriranja čitavog našeg internetskog prometa. No dodatna sigurnost, internetska privatnost i veća anonimnost omogućena korištenjem njihove VPN mreže čine ove troškove minimalnim.

SpyOFF VPN test brzine

Kao što možete vidjeti u našem gornjem ispitivanju brzine, brzina mreže SpyOFF i dalje je velika. Naši rezultati pokazuju da je šifriranjem veze pala brzina preuzimanja s 47,76 MB / s na 44,66 MB / s na server u Los Angelesu, CA. To je gubitak od oko 6,5%. Slični rezultati dobiveni su i za ostale lokacije. S obzirom na brzinu njihove mreže, uživat ćete u njezinim performansama dok surfate Internetom ili strujite omiljene HD sadržaje.

SpyOff pregled: zaključak

SpyOFF VPN novi je dobavljač u internetskom prostoru privatnosti. Posluju od 2015. godine. Sjedište im je u San Marinu koji je mikrostanica u Italiji. San Marino nema restriktivne zakone o čuvanju podataka i imaju stroge zakone o privatnosti podataka. Nije član niti jedne od takozvanih mreža za razmjenu obavještajnih podataka „očima“.

Njihova SpyOFF mreža srednje je veličine sa poslužiteljima u 25 različitih zemalja. Sastoji se od oko 395 servera niskog opterećenja na četiri kontinenta. Kontinenti koje pokrivaju su Afrika, Azija, Europa, Sjeverna Amerika i Oceanija. Imaju više poslužitelja u zemljama s velikim prometom koji pomažu u povećanju ukupnih performansi mreže.

Prilagođeni VPN softver olakšava njihovu upotrebu s većinom operativnih sustava. Oni uključuju Windows, Mac, iOS i Android. Svi ti zadani OpenVPN-u za koje mnogi smatraju da je najbolji VPN protokol za brzinu i sigurnost. Iako bi OpenVPN trebao biti najbolji za većinu korisnika, oni također imaju podršku za L2TP / IPSec i PPTP. To znači da možete sami birati ravnotežu brzine prema sigurnosti.

SpyOFF VPN ne vodi nijednu evidenciju veza ili aktivnosti svojih VPN korisnika. No oni čuvaju neke skupne podatke o brzini veze, zapisnicima rušenja i neuspjehom veze kako bi izvršili dijagnostiku i povećali performanse mreže. Na svojim VPN poslužiteljima koriste zajedničko IP adresiranje. To pomaže u održavanju vaše privatnosti i anonimnosti.

Podrška za SpyOFF VPN uglavnom je putem ulaznica putem e-pošte. Vrijeme odgovora je dobro (unutar nekoliko sati tijekom radnog vremena i početkom sljedećeg dana ako je poslan nakon toga). Pomoćno osoblje je profesionalno i stručno. Mogli su odgovoriti na većinu upita na naše zadovoljstvo. Na njihovoj web stranici imaju opsežan odjeljak za podršku. Sadrži vodiče za instalaciju, bazu znanja i nekoliko odgovora na rješavanje problema. Također imaju blog i društvene mreže na Facebooku, Twitteru i YouTubeu.

Stvari koje su nam se svidjele oko usluge:

 • SpyOFF VPN ima prilagođeni softver za radne površine za Windows i Mac OS X.
 • Imaju aplikacije za iOS i Android.
 • Možete isprobati uslugu bez rizika zahvaljujući njihovoj 30-dnevnoj garanciji povrata novca
 • OpenVPN je zadani protokol za njihov prilagođeni softver. Oni nude L2TP / IPsec i PPTP kao alternativu.
 • Neograničene istovremene veze za vaše uređaje.
 • Diskontiraju dugoročne planove.
 • SpyOff VPN ima vrlo brzu mrežu.

Stvari za poboljšanje usluge:

 • Dodajte još lokacija poput Brazila u Južnoj Americi
 • Omogućite više načina plaćanja usluge kao što je Bitcoin.
 • Dodajte uslugu za chat na njihovu web stranicu.

Misija SpyOFF VPN tima je zaštititi što veći broj ljudi od nadzora, cenzure, prigušivanja internetskih usluga i vladine kontrole tijekom korištenja Interneta. Imaju servere za sve osim Južne Amerike ili Antarktike. Vjeruju da će nakon što koristite njihovu mrežu htjeti kupiti pretplatu. U tu svrhu nude 30-dnevno jamstvo povrata novca kako biste bez rizika mogli testirati njihovu punu VPN mrežu. Ovo će vam pružiti dovoljno vremena za testiranje njegove brzine, kompatibilnosti s web lokacijama koje posjetite i tehničku podršku za sve svoje uređaje. Ako odgovara vašim potrebama i zadovoljni ste s njihovom uslugom, možete uživati ​​u 16 mjeseci neograničenog VPN-a za samo 5,60 USD mjesečno.

Posjetite SpyOFF VPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me