Surfshark je jedan od novijih igrača na VPN tržištu. Međutim, sigurno su napravili veliki „pljesak“ u zajednici. Imaju besplatne aplikacije za više platformi kada se prijavite na njihovu uslugu i postanu izuzetno popularni. Čini se da je sve dobro organizirano i vrlo jednostavno za korištenje. Oni također imaju izvrsne cijene na svojim planovima i nekoliko stavki koje biste mogli očekivati ​​od većih pružatelja usluga. Imaju i sjajnu, 24-satnu službu za korisnike. U ovom ćemo se pregledu upoznati s dodacima i uslugama i prikazati vam značajke koje možete očekivati ​​u unutrašnjosti.

Surfshark

O Surfsharku

Surfshark je smješten na Britanskim Djevičanskim otocima, gdje ne postoji zakon o zadržavanju podataka. U skladu s tim, nema mnogo dostupnih informacija o tvrtki izvan one koja se pruža korisnicima. Taj nas nedostatak povremeno nervira. Možemo vam reći da imaju vrlo glatku web stranicu, a ohrabruju nas neograničeni uređaji koji su dopušteni na računu.

cijena

Cijene su prilično jasne naprijed za Surfshark kao što možete vidjeti dolje. Za mjesec dana usluge plaćate 11,95 mjesečno. Uz godinu dana usluge, cijena vam je 71,88 USD za godinu dana, što radi do 5,99 USD mjesečno. Daleko, najbolja ponuda je ona koja traje 24 mjeseca. U tom slučaju plaćate 47,76 dolara. Uz našu ponudu, ovo funkcionira na 1,99 dolara mjesečno.

Značajke

Jedan od velikih izvlačenja bilo koje VPN usluge su značajke koje nude. Pogledajmo što Surfshark može ponuditi.

Surfshark konzola

  • CleanWeb – Bonus oglas, tracker & blokator zlonamjernog softvera.
  • Zbunjivani poslužitelji – Blokira vašeg davatelja internetskih usluga kako vam drugi ne bi mogli reći da koristite VPN.
  • Bijela lista – Bjelanjak se također naziva podijeljeno tuneliranje. Ovo možete koristiti za zaštitu nekih aplikacija s VPN-om, a ne drugih.
  • Neograničene istodobne veze – omogućava vam neograničene istovremene veze tako da možete zaštititi cijelu obitelj i uređaje.
  • Ubojiti prekidač – Ova značajka omogućuje vam da uništite internetski promet u slučaju da se VPN poslužitelj prekine.
  • Multi-hop – Kada koristite ovu značajku, ona štiti vašu privatnost, ali je sporija. To možete učiniti preusmjeravanjem kroz dvije različite lokacije umjesto samo jedne.
  Lantern VPN (proxy) pregled 2023

Kao što vidite, ovo ima nekoliko značajki.

Lokacije i zemlje poslužitelja

Što se tiče poslužitelja i lokacija, navode da imaju više od 800 poslužitelja u preko 50 zemalja. Sada ćemo popisati zemlje po abecedi, ali ne i određene gradove. Albanija, Argentina, Australija, Belgija, Brazil, Bugarska, Kanada, Čile, Kostarika, Hrvatska, Češka, Danska, Estonija, Finska, Francuska, Njemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Island, Indija, Irska, Izrael, Italija , Japan, Latvija, Luksemburg, Malezija, Moldavija, Nizozemska, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Portugal, Rumunjska, Rusija, Singapur, Slovačka, Slovenija, Južna Afrika, Južna Koreja, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina, Velika Britanija, SAD i Vijetnam.

Naravno, ovaj se popis može izmijeniti ako tvrtka doda još zemalja.

Hands-on testiranje

Za potrebe testiranja koristimo verziju sustava Windows. Međutim, Surfshark daje sve od sebe kako bi osigurao jednolične aplikacije na radnoj površini i mobilnim proizvodima. Omogućuju izuzetno lako kretanje. Jednom kad preuzmete verziju sustava Windows, nastavite i otvorite je. Kao što možete vidjeti na prvoj slici, nema mnogo posla kada započnete s radom. Unesite svoje Surfershark vjerodajnice. Zatim vidite zaslon koji vam omogućuje brzo povezivanje. Softver će za tu značajku obično predložiti najbliži poslužitelj.

Surfshark Windows klijent

Za pristup značajkama koje smo ranije spomenuli kliknite zupčanik koji vidite u nastavku. Tu ćete ih naći.

Surfshark Windows 2

Ako želite vidjeti popis zemalja, kliknite sve zemlje na dnu aplikacije kao što vidite ovdje. Na taj način možete upisati lokaciju prema gradu ili zemlji. Možete odabrati i MultiHop opcija u gornjem desnom kutu.

Surfshark Države

Surfshark test brzine

Jedan od najvećih čimbenika koji čine dobar VPN su brzine koje postignete. Nitko ne želi imati niske performanse kada je koristi. Kao što vidite u nastavku došli smo do nekih velikih brzina. To je samo oko 11% pad. Naravno, to se može promijeniti, ali to je bolje od uobičajenog raspona.

  CactusVPN pregled

Surfshark test brzine

Što je s curenjem?

Uz sve sjajne stvari koje su dio ovog VPN-a, drugi faktor je potencijal propuštanja. Koristili smo svoj omiljeni sveobuhvatni ispitivač propuštanja na www.doileak.com Kao što vidite na slikama u nastavku, nismo se susreli s tim problemima. Pitanja koja smo napravili nastala su iz izbora preglednika umjesto VPN usluge.

Da li curi?

Zašto biste trebali koristiti VPN

Kako sve više i više ustanova nudi besplatni WiFi, vrlo je važno koristiti VPN. Iako je WiFi sjajan, cyber-kriminalci smatraju da je i on sjajan. Spajanjem na poslužitelj po vašem izboru stvarate sigurnu i šifriranu vezu. Na taj način uvelike smanjujete vjerojatnost da će kriminalci ukrasti vaše osjetljive podatke.

Drugi razlog korištenja VPN-a je da vam pomogne da zaobiđete geo-ograničenja. To je osobito važno ako vaše aktivnosti uključuju web lokacije koje su u nekim zemljama ograničene. Povezivanje s tamo poslužiteljem pomoći će vam bez obzira gdje se nalazite. To je zato što softver za blokiranje misli da se nalazite negdje drugdje. To može biti prava prednost ako pokušavate pristupiti određenim regijama ili vam je onemogućeno gledanje sadržaja za odrasle. Jednostavno se povežite s poslužiteljem i možete početi pregledavati ili pregledavati sadržaj kojem želite pristupiti. Sigurni smo da možete smisliti nekoliko aplikacija kod kojih bi to mogao biti problem.

Trebam li koristiti Surfshark?

Hoćete li koristiti Surfshark ili ne, ovisi o vama. Mnogo je velikih prednosti ove usluge i to po vrlo povoljnim cijenama. Trebao bi raditi točno ono što biste očekivali od VPN-a. Po cijeni koju nude, svakako je vrijedno probati.

Završne misli o Surfsharku

Sve i sve, teško je naći loše stvari za reći o Surfsharku. Nije baš poznato kao neko drugo natjecanje, ali čini se da provjeri sve okvire koje obično očekujemo od većih usluga i ima sjajne značajke. Uživali smo u testiranju Surfsharka i preporučujemo vam da ih pokušate. Svi novi članovi pokriveni su 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Možete se prijaviti na neograničen VPN pristup već od samo 1,99 USD mjesečno.

  ProtonVPN pregled 2023

Posjetite Surfshark

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me