Započnimo s pregledom VPN4ALL s pozadinom tvrtke. VPN4ALL pokrenut je 2009. Njihovom web stranicom upravlja, a uslugu prodaje VPN4ALL, Ltd. VPN mrežom je u vlasništvu i upravljanju WebBroadcasting Ltd sa sjedištem na Sejšelima. WebBroadcasting također razvija klijentski softver VPN4ALL.

VPN4ALL pregled

Cijene i posebne ponude

VPN4ALL nudi tri opcije računa. Imaju plan s 50 GB mjesečnog korištenja podataka, drugi s neograničenim korištenjem podataka i treći plan usmjeren na mobilne uređaje. Članovi uživaju puni pristup svojoj mreži VPN poslužitelja. Ne postoje ograničenja na lokacijama poslužitelja na koje se možete povezati. Jedna od glavnih značajki koja pomaže VPN4ALL-u je uključivanje namjenske IP adrese za svakog člana. To može biti korisno za brojne svrhe kao što su PayPal, Steam i online poker.

VPN4ALL planovi cijena

Kao što vidite, VPN4ALL trenutno nudi posebnu promociju s popustom do 50% na godišnjoj osnovi. Osim toga, VPN4ALL nudi našim posjetiteljima 15% popusta na prvi ciklus naplate bilo kojeg termina. VPN4ALL nudi mjesečne, tromjesečne i godišnje termine. Godišnja prijava je najbolja ponuda. Kôd kupona da biste iskoristili ponudu je vpnfan. Posjetite našu VPN4ALL poseban stranice i koristite promotivni kôd vpnfan tijekom postupka prijave za spremanje.

Kada se prijavite na račun, nude vam se brojne mogućnosti plaćanja. Sviđa mi se što koristim PayPal za bilo koju internetsku uslugu jer možete upravljati pretplatom. VPN4ALL nudi PayPal i Bitcoin plaćanja zajedno s Visa, MasterCard i American Express.

Probno razdoblje bez rizika

Morate biti u mogućnosti testirati VPN uslugu kako biste stvarno vidjeli ispunjavaju li vaše potrebe. VPN4ALL to razumije. Za pomoć nude garanciju povrata novca od 30 dana s upotrebom do 100 MB. Bilo da se prijavite na mjesečni ili godišnji rok, imate mogućnost otkazati tijekom prvih 30 dana za potpuni povrat novca.

  Čekić VPN pregled

VPN4ALL

Lokacije mreže i poslužitelja VPN4ALL

Kada razmatram pružatelje VPN-a za top 10 listu, pomno pratim njihovu mrežu. Iako nije tako velika kao neke druge usluge na našem popisu, mreža VPN4ALL pokriva širok raspon regija širom svijeta. Druga strana mreže su performanse koje su dobre za VPN4ALL. Možete vidjeti kako su to učinili u našem brzinskom testu kasnije u pregledu.

VPN4ALL ima servere u Belgiji, Kanadi, Češkoj, Danskoj, Estoniji, Finskoj, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Mađarskoj, Irskoj, Italiji, Japanu, Latviji, Litvi, Luksemburgu, Moldaviji, Holandiji, Norveškoj, Panami, Poljskoj, Portugalu, Rumunjska, Rusija, Sejšeli, Singapur, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Velika Britanija i Sjedinjene Države..

Privatnost i sigurnost

Nije važno koliko je neka usluga ili koliko je klijent lijep ako ne može zaštititi vašu privatnost i zaštititi internetsku vezu. To nije problem s VPN4ALL. Oni jasno navode svoju politiku bilježenja na web mjestu i pružaju vrhunsko šifriranje za sigurnost vaše internetske privatnosti.

Evo VPN4ALL pravila o privatnosti riječ za riječ:

Naša politika privatnosti je jednostavna. Ne prijavljujemo se i ne keširamo vaše osobne podatke osim adrese e-pošte koju navedete prilikom prijave. Mi koristimo Google Analytics za analizu našeg prometa, ali ne zadržavamo nikakve privatne podatke. Budući da je naša matična tvrtka izvan obale, ne postoje zakoni koji nas obvezuju da vodimo zapisnike o svojim kupcima – tako da ne.

Druga strana jednadžbe je sigurnost. Želite biti sigurni da vaš pružatelj usluga podržava potrebne protokole kako bi osigurao vašu privatnost. VPN4ALL podržava OpenVPN i SSTP za Windows i Mac sustave. Oni proširuju podršku za PPTP, IPSec i IKEv2 za iOS i Android mobilne uređaje. Uz čitav niz protokola za šifriranje veza možete se osjećati sigurnije koristeći VPN4ALL.

VPN4ALL

Hands-on testiranje

Ako ste čitali druge recenzije, onda znate da smatram samo VPN pružatelje usluga s jednostavnim klijentskim softverom. VPN4ALL to definitivno pokriva. Nude vrlo jednostavne klijente za Windows i Mac. Zajedno s mobilnim aplikacijama za iOS i Android uređaje.

Povezivanje s Windows VPN klijentom

Pogledajmo detaljno VPN4ALL Windows klijenta.

  CactusVPN pregled

VPN4ALL Windows klijent

VPN4ALL ima nekoliko lokacija poslužitelja u popularnim zemljama poput Sjedinjenih Država, Velike Britanije i Kanade. Kao što vidite, klijent ima lijepo korisničko sučelje. Otvorio sam padajući popis poslužitelja prije snimanja zaslona kako biste mogli bliže pogledati nekoliko njihovih poslužitelja. Jasno bilježe koja mjesta dopuštaju P2P.

Kao što vidite, zajedno s lokacijom imaju neke informacije. Brojčanik koji prelazi iz zelene u crvenu oznaku brzine. Sva svijetlo zelena boja znači najbolje performanse. Ne prikazuje se na gornjoj slici, ali ako je zvijezda zamijenjena gromobranom, što znači da možete očekivati ​​najbolje brzine s tog mjesta poslužitelja.

Ako kliknete Izbornik – Opcije, otvorit će se brojne prilagodljive značajke. Na primjer, VPN4ALL podržava prosljeđivanje porta. Nešto što nećete pronaći mnogi davatelji usluga koji nude. Također možete postaviti klijenta da automatski mijenja vašu IP adresu u zadanim vremenskim intervalima za dodatni sloj privatnosti.

VPN4ALL

Povežite se s Mac VPN klijentom

Pored svog Windows softvera, VPN4ALL ima i vrlo sličan Mac klijent. Možete preuzeti najnoviju verziju s područja članova na njihovom web mjestu. Koristite Mac klijent da biste se povezali s bilo kojim od njihovih VPN poslužitelja širom svijeta.

Povežite se s iOS VPN aplikacijom

VPN4ALL nudi besplatnu iOS aplikaciju za članove. Možete ga preuzeti iz Apple iTunes trgovine aplikacija. Za mobilnu aplikaciju potreban je iOS 4.3 ili noviji. Podržava iPhone, iPad i iPod Touch. Aplikacija nije optimizirana za iPhone 5.

VPN4ALL iOS aplikacija

Kad instalirate aplikaciju VPN4ALL iOS na svoj iPhone ili iPad, ona će vam omogućiti odabrano mjesto poslužitelja. Odatle će konfigurirati profil na vašem uređaju za povezivanje s tim poslužiteljem. Štedi vam vrijeme potrebno za ručno postavljanje.

VPN4ALL

Povežite se s Androidovom aplikacijom

Povezivanje s VPN4ALL-om putem Android mobilnog telefona ili tableta jednostavno je pomoću njihove aplikacije. Aplikaciju možete preuzeti s Google Playa. Prvo će vam trebati mobilni plan za upotrebu aplikacije. Možete ga dodati bilo u 50 GB ili u neograničene planove. Oni također nude i mobilni plan na vlastiti način. Koristila sam Android aplikaciju i ona dobro funkcionira.

  Avira Antivirus Pro 2016 pregled

VPN4ALL Android aplikacija

Aplikacija VPN4ALL za Android ima i neke lijepe napredne značajke. Komprimirat će vaše podatke što štedi na korištenju propusnosti. Usluga će također pomoći u blokiranju napada zlonamjernog softvera kao što možete vidjeti na gornjoj slici.

VPN4ALL

VPN4ALL test brzine

Ispitao sam VPN4ALL koristeći OpenVPN koji je najsigurniji protokol. Koristio sam njihov Windows klijent i povezao se s serverom u New Yorku.

VPN4ALL test brzine

Kao što vidite, postojala je oko 50% razlika u brzini između veze izravno na moj ISP i veze na VPN4ALL poslužitelj u New Yorku. Šifriranje dodaje dodatne troškove tako da možete očekivati ​​smanjenje performansi. To je trgovina za višu razinu privatnosti. Sa brzinom od preko 17 Mbps lako bih strujao usluge poput Netflixa, Hulua i HBO GO-a.

Zaključak

VPN4ALL je skuplji od većine usluga na našoj top 10 listi, ali su mi i dalje jedan od najdražih. Cijena je opravdana ako želite napredne značajke poput prosljeđivanja vrata i zaštite od zlonamjernog softvera. Uključuju i namjensku IP adresu koja nije dostupna od većine najboljih pružatelja usluga. Ostali nude jedno uz nadoplatu od 3 do 5 dolara mjesečno. Sve u svemu, mislim da je VPN4ALL izvrsna usluga.

Ono što mi se najviše svidjelo u usluzi:

  • Lijep softver za klijente i mobilne aplikacije
  • VPN4ALL je izvan obale i ne vodi zapisnike
  • Namjenska IP adresa kao dio vašeg plana
  • 30 dana, 100 MB garancije za povrat novca bez rizika
  • Popusti za duboke termine i 15% popusta na VPNFan kupon

Ideje za poboljšanje usluge:

  • Niža cijena na VPN4ALL neograničenom planu
  • Ponudite plan all inclusive umjesto da plaćate dodatni iznos za mobilni

Uživam u korištenju VPN4ALL i predlažem vam da isprobate uslugu za sebe. Testirajte oba klijentskog softvera za radnu površinu. Ako dodate mobilni VPN plan, pokrili ste ih iOS i Androidovim aplikacijama. Provjerite jeste li se povezali s različitim lokacijama poslužitelja i testirali mrežu u različito doba dana. Isto kao i bilo kojem davatelju usluga. Usluga dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca od 100 MB. Pogledajte probnu granicu od 100 MB na probnom računalu jer je to lako moguće položiti. Pogotovo ako preuzmete ili struji.

VPN4ALL

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me