Tujuh RangkaianChannel Seven adalah saluran penyiaran nasional yang terletak di Australia, dan merupakan salah satu daripada lima saluran di negara ini. Ditubuhkan pada tahun 1956, ia mendapat nama dari frekuensi yang digunakan ketika ia dimulakan di Melbourne. Stesen ini adalah stesen TV dengan penilaian tertinggi di Australia, dan menjadi tuan rumah acara sukan besar seperti Terbuka Australia. Versi dalam talian bekerjasama dengan Yahoo, dan boleh ditonton secara percuma di Australia, tetapi dengan menggunakan VPN, anda dapat menonton dari mana saja di dunia.

Saluran 7 menawarkan banyak rancangan TV Amerika baru dan lama, yang digabungkan dengan beberapa programnya sendiri, dan acara sukan langsung. Semua penyemak imbas desktop tersedia untuk streaming, dan Seven Network juga menawarkan aplikasi mudah alih. Mari kita lihat beberapa program yang paling popular yang ditawarkan.

  • Rumah dan Jauh – Sebuah siri drama Australia yang telah lama berjalan, rancangan ini bermula pada tahun 1988, dan mengikuti kehidupan dan cinta penduduk Summer Bay.
  • Titik buta – Sebuah siri drama kejahatan Amerika 2015 yang mengisahkan seorang wanita tanpa ingatan yang ditemui dalam keadaan bogel di tengah-tengah New York City dengan tubuhnya ditutup sepenuhnya dengan tatu. Menemukannya menarik perhatian FBI, dan mereka mengikuti tatu, sehingga melancarkannya menjadi misteri yang lebih besar dan membawanya lebih dekat untuk mengetahui kebenaran mengenai identitinya.
  • Anatomi kelabu – Drama / komedi perubatan Amerika yang sangat popular yang mengikuti kehidupan doktor di Seattle, Washington.
  • Ejen Marvel S.H.I.E.L.D. – Rancangan TV dengan penilaian tertinggi berdasarkan watak-watak dari Marvel Comics.

Jelas, Seven Network mempunyai persembahan yang besar termasuk pilihan pengaturcaraan dan tangkapan kanak-kanak. Sekiranya anda berada di Oz, anda dapat menonton seberapa banyak yang anda suka dari laman web mereka, tanpa memerlukan pendaftaran tambahan. Sekiranya anda berada di luar Australia, anda perlu menyambung ke pelayan Australia dengan menggunakan VPN, dan kemudian anda dapat menikmatinya. Melakukan itu memberi anda alamat IP Australia, dan membuat anda berada dalam sekatan geo. Sekiranya anda cuba mengakses pertunjukan tanpa menggunakannya, anda akan menerima mesej yang menyatakan bahawa rancangan itu tidak tersedia untuk anda.

  Cara Menonton NBC Seeso Di Luar Amerika Syarikat

VPN Terbaik untuk Buka Sekatan Saluran 7 Di Luar Australia

Ramai penduduk Australia menggunakan VPN untuk mengakses kandungan dari luar negara. Walau bagaimanapun, teknik yang sama berlaku ketika mencari penyedia yang mempunyai pelayan cepat di negara ini. Itu berlaku untuk streaming episod rancangan TV, atau acara sukan langsung seperti Terbuka Australia. Dalam senarai di bawah, kami memberikan kegemaran kami. Semua 3 memberikan potongan harga kepada pembaca kami, dan anda mungkin mendapat potongan sehingga 60% dari akaun VPN tanpa had. Itu akan membantu anda melindungi privasi anda dan membuka blokir saluran.

RankVPN ServiceVPN Fan
Lawatan Harga
Pelayan Laman web
LokasiNo
Penyemak Imbas Log
SambunganSmart
DNS
1 ExpressVPN $ 6.67 ExpressVPN 160 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
2 NordVPN $ 3.49 NordVPN 87 Kotak pilihan Kotak pilihan Kotak pilihan
3 Akses Internet Peribadi $ 2.85 PIA 49 Kotak pilihan Kotak pilihan

Cara Menggunakan VPN untuk Menonton Saluran 7

Untuk menggambarkan betapa mudahnya ini, kita akan menggunakan ExpressVPN sebagai contoh kita. Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah memuat turun klien VPN. Nasib baik, ExpressVPN menawarkan aplikasi percuma untuk iOS dan Android, serta perisian untuk Windows, Mac, dan Linux.

Selepas pemasangan anda, kami boleh memulakannya. Mulakan dengan melancarkan klien ExpressVPN, dan pilih lokasi pelayan. Kami akan memandu anda melalui proses ini selangkah demi selangkah semasa menggunakan klien Windows.

Lokasi pelayan ExpressVPN

  • Oleh kerana Saluran 7 hanya tersedia di Australia, anda pasti ingin memilih pelayan di sana. ExpressVPN mempunyai rangkaian pelayan yang besar yang terdapat di seluruh dunia.
  • Kami mengesyorkan anda memilih OpenVPN (TCP) atau (UDP). Untuk streaming video dari laman web seperti YouTube, kami menggunakan OpenVPN (UDP) kerana lebih pantas daripada TCP. Mereka juga menyokong PPTP, L2TP, dan SSTP. Kami masih mengesyorkan OpenVPN UDP untuk gabungan kelajuan dan perlindungan privasi terbaik.
  • Klik butang sambung bulat besar. Selepas beberapa saat, anda akan melihat perisai di sekitar butang berubah menjadi hijau. Juga akan ada pesan yang memberitahu Anda tentang “VPN AKTIF”
  • Anda kini mempunyai alamat IP di Australia, sejauh mana yang diketahui oleh orang lain dalam talian. Oleh itu, anda boleh menjangkau mana-mana laman web seolah-olah anda duduk di sana. Perkara yang sama akan berlaku sekiranya anda menyambung ke pelayan di UK atau di tempat lain di dunia.
  Cara Menonton Jaringan USA Di Luar AS

Ia hanya dilakukan dengan mudah. Oleh kerana sekarang anda mempunyai alamat IP dari pelayan ExpressVPN di Australia, anda mungkin menonton saluran 7 sesuka hati. Itu juga berlaku untuk laman web Aussie lain, jadi anda boleh menonton Freeview Australia atau pilihan lain yang anda mahukan. Itu juga berlaku untuk mana-mana laman web yang dilarang geo.

Dengan jelas, anda dapat melihat potensi akses yang menggunakan VPN yang baik. Menyambung ke pelayan di AS akan membolehkan anda mengakses katalog Netflix, HBO Now, Hulu, atau bahkan laman streaming muzik, AS di Pandora. Sudah tentu, anda masih memerlukan akaun untuk perkhidmatan seperti Netflix, tetapi perkhidmatan VPN akan membantu anda mendapatkan akses.

Nikmati semua hiburan yang ditawarkan oleh Saluran 7 dari mana sahaja di dunia. Sila kongsi siaran ini dengan rakan anda supaya mereka dapat menonton sukan, filem, dan rancangan televisyen di Saluran 7 di luar Australia dengan VPN. Ikut kami @VPNFan untuk tawaran dan panduan terkini.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me