VPN.asia baru menggunakan ruang privasi dalam talian. Perkhidmatan mereka akan membantu anda mencapai semua tujuan yang mungkin anda miliki untuk VPN. Mereka menawarkan perkhidmatan VPN yang mantap yang akan membantu anda menyekat sekatan kandungan geo, melindungi dan menjaga privasi internet anda, dan membantu mengurangkan penapisan media sosial dan laman web popular lain di negara-negara yang dilarang secara politik.

Kajian APN.asia

Harga dan Tawaran Istimewa

VPN.asia mempermudah harga mereka dengan hanya menggunakan satu rancangan untuk perkhidmatan mereka. Pelan ini menyediakan anggota mereka dengan sambungan VPN yang pantas, tanpa nama dan selamat untuk melakukan aktiviti internet harian mereka. Mereka menawarkan potongan harga untuk pakej jangka panjang VPN mereka. Mereka memasarkan tiga bungkusan seperti itu: satu bulan, tiga bulan, dan satu tahun.

Harga VPN.asia

Anda boleh mendapatkan sebulan VPN dengan harga $ 9, tiga bulan dengan harga $ 8 sebulan, dan satu tahun dengan hanya $ 6 sebulan.  Terima kasih kepada pasukan VPN.asia kerana menawarkan diskaun 20% kepada anggota kami untuk perkhidmatan mereka. Anda boleh menyimpan diskaun tambahan 20% harga yang disenaraikan di atas dengan menggunakan kod kupon VPNFAN semasa daftar keluar. Perhatikan, pakej ini akan dikenakan sebagai satu pembayaran untuk keseluruhan jangka masa. Mendaftar selama setahun perkhidmatan seperti mendapatkan VPN selama empat bulan secara percuma.

Tempoh Percubaan Bebas Risiko

VPN.asia ingin memberi peluang kepada semua orang untuk menilai perkhidmatan mereka sendiri. Hasilnya, mereka menawarkan akaun percubaan 3 hari secara percuma. Anda akan memasukkan nama pengguna, nama pertama, alamat e-mel, negara, dan membuat kata laluan untuk mendaftar. Tidak perlu pembayaran untuk mendaftar ke akaun percubaan percuma. Percubaan percuma akan memberi anda akses ke sepuluh pelayan di tiga negara. Ini memberi anda perkhidmatan VPN tanpa log yang selamat hingga 50 GB sehingga anda dapat melihat sendiri prestasi rangkaian mereka. Oleh kerana tidak ada maklumat pembayaran yang diperlukan untuk membuat akaun, anda tidak perlu membatalkannya. Ia hanya akan habis setelah tempoh percubaan berakhir.

Selain percubaan percuma, mereka juga menawarkan yang istimewa pada akaun satu bulan: $ 1 untuk bulan pertama perkhidmatan dengan $ 9 / bulan berulang selepas bulan pertama. Mereka memudahkan untuk membatalkan akaun ini sekiranya anda memutuskan bahawa perkhidmatan ini bukan untuk anda. Cukup masuk ke kawasan pelanggan anda dan pilih perkhidmatan, klik pada anak panah kecil di sebelah kanan butiran pandangan dan pilih “Permintaan Pembatalan” Anda boleh menggunakan prosedur yang sama untuk meningkatkan akaun VPN anda jika anda menikmati perkhidmatan ini. Anda hanya memilih “Naik taraf / Turunkan” sebagai gantinya dan pilih pakej yang ingin anda naik taraf. Anda juga boleh menghantar e-mel ke sokongan mereka dan mereka akan meningkatkannya untuk anda.

VPN.asia menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 7 hari untuk semua ahli yang melanggan salah satu rancangan berbayar mereka menggunakan kaedah pembayaran yang dapat dikembalikan. Mereka yang mendaftar untuk akaun percuma tidak layak mendapat bayaran balik ini. Bayaran balik akan dibuat dalam dolar AS pada kadar pertukaran semasa bagi mereka yang membayar dengan Bitcoin.

Lawati VPN.asia

Lokasi Rangkaian dan Pelayan VPN.asia

Anggota perkhidmatan VPN.asia mempunyai akses ke rangkaian tier-1 dengan lebih daripada 128 pelayan. Mereka mempunyai pelayan VPN yang terletak di lokasi strategik di seluruh dunia termasuk lebih dari 50 di Eropah, 14 di Asia, 2 di Amerika Selatan, dan lebih dari 60 di Amerika Utara. Walaupun tidak sebesar beberapa penyedia VPN, VPN.asia memiliki layanan yang memungkinkan Anda memenuhi hampir semua tujuan yang mungkin Anda miliki untuk VPN sambil menjaga kerahsiaan dan privasi anda.

Pelayan NegaraProtokol
17 128+ PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), OpenVPN (UDP)
  Ulasan VPNSecure.me

VPN.asia mengekalkan pelayan di lokasi berikut:

 • Asia
  • Australia, Sydney; Jepun, Tokyo; Singapura, Serangoon; Korea, Seoul
 • Brazil
  • Sao Paulo
 • Eropah 
  • Belgium, Brussels; Denmark, Copenhagen; Perancis, Paris; Jerman, Frankfurt; Hungary, Budapest; Poland, Warsaw; Sepanyol, Madrid; Sweden, Stockholm; Switzerland, Zurich; U.K., London
 • Amerika Syarikat
  • Ashburn, VA; Atlanta, GA; Chicago, IL; Dallas, TX; Los Angeles, CA; Miami, FL; New York, NY; Phoenix, AZ; San Jose, CA; Seattle, WA; Washington DC

Privasi dan Keselamatan

VPN.asia jelas mengenai dasar privasi mereka dan menguraikan sepenuhnya maklumat yang mereka kumpulkan dan bagaimana ia digunakan dan dikongsi dengan orang lain. Pertama sekali, mereka tidak mencatat lalu lintas VPN untuk ahli mereka. Pendirian mereka mengenai privasi peribadi anda diringkaskan oleh petikan berikut dari dasar privasi mereka.

VPN.asia tidak mengumpulkan atau mencatat sebarang lalu lintas atau penggunaan perkhidmatan Rangkaian Peribadi Maya.

Untuk membuat akaun, anda mungkin perlu memberikan maklumat peribadi tertentu, seperti nama pertama dan e-mel anda. Anda juga perlu memilih nama pengguna dan kata laluan dan memberi kami maklumat pembayaran. Kami hanya akan menggunakan maklumat ini untuk mengumpulkan dan memproses pembayaran untuk anda.

Namun, kami tidak melacak aktiviti pengguna di luar Laman web kami, dan juga tidak melacak aktiviti melayari pengguna yang masuk ke dalam layanan VPN kami.

Kami tidak menjual atau menyewa maklumat peribadi kepada orang lain.

Dasar privasi mereka menjelaskan bahawa VPN.asia memandang serius privasi anda dan melakukan semua yang mereka mampu untuk melindunginya.

Dari sudut keselamatan, VPN.asia juga telah anda lindungi. Mereka menawarkan pelbagai protokol termasuk PPTP, L2TP / IPsec, dan OpenVPN (TCP / UDP) untuk menyulitkan semua lalu lintas dalam talian anda dan memastikan semua transaksi dalam talian anda selamat. OpenVPN adalah protokol yang paling selamat. L2TP / IPsec adalah pilihan yang sangat baik untuk peranti mudah alih kerana kebanyakan mempunyai sokongan asli untuknya. Akhirnya, kerana PPTP mempunyai sokongan platform yang luas dan enkripsi tahap rendah, ini adalah pilihan yang popular untuk streaming media apabila keselamatan mungkin tidak begitu membimbangkan.

Lawati VPN.asia

Ujian Hands-On

Saya ingin memulakan dengan mengatakan bahawa VPN.asia menunjukkan prestasi yang baik dalam ujian kelajuan kami. Mereka mempunyai pelanggan khusus untuk Windows dan Mac untuk mempermudah mereka yang menggunakan sistem tersebut untuk menyambung dan menggunakan VPN mereka. Anda boleh memuat turun perisian secara langsung dari laman web mereka. Setelah dimuat turun, satu klik adalah semua yang diperlukan untuk memasang dan mula menggunakan perkhidmatan mereka. Mereka juga merangkumi tutorial untuk menghubungkan peranti mudah alih iOS dan Android anda ke perkhidmatan mereka menggunakan protokol L2TP / IPsec.

Bersambung dari Windows

VPN.asia mempunyai klien khusus untuk Windows yang akan membolehkan anda dengan mudah menyambung ke pelayan mana pun di rangkaian mereka menggunakan protokol pilihan anda dengan hanya beberapa klik tetikus. Tidak ada pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk mula menggunakan VPN mereka untuk melintasi internet dengan selamat dan tanpa nama. Apabila anda mula-mula memulakan klien, anda akan mengalu-alukan anda ke VPN.asia, meminta anda memasukkan kelayakan masuk anda, dan membenarkan anda memilih untuk menyimpannya untuk log masuk yang akan datang. Selanjutnya ia akan memaparkan beberapa skrin untuk menetapkan pilihan permulaan awal untuk menggunakan perkhidmatan tersebut.

Dua gambar berikut menunjukkan skrin pemilihan pelayan automatik. Pilihan ini hanya tersedia jika anda memilih ya untuk menyambung ke pelayan secara automatik semasa memulakan. Yang pertama menunjukkan beberapa pilihan pelayan dari kotak lungsur. Gambar kedua menunjukkan protokol yang ada.

  Kajian VPN Rangkaian Peribadi Firefox

Pelayan Windows VPN.asia

Protokol Windows.asia Windows

Sebaik sahaja anda memilih pilihan anda dan mengklik butang selesai, skrin pelanggan utama (ditunjukkan di bawah) akan dimuat. Bahagian tengah skrin ini menunjukkan semua pelayan VPN yang boleh anda sambungkan dalam rangkaian. Mereka boleh disusun mengikut abjad mengikut negara, bandar atau pelayan. Selain itu, mereka juga boleh disusun mengikut masa tindak balas. Anda boleh memilih pelayan dengan masa tindak balas rendah untuk prestasi terbaik.

Senarai Pelayan VPN.asia

Pelanggan juga akan membiarkan anda memilih protokol yang ingin anda gunakan untuk berhubung dan sama ada anda mahu menyambung semula secara automatik jika vpn dijatuhkan. Bahagian kanan atas skrin menunjukkan status sambungan anda, lokasi, dan alamat IP anda. Di sebelah kanan protokol terdapat butang untuk menyambung atau memutuskan sambungan.

Memilih pilihan dari menu di bahagian atas klien akan memaparkan skrin berikut. Pilihan menu lain termasuk fail, sambungan, dan sokongan.

Keutamaan VPN.asia Windows

 • Fail
  • Hantar ke dulang sistem – Minimumkan program ke dulang.
  • Lupakan kelayakan – Memerlukan nama pengguna dan kata laluan untuk log masuk.
  • Keluar – Tutup klien Windows dan matikan VPN
 • Keutamaan – Skrin yang ditunjukkan di atas membolehkan anda mengubah pilihan yang anda tetapkan ketika pertama kali memasang VPN. Anda boleh memilih untuk menyimpan atau membatalkan perubahan anda.
  • Tandai kotak untuk menyimpan kelayakan log masuk.
  • Tandai kotak untuk Memulakan klien VPN.asia ketika Windows bermula.
  • Centang kotak untuk menyambung ke pelayan secara automatik semasa klien Windows dimulakan.
   • Pelayan terakhir digunakan
   • Pelayan terdekat dengan kependaman rangkaian
   • Pelayan ini – Pilih pelayan untuk disambungkan dari kotak lungsur.
   • Protokol – Pilih protokol sambungan dari senarai drop-down: PPTP, L2TP, OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP)
  • Tetapkan kelewatan antara ping pelayan – 0-2000ms
 • Sambungan – Lihat log digunakan untuk membolehkan pasukan sokongan VPN.asia membantu anda menghadapi masalah sambungan.
 •  Sokongan
  • Soalan lazim – Ini membuka halaman Pangkalan Pengetahuan VPN.asia.
  • Halaman Sokongan Utama – Ini membuka halaman sokongan utama di laman web sehingga anda dapat membuka dan memeriksa tiket.
  • Mengenai VPN Asia – Pilihan ini menunjukkan skrin maklumat versi pelanggan.

Saya suka pelanggan Windows mereka kerana memudahkan anda menggunakan VPN mereka. Memilih pelayan menjadi lebih mudah dengan membiarkan anda menyusunnya serta padat dan mengembangkan kategori sehingga anda dapat mencari pelayan yang anda cari dengan lebih pantas. Menyusun mengikut masa tindak balas juga memudahkan mencari pelayan terpantas untuk lokasi anda.

Lawati VPN.asia

Berhubung dengan Pelanggan VPN Mac

Sama seperti perisian Windows, klien VPN.asia untuk Mac boleh dimuat turun dari laman web mereka. Mereka menjadikannya satu klik mudah dimuat turun dan dipasang. Ia mempunyai ciri yang sama dengan pelanggan Windows mereka. Perisian Mac memberikan kemudahan penggunaan yang sama untuk pengguna Mac seperti yang dilakukan oleh klien Windows untuk penggunanya.

Sambungkan dari iPhone atau iPad

VPN.asia tidak mempunyai aplikasi iOS tetapi mereka menyokong semua peranti (iPhone, iPad, iPod Touch). Secara semula jadi iOS menyokong VPN. VPN.asia mempunyai panduan untuk menggunakan protokol L2TP dengan perkhidmatan mereka. Selain itu, anda boleh menghubungi khidmat pelanggan mereka untuk membantu anda menyambungkan peranti iOS anda dengan protokol lain yang mereka sokong seperti OpenVPN, dan PPTP. Sebaik sahaja anda mendapat langganan berbayar, anda boleh mengunjungi laman web mereka untuk maklumat lebih lanjut dan senarai alamat pelayan.

VPN.asia L2TP disediakan untuk iOS:

 1. Klik pada “Tetapan” dan kemudian klik “Umum”.
 2. Tatal ke bawah dan pilih “VPN”
 3. Ketik “Tambah Konfigurasi VPN”
 4. Pilih L2TP
  1. Masukkan keterangan seperti VPNAsia Atlanta
  2. Dalam bidang “Pelayan” taipkan alamat pelayan pelayan VPN.asia. Anda akan mendapat senarai lengkap alamat pelayan di kawasan ahli laman web mereka.
  3. Masukkan nama pengguna dan kata laluan anda.
  4. Di medan Rahsia masukkan “vpn” tanpa tanda petik.
  5. Pastikan “Hantar Semua Lalu Lintas” diaktifkan.
  6. Ketik “Simpan”.
 5. Alihkan VPN “ON” untuk menguji sambungan anda
  Ulasan Turbo VPN - Berhati-hati dengan VPN Percuma ini

Lawati VPN.asia

Sambung dari Peranti Android

VPN.asia tidak menyediakan aplikasi untuk peranti Android tetapi proses penyiapannya sangat mudah. Anda boleh menggunakan panduan mereka untuk menyambungkan telefon atau tablet Android anda menggunakan protokol L2TP. Sekali lagi, anda boleh menghubungi sokongan pelanggan mereka untuk membantu anda menyambungkan peranti Android anda dengan OpenVPN atau PPTP. Sebaik sahaja anda mendapat langganan berbayar, anda boleh mengunjungi laman web mereka untuk maklumat lebih lanjut dan senarai alamat pelayan.

Berikut adalah arahan untuk sambungan L2TP:

1) Buka menu dan pilih Tetapan
2) Pilih Kawalan Tanpa Wayar dan Rangkaian atau Tanpa Wayar, bergantung pada versi Android anda
3) Pilih Tetapan VPN
4) Pilih Tambah VPN
5) Pilih Tambah L2TP / IPsec PSK VPN
6) Pilih Nama VPN dan masukkan nama deskriptif
7) Pilih Tetapkan Pelayan VPN dan masukkan nama hos pelayan
8) Ketik Tetapkan kunci pra-kongsi IPSec dan masukkan vpn ”
9) Nyahtanda Aktifkan rahsia L2TP
10) Buka menu dan pilih Jimat

Setelah VPN ditambahkan, ia akan muncul dalam daftar VPN. Anda boleh memilihnya untuk disambungkan.

Lawati VPN.asia

Ujian Kelajuan VPN.asia

VPN.asia berjaya dalam ujian kelajuan kami. Kelajuan pelayan mereka di Atlanta sangat baik. Saya fikir anda akan cukup gembira dengan prestasi dan responsif rangkaian mereka.

Ujian kelajuan VPN.asia

Seperti yang anda lihat, terdapat perbezaan kelajuan 10% antara sambungan terus ke ISP saya dan sambungan ke pelayan di Atlanta. Seperti yang dijangkakan, terdapat kehilangan kelajuan sambungan tetapi untuk keselamatan tambahan yang disediakan oleh enkripsi, ini adalah pertukaran yang adil. Dengan kelajuan hampir 59 Mbps, anda seharusnya tidak menghadapi masalah untuk melayari internet atau menggunakannya untuk tujuan lain yang anda miliki untuk VPN.

Kesimpulannya

VPN.asia mungkin bukan nama jenama, tetapi saya rasa mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk membina perkhidmatan VPN yang hebat. Rangkaian mereka terdiri daripada lebih daripada 128 pelayan di 17 negara. Dasar tanpa log mereka dan juga dasar privasi yang jelas menggambarkan komitmen mereka terhadap privasi dan tanpa nama ahli. Mereka menyokong protokol PPTP, L2TP / IPsec, dan OpenVPN (TCP / UDP) yang menjadikan perkhidmatan mereka serasi dengan pelbagai peranti.

Anda boleh menggunakan VPN.asia untuk menikmati media streaming, melindungi perbankan dan maklumat selamat anda yang lain semasa menggunakan wi-fi awam, menjaga ISP anda daripada merosakkan hubungan anda kerana kebiasaan melayari internet, mengatasi penapisan media sosial dan laman web lain, serta motif lain yang mungkin anda miliki untuk menggunakan VPN.

Perkara yang paling saya gemari mengenai perkhidmatan ini:

 • Perisian Windows dan Mac yang mudah digunakan
 • Harga potongan untuk rancangan jangka dan juga istimewa
 • Dasar tanpa log yang telus
 • Sokongan untuk protokol yang paling biasa termasuk PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN (TCP), dan OpenVPN (UDP)

Idea untuk meningkatkan perkhidmatan:

 • Navigasi laman web yang lebih mudah
 • Aplikasi khusus untuk peranti iOS dan Android
 • Lebih banyak kandungan untuk artikel pengetahuan mereka untuk protokol selain L2TP / IPsec

VPN.asia menyediakan perkhidmatan VPN yang cepat dan selamat untuk pelanggannya. Perkhidmatan pelanggan mereka responsif, berpengetahuan, dan ramah. Saya dapat menjelaskan soalan saya mengenai perkhidmatan ini hanya dalam beberapa minit menggunakan sokongan sembang langsung mereka. Uji sendiri perkhidmatan mereka. Manfaatkan istimewa $ 1 bulan pertama mereka dengan jaminan wang dikembalikan 7 hari dan lihat apa pendapat anda. Saya fikir anda akan berpuas hati dengan layanan mereka.

Lawati VPN.asia

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me